2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Tsk ederim
Benimde 5.5 yasinda bi kızım var benim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2tane embriyo transfer edildi çok şükür tuttu
Riskli oluyor diye tedirgin ve gerginim sürekli rabbim saglicakla kucaginiza alırsınız ins sizde
Sizin Dr ne diyor cift yumurta ikizimi sizinkilerde

Merhaba hayırlı olsun bebisiniz saglicakla kucaginiza alırsınız inş

Ayrı ayrı keselerdeyse daha iyi diyorlar en sıkıntılı ikiz gebelik tek kesede deniyor

Insallah tesekkurler
Ben o şaşkınlıkla soramadim bisey, doktor da soylemedi tek mi çift mi ama iki kese gözüküyordu o zaman çift yumurta oluyor sanırım o kadar yabancıyım konuya. Sizin ki çift mi?

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz hatta ne güzel o aşı sizi korur

Hoş geldin canım aramıza

vajinal muayanede duyabilirsin canım. valla gebe olduğunu öğrendin bi de covid belası çıktı hadi artık güzel haberlerle keyfini sür.
O haftalarda karından duyulmuyo muu burda duyanlar genelde vajinal mı ben karından sandım ilk gebelik, başıma gelenler falan derken şaşkın gibiyim şu sıralar
Duyarsın inşallah canımm
İnşallah güzel haberlerle gelirimm

Kızlar yolk kesesi göreniniz var mı peki doktorum bugün bununla ilgili bir şey demedi bana forumda okudum böyle bir şeyde varmış doğuma kadar kafamıza neler takacağız acaba

Arkadaşlar merhaba ben ağustosta aşılama tedavisi yaptırdım ve sonucu pozitif oldu şükür , bugün 6+2 de doktora gittim. Kese var 10 mm dedi bugün geçen hafta gittiğimde yine kese vardı ama şekli pek hoşuma gitmedi dedi doktor. Bugün de herhangi net bir şey söylemedi yine kese var karından bakınca tam anlayamadı, vajinal ultrasondan bakalım mi dedi kabul etmedim. Haftaya gel o zaman dedi. İçinde henüz bebek ya da yolk falan görünmedi. Stres oldum biraz normal mi sizce.

Çok erken dönemdeyiz herkes aynı şeyleri yaşamıyor her hamilelik kendi içinde ilerler. Moralinizi bozmayın net bir şey dememişler henz. Vajinal neden kabul etmediniz? Kanama vs hikayeniz var mı? Kanamam vs yok benim, doktor vajinal isterse kabul etmeyi düşünüyorum o sebeple sordum. Umarım haftaya güzel haberler verirsiniz...

Vajinal neden kabul etmediniz. Benim doktorum karından ilk başta bir çok şeyi net göremiyorum kese kist vs vajinal bakıcam dedi hiç aklıma bi şüphe bile düşmedi. Baktırdım. Bir sorun olacağnı düşünmüyorum. Olsa zaten doktor neden riske atsın.

Vajinal ultrason bebege zarar vermez arkadaslar korkunuz varsa bilemem tabi can yakici bir sey degil ilk bebegimde kalp atisini bile vajinalden almisti doktorum 5. Haftada ayni sekilde bu gebeligimde gittim duyamadik her bebekte ayni olmuyor bir sonraki randevumu 9. Haftama verdi kalp atisi icin sıkıntı etmeyin hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…