- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
Ucundan yakaladık gibi duruyor, hcgye göre geç döllenme gibi değil sanki.Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin mayısı yakalamışsnz
Geçmedi henüz iğneye devam edeceğiz bakalım hayırlısıGözünüz aydin. Lekelenmeni, geçti mi. Benimde bugün sata göre 7+5, 6+5 cikti bugün. Cuma günüde 6+2ydi demek ki gec olmus
Ben 5+2 de gitmiş olacağım biraz sıkışık olun dedilerKızlar kese görmek için karından olacak olursa yine idrara sıkışık mı olmak gerekiyor
Tsk ederimYukarida alıntı yapamamisimBi ikiz annesi daha buldum, gozunuz aydin. Doğacaklari gün bile aynı gözüküyor bizimkilerin sizin sanirim ilk olacak ikizler. Ben de sizle aynı dusuncelerdeyim inanin, bir de benim 3.5 yaşında bi oglum var ikiz haberi cok sürpriz oldu. Hormonlarimiz da agir basıyor bence biraz. Insallah her şey güzel olacak diye kendimi telkin ediyorum. Daha tam alışamadık bence bu fikre. Sağlıklı sıhhatli dogsunlar da yetecegiz insallah Allahin izniyle.
Merhaba hayırlı olsun bebisiniz saglicakla kucaginiza alırsınız inşHerkese merhabalar..
Cumartesi günü çift çizgiyle bu yolculuğa başladığımı öğrendim.
Adetime bir gün vardı yani 3+6 iken kan testinde sonucum 182 çıktı şükürler olsun.
Bugün yani 4+1de sonucum 430.Henüz ultrasona girmedim 4+6da muayene olacağım. İnşallah her şey olumlu devam eder ve keseyi görürüz.
Bu sayfa hepimiz için hep güzel haberleri paylaşacağımız bir başlangıç olsun, sağlıklı bebeklerle dolsun. Allah isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.
İlk önce bebişle birlikte büyürler sonra bebiş miyomu geçer ve miyom küçülmeye başlar inşaAllahInşallah ama büyüyor. Yinede ümit kesilmez olanlar varsa
650 çıkmış çok şükür300-400 arası
Ayrı ayrı keselerdeyse daha iyi diyorlar en sıkıntılı ikiz gebelik tek kesede deniyorTsk ederim
Benimde 5.5 yasinda bi kızım var benim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2tane embriyo transfer edildi çok şükür tuttu
Riskli oluyor diye tedirgin ve gerginim sürekli rabbim saglicakla kucaginiza alırsınız ins sizde
Sizin Dr ne diyor cift yumurta ikizimi sizinkilerde
Gözünüz Aydın olsun650 çıkmış çok şükür
Insallah tesekkurlerTsk ederim
Benimde 5.5 yasinda bi kızım var benim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2tane embriyo transfer edildi çok şükür tuttu
Riskli oluyor diye tedirgin ve gerginim sürekli rabbim saglicakla kucaginiza alırsınız ins sizde
Sizin Dr ne diyor cift yumurta ikizimi sizinkilerde
Benimde :) haftada 2 defa oluyor. Bugün kontrole gidince igne yaptirdi. Eğer olursa 3 gün sonra yeniden iğne dedi. Progestan devam birde. Neden olduğuna dair net biseyde yok kese çevresinde kanama yok. Inşallah düzelir .Geçmedi henüz iğneye devam edeceğiz bakalım hayırlısı
Allahın izniyle hiçbir şey olmaz hatta ne güzel o aşı sizi korurYa kizlar aklima bisey takıldı doktora soracaktım ama unuttum bugün, ben 2. Doz Biontech aşımı 16 temmuzda oldum. 29 temmuzda adet oldum. Son adetim 29 temmuz aklima geldi aşı olduğu için acaba sorun olur mu? Ya ben hemen asidan sonra hamile kalmış oluyorum . Bisey olur dense ne yapacağım onuda bilmiyorm ama aklima takıldı.
Hoş geldin canım aramızaHerkese merhabalar..
Cumartesi günü çift çizgiyle bu yolculuğa başladığımı öğrendim.
Adetime bir gün vardı yani 3+6 iken kan testinde sonucum 182 çıktı şükürler olsun.
Bugün yani 4+1de sonucum 430.Henüz ultrasona girmedim 4+6da muayene olacağım. İnşallah her şey olumlu devam eder ve keseyi görürüz.
Bu sayfa hepimiz için hep güzel haberleri paylaşacağımız bir başlangıç olsun, sağlıklı bebeklerle dolsun. Allah isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.
O haftalarda karından duyulmuyo muuvajinal muayanede duyabilirsin canım. valla gebe olduğunu öğrendin bi de covid belası çıktı hadi artık güzel haberlerle keyfini sür.
İnşallah güzel haberlerle gelirimmDuyarsın inşallah canımm
Çok erken dönemdeyiz herkes aynı şeyleri yaşamıyor her hamilelik kendi içinde ilerler. Moralinizi bozmayın net bir şey dememişler henz. Vajinal neden kabul etmediniz? Kanama vs hikayeniz var mı? Kanamam vs yok benim, doktor vajinal isterse kabul etmeyi düşünüyorum o sebeple sordum. Umarım haftaya güzel haberler verirsiniz...Arkadaşlar merhaba ben ağustosta aşılama tedavisi yaptırdım ve sonucu pozitif oldu şükür , bugün 6+2 de doktora gittim. Kese var 10 mm dedi bugün geçen hafta gittiğimde yine kese vardı ama şekli pek hoşuma gitmedi dedi doktor. Bugün de herhangi net bir şey söylemedi yine kese var karından bakınca tam anlayamadı, vajinal ultrasondan bakalım mi dedi kabul etmedim. Haftaya gel o zaman dedi. İçinde henüz bebek ya da yolk falan görünmedi. Stres oldum biraz normal mi sizce.
Vajinal neden kabul etmediniz. Benim doktorum karından ilk başta bir çok şeyi net göremiyorum kese kist vs vajinal bakıcam dedi hiç aklıma bi şüphe bile düşmedi. Baktırdım. Bir sorun olacağnı düşünmüyorum. Olsa zaten doktor neden riske atsın.Arkadaşlar merhaba ben ağustosta aşılama tedavisi yaptırdım ve sonucu pozitif oldu şükür , bugün 6+2 de doktora gittim. Kese var 10 mm dedi bugün geçen hafta gittiğimde yine kese vardı ama şekli pek hoşuma gitmedi dedi doktor. Bugün de herhangi net bir şey söylemedi yine kese var karından bakınca tam anlayamadı, vajinal ultrasondan bakalım mi dedi kabul etmedim. Haftaya gel o zaman dedi. İçinde henüz bebek ya da yolk falan görünmedi. Stres oldum biraz normal mi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?