2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar 6+5 günlük gebeyim benden de az önce peceteye pembemsi kahvemsi leke geldi azda degildi 2 gün önce muaynede kanama alani yok rahim tertemiz demisti doktorum ne yapmam gerekiyor acaba suan

Merhaba sağlık ocağı da dış merkeze gönderiyor kanları o yüzden sonuçlanması bir günü buluyor genelde e nabız dan çıkmıyor mu sonucunuz

Kızlar 6+5 günlük gebeyim benden de az önce peceteye pembemsi kahvemsi leke geldi azda degildi 2 gün önce muaynede kanama alani yok rahim tertemiz demisti doktorum ne yapmam gerekiyor acaba suan
Doktorunuza ulaşın veya acile gidin ihmal etmeyin yerleşmede olabilir kese büyüdükçe kılcal damarları zorluyor onun lekeside olabilir ama düşük tehlikesine karşı yine de doktora görünün

Merhaba aynı zamanlarda benimde 2 gün 2 defa kahveye dönük lekelenmem olmuştu doktoruma sorduğumda plasenta oluşurken olabiliyor takip et kırmızı olursa önemli demişti çok şükür kırmızıya dönmedi ve bir daha tekrarlamadı. Doktorunuzla görüşün en doğrusunu o söyleyecektir

Insallah tesekkurler
Ben o şaşkınlıkla soramadim bisey, doktor da soylemedi tek mi çift mi ama iki kese gözüküyordu o zaman çift yumurta oluyor sanırım o kadar yabancıyım konuya. Sizin ki çift mi?
Evet çift yumurta ikizi
Kızlar biz keseyi de bebeği de kalp atışını da gördük duyduk 6+1 haftam da 14 Mayıs tahmini doğum tarihim
Gözün aydın canım
Bende kullanmıştım o şase tozdan benide ishal yapmıştı bi kaç gün sürüyor geçmiş olsun
Banada Dr bugün yazdı yatarken iç ac karnına dedi inş iyi gelir
Geçmiş olsun yarın Dr görünün progestan igne fln yazar gecer inş oluyor bu haftalarda

Nerdesiniz yurtdışı mı? Tahlil sonuçları e nabıza düşüyor

Dün de benden geldi doktora gittim ultrasonla bakıldı kanama alanı yok dendi olabiliyormuş sakın stres olma çok etkiliyor inşaAllah hiç bir şey olmayacak doktorunu aramanı tavsiye ederim

Mide bulantısından aç kalıyorum hep bugün kahvaltıda yediklerimi çıkardım zaten bi dilim ekmekti.. iyice zayiflarsam bebek nasıl beslenecek beynim devamlı uyuşuyor. Mutfaga giremiyorum ev işinden geçtim zaten mutfak da ev de aldı başını.. kimsem de yok burda bi başımayım

Kanamam falan yok şükür. Ya ben önce evet bakalım dedim orda tecrübeli bı ebe vardı beni bı köşeye çekti daha çok erken dedi bence vajinal baktirma haftayi bekle diyince korktum açıkçası. Doktor da illa bakalım demedi yani benim rizama bıraktı. Ya baya uğraştık bu bebek için galiba ondan biraz tedbirli olmaya çalışıyorum. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur

Ordaki ebe saha erken vajinal baktirma haftayi bekle dedi o yüzden baktirmadim. Bı şey olur diye korkuyorum çünkü duydugumdan beri doktor uyarmadigi halde cinsellik bile yaşamıyoruz. Sanırım bu da aynı şey diye düşündüm

Dün de benden geldi doktora gittim ultrasonla bakıldı kanama alanı yok dendi olabiliyormuş sakın stres olma çok etkiliyor inşaAllah hiç bir şey olmayacak doktorunu aramanı tavsiye ederim
Duphaston diye bi ilac soyledi al ic ve yarin gel dedi size ilac falan verdilermi ister istemez.braz stres yaptm

Cok tsk ederim bakalm devami gelmedi duphaston dye bir ilac aldirdi onu ictm yarn muayneye gel dedi umarim riskli bir durum yoktur

Canım sakin ol şuan stres yaparsan bebeğe zarar verirsin sağlık ocağına gidip beta ölçtürmek çok önemli değil ki boşuna kanını alicaklar zaten bebeğin sağlıklıysa seninle kalıcaktır. Kanaman vs olmadıkça korkma dinlen iyi beslen sakin kal randevu açılınca gidersin hem bebeğinde büyümüş olur doktorda rahatça görebilir

Ishal n
Duphaston diye bi ilac soyledi al ic ve yarin gel dedi size ilac falan verdilermi ister istemez.braz stres yaptm
Ben iki doktora gidiyordum. Biri bunu verdi Progestanda kullan bunuda düşmesini engeller dedi ben aldim ama içmedim. Bu yüzden iki doktora gitmeyecem

Duphastonu tüp bebek tedavimin başından beri kullanıyorum bugün ultrasondan sonra bilgilendirmemi yaptım yine Ankara’daki tüp bebek doktorumu ilaçlarım aynen devam dozlarını düzenledi ve son kullanacağım tarihleri belirtti duphaston yine var

Ishal n

Ben iki doktora gidiyordum. Biri bunu verdi Progestanda kullan bunuda düşmesini engeller dedi ben aldim ama içmedim. Bu yüzden iki doktora gitmeyecem
Ilk gebeligimdede kanama yasamistim kanama alanlarim vardi progestan kullanmstm vajinal olarak bunda 2 gun once rahim tertemizdi kanama alani falan yoktu nerden cikti anlamadim ictim duphastonu riske atmamak icin yarin bakalm ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…