2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben küçükken çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçirirdim o yüzden artık vücudum çok belirti vermiyordu doktorum rutin kan tahlillerini yapalım dediğinde ek olarak ben istedim idrar tahlili ve enfeksiyon çıktı ama belirtim yoktu çok. Bi saşe verdi kullanmam için onu da malesef çok etkili kullanamadım bakalım doğal yollardan deneyeceğim artık

Merhaba vajinal baktirmanizda hic bir sikinti yok ilk hamileligimdede simdikindede vajinal muayne oldum boş gebelikten suphelenmistir keske baktirsaydiniz vaginal ultrasonla umarim bebisiniz sizinledir

Evet evet stresten olduğuna eminim artık. Beta sonucum geldi geleli ne gurultu kaldı ne de ağrı kafaya taktım o pis doktor yüzünden

Kızlar benim normalde mide bulantım yoktu fakat son iki üç gündür ishal, karın ağrısı ve ara ara bulantım var en son idrar yolu için bi toz içmiştim doktorumun yazdığı, ondan dolayı mı oldu yoksa salgın var diyorlar ondan mı oldu bilemedim inşallah bebeğe zarar vermez

Anladım inşallah geçer hemen. Bende yarn sabah idrar tahlili verşcem

Arkadaşlar mide bulantısı için Dr Prilam kullanan var mı aranızda. Sabah yediklerimi çıkarıyorum hep. Doktorum bugün akşam yatarken iki tane iç sabah bulantılarna iyi gelicek dedi , bu şeklde kullanan var mı iyi geliyor mu sabah bulantılarınıza

Bende de başladı ishal canım bol bol su iç ben suya dayanicam inşallah bebekler etkilenmiyordur vücudumuzdaki bu değişimlerden

İnşallah ya bi de salgın var dendi o beni endişeye soktu virüs falan kötü etkilere diye inşallah öyle değildir
Ben bide okulda cocuklarlayim onlardan mı geçiyor bilmiyorum evet salgın var bende endişeleniyorum şuan gebeliğin başında olduğumuz için vücut savunmasızms bütün bağışıklk bebeğe odaklaniyormus bende normalde grip falan olmam bu sefer etkilendim vücut istiyor besin heralde o kadar da yiyorum her gün

Kızlar merhaba bugün sağlık ocağına beta ölçtürmek için gittim ne kaç olduğunu söyledi ne de sonuçları verdi zorla kan ilacı yazdırdım resmen hastaneden randevu almak için 1 haftadır uğraşıyorum ama nafile açılmıyor özel bi hastanede yok resmen sinirden sürekli ağlıyorum ben bu çocuğu burda nasıl doğuracağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…