Çok sağol canım inşallahErken zamanda Görünmeyebilir endişelenme
Anladım. Daha erken gerçekten zamanın ne getireceği belli olmaz. Hepimize güzellikler getirir inşallahKanamam falan yok şükür. Ya ben önce evet bakalım dedim orda tecrübeli bı ebe vardı beni bı köşeye çekti daha çok erken dedi bence vajinal baktirma haftayi bekle diyince korktum açıkçası. Doktor da illa bakalım demedi yani benim rizama bıraktı. Ya baya uğraştık bu bebek için galiba ondan biraz tedbirli olmaya çalışıyorum. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
Ben hem progestan fitil hem iğnesini kullanıyorum duphastonda progestan diyorlar ama bu işte em etkilisi iğnesi canımDuphaston diye bi ilac soyledi al ic ve yarin gel dedi size ilac falan verdilermi ister istemez.braz stres yaptm
Üzülme canım az kaldı 1-2 haftaya toparlarsın boşver kalsın ev işi gelen giden yoksane olacak benim eşim bırak evi pohh götürsün dediMide bulantısından aç kalıyorum hep bugün kahvaltıda yediklerimi çıkardım zaten bi dilim ekmekti.. iyice zayiflarsam bebek nasıl beslenecek beynim devamlı uyuşuyor. Mutfaga giremiyorum ev işinden geçtim zaten mutfak da ev de aldı başını.. kimsem de yok burda bi başımayım
Normal vajinal ultrason gibi olmuyor canım korkma çok az girişe takıyor kamerayı hemen geri çıkarıyor ekranda kalan görüntü üzerinde işlem yapıyor ölçüm vs iki kere bu işlemş yapıp bırakıyorTeşekkür ederimpişman oldum açıkçası zaten yorumlardan sonra keşke baktirsaydim
Allah razı olsun benimki de öyle ben utaniyorum yemek yapamadim diye.. adamin işi ağır tüp nakliyesi butun gun kamyon dolusu tüp taşıyor yol gidiyor.. yine de eve gelince destek oluyor bu aralar maşallah diyeyim. Ama felaket bir bulantı araliksiz tum gun ve kasıklarda sancı var progesteron kullanıyorum ben deÜzülme canım az kaldı 1-2 haftaya toparlarsın boşver kalsın ev işi gelen giden yoksane olacak benim eşim bırak evi pohh götürsün dedi
Sancılarda geçecek sıkıntılarda inşaAllahAllah razı olsun benimki de öyle ben utaniyorum yemek yapamadim diye.. adamin işi ağır tüp nakliyesi butun gun kamyon dolusu tüp taşıyor yol gidiyor.. yine de eve gelince destek oluyor bu aralar maşallah diyeyim. Ama felaket bir bulantı araliksiz tum gun ve kasıklarda sancı var progesteron kullanıyorum ben de
Gercekten öyle.. inşallah kolay ve güzel geçer bu süreçSancılarda geçecek sıkıntılarda inşaAllahbiz kocalarımıza eksik kalıyoruz diye mahcup oluyoruz ama onlar böyle birşeyden dolayı heyecan ve keyifle destek oluyorlar
Çok teşekkür ederimmmm...Size de hayırlı olsun, sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahCanım çok sevindim çok. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Ben de de aynı şekilde,göğüs agrim ve koku hassasiyeti yoğun onun dışında hamile olduğumu unutuyorum....Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim.Hiç mide bulantısı yaşamıyorum .Ben gibi olan var mı
Çok şanslısın bence maşallahBen de de aynı şekilde,göğüs agrim ve koku hassasiyeti yoğun onun dışında hamile olduğumu unutuyorum....
Bakalim yarin gidince anlayacagiz ne oldugunu kanamam 1 defa oldu arkasi gelmedi kahvemsi leke gbi cok cok az oldu yarin anlariz insallah allah saglik sihatle kucagmza almayi nasip etsn insallahBen hem progestan fitil hem iğnesini kullanıyorum duphastonda progestan diyorlar ama bu işte em etkilisi iğnesi canım
Ilk 3 ay yedikleriizden beslenmiyor, kandan besleniyor o yüzden bebek açısından sorun değil. Sizin için kötü bir durum. Allah yardım etsinMide bulantısından aç kalıyorum hep bugün kahvaltıda yediklerimi çıkardım zaten bi dilim ekmekti.. iyice zayiflarsam bebek nasıl beslenecek beynim devamlı uyuşuyor. Mutfaga giremiyorum ev işinden geçtim zaten mutfak da ev de aldı başını.. kimsem de yok burda bi başımayım
Bakalim yarin gidince anlayacagiz ne oldugunu kanamam 1 defa oldu arkasi gelmedi kahvemsi leke gbi cok cok az oldu yarin anlariz insallah allah saglik sihatle kucagmza almayi nasip etsn insallah
Bebeğinizi hangi tarafta hissediyorsunuz acabaBenimde 2 gün önce ve dün kahve-pempe lekem oldu,dün baya vardı aslında,günlük ped olsa 2 tane değişecek kadar,gece azaldı,şimdi kesilmiş,oksapar kullanıyordum,onu kestirdiler bana,hemoroidimde kanamaya başlamıştı,ağızda metal tad,hem çok uykum oluyor hemde gece kaç kez uyandım…birde normalde tatlı düşkünü ben hiç canım istemiyor,daha 4 haftaya bile girmedenbu kadar belirti fazla değil mi
bende de dün aynısı oldu korkuyla acile gittim, kürtaj vs dedi doktor istemedim. bekleyeceğim tutunamazsa kendi tutunmasın zorla aldırtmam onu ordan. herkeste biraz farklı gelişiyor sanırım bende de 3 kez falan geldi şimdi bir şey yok çok şükür. dua ediyorum tutunması sağlıklı olması için dualar açıyorum sürekliKızlar 6+5 günlük gebeyim benden de az önce peceteye pembemsi kahvemsi leke geldi azda degildi 2 gün önce muaynede kanama alani yok rahim tertemiz demisti doktorum ne yapmam gerekiyor acaba suan
ilişki zarar verir mi ki bebeğe?Ordaki ebe saha erken vajinal baktirma haftayi bekle dedi o yüzden baktirmadim. Bı şey olur diye korkuyorum çünkü duydugumdan beri doktor uyarmadigi halde cinsellik bile yaşamıyoruz. Sanırım bu da aynı şey diye düşündüm
Canım ben ilişkiden sonra minicik kahvemsi leke gördüm bidaha da korktum kişiden kişiye değişiyor sanırımilişki zarar verir mi ki bebeğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?