2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Anladım. Daha erken gerçekten zamanın ne getireceği belli olmaz. Hepimize güzellikler getirir inşallah

Üzülme canım az kaldı 1-2 haftaya toparlarsın boşver kalsın ev işi gelen giden yoksane olacak benim eşim bırak evi pohh götürsün dedi

Teşekkür ederim pişman oldum açıkçası zaten yorumlardan sonra keşke baktirsaydim
Normal vajinal ultrason gibi olmuyor canım korkma çok az girişe takıyor kamerayı hemen geri çıkarıyor ekranda kalan görüntü üzerinde işlem yapıyor ölçüm vs iki kere bu işlemş yapıp bırakıyor
Bana hiç merak etme bebişe frekans dalga göndermiyorum dedi

Üzülme canım az kaldı 1-2 haftaya toparlarsın boşver kalsın ev işi gelen giden yoksane olacak benim eşim bırak evi pohh götürsün dedi
Allah razı olsun benimki de öyle ben utaniyorum yemek yapamadim diye.. adamin işi ağır tüp nakliyesi butun gun kamyon dolusu tüp taşıyor yol gidiyor.. yine de eve gelince destek oluyor bu aralar maşallah diyeyim. Ama felaket bir bulantı araliksiz tum gun ve kasıklarda sancı var progesteron kullanıyorum ben de

Sancılarda geçecek sıkıntılarda inşaAllah biz kocalarımıza eksik kalıyoruz diye mahcup oluyoruz ama onlar böyle birşeyden dolayı heyecan ve keyifle destek oluyorlar

Ben hem progestan fitil hem iğnesini kullanıyorum duphastonda progestan diyorlar ama bu işte em etkilisi iğnesi canım
Bakalim yarin gidince anlayacagiz ne oldugunu kanamam 1 defa oldu arkasi gelmedi kahvemsi leke gbi cok cok az oldu yarin anlariz insallah allah saglik sihatle kucagmza almayi nasip etsn insallah

Ilk 3 ay yedikleriizden beslenmiyor, kandan besleniyor o yüzden bebek açısından sorun değil. Sizin için kötü bir durum. Allah yardım etsin

Benimde 2 gün önce ve dün kahve-pempe lekem oldu,dün baya vardı aslında,günlük ped olsa 2 tane değişecek kadar,gece azaldı,şimdi kesilmiş,oksapar kullanıyordum,onu kestirdiler bana,hemoroidimde kanamaya başlamıştı,ağızda metal tad,hem çok uykum oluyor hemde gece kaç kez uyandım…birde normalde tatlı düşkünü ben hiç canım istemiyor,daha 4 haftaya bile girmeden bu kadar belirti fazla değil mi

Bebeğinizi hangi tarafta hissediyorsunuz acaba

Kızlar 6+5 günlük gebeyim benden de az önce peceteye pembemsi kahvemsi leke geldi azda degildi 2 gün önce muaynede kanama alani yok rahim tertemiz demisti doktorum ne yapmam gerekiyor acaba suan
bende de dün aynısı oldu korkuyla acile gittim, kürtaj vs dedi doktor istemedim. bekleyeceğim tutunamazsa kendi tutunmasın zorla aldırtmam onu ordan. herkeste biraz farklı gelişiyor sanırım bende de 3 kez falan geldi şimdi bir şey yok çok şükür. dua ediyorum tutunması sağlıklı olması için dualar açıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…