2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Rahatladım açıkçası yorumlardan sonra inşallah gerek kalmaz kalırsa baktircam

Merhaba, ben de ilk çizgimi 14 eylülde gördüm, 15 eylül çarşamba hastanede beta testi verdim 60 çıktı, 17 Eylül Cuma 123 çıktı, 20 eylül pazartesi yani dün 650 çıktı. Beklenen değer 350,400 falan ama benimki bir tık yüksek çıktı, seninki de normal duruyor canım

Ben de de aynı şekilde,göğüs agrim ve koku hassasiyeti yoğun onun dışında hamile olduğumu unutuyorum....
Canım ben ilişkiden sonra minicik kahvemsi leke gördüm bidaha da korktum kişiden kişiye değişiyor sanırım
Yaa işte bu durumdan korktum bı de doktor kese şeklini falan begenmedim diyince artık ilişki aklımdan bile geçmiyor fakat herkeste farklı gerçekten

Tutunacak inşallah sanırım fazlaca korkutuyordu kendimizi. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza bol bol dinlen ve dua

Burdada iyi doktorlar özel muayenesi olan 500den başlıyor bende bekliyorum yoksa 2 haftada bin tl vericem bu gidişle devletede gitmek istemiyorm burdaki yorumlardan aynen daha 9 ay kaç kere gidicez anam
Yaa ilden ile değişiyor benim gittiğim özelde doçent ve hastanede tüp bebek vs yapılıyor kadın doğumda ünlü bir yer.
Aynı hastanede sdce uzman olan doktorların muayenesi 150-180 fln herhalde. Ben şaka yapıyorum tabi o iyi olsunda bütün imkanlarım onun olsun

Son düzenleme:
Pskolojik de olabilir diye düşünüyorum:)

Bu şekilde çok örnek var malesef bir yakınımın çocuğun beyninde kist var dediler sağlam doğdu, daha geçen ay bir arkadaşımın yeğeni doğdu sapasağlam halbuki bedensel ve zihinsel engelli olma olasılığı yüksek demişlerdi ama yine de her dr.u da aynı kefeye koymamak gerek bugün özel bir hastanede randevum vardı hem semtte yeniyim hem de malum pandemiden dolayı mümkün olduğunca hastaneye de gitmediğim için fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yoktu nedir ne değildir ne kadar tutar ki falan diye kafamda sorular vardı ama dr direk sistemde gebeliğini tanımladım sağlık ocağından gerekli testleri yaptırıp sonuçlarla bir gel dedi bi rahatladım yani hakkını yiyemeyeceğim kadının sadece iki kan testine 300 400 bayılasım yoktu ne yalan söyleyeyim :)

ben de sanırım mayıs annesi kategorisine giriyorum. beni de ekler misiniz

30 ağustosta gebelik testi pozitif gördüm, 31 ağustosta beta hcg 580 çıktı. 6 eylülde 5+4 iken keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi doktor. yarına randevum var yarın 7+4 olcam. ama bugün aniden göğüslerimdeki şişlik ve ağrı indi, mide bulantım durdu. ilk defa korkmaya başladım. ilk gebeliğim, inşallah yarın bi sorun çıkmaz

merhaba ,
bende dün kan testi verdim,9 ağustos son adet tarihim,dün kan değerim 50103 çıktı
Hayırlı olsun maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin içini ferah tut zaten çok bir şey yokmuş randevuna yarın gidersin hayırlısıyla güzel şeyler duyarsın inşallah

Kızlar şu an benim gibi enfeksiyon veya mantar problemi olan var mı? Doktor 8 haftaya kadar ilaç veremem riskli olur dedi. Ama bazı yerlerde enfeksiyonun da bebek için riskli olabileceğini söylüyorlar erken dönemde, bu konuyla ilgili bilgisi olan veya yaşayan var mı bu durumu

İnşallah. leke görme falan olmadı hiç. endişelenmem için sebep yok gibi aslında ama endişelenmeden durulmuyor, yarının heyecanının etkisi sanırım. beyaz akıntım normalden fazla oluyor gebeliğin başından beri. o da normal deniyor genelde ama ona bile endişe yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…