Benim iki defa vajinal bakıldı zaten normal muayne gibi olmuyor. Cok içeride değil ultason aleti. Mesela normal hamile değilken çatala uzaniyoruz burda normal sedyede ucundan.Haftaya baktircam ya bu belirsizlik çok yordu beni
Rahatladım açıkçası yorumlardan sonra inşallah gerek kalmaz kalırsa baktircamNormal vajinal ultrason gibi olmuyor canım korkma çok az girişe takıyor kamerayı hemen geri çıkarıyor ekranda kalan görüntü üzerinde işlem yapıyor ölçüm vs iki kere bu işlemş yapıp bırakıyor
Bana hiç merak etme bebişe frekans dalga göndermiyorum dedi
Merhaba, ben de ilk çizgimi 14 eylülde gördüm, 15 eylül çarşamba hastanede beta testi verdim 60 çıktı, 17 Eylül Cuma 123 çıktı, 20 eylül pazartesi yani dün 650 çıktı. Beklenen değer 350,400 falan ama benimki bir tık yüksek çıktı, seninki de normal duruyor canımMerhaba arkadaslar son adet tarihim tam emin değilim tahminimce 14 ağustos adetlerim duzenli 14 eylulde adet olmam gerekiyodu olmadim ertesi gun test yaptim silik cizgi cikti bi sonraki gunde kan verdim beta hcg 67 cikti doktor cok yeni takip edelim pazartesi tekrar kan ver dedi pazartesi sonucum 376 cikti ama doktoru bulamadim nasil iyimi acaba sonuc bilgili arkadaslar bilgi verebilirmi randevuda bulamadim doktora kac hafta oluyo ultrasyonda gorunur mu bilemedim
Yaa sedyede olduğunu da bilmiyordum. Korktuğum gibi bir şey değil onu anladım.Benim iki defa vajinal bakıldı zaten normal muayne gibi olmuyor. Cok içeride değil ultason aleti. Mesela normal hamile değilken çatala uzaniyoruz burda normal sedyede ucundan.
Ben de de aynı şekilde,göğüs agrim ve koku hassasiyeti yoğun onun dışında hamile olduğumu unutuyorum....
Yaa işte bu durumdan korktum bı de doktor kese şeklini falan begenmedim diyince artık ilişki aklımdan bile geçmiyor fakat herkeste farklı gerçektenCanım ben ilişkiden sonra minicik kahvemsi leke gördüm bidaha da korktum kişiden kişiye değişiyor sanırım
Tutunacak inşallah sanırım fazlaca korkutuyordu kendimizi. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza bol bol dinlen ve duabende de dün aynısı oldu korkuyla acile gittim, kürtaj vs dedi doktor istemedim. bekleyeceğim tutunamazsa kendi tutunmasın zorla aldırtmam onu ordan. herkeste biraz farklı gelişiyor sanırım bende de 3 kez falan geldi şimdi bir şey yok çok şükür. dua ediyorum tutunması sağlıklı olması için dualar açıyorum sürekli
Yaa ilden ile değişiyor benim gittiğim özelde doçent ve hastanede tüp bebek vs yapılıyor kadın doğumda ünlü bir yer.Burdada iyi doktorlar özel muayenesi olan 500den başlıyorbende bekliyorum yoksa 2 haftada bin tl vericem bu gidişle devletede gitmek istemiyorm burdaki yorumlardan aynen daha 9 ay kaç kere gidicez anam
Pskolojik de olabilir diye düşünüyorum:)Benimde 2 gün önce ve dün kahve-pempe lekem oldu,dün baya vardı aslında,günlük ped olsa 2 tane değişecek kadar,gece azaldı,şimdi kesilmiş,oksapar kullanıyordum,onu kestirdiler bana,hemoroidimde kanamaya başlamıştı,ağızda metal tad,hem çok uykum oluyor hemde gece kaç kez uyandım…birde normalde tatlı düşkünü ben hiç canım istemiyor,daha 4 haftaya bile girmedenbu kadar belirti fazla değil mi
ya benim 5+0 bugün itibariyle hiç bir belirti yok hani bilmesem hamileyim demeyeceğim.Pskolojik de olabilir diye düşünüyorum:)
Biz 6+1de duyduk ve 2 hafta sonraya randevu verildi kısmetse perşembe günü gideceğizKızlar kalp atışını duyanlara sorumm kalp atışından sonraki muayenenizi ne kadar süre sonraya verdiler
Develtte 1 ay sonra gel dedi, kEndi doktorum 3 hafta sonra dedi.Kızlar kalp atışını duyanlara sorumm kalp atışından sonraki muayenenizi ne kadar süre sonraya verdiler
Canım bir ay sonraya verdiler banaKızlar kalp atışını duyanlara sorumm kalp atışından sonraki muayenenizi ne kadar süre sonraya verdiler
Bu şekilde çok örnek var malesef bir yakınımın çocuğun beyninde kist var dediler sağlam doğdu, daha geçen ay bir arkadaşımın yeğeni doğdu sapasağlam halbuki bedensel ve zihinsel engelli olma olasılığı yüksek demişlerdi ama yine de her dr.u da aynı kefeye koymamak gerek bugün özel bir hastanede randevum vardı hem semtte yeniyim hem de malum pandemiden dolayı mümkün olduğunca hastaneye de gitmediğim için fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yoktu nedir ne değildir ne kadar tutar ki falan diye kafamda sorular vardı ama dr direk sistemde gebeliğini tanımladım sağlık ocağından gerekli testleri yaptırıp sonuçlarla bir gel dedi bi rahatladım yani hakkını yiyemeyeceğim kadının sadece iki kan testine 300 400 bayılasım yoktu ne yalan söyleyeyim :)ya devlet acımasız özel de para manyağı gidiceksin 500 tane gereksiz test isteyecek özele oldum olası güvnenmiyorum zaten ben. ama ilgi alaka sınırsız tabi orda. ikisi de birbirinden beter yani. oraya gidince de kürtaj dicek özele giden tanıdıklar var öyle demiş mesela bi akrabamıza aldırmamış cocuk su an 15 yasında gayet de sağlıklı maşallah engelli doğacak demiş özeldekiler
Bugün 6+1de duyduk elhamdülillah, 3 hafta sonraya çağırdıKızlar kalp atışını duyanlara sorumm kalp atışından sonraki muayenenizi ne kadar süre sonraya verdiler
Hayırlı olsun maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahmerhaba ,
bende dün kan testi verdim,9 ağustos son adet tarihim,dün kan değerim 50103 çıktı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin içini ferah tut zaten çok bir şey yokmuş randevuna yarın gidersin hayırlısıyla güzel şeyler duyarsın inşallahben de sanırım mayıs annesi kategorisine giriyorum. beni de ekler misiniz
30 ağustosta gebelik testi pozitif gördüm, 31 ağustosta beta hcg 580 çıktı. 6 eylülde 5+4 iken keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi doktor. yarına randevum var yarın 7+4 olcam. ama bugün aniden göğüslerimdeki şişlik ve ağrı indi, mide bulantım durdu. ilk defa korkmaya başladım. ilk gebeliğim, inşallah yarın bi sorun çıkmaz
İnşallah. leke görme falan olmadı hiç. endişelenmem için sebep yok gibi aslında ama endişelenmeden durulmuyor, yarının heyecanının etkisi sanırım. beyaz akıntım normalden fazla oluyor gebeliğin başından beri. o da normal deniyor genelde ama ona bile endişe yapıyorumHayırlı olsun maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin içini ferah tut zaten çok bir şey yokmuş randevuna yarın gidersin hayırlısıyla güzel şeyler duyarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?