Inşallah sağlıklıdır iyi yapmışsın beklemek gerekiyor çoğu kişiye kürtaj vs deniyor belki gelişicek rabbim bilir bol dua gerekiyor bize düşen bubende de dün aynısı oldu korkuyla acile gittim, kürtaj vs dedi doktor istemedim. bekleyeceğim tutunamazsa kendi tutunmasın zorla aldırtmam onu ordan. herkeste biraz farklı gelişiyor sanırım bende de 3 kez falan geldi şimdi bir şey yok çok şükür. dua ediyorum tutunması sağlıklı olması için dualar açıyorum sürekli
bu doktorlar kürtajdan vs ücret alıyor. hiçbirine güvenmiyorum. daha bebek kesede görünmedi bile ne olacagı belli değil bunlara rağmen kürtaj yapalım demesi canilik başka bir şey değilInşallah sağlıklıdır iyi yapmışsın beklemek gerekiyor çoğu kişiye kürtaj vs deniyor belki gelişicek rabbim bilir bol dua gerekiyor bize düşen bu
Doğru haklisin ve bizim gibi yeni gebeleri cahil bilip üzmekten başka birşey yapmıyorlar bu kaçıncı forumda okuduğum bak sanada aynısını yapmışlar ben o yüzden tevekkül ettim bekliyorum zaten gitsen şuan seni stres etmekten başka bişey yapmıyorlar müdahale de edemiyorlar. Biraz bekle özelde güzel bi doktora gidersin devlettede kime guvenicegimiz belli değilbu doktorlar kürtajdan vs ücret alıyor. hiçbirine güvenmiyorum. daha bebek kesede görünmedi bile ne olacagı belli değil bunlara rağmen kürtaj yapalım demesi canilik başka bir şey değil
benim doktorum cinselliği yasakladı ama vajinal baktı aynı şey olduğunu düşünmüyorum. ama bence bu doktorla aranızdaki güven ilişkisiyle alakalı.Ordaki ebe saha erken vajinal baktirma haftayi bekle dedi o yüzden baktirmadim. Bı şey olur diye korkuyorum çünkü duydugumdan beri doktor uyarmadigi halde cinsellik bile yaşamıyoruz. Sanırım bu da aynı şey diye düşündüm
ya devlet acımasız özel de para manyağı gidiceksin 500 tane gereksiz test isteyecek özele oldum olası güvnenmiyorum zaten ben. ama ilgi alaka sınırsız tabi orda. ikisi de birbirinden beter yani. oraya gidince de kürtaj dicek özele giden tanıdıklar var öyle demiş mesela bi akrabamıza aldırmamış cocuk su an 15 yasında gayet de sağlıklı maşallah engelli doğacak demiş özeldekilerDoğru haklisin ve bizim gibi yeni gebeleri cahil bilip üzmekten başka birşey yapmıyorlar bu kaçıncı forumda okuduğum bak sanada aynısını yapmışlar ben o yüzden tevekkül ettim bekliyorum zaten gitsen şuan seni stres etmekten başka bişey yapmıyorlar müdahale de edemiyorlar. Biraz bekle özelde güzel bi doktora gidersin devlettede kime guvenicegimiz belli değil
özel veya devlete gitmek gebenin maddi imkanıyla alakalı birşey. ordaki doktor iyi burdaki kötü diye bir şey yok tabiki ikiside doktor ancak koşulları aynı değil biri bir sürü hasta bakıyor birisi sayılı hasta bakıyor. özelde belki daha çok ilgileniyor. vs . benm ilk muayenem 265 TL muayene ücreti ayrıntılı kan baktırdı 235 TL çocuğun kesesini gördük sadece 500ya devlet acımasız özel de para manyağı gidiceksin 500 tane gereksiz test isteyecek özele oldum olası güvnenmiyorum zaten ben. ama ilgi alaka sınırsız tabi orda. ikisi de birbirinden beter yani. oraya gidince de kürtaj dicek özele giden tanıdıklar var öyle demiş mesela bi akrabamıza aldırmamış cocuk su an 15 yasında gayet de sağlıklı maşallah engelli doğacak demiş özeldekiler
Neden hemen alalim diyorlarki anlamis degilim ya kalbini falan duydunuzmu bebeginbende de dün aynısı oldu korkuyla acile gittim, kürtaj vs dedi doktor istemedim. bekleyeceğim tutunamazsa kendi tutunmasın zorla aldırtmam onu ordan. herkeste biraz farklı gelişiyor sanırım bende de 3 kez falan geldi şimdi bir şey yok çok şükür. dua ediyorum tutunması sağlıklı olması için dualar açıyorum sürekli
Özel devlet flan diyoruz kimin iyi çıkacağı belli olmuyor. Onceki gebeligimde kendi ozeldeki doktorum dusuk yapiyorsun kurtaj dedi ordan devlete gittim ilk dr da aynisini soyledi en son kanuni sultan suleyman araştırma hastanesinin acilinde bi kadın dr bekleyelim belki kese toparlar dedi 1 hafta bekletti.. sonuç değişmedi tabi ama iyimser gözle baktı hemen kestirip atmadi..Kızlar özel yada devlet iyi doktor bulabilmek önemli banada özeldeki doktorum kürtaj dedi gerçekten kürtaj demek kolay geliyor doktorlara ama bekleyelim demek yok hemen kürtaj benimde randevum yarın inş yarın kalp atışını duyarımda rahatlatım artık 1 haftadır diken üstündeyim
Kız valla bu süreçte doktorlara inancım da saygım da kalmadı, işini düzgün yapan sayılı insan dışında diğerleri deneysel hareket ediyor. Umursamıyor, ilgilenmiyor ve gerçekten bilgisizler. İnşallah herkes iyi doktorlarla karşılaşırDoğru haklisin ve bizim gibi yeni gebeleri cahil bilip üzmekten başka birşey yapmıyorlar bu kaçıncı forumda okuduğum bak sanada aynısını yapmışlar ben o yüzden tevekkül ettim bekliyorum zaten gitsen şuan seni stres etmekten başka bişey yapmıyorlar müdahale de edemiyorlar. Biraz bekle özelde güzel bi doktora gidersin devlettede kime guvenicegimiz belli değil
60 beta değeriyle bana dış gebelik dedi salak doktorun biri, nerdeyse ilaç yapacaktı. Başka doktor geldi risk alma takip et dedi. Vee başka doktora gittim beta değerim çok güzel arttı. Dış gebelik değil dedi. Cahil biri olsaydım ya da doktor inansaydım? Tabi belki farkına bile varmayacaktım normal gebelik olduğunun? Kim bilir kaç kişi ün pislolojisini bozuyoelar, umutlarını çalıyorlar. Adi pislikler of hepsine çok pis sövesim var, sabah sabah kinlendim. Gidim de kahvaltı yapamKızlar özel yada devlet iyi doktor bulabilmek önemli banada özeldeki doktorum kürtaj dedi gerçekten kürtaj demek kolay geliyor doktorlara ama bekleyelim demek yok hemen kürtaj benimde randevum yarın inş yarın kalp atışını duyarımda rahatlatım artık 1 haftadır diken üstündeyim
O yüzden kötü ne deseler desinler bir kaç doktora gitme taraftarıyım cnmKız valla bu süreçte doktorlara inancım da saygım da kalmadı, işini düzgün yapan sayılı insan dışında diğerleri deneysel hareket ediyor. Umursamıyor, ilgilenmiyor ve gerçekten bilgisizler. İnşallah herkes iyi doktorlarla karşılaşır
60 beta değeriyle bana dış gebelik dedi salak doktorun biri, nerdeyse ilaç yapacaktı. Başka doktor geldi risk alma takip et dedi. Vee başka doktora gittim beta değerim çok güzel arttı. Dış gebelik değil dedi. Cahil biri olsaydım ya da doktor inansaydım? Tabi belki farkına bile varmayacaktım normal gebelik olduğunun? Kim bilir kaç kişi ün pislolojisini bozuyoelar, umutlarını çalıyorlar. Adi pislikler of hepsine çok pis sövesim var, sabah sabah kinlendim. Gidim de kahvaltı yapam
Yaşadığım yerde bi tane özel var o da çok kötü doktor kıtlığındayız. sağlıklı olsun da tüm imkanları seferber ederim ben minik tosboğa içinn :))özel veya devlete gitmek gebenin maddi imkanıyla alakalı birşey. ordaki doktor iyi burdaki kötü diye bir şey yok tabiki ikiside doktor ancak koşulları aynı değil biri bir sürü hasta bakıyor birisi sayılı hasta bakıyor. özelde belki daha çok ilgileniyor. vs . benm ilk muayenem 265 TL muayene ücreti ayrıntılı kan baktırdı 235 TL çocuğun kesesini gördük sadece 500çocuk daha doğmadan zarar
Burdada iyi doktorlar özel muayenesi olan 500den başlıyorözel veya devlete gitmek gebenin maddi imkanıyla alakalı birşey. ordaki doktor iyi burdaki kötü diye bir şey yok tabiki ikiside doktor ancak koşulları aynı değil biri bir sürü hasta bakıyor birisi sayılı hasta bakıyor. özelde belki daha çok ilgileniyor. vs . benm ilk muayenem 265 TL muayene ücreti ayrıntılı kan baktırdı 235 TL çocuğun kesesini gördük sadece 500çocuk daha doğmadan zarar
Ilk 3 ay doktorunuz yap demeden yapmayın. Benim ilk hamilelikte de şimdide doktor ilişki yasak dedi.ilişki zarar verir mi ki bebeğe?
Muayene edip mi kürtaj dediler. Kendi doktorunuz ne dedi. Benim 3 haftadır lekelenme oluyor. Kanama alani yok kese etrafında. Ama bekliyoruz .Doğru haklisin ve bizim gibi yeni gebeleri cahil bilip üzmekten başka birşey yapmıyorlar bu kaçıncı forumda okuduğum bak sanada aynısını yapmışlar ben o yüzden tevekkül ettim bekliyorum zaten gitsen şuan seni stres etmekten başka bişey yapmıyorlar müdahale de edemiyorlar. Biraz bekle özelde güzel bi doktora gidersin devlettede kime guvenicegimiz belli değil
Ben ilk hamileliğimde üniveriste hastanesinde bir profa gittim. Mesai dışı muayne ediyordu. Ama telefonu bende vardi bisey olunca msj atabiliyordum. Hastane olarak çalıştığı hastanedeydi. Randevu saati derdim yoktu. Sistemi değişikti istediğim zaman gidiyordum. Benim tansiyon sorunum vardi son 2 ay her hafta gittim son 1 ayda hergun gidip doktora göründümözel veya devlete gitmek gebenin maddi imkanıyla alakalı birşey. ordaki doktor iyi burdaki kötü diye bir şey yok tabiki ikiside doktor ancak koşulları aynı değil biri bir sürü hasta bakıyor birisi sayılı hasta bakıyor. özelde belki daha çok ilgileniyor. vs . benm ilk muayenem 265 TL muayene ücreti ayrıntılı kan baktırdı 235 TL çocuğun kesesini gördük sadece 500çocuk daha doğmadan zarar
Haftaya baktircam ya bu belirsizlik çok yordu benibenim doktorum cinselliği yasakladı ama vajinal baktı aynı şey olduğunu düşünmüyorum. ama bence bu doktorla aranızdaki güven ilişkisiyle alakalı.
Normalde kanama, düşük tehlikesi olmadığı sürece bı zararı yok deniyor da ben yine de cesaret edemiyorumilişki zarar verir mi ki bebeğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?