Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk cocuk, 25 yaşım, 13 mayıs rabbim nasip ederse inşallah doğum...Canım diğer bilgileri de yazar mısın tahmini doğum, yaş, şehir , kaçıncı çocuk. Şehir rizeydi galiba![]()
Yo senin kesen büyümemiş, büyüğünce yerleşecek belki. Asıl benimki fiyasko. 18mm kese içi boşEkrandn bende çok net gördüm Dr defalarca dolandı bastırdı baktı. Söylemedim bende kendim de gördüm çünkü. Birde 10mmdi kese. Zaten embriyo oluşumu için de küçük dedi. Ben araştırmıştım en erken 15mm kese varken embriyo vajina dan gözükür yazıyo. Her türlü fiyasko özetle benim durum ama Allahtan umut kesilmez
Beni de ekler misiniz.Canım diğer bilgileri de yazar mısın tahmini doğum, yaş, şehir , kaçıncı çocuk. Şehir rizeydi galiba![]()
Yarin ki duruma göre güncelleme yaparızBeni de ekler misiniz.
Yaş 24, 1. Çocuk, kese görme 4+6 (Dr pek ilgili değildi emin değilim)
Tahmini doğum tarihi 21 Mayıs 2022..
Kalp atışı için yarına randevum var nasipse duyacağız insaAllah![]()
20 mm kadar bekliyormuş sanırım doktorlar. Vajinal mı baktı yolk var mıydı?Yo senin kesen büyümemiş, büyüğünce yerleşecek belki. Asıl benimki fiyasko. 18mm kese içi boş![]()
Kuzu bak söylemiştim yine söylüyorum, sonuçta sen bebişi öğrendiğin hafta covid geçirdin bizi bile ne hale getiriyo covid belki o yüzden kese aheste aheste büyüdü. Bi sonraki randevuya kadar içini karartma biraz geç olsun güç olmasınİlk cocuk, Rize evet, 25 yaşım, 13 mayıs rabbim nasip ederse inşallah doğum...
Bir de şehir alabilirsemBeni de ekler misiniz.
Yaş 24, 1. Çocuk, kese görme 4+6 (Dr pek ilgili değildi emin değilim)
Tahmini doğum tarihi 21 Mayıs 2022..
Kalp atışı için yarına randevum var nasipse duyacağız insaAllah![]()
Onlara dikkat etmedim yani net tarih bilmiyorum
Hadi insaAllah öyle olsun. Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim isteyen herkeseKuzu bak söylemiştim yine söylüyorum, sonuçta sen bebişi öğrendiğin hafta covid geçirdin bizi bile ne hale getiriyo covid belki o yüzden kese aheste aheste büyüdü. Bi sonraki randevuya kadar içini karartma biraz geç olsun güç olmasıno da covidin nazar boncuğu olsun
Teşekkür ederim,SiirtBir de şehir alabilirsemdiğer bilgileri ekledim güncellemeyi bekliyorum
![]()
Benim şehrim artık Kahramanmaraş değil, Diyarbakır seklinde guncelleyebilirizCanım diğer bilgileri de yazar mısın tahmini doğum, yaş, şehir , kaçıncı çocuk. Şehir rizeydi galiba![]()
Amin amin aynen öyle sükürler olsun canım birsekilde atlatacagiz bugunleriAynen çok şükür benim de içerde bişi yok tek olmasın arkadaşım kötü bişi insanın canı azıcık görse bile sıkılıyor ama fazlası olmadığına bebeklerimizin iyi olmasına sonsuz şükürler![]()
Hemen hemen yakınız benim de sat 23 ağustos tahmini doğum 30 mayıs. Ne zaman gideceksiniz doktora? Ben yaırn gidip kese göreyim diyordumBen topigin son gebesiyim galiba. Sat 24 agustos tahmini dogum 31 mayis yas 30 kayseri 2. Bebek insallah. Henuz doktora gitmedim bekliyorum
Ben daha kan testi bile yaptirmadimHemen hemen yakınız benim de sat 23 ağustos tahmini doğum 30 mayıs. Ne zaman gideceksiniz doktora? Ben yaırn gidip kese göreyim diyordum
Ben. Her yerim sivilce. Adet sancim var goguslerim agriyo.Kızlar bugün gebeliği öğrendikten sonra 2.adet dönemi günümdü bi kalktım heryerimi sivilce basmış ve ellerim falan sismis sizdede boyle olan var mı ya![]()