- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Zaten bu doktor, kendi doktorum çocuğu göremeyince apar topar aynı gün boşta bulduğum bir doktordu, kendi doktorum değil canım.Kendi doktorum da aynen senin gibi söyledi, diyet olmaz hamilelikte, ama biz az kilo almaya çalışacağız dedi geçti.Bence doktoru hemen degistirmelisin. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kaldik o yuzden dikkat edelim demisti. Istersem 130 kiloyla dogururum tamam sagliksiz ama bole mi solenir. Dikkat edersen azck kilo alirsin hic endiselenme. Ben sonrasinda gittim diyetisyene smdi alirim die korkjmdan yine gidicem
 Şu an kaç kilosun ve hamur işi, mantı, makarna yemeyi düşünüyor musun?
 Şu an kaç kilosun ve hamur işi, mantı, makarna yemeyi düşünüyor musun?  bir de lahmacun yasak mı bize
 bir de lahmacun yasak mı bize

çok teşekkür ederim. Çok içimi rahatlattın gerçekten
 çok teşekkür ederim. Çok içimi rahatlattın gerçekten  can sağlığı olsun yeter ki. Çok teşekkür ederim başta yazdıklarınız içimi rahatlattı
  can sağlığı olsun yeter ki. Çok teşekkür ederim başta yazdıklarınız içimi rahatlattı  her hafta soruyo diyetisyenim bu hafta ne istersin diye bunalmıyosun yani
 her hafta soruyo diyetisyenim bu hafta ne istersin diye bunalmıyosun yani

yaş 35 sat 12 Ağustos ,5+4 ye keseyi de bebeğide gördük çok sükür
yaş 35 sat 12 Ağustos ,5+4 ye keseyi de bebeğide gördük çok sükür  2 Ekim randevumuz kalp atışı
 2 Ekim randevumuz kalp atışı
 listede düzenli olmuş baya eline sağlık benim yaş 29 şehir İstanbul :)
 listede düzenli olmuş baya eline sağlık benim yaş 29 şehir İstanbul :) 

ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel
 ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel