2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Belgesel izliyordum tatlı tatlı kutup ayı ailesini 2 yavruyu büyüyüp yetişkin oluncaya kadar izledim sonra talihsiz durumlardan öldüler aniden şok oldum üzüldüm ağladım yaa hiç dayanamıyorum hayvanlara

Rezene ve anasonu alsam olur artık, oğlumda da hic anason icmemistim ama bunda içeceğim ,ilk çocukta esim gunde 5 kere e bebege gidiyordukim ne dese alıyorduk, çaresizlikten.Bunlari da alayımda evde hazir dursun bari.

Rezene ve anasonu alsam olur artık, oğlumda da hic anason icmemistim ama bunda içeceğim ,ilk çocukta esim gunde 5 kere e bebege gidiyordukim ne dese alıyorduk, çaresizlikten.Bunlari da alayımda evde hazir dursun bari.
Akzer marka anne çayını alacağım sanırım bende. Doğuma yakında ahududu çayı ile hurma

Akzer marka anne çayını alacağım sanırım bende. Doğuma yakında ahududu çayı ile hurma
Akzer yeni mi çıkmış, 8 sene önce yoktu,neymiş özelliği. Ben sezeryan olduğum için öbürlerine gerek yok gibi

Kızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim
Ben m aldım canım ,50-90 kg için yazıyordu. Kuzenim 65 kg işe doğurdu o da m almıştı rahat oldu demişti. Ben de 62 yim şuan

Depend i ben L aldım kızlar brz geniş gibi ama sıkı olmasından iyidir dedim dikişim olcak sonuçta fazla dara gelmez totom benim

Kızım doğdugunda kendimi doğurmuş gibiydim bebeklik resmimle yanyana koy sanırsın fotokopi herkes şok olmıştu. Sonra ne olduysa 3 ay sonra erkek fatmaya döndü çocuk babasının surat sanki copy paste

Günaydınnnnn, bakalım günlüğümüzde ne yazıyor vayyyyy 9.aya girdin yazıyor, o zaman dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…