2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben de lcw dan aldığım ince olanları pijama olarak evde giyiyorum 2 tane de kalın taytım var asla üst almadım çok gururluyum ama elbise aşkıı bende de var bi an önce ısınsa da giysek ya pusuda bekliyorum

Kızlarr şu aşağı taraflardaki baskı hissi dünden beri çok rahatsız ediyo beni doktorum dün normal dedi kafası aşağıda zaten hareket ettikçe de baskı hissetmen çok normal olur öyle dedi. Ama cidden çok farklıı pırpır kelebek kıpraşması gibi bi şey oluyo ve direk wc ye koşmam gerekiyo önceden de vardı baskı hissi ama dünden beri olanı tarif etmem mümkün değilll var mı böyle olan

Canım ben de bir yere toplanma ve kasılmayı karışık yaşıyorum. Göbeğimin şekli değişti hep sağda toplanıyor ya da göğsümün altına dayıyor bir yerlerini bildiğin kemik hissediyor gibiyim semsert Benim de sancım oluyor ama kasıklarda. Büyük ihtimal ağrı duyduğumuzda kasılma yaşıyoruz ağrısız olduğunda toplanmış ya da bir yerini dayamış oluyor.
Artık büyüdükleri için her hareketleri resmen olay
Doktora sorduğumda pozisyon değiştir oturuyorsan kalkıp yürüyebilirsin düzelecektir dedi. Anlık geçip gidiyorsa önemsenmiyor. Adet ağrısı gibi ağrılar eşlik ederse önemli oluyormuş.

Ah yok nerdeee sadece yürürken veya ayaktayken baskı hissediyorum onun dışında wcye koşmak bir yana gitmem gerektiğini zor anlıyorum

Ah yok nerdeee sadece yürürken veya ayaktayken baskı hissediyorum onun dışında wcye koşmak bir yana gitmem gerektiğini zor anlıyorum
Ayy o da kötüymüşş ama bu da kötü gece mesane sıkışmasına değil pırpırlara uyandım düşün elektrik çarpması gibi bi şey oluyo titreşime geçti çocuk

Ayy o da kötüymüşş ama bu da kötü gece mesane sıkışmasına değil pırpırlara uyandım düşün elektrik çarpması gibi bi şey oluyo titreşime geçti çocuk
İlla ki zordur ama vinoş emin adımlarla yolunda ilerlediği için olması gereken o sanırım
Doğurana kadar daha neler göreceğiz bakalım

Kızlar hastane çıkışımız geldi bu arada
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2

Eklentiler

• 92E0440C-613C-4B20-8BE4-136DBB4C792E.webp
    33 KB · Görüntüleme: 78
  • 25A50A27-89B5-424D-BCE6-3D81D978F15E.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 78
Çook güzel bebeek vinoş'a da çook yakışacak eminiiim off

Ah vinacığımmm nasıl güzel olcaksın bunları giydiğinde

Kızlar günaydın ben bugün hava en sonunda ısındığı için yürüyüş yapacağım bakalım ne kadar sürecek

Ayy çok kibaar çok şık maaşallah güle güle giysin kuzucum

Çiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur

Hay allah ya evet devamı geliyorsa su olabilir ama dur bakalım allaha emanet panik olma sakin ol sen herşey yoluna girecek canım doğsa bile artık kocaman bebeğin Haberdar et bizi dua edeceğim snaa cuma saatiNdeyiz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…