Ben de lcw dan aldığım ince olanları pijama olarak evde giyiyorum 2 tane de kalın taytım var asla üst almadım çok gururluyumAyy şu gebelik sürecindee bir adet hamilelik pantolonu, bir adet hamilelik çorabı dışında hamile kıyafeti almadım hiç mutluyum, gururluyumelbise aldım bir kaç tane onu da zaten gebelik dışında da giyebileceğimden
Canım ben de bir yere toplanma ve kasılmayı karışık yaşıyorum. Göbeğimin şekli değişti hep sağda toplanıyor ya da göğsümün altına dayıyor bir yerlerini bildiğin kemik hissediyor gibiyim semsertVallahi ogluma hamileyken haraketli derdim bu kiz benim mesanemi patlatacak kasilmalar artiyor korkuyorum doguracam diye kasiliyomuyum kendinimi dayiyo anlayamaz hale geldim karnimin biyeri tömbek oluyor o esnada idrar kesesi bazen kasiklar bazen makatta agri duyuyorum kasilma esnasinda haraket olmaz diyorlar bazen oluyor vallahi anlayamaz oldum doktoruma yazdim bugun artarsa kontrole gel bakalm bi dedi 2 nisan muayne gunum sanirim okdr bekleyemeyecegim
Ah yok nerdeeeKızlarr şu aşağı taraflardaki baskı hissi dünden beri çok rahatsız ediyo benidoktorum dün normal dedi kafası aşağıda zaten hareket ettikçe de baskı hissetmen çok normal olur öyle dedi. Ama cidden çok farklıı pırpır kelebek kıpraşması gibi bi şey oluyo ve direk wc ye koşmam gerekiyo önceden de vardı baskı hissi ama dünden beri olanı tarif etmem mümkün değilll var mı böyle olan
Ayy o da kötüymüşş ama bu da kötüAh yok nerdeeesadece yürürken veya ayaktayken baskı hissediyorum onun dışında wcye koşmak bir yana gitmem gerektiğini zor anlıyorum
İlla ki zordur ama vinoş emin adımlarla yolunda ilerlediği için olması gereken o sanırımAyy o da kötüymüşş ama bu da kötügece mesane sıkışmasına değil pırpırlara uyandım düşün elektrik çarpması gibi bi şey oluyo titreşime geçti çocuk
Çook güzel bebeekKızlar hastane çıkışımız geldi bu arada
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2
Ah vinacığımmmKızlar hastane çıkışımız geldi bu arada
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2
Çook güzel bebeekvinoş'a da çook yakışacak eminiiim off
Çok duygulanıyorummmAh vinacığımmmnasıl güzel olcaksın bunları giydiğinde
Kızlar benim suyum geldi heralde doktora gidiyoruz
Kızlar hastane çıkışımız geldi bu arada
Çiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolurAaa nasıl oldu emin misin peki
Haberdar et bizi
Kızlar benim suyum geldi heralde doktora gidiyoruz
Sen sakin olmaya çalış canım, dualarımız seninle kötü hiçbir şey olmayacak inşallahÇiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur
Tatlım oturur pozisyonda bacaklarnı karnına çekip sert öksürünce geliyorsa suymuş. Anlamazsan öyle dene demişti bana doula.Çiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur
Çiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur
Tatlım oturur pozisyonda bacaklarnı karnına çekip sert öksürünce geliyorsa suymuş. Anlamazsan öyle dene demişti bana doula.
Canım benim çok geçmiş olsun ve bizi haberdar et mutlaka. İnşallah enfeksiyon falan kaynaklı bi şeydirde su değildirKızlar benim suyum geldi heralde doktora gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?