Fototerapi aldık biz değeri 14 iken iki hafta önce verdiğim değerle şimdiki arasında 0.30 Luk bir düşüş var normal mi bilmiyorum ama çok yavaş düşüyor sizde durum nasıl acabaKizlaaar cihazla olculen sarilik 14.2 cikti.. tekrar kan verdik ogleden sonra cikacak sonuc.. allahimm nolur gecsin artik bu sarilik ya. Ne belaymis
Bizimkinin bugün 10. Günü kaka yapmıyor. Yarın doktora gideceğiz bakalım, zeytinyağı ile popoyu uyarın demişti, cumartesi akşam yaptık, minicik kaka yaptı ama devamı gelmedi. Gazdan dolayı çok ağlıyor zaten. İnsan kaka görmeye bile can atiyorAynen bizimkide dolu gayet her actigim sicmikli cisli. Yetmiyor demek ki daha cok sicmik ve cis lazim
Bizim doktorumuz bir şey vermediArkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?
Bizimki verdi canim, vitamin ve probiyotik damla verdi.D vitamini kesin başlanmalı diye biliyorum ama bizim doktorun verdiğinde bir kac vitamin bir arada var,o yuzden sizleri merak ettim.Bir de probiyotik damla isteBizim doktorumuz bir şey vermediDaha erken değil mi canım?
Insallah kuzum valla, aynen öyle olduKızlar geçmiş olsun ya bu sarılık yordu sizi çok.. bitip gitsin artık inşallah
Sadece d vitamini kullanıyoruz, ocean aldikArkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?
Çok teşekkür ederim hemen araştıracağım pozisyonuFutbol topu tutuşu diye bir pozisyon var, o şekilde almadığı memeyi aldığını söylüyorlar, bir deneyin isterseniz
D vitamini kullanıyoruz biz bir de gaz sorunumuz olduğu için probiyotik ve gaz damlasıArkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?
Canim bilmiyorum dusus normal mi. Bizde göreceğiz yarin tekrar bakilacak kac olduguna.Fototerapi aldık biz değeri 14 iken iki hafta önce verdiğim değerle şimdiki arasında 0.30 Luk bir düşüş var normal mi bilmiyorum ama çok yavaş düşüyor sizde durum nasıl acaba
D vit. Verdi ocean 400iu olan baska bi sey demediler.Bizimki verdi canim, vitamin ve probiyotik damla verdi.D vitamini kesin başlanmalı diye biliyorum ama bizim doktorun verdiğinde bir kac vitamin bir arada var,o yuzden sizleri merak ettim.Bir de probiyotik damla iste
Cuma yine kontrol var o zaman sorarım artık ben deBizimki verdi canim, vitamin ve probiyotik damla verdi.D vitamini kesin başlanmalı diye biliyorum ama bizim doktorun verdiğinde bir kac vitamin bir arada var,o yuzden sizleri merak ettim.Bir de probiyotik damla iste
Ocean D3 , 10. Gün başladık d vitamni her bebeğe başlyoruz dedi canmArkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?
Ilkinde 8 ikincide 7yse yukselmez heralde kendi kendine dususe gecmis. Eger emmezse asla uyandiramazsanjz cocugun her yeri sararirsa tekrar baktirirsiniz ama gerek gorulmemis cunku baktiklari gunler muhtemelen sariligin en yuksek oldugu zamanlar. Sizin o zaman bile cok yukselmemis.Günaydın kızlar bir şey soracağım bu sarılık değeri bizim iki kere ölçüldü bir hastaneden çıkacağımız gün bir de ilk muayenede ilkinde 8 ikincisinde 7 çıktı bir daha da ölçtürmedik kimsede şu tarihte gelin ölçelim demedi benim de ilk çocuk tecrübesizim siz mi gidip ölçtürüyorsunuz sarılığı nasıl anlıyorsunuz biraz geriden geliyorum eskisi gibi sürekli giremiyorum geriden gelip yazdıklarınızı okuyunca korktum belki benim bebiş de sarılık olmuş olabilir de ben farketmemiş olabilir miyim diye
Bize sadece ocean d vitamini verdi doktorumuz anne sutunde olmayan tek vitamin d vitaminiyms cunku baska kullandigimz bsy yok suanArkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?
Ilk 15 gun 2 saatte 1 emzirdim smdi 2.5 3 saatte bir emziriyorum geceleri .. gunduzleri de ayni asagi yukari.ama bazen kendi kendine uyanip isterse ne zaman isterse veriyorum 15 20 dk bi memeyi bosaltiyor digerinide 10 dk civari emip uyuyakaliyor toplamda 25 dk nin alti olmuyorEmziren anneler ne sıklıkla emziriyorsunuz? Kaç dakika emiyor bebişiniz?
Multivitamim çinko selenyum d vitamini içeren bir damla kullanıyoruz canım ayrıca probiyotik deArkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?
Hayırlı olsun öncelikle. Her mama vereceğin zaman önce boş da olsa memeyi ver uğraşsın ardına biberonla ver canım. Alamıyor deme. Ne kadar ugrasirsa o kadar hem o öğrenecek hem süt artacak.Kızlaar herkese selam
6 Mayıs’ta spinal sezeryanla kızıma kavuştum, dediğim gibi 38. Haftadaydık ama 34. Hafta ile uyumlu olarak 2500 kg dünyaya geldi. İlk gün memeyi tutan ve kavrayabilen bebek gitti memenin ucunu bile tutmayan bebek geldi. İkinci günün sonunda sarılık cok az artmış diye mamaya başlatmıştı doktor üç emzirmede bir mama takviyesi alacaktı ama mamayı aldıktan sonra memeyi tutmamaya başladı. Mamaya alıştığı için mi meme ucu büyük ve yumusak geldigi icin mi bilmiyorum
Dolayısıyla şişen memeyi indirmek icin sağmak zorunda kaldım artik biberonla veriyorum. Göğüs ucu silikonu aldim onunla vermeye çalışıyorum çok ac olunca emiyor ama süt gidiyor mu onu anlamıyorum bugün denedim meme ucunu da artık hiç tutmak istemiyor
Daha üçüncü gündeyiz ne yapacağım böyleküçük doğduğu ve memeyi kavrayamadığı icin bundan sonra hep böyle mi olacak sonrasında emmeye alışır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?