2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlaaar cihazla olculen sarilik 14.2 cikti.. tekrar kan verdik ogleden sonra cikacak sonuc.. allahimm nolur gecsin artik bu sarilik ya. Ne belaymis
Fototerapi aldık biz değeri 14 iken iki hafta önce verdiğim değerle şimdiki arasında 0.30 Luk bir düşüş var normal mi bilmiyorum ama çok yavaş düşüyor sizde durum nasıl acaba

Aynen bizimkide dolu gayet her actigim sicmikli cisli. Yetmiyor demek ki daha cok sicmik ve cis lazim
Bizimkinin bugün 10. Günü kaka yapmıyor. Yarın doktora gideceğiz bakalım, zeytinyağı ile popoyu uyarın demişti, cumartesi akşam yaptık, minicik kaka yaptı ama devamı gelmedi. Gazdan dolayı çok ağlıyor zaten. İnsan kaka görmeye bile can atiyor

Arkadaşlar bebeğe vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ne verdi doktorlarımız?

Bizim doktorumuz bir şey vermedi Daha erken değil mi canım?
Bizimki verdi canim, vitamin ve probiyotik damla verdi.D vitamini kesin başlanmalı diye biliyorum ama bizim doktorun verdiğinde bir kac vitamin bir arada var,o yuzden sizleri merak ettim.Bir de probiyotik damla iste

Fototerapi aldık biz değeri 14 iken iki hafta önce verdiğim değerle şimdiki arasında 0.30 Luk bir düşüş var normal mi bilmiyorum ama çok yavaş düşüyor sizde durum nasıl acaba
Canim bilmiyorum dusus normal mi. Bizde göreceğiz yarin tekrar bakilacak kac olduguna.
Bizimki verdi canim, vitamin ve probiyotik damla verdi.D vitamini kesin başlanmalı diye biliyorum ama bizim doktorun verdiğinde bir kac vitamin bir arada var,o yuzden sizleri merak ettim.Bir de probiyotik damla iste
D vit. Verdi ocean 400iu olan baska bi sey demediler.

Günaydın kızlar bir şey soracağım bu sarılık değeri bizim iki kere ölçüldü bir hastaneden çıkacağımız gün bir de ilk muayenede ilkinde 8 ikincisinde 7 çıktı bir daha da ölçtürmedik kimsede şu tarihte gelin ölçelim demedi benim de ilk çocuk tecrübesizim siz mi gidip ölçtürüyorsunuz sarılığı nasıl anlıyorsunuz biraz geriden geliyorum eskisi gibi sürekli giremiyorum geriden gelip yazdıklarınızı okuyunca korktum belki benim bebiş de sarılık olmuş olabilir de ben farketmemiş olabilir miyim diye

Ilkinde 8 ikincide 7yse yukselmez heralde kendi kendine dususe gecmis. Eger emmezse asla uyandiramazsanjz cocugun her yeri sararirsa tekrar baktirirsiniz ama gerek gorulmemis cunku baktiklari gunler muhtemelen sariligin en yuksek oldugu zamanlar. Sizin o zaman bile cok yukselmemis.

Bizimki 6 gunluktu rutin kontrole gittigimizde bakildi o zaman ogrendik sarilik oldugunu. Ozellikle baktirmadik yani

Emziren anneler ne sıklıkla emziriyorsunuz? Kaç dakika emiyor bebişiniz?
Ilk 15 gun 2 saatte 1 emzirdim smdi 2.5 3 saatte bir emziriyorum geceleri .. gunduzleri de ayni asagi yukari.ama bazen kendi kendine uyanip isterse ne zaman isterse veriyorum 15 20 dk bi memeyi bosaltiyor digerinide 10 dk civari emip uyuyakaliyor toplamda 25 dk nin alti olmuyor

Hayırlı olsun öncelikle. Her mama vereceğin zaman önce boş da olsa memeyi ver uğraşsın ardına biberonla ver canım. Alamıyor deme. Ne kadar ugrasirsa o kadar hem o öğrenecek hem süt artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…