2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Aynen Ela dün doğum kilosuna baya yaklaşmıştı,bastan beri bezi hep dolu ,hem çiş hem kaka yapıyor bolca.Kimse ac diyemez yani ,zaten iki gündür bir mama bir anne sütü veriyorum 2 stde bir korkudan ,biberonu bile dayadım. Dun cok ağladım zaten sütüm baya azaldı

Ikisini de denemedim canım hemen aldırayım. Böyle gerçekten çok zor
Canım bugün onu dinlendir bence sabah sağarsın .iyice yag sür ya da krem.Ben de kantaron yağı var onu sürüyorum, sütü sürüyorum,açıkta dursun ama oyle bugun bir tut bakalım, dinlensin.Bu sekilde devam etmeye zorlarsan daha da artar ,Allah korusun

Kızlar bi de sizlerin de bebeleri böyle mi ? Ben oglumu uyanık sakin etrafa bakarken hiç göremiyorum. Çığlıkla meme arayarak uyanıyor uykudan. Asla sessizce uyanmıyor. Memeyi verene kadar ne alt değişebiliyorum ne bekleyebiliyorum. Çığlık çığlığa. Memeyi verince susuyor. Emiyor orda baya sonra geri uyuyor. Döngü bu şekilde. Benim anlamadığım bir derdi mi var hepsi mi böyle , ya da ben mi beceremiyorum. Bi de emzik veren var mii aranızda. Artık denesem mii moduna girdim

Sağmadığımda ordan çok süt akıyor ama , kantaron bende de var ama zararı olur mu bilememiştim. Onu da deneyim o zaman

Canim normal oyle olmasi ,su an daha çok uyanıklık dertleri yok.Emzik ben de vereceğim biraz zaman geçerse, oğlumda kullandım, cok büyük rahatlıktı bence

Sağmadığımda ordan çok süt akıyor ama , kantaron bende de var ama zararı olur mu bilememiştim. Onu da deneyim o zaman
Yok yok kantaron hic zarari olmaz.Emzirecegin de silersin.Oyle akması da ne güzel daha bende akma falan yok ,henüz o kadar sütte yok.ikisinden en fazla 40 cc çıkıyor

Bende emziriyoruz ama ne kadarı yrıyor ne kadarı yaramıyor endişeliyim Doyduğundan emn nasıl olunur acaba

Canim normal oyle olmasi ,su an daha çok uyanıklık dertleri yok.Emzik ben de vereceğim biraz zaman geçerse, oğlumda kullandım, cok büyük rahatlıktı bence
Ilk 1 ay vermeyin falan diyorlar diye duydum. O yüzden direniyorum , elini emmeye çalışıyor memeyi ararken

Yok yok kantaron hic zarari olmaz.Emzirecegin de silersin.Oyle akması da ne güzel daha bende akma falan yok ,henüz o kadar sütte yok.ikisinden en fazla 40 cc çıkıyor
Benim de yara olan göğsüm cabuk doluyor ama digerinden öyle akma falan olmuyor hiç. 2 gün önce sagdığımda ikisinden 35 cc çıkıyordu. Sıcak duş ve sağma gerçekten arttırıyor

Ilk 1 ay vermeyin falan diyorlar diye duydum. O yüzden direniyorum , elini emmeye çalışıyor memeyi ararken
Benimki de anne karnında da emiyordu.Simdi de elinde bal var galiba.Emzik ışık alirken denedim aman aman bayılmadı zaten ama bakalım biraz geçsin denerim.Alirsa alir almazsa almaz.Oglumu hic emziremedigim icin emziği annesi yerine koymuştu

Vall başta ne kdr beklemek gerek bilmiyorım ama emzik gerçekten kurtarıcı sadece anne için degil.
Bebeğin emme refleksi içinde faydalı çenesi kuvvetlenmesi vs kızım 3 aydan sonra tutmuştu.
Sonra uyku eğitiminde de inanılmaz işime yaradı yoksa sabaha kadar yapışık gibi anneden ayrılmıyor emen çocuk

Canım yara olan göğsün için 1 kg ayva al çekirdeklerini çıkart çekirdekleri 1 kavanoza koy sadece üstünü geçecek kadar su doldur 12 saat dışarda beklet ama kavanozun ağzı açık bekleyecek. jel gibi olacak 12 saatin sonunda. Ters çevir akma olmaması gerekiyor çekirdekleri çıkartma içinde kalsın kavanozun. O jeli göğsüne sür. Yara ve hassasiyete çok iyi gelir. Sonra ağzını kapat kavanozun buzdolabında 1 sene dayanır o.

Biz yine 18 sarilik degeri ile hastaneye yattik. Oynatmaya az kaldi cildiracagimmmm
Yaaaa yeter diye benim bağırasım geliyo artık ne sarılıkmış arkadaş kıyamam size ya Allahım bir an önce şifasını versin inşallah hastaneye sadece iyi şeyler için düşsün hepimizin yolu

Ben veriyorum canım. Ama kendi kararları olan biri sadece akşam uykuya dalarken alıyo, diğer zamanlar bakıyo bi şey gelmiyo içi boş hemen atıyo

Kızlar sabah isyanlardaydım ya tek başımaydım uğraşıp duruyordum öğlen kocam işi yakın eve geldi hem köpeğimizi sabah çişe çıkaramadığından hem de laçini özlemiş bizim Laçin babasını görünce sustu allahım ya çocuğun garezi banaymış adam uyuttu köpeği çişe çıkardı yemek yedi işe gitti. Bir huşu içerisindeyiz. Bebe 2 saat uyudu ben de oh dedim dinlendim. 2 saat sonra uyandırdım altını aldım Emdi uyudu 2 saat daha rahattım robot süpürgeye tüm evi süpürttüm etrafı topladım bulaşıkları yıkadım çamaşır yıkadım. Birazdan yine uyandırıcam. Oh be eğer olayımız buysa her gün öğlen o baba buraya gelecek yani.

En azindan odan tek kisilik mi
Tek kisilik canim. Ayy tunelde daha rahat duruyordu bebis bunda durmuyor geldigimizden beri daha 1 saat duramadi isigin altinda ya hadi hayirlisi
Bende emziriyoruz ama ne kadarı yrıyor ne kadarı yaramıyor endişeliyim Doyduğundan emn nasıl olunur acaba
Doyuyosa uyur iste. Meme emmeyi kendi birakirmis ve duzenli kilo alimi olur.
Yaaaa yeter diye benim bağırasım geliyo artık ne sarılıkmış arkadaş kıyamam size ya Allahım bir an önce şifasını versin inşallah hastaneye sadece iyi şeyler için düşsün hepimizin yolu
Amin canim insallah bi an once dussun su sarilik bi daha yukselmesin insallah

Benim bebeğim de öyle canım çıldırma evresindeyim bazen ben de ağlıyorum onunla bizimkinin muhtemelen gazı var ondan yapıyor ama çok çok yorgunum

Esimden allah razi olsun o olmasa biterim zaten temizlik yemek akla ne gelirse yardimci oluyor uyutuyor beni cocuklarla ilgileniyor cok sukur o ise basladiiginda tedirginlik hali yasamaktan korkuyorum ama iyiyim de artik sukur hallederim bi sekilde insallah

Maaşallah eşine bak hiç değilse ordan şanslısın hiçbişeye el sürmeyen kocalar da var.. hayat arkadaşının yardımı daha önemli aynı evdesin her daim muhtaç oluyosun. Annemde bi dinlenip evinde silkelensin dayanamaz yine gelir ana yüreği yinede kıyamaz sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…