Aynen Ela dün doğum kilosuna baya yaklaşmıştı,bastan beri bezi hep dolu ,hem çiş hem kaka yapıyor bolca.Kimse ac diyemez yani ,zaten iki gündür bir mama bir anne sütü veriyorum 2 stde bir korkudan ,biberonu bile dayadım. Dun cok ağladım zaten sütüm baya azaldıSebep belirtmedi. Anne sutu sariligi olabilir, kan grubu baska oldugu icin olabilir sebepsiz bile olabilir dedi
Yok yok beslenmeyle alakasi yok kilo aliyo cocugum artik. Beslenememis falan demedi hic kimse bana. Insaah yuksek cikmaz sizinde persembe gunu ya.
Evet sehir hastanesindeyiz. Burasida iskence gibi ya sabah 7 bucukta geldik muayne icin sira aliyoruz bekle bekle muaynede de kilo olcuyo cihazla bakiyo sariliga (cihazla da 14,6 cikti bu arada) sonra kan veriyoruz. Sonra sonuclara ogleden sonra bakiyolar bos bos saat 2ye kadar fln sonuç gostermeye bekliyoruz. Sonucumuzda 18 cikinca yatirdi bizi sinir 18mis. Bakalim ne olacak bu sefer tunelde degiliz. Normal bebek yataginin tepesinde isik var.
Canım bugün onu dinlendir bence sabah sağarsın .iyice yag sür ya da krem.Ben de kantaron yağı var onu sürüyorum, sütü sürüyorum,açıkta dursun ama oyle bugun bir tut bakalım, dinlensin.Bu sekilde devam etmeye zorlarsan daha da artar ,Allah korusunIkisini de denemedim canım hemen aldırayım. Böyle gerçekten çok zor
Sağmadığımda ordan çok süt akıyor ama , kantaron bende de var ama zararı olur mu bilememiştim. Onu da deneyim o zamanCanım bugün onu dinlendir bence sabah sağarsın .iyice yag sür ya da krem.Ben de kantaron yağı var onu sürüyorum, sütü sürüyorum,açıkta dursun ama oyle bugun bir tut bakalım, dinlensin.Bu sekilde devam etmeye zorlarsan daha da artar ,Allah korusun
Canim normal oyle olmasi ,su an daha çok uyanıklık dertleri yok.Emzik ben de vereceğim biraz zaman geçerse, oğlumda kullandım, cok büyük rahatlıktı benceKızlar bi de sizlerin de bebeleri böyle mi ? Ben oglumu uyanık sakin etrafa bakarken hiç göremiyorum. Çığlıkla meme arayarak uyanıyor uykudan. Asla sessizce uyanmıyor. Memeyi verene kadar ne alt değişebiliyorum ne bekleyebiliyorum. Çığlık çığlığa. Memeyi verince susuyor. Emiyor orda baya sonra geri uyuyor. Döngü bu şekilde. Benim anlamadığım bir derdi mi var hepsi mi böyle , ya da ben mi beceremiyorum. Bi de emzik veren var mii aranızda. Artık denesem mii moduna girdim
Yok yok kantaron hic zarari olmaz.Emzirecegin de silersin.Oyle akması da ne güzel daha bende akma falan yok ,henüz o kadar sütte yok.ikisinden en fazla 40 cc çıkıyorSağmadığımda ordan çok süt akıyor ama , kantaron bende de var ama zararı olur mu bilememiştim. Onu da deneyim o zaman
Bende emziriyoruz ama ne kadarı yrıyor ne kadarı yaramıyor endişeliyimBen guzel emzirdigimi saniyordum bi meme yaram vs yoktu ama emziremiyormusum bebem yine ucunu emiyormus. Daha cok kahverengi alani verdirdi agzina bebisin. Alttan eliyle cenesini acip memenin kahverengi bolgesini tepistirdi. O sekilde sıkınca daha cok sut cikti gercektende.
Ben emziriyodum emziriyodum bebek saatlerce emiyodu birakmiyodu. Kendim biraktirmak zorunda kaliyodum. Bebek doyarsa kendisi birakirmis. Son sutu alinca doyarmis. Yanlis emince son sutu almayinca doymuyormus.
Ilk 1 ay vermeyin falan diyorlar diye duydum. O yüzden direniyorum , elini emmeye çalışıyor memeyi ararkenCanim normal oyle olmasi ,su an daha çok uyanıklık dertleri yok.Emzik ben de vereceğim biraz zaman geçerse, oğlumda kullandım, cok büyük rahatlıktı bence
Benim de yara olan göğsüm cabuk doluyor ama digerinden öyle akma falan olmuyor hiç. 2 gün önce sagdığımda ikisinden 35 cc çıkıyordu. Sıcak duş ve sağma gerçekten arttırıyorYok yok kantaron hic zarari olmaz.Emzirecegin de silersin.Oyle akması da ne güzel daha bende akma falan yok ,henüz o kadar sütte yok.ikisinden en fazla 40 cc çıkıyor
Benimki de anne karnında da emiyordu.Simdi de elinde bal var galiba.Emzik ışık alirken denedim aman aman bayılmadı zaten ama bakalım biraz geçsin denerim.Alirsa alir almazsa almaz.Oglumu hic emziremedigim icin emziği annesi yerine koymuştuIlk 1 ay vermeyin falan diyorlar diye duydum. O yüzden direniyorum , elini emmeye çalışıyor memeyi ararken
Canım yara olan göğsün için 1 kg ayva al çekirdeklerini çıkart çekirdekleri 1 kavanoza koy sadece üstünü geçecek kadar su doldur 12 saat dışarda beklet ama kavanozun ağzı açık bekleyecek. jel gibi olacak 12 saatin sonunda. Ters çevir akma olmaması gerekiyor çekirdekleri çıkartma içinde kalsın kavanozun. O jeli göğsüne sür. Yara ve hassasiyete çok iyi gelir. Sonra ağzını kapat kavanozun buzdolabında 1 sene dayanır o.Sağmadığımda ordan çok süt akıyor ama , kantaron bende de var ama zararı olur mu bilememiştim. Onu da deneyim o zaman
Yaaaa yeter diye benim bağırasım geliyo artık ne sarılıkmış arkadaşBiz yine 18 sarilik degeri ile hastaneye yattik. Oynatmaya az kaldi cildiracagimmmm
Ben veriyorum canım. Ama kendi kararları olan biriKızlar bi de sizlerin de bebeleri böyle mi ? Ben oglumu uyanık sakin etrafa bakarken hiç göremiyorum. Çığlıkla meme arayarak uyanıyor uykudan. Asla sessizce uyanmıyor. Memeyi verene kadar ne alt değişebiliyorum ne bekleyebiliyorum. Çığlık çığlığa. Memeyi verince susuyor. Emiyor orda baya sonra geri uyuyor. Döngü bu şekilde. Benim anlamadığım bir derdi mi var hepsi mi böyle , ya da ben mi beceremiyorum. Bi de emzik veren var mii aranızda. Artık denesem mii moduna girdim
Tek kisilik canim. Ayy tunelde daha rahat duruyordu bebis bunda durmuyor geldigimizden beri daha 1 saat duramadi isigin altinda ya hadi hayirlisiEn azindan odan tek kisilik mi
Doyuyosa uyur iste. Meme emmeyi kendi birakirmis ve duzenli kilo alimi olur.Bende emziriyoruz ama ne kadarı yrıyor ne kadarı yaramıyor endişeliyimDoyduğundan emn nasıl olunur acaba
Amin canim insallah bi an once dussun su sarilik bi daha yukselmesin insallahYaaaa yeter diye benim bağırasım geliyo artık ne sarılıkmış arkadaşkıyamam size ya Allahım bir an önce şifasını versin inşallah hastaneye sadece iyi şeyler için düşsün hepimizin yolu
Benim bebeğim de öyle canım çıldırma evresindeyim bazen ben de ağlıyorum onunla bizimkinin muhtemelen gazı var ondan yapıyor ama çok çok yorgunumKızlar bugün sabahtan beri kızımla ilgileniyorum sürekli memede emiyor memeyle oynuyor beşiğe bıraktığım an yaygarayı koparıyor. Normalde bu saat oldu annem gelir diye bekliyordum. Annemi aradım uyuyorum hasta gibiyim gelmem gerekmiyorsa bugün gelmeyim dedi. Tamam geçmiş olsun dedim kapattım kaldım öyle. Zaten tüm gece krize girmiş gibiydi uyuyamamıştım. Ağladı tüm gece kızım. Annem de gelmeyeceğim diyince kaldım böyle.
Esimden allah razi olsun o olmasa biterim zaten temizlik yemek akla ne gelirse yardimci oluyor uyutuyor beni cocuklarla ilgileniyor cok sukur o ise basladiiginda tedirginlik hali yasamaktan korkuyorum ama iyiyim de artik sukur hallederim bi sekilde insallahAhh ne diyeyim analara da bişey denmiyorbaşkası yapsa el dersin ama ne yapıcan canım sen iyi ol da allah gücünü verir bakarsın çocuklrına allah kimseye muhtaç etmesin
Bende özeniyorum öyle çekip çeviren kapı gibi analara benim annemde rahatsız maalesef idare edemez yani.. eşin destek olur inşallah
Esimden allah razi olsun o olmasa biterim zaten temizlik yemek akla ne gelirse yardimci oluyor uyutuyor beni cocuklarla ilgileniyor cok sukur o ise basladiiginda tedirginlik hali yasamaktan korkuyorum ama iyiyim de artik sukur hallederim bi sekilde insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?