2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Emziren anneler ne sıklıkla emziriyorsunuz? Kaç dakika emiyor bebişiniz?
Keyfî nasıl isterse :) başlarda en geç 2 saatte bir saat kurum emziriyordum. 2 gündür kendi isteğine bıraktım. En geç 3 saatte zaten çığlığı basıyor. Bazen saatte 1 istediği de oluyor. Yarim saat emerse rahat uyuyor canım. Tek memeyi emzirip yarim saat bi sonrakine diğer memeyi veriyorum

Günaydın arkadaşlar.
Dün bi emzirme danışmanı ile görüştüm gun içinde bir iki kere biberon verdiğimi söyledim ve alışmasından korktuğumu ne marka kullanıyorsunuz dedi avent dedim lansinoh small diye bir biberon var onun ucu daha anne memesine uygun bu sayede çene kasımda gelişir onu kullanın dedi
Zaten avent cok hızlı akıyordu sizlerde yazmıştınız belki fayda olur söyleyeyim dedim

Kızlar bugün sabahtan beri kızımla ilgileniyorum sürekli memede emiyor memeyle oynuyor beşiğe bıraktığım an yaygarayı koparıyor. Normalde bu saat oldu annem gelir diye bekliyordum. Annemi aradım uyuyorum hasta gibiyim gelmem gerekmiyorsa bugün gelmeyim dedi. Tamam geçmiş olsun dedim kapattım kaldım öyle. Zaten tüm gece krize girmiş gibiydi uyuyamamıştım. Ağladı tüm gece kızım. Annem de gelmeyeceğim diyince kaldım böyle.

Emziren anneler ne sıklıkla emziriyorsunuz? Kaç dakika emiyor bebişiniz?
Canim simdi hastanede emzirme danismaniyla gorustum. Ilk 1 ay en gec 2 saatte 1 emzir gecede 2 bucuk saati gecirme dedi. Daha erken isterse de emzir dedi.

Ben guzel emzirdigimi saniyordum bi meme yaram vs yoktu ama emziremiyormusum bebem yine ucunu emiyormus. Daha cok kahverengi alani verdirdi agzina bebisin. Alttan eliyle cenesini acip memenin kahverengi bolgesini tepistirdi. O sekilde sıkınca daha cok sut cikti gercektende.

Ben emziriyodum emziriyodum bebek saatlerce emiyodu birakmiyodu. Kendim biraktirmak zorunda kaliyodum. Bebek doyarsa kendisi birakirmis. Son sutu alinca doyarmis. Yanlis emince son sutu almayinca doymuyormus.

Ya imdat ya! Dün saat 16.00dan beri benim kız durmuyor doktor günde en fazla 2 kere mama ver 30 cc dedi öyle yapıyoruz ama yok yani mamayla da uyumuyor. Emiyor kolumda uyuyor beşiğe bıraktığım an çığlık çığlığa. Ne yemek yiyebiliyorum ne uyku ne tuvalet ihtiyacımı giderebiliyorum. Çığlıklar yardım çığlıkları.

Eveett kızlar benimde annem söylene söylene bana 17 gün bakabildi yemek disinda baska hcbisey yaptirmadik gunde 11 12 saat uykusunu uyuttuk yine duramadi ve 3 gün önce evine gitti kaldım tek basima esimde ise basliycak ve vardiyali calisiyor bi tane daha oglum var kara kara dusunuyorum napicam diye gun icinde idare ederimde gece alarmlari duymuyorum şöyle ana gibi analara çok özeniyorum gercekten kasikla verip kepceyle bogazimdan aldi sagolsun

Uyandıramadığım zamanlar oluyor ama sürekli bu halde değil rengi de bazen kararıyor çocuk bazen kızarıyor bazen akça pakça oluyor normaldir heralde diye düşündüm şimdiye kadar O zaman sarılıktan şüphelenmeme gerek yok

Kızlar bi meme uCum bildiğiniz ortadan ikiye yarık durumda krem, gümüş kapak. Hiçbiri fayda etmiyor . O memeden verme sıram geldiğinde çocuğu emzirmek istemiyorum depresyona giriyorum resmen. Sağıp verdim dünden bberi böyle de biberona alışır diye korkuyorum. Ne yapacağım

Canım dinlendir mutlaka onu verme bigüncük olsa. tahin yağı denedin mi? yada garmastan pomad var sürüp açıkta bırak emzirmeden önce silinen bikrem.

Ahh ne diyeyim analara da bişey denmiyor başkası yapsa el dersin ama ne yapıcan canım sen iyi ol da allah gücünü verir bakarsın çocuklrına allah kimseye muhtaç etmesin
Bende özeniyorum öyle çekip çeviren kapı gibi analara benim annemde rahatsız maalesef idare edemez yani.. eşin destek olur inşallah

Biz yine 18 sarilik degeri ile hastaneye yattik. Oynatmaya az kaldi cildiracagimmmm
Ay ben de sana yazmak için girmiştim foruma bacım biz ne yapacağız bilmiyorum valla.Ne diyor doktorlar.Bence bunun beslenmeyle falan ilgisi yok.,Zaten benim doktor basta demisti cok ilgisi yok diye.Simdi persembe gününden ödüm kopuyor yarabbim.Bir sey dediler mi ,gene sehir hastanesinde misin

Of ya baya da yükseliyo niye ne diyo doktor
Sebep belirtmedi. Anne sutu sariligi olabilir, kan grubu baska oldugu icin olabilir sebepsiz bile olabilir dedi
Yok yok beslenmeyle alakasi yok kilo aliyo cocugum artik. Beslenememis falan demedi hic kimse bana. Insaah yuksek cikmaz sizinde persembe gunu ya.

Evet sehir hastanesindeyiz. Burasida iskence gibi ya sabah 7 bucukta geldik muayne icin sira aliyoruz bekle bekle muaynede de kilo olcuyo cihazla bakiyo sariliga (cihazla da 14,6 cikti bu arada) sonra kan veriyoruz. Sonra sonuclara ogleden sonra bakiyolar bos bos saat 2ye kadar fln sonuç gostermeye bekliyoruz. Sonucumuzda 18 cikinca yatirdi bizi sinir 18mis. Bakalim ne olacak bu sefer tunelde degiliz. Normal bebek yataginin tepesinde isik var.

Son olsun inşallah canım bebekler iyi olsun lütfen yaa

En azindan odan tek kisilik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…