2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim bebeğim de öyle canım çıldırma evresindeyim bazen ben de ağlıyorum onunla bizimkinin muhtemelen gazı var ondan yapıyor ama çok çok yorgunum

Ah kızlar allah güç kuvvet versin ilk 2 3 ay gerçekten zor ya sonra bi düzen oturuyor ama başta verdiğin savaş yoruyor tabi. Mama da alıyorsa bebişler gaz olayı artıyor tabi 3 aydan sonra o da geçecek inşallah

Dogru diyorsun canm oyle gercekten ..Vallahi insallah gelmez diyorum artik her emzirme seansinda beni sinir edecek bir sey buluyordu evde huzur birakmamisti uyku uyuyamiyordum sinirden keske boyle yapmasa ama huyu oyle ana atsan atilmiyor satsan satilmiyor allah sonumuzu hayir etsn

Mama kullanmıyoruz maşallah kilo alımı iyi anne sütüyle devam ama emzik almıyor denedim maksimum 5 dk süt gelmediğini anlayınca çıkarıyor

Mama kullanmıyoruz maşallah kilo alımı iyi anne sütüyle devam ama emzik almıyor denedim maksimum 5 dk süt gelmediğini anlayınca çıkarıyor

Maaşallh ne güzel
Emzik konusunda pes etme hergün az az dene
Ben 3 ay uğraştım 5 6 marka denedim en son birini tutmuştu sonunda o attıkça ben verdim
Sonra zamanla 3 emzikle yedekli gezer oldu o ayrı
20 aylıktı bigünde de bıraktırdım çok şükür bi zararını görmedim

Tamam canım sağol denemeye devam edeyim

Öyle gerçekten sinir bozanın hayrı da dokunmuyor bende kimseyi istemiyorum inan bu defa eşimle hallederiz diyorum inşallah maydanoz olmazlar herşeye kibarca işliyorum şimdiden hallederim öncekine göre tecrübeliyim kimse kalmasada olur falan diyorum anlayana artık

Son düzenleme:
Tamam canım sağol denemeye devam edeyim

İnşallah tutar canım tutmayanda napsan olmuyor
Uyku zamanı verirsin uyku arkadaşı gibi algılarsa onu dalması da kolay oluyo zaten sürekli emmesin. Ben uyucağı zaman verirdim anlardı uyku saati gelmiş hemen mayışırdı emzirme sonunda uyuduğunda ağzından benim memeyi çekip hemen emziği takıyodum uyku sersemi oldugu için kapıp emiyodu öyle öyle tutmuştu sonra atıyodu ağzından
Her çocuk farklı bazısına belki yutturamayız

Bunu da yapcam hemen. ay inşallah ise yarar. Çok sağol canım

Ben veriyorum canım. Ama kendi kararları olan biri sadece akşam uykuya dalarken alıyo, diğer zamanlar bakıyo bi şey gelmiyo içi boş hemen atıyo
Kendi kararları olduğu gelişinden belliydi ben de şu kriz anlarında versem mi diyorum ama hiç sormadım doktora falan

Ya ne güzel tecrübeli olmak ben annem gidince napcam diye düşünüyorum kara kara. Sanırsın 4 yaşında çocuğum annem elim ayağım sanki, o olmasa başaramicam

Bunu da yapcam hemen. ay inşallah ise yarar. Çok sağol canım
Yarar canım nasıl yapılacağına instagram da ebetulinbulur yaz onun sayfasında videolu anlatımı da var. Ayrıca Tülin buluru takip de edebilirsin emzirme ile alakalı çok önemli şeyler paylaşıyor. İnşallah işe yarar

Ya ne güzel tecrübeli olmak ben annem gidince napcam diye düşünüyorum kara kara. Sanırsın 4 yaşında çocuğum annem elim ayağım sanki, o olmasa başaramicam
Canım ben de doğumdan beri ilk kez bebişle evde yalnız kaldım ama başardık sen de korkma başarırsın

Canım siz gittinizmi kontrole yağızın durumu nasıl solunum anlamında
Cuma günü 3.kontrolümüze gideceğiz kuzu taburcu olduğumuzdan beri solunumla ilgili bir sıkıntımız yok çok şükür. Beslenmeye sıra geldi Sağdığım süt+mama veriyoruz yeterli kilo artışı başlayınca emzirmeye geçeceğiz onu takip ediyoruz inşallah bu sefer başarmışızdır da emmeye döneriz

Kendi kararları olduğu gelişinden belliydi ben de şu kriz anlarında versem mi diyorum ama hiç sormadım doktora falan
Hahaha dimii gelicem de gelicem dedi illaaa bi zararı olcağını sanmıyorum ya hastanede vermiştik zararlı olsa hemşireler söylerdi heralde
Canım ben de doğumdan beri ilk kez bebişle evde yalnız kaldım ama başardık sen de korkma başarırsın
Yaa inşallah canım ilk gün en önemlisi onu atlattıysan daha bi şey olmaz sana Bakalım bizim nasıl olucak

Canım hiç korkma varya asıl yalnız kalınca sanki 40 yıllık anaymışsın gibi olacaksın bak gör kim ne kadar akıl fikir verirse versin yardım ederse etsin birebir yaşayarak öğrendiklerin uyguladıklarının yerini tutmayacak

Maaşallah canım kilosuda aslında iyiydi ya oğluşun niye emdirmiyor bu doktor ben anlamadım maşallah solunum iyi diyosun biberonu çeken çocuk memeyi de çekmezmi hadi mamayı neyse de senin sütünü bari memenden alsın

Benimki altını açınca ve üstünü çıkarınca basıyor çığlığı ya her seferinde ama altını açmak bir eziyet ama bende acaba üşüyor mu bir sorunu mu var ben anlayamıyorum diye endişe ediyorum benim bebek de elini emiyor hemşire bırak emsin dedi refleksleri kuvvetli olur çocuğun hatta sen ver elini ağzına dedi kendine zarar verecek kadar ememez merak etme bir de sakın eldiven giydirme dedi elleriyle dünyayı keşfediyor diye okumuştum bende bir yerde ama şu an annemle eldiven konusunda savaşıyoruz resmen annem eldiven giydirmediğim için çocuğun üşüdüğünü düşünüp geceleri gizli gizli çorap geçiriyor bebişin ellerine görünce basıyorum çığlığı

Ben veriyorum canım. Ama kendi kararları olan biri sadece akşam uykuya dalarken alıyo, diğer zamanlar bakıyo bi şey gelmiyo içi boş hemen atıyo
Bende verdim bir ay verilmemesi gerektiğini hiç okumamıştım bir yerde bilmiyordum bir kitapta boğulma riskini engellediğini okumuştum çene kaslarını ve emme refleksini güçlendirdiğini ama tabi çene yapısına zarar verebilir diye de yazıyordu aynı zamanda fakat benim bebek memeyi almıyor birkaç dakika tutup atıyor fırlatıyor resmen alsa mükemmel bir susturucu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…