Benim bebeğim de öyle canım çıldırma evresindeyim bazen ben de ağlıyorum onunla bizimkinin muhtemelen gazı var ondan yapıyor ama çok çok yorgunum
Dogru diyorsun canm oyle gercekten ..Vallahi insallah gelmez diyorum artik her emzirme seansinda beni sinir edecek bir sey buluyordu evde huzur birakmamisti uyku uyuyamiyordum sinirden keske boyle yapmasa ama huyu oyle ana atsan atilmiyor satsan satilmiyor allah sonumuzu hayir etsnMaaşallah eşinebak hiç değilse ordan şanslısın hiçbişeye el sürmeyen kocalar da var.. hayat arkadaşının yardımı daha önemli aynı evdesin her daim muhtaç oluyosun. Annemde bi dinlenip evinde silkelensin dayanamaz yine gelir ana yüreği yinede kıyamaz sana.
Mama kullanmıyoruz maşallah kilo alımı iyi anne sütüyle devam ama emzik almıyor denedim maksimum 5 dk süt gelmediğini anlayınca çıkarıyorAh kızlar allah güç kuvvet versin ilk 2 3 ay gerçekten zor yasonra bi düzen oturuyor ama başta verdiğin savaş yoruyor tabi. Mama da alıyorsa bebişler gaz olayı artıyor tabi 3 aydan sonra o da geçecek inşallah
Mama kullanmıyoruz maşallah kilo alımı iyi anne sütüyle devam ama emzik almıyor denedim maksimum 5 dk süt gelmediğini anlayınca çıkarıyor
Tamam canım sağol denemeye devam edeyimMaaşallh ne güzel
Emzik konusunda pes etme hergün az az dene
Ben 3 ay uğraştım 5 6 marka denedim en son birini tutmuştu sonunda o attıkça ben verdim
Sonra zamanla 3 emzikle yedekli gezer oldu o ayrı
20 aylıktı bigünde de bıraktırdım çok şükür bi zararını görmedim
Dogru diyorsun canm oyle gercekten ..Vallahi insallah gelmez diyorum artik her emzirme seansinda beni sinir edecek bir sey buluyordu evde huzur birakmamisti uyku uyuyamiyordum sinirden keske boyle yapmasa ama huyu oyle ana atsan atilmiyor satsan satilmiyor allah sonumuzu hayir etsn
Tamam canım sağol denemeye devam edeyim
Bunu da yapcam hemen. ay inşallah ise yarar. Çok sağol canımCanım yara olan göğsün için 1 kg ayva al çekirdeklerini çıkart çekirdekleri 1 kavanoza koy sadece üstünü geçecek kadar su doldur 12 saat dışarda beklet ama kavanozun ağzı açık bekleyecek. jel gibi olacak 12 saatin sonunda. Ters çevir akma olmaması gerekiyor çekirdekleri çıkartma içinde kalsın kavanozun. O jeli göğsüne sür. Yara ve hassasiyete çok iyi gelir. Sonra ağzını kapat kavanozun buzdolabında 1 sene dayanır o.
Kendi kararları olduğu gelişinden belliydiBen veriyorum canım. Ama kendi kararları olan birisadece akşam uykuya dalarken alıyo, diğer zamanlar bakıyo bi şey gelmiyo içi boş hemen atıyo
Ya ne güzel tecrübeli olmakÖyle gerçekten sinir bozanın hayrı da dokunmuyor bende kimseyi istemiyorum inan bu defa eşimle hallederiz diyorum inşallah maydanoz olmazlar herşeye kibarca işliyorum şimdiden hallederim öncekine göre tecrübeliyim kimse kalmasada olur falan diyorum anlayana artık
Yarar canım nasıl yapılacağına instagram da ebetulinbulur yaz onun sayfasında videolu anlatımı da var. Ayrıca Tülin buluru takip de edebilirsin emzirme ile alakalı çok önemli şeyler paylaşıyor. İnşallah işe yararBunu da yapcam hemen. ay inşallah ise yarar. Çok sağol canım
Canım ben de doğumdan beri ilk kez bebişle evde yalnız kaldım ama başardıkYa ne güzel tecrübeli olmakben annem gidince napcam diye düşünüyorum kara kara. Sanırsın 4 yaşında çocuğum annem elim ayağım sanki, o olmasa başaramicam
Cuma günü 3.kontrolümüze gideceğiz kuzuCanım siz gittinizmi kontrole yağızın durumu nasıl solunum anlamında
Hahaha dimii gelicem de gelicem dedi illaaaKendi kararları olduğu gelişinden belliydiben de şu kriz anlarında versem mi diyorum ama hiç sormadım doktora falan
Yaa inşallah canım ilk gün en önemlisi onu atlattıysan daha bi şey olmaz sanaCanım ben de doğumdan beri ilk kez bebişle evde yalnız kaldım ama başardıksen de korkma başarırsın
Ya ne güzel tecrübeli olmakben annem gidince napcam diye düşünüyorum kara kara. Sanırsın 4 yaşında çocuğum annem elim ayağım sanki, o olmasa başaramicam
Cuma günü 3.kontrolümüze gideceğiz kuzutaburcu olduğumuzdan beri solunumla ilgili bir sıkıntımız yok çok şükür. Beslenmeye sıra geldi Sağdığım süt+mama veriyoruz yeterli kilo artışı başlayınca emzirmeye geçeceğiz onu takip ediyoruz inşallah bu sefer başarmışızdır da emmeye döneriz
Benimki altını açınca ve üstünü çıkarınca basıyor çığlığı ya her seferinde ama altını açmak bir eziyet ama bende acaba üşüyor mu bir sorunu mu var ben anlayamıyorum diye endişe ediyorum benim bebek de elini emiyor hemşire bırak emsin dedi refleksleri kuvvetli olur çocuğun hatta sen ver elini ağzına dedi kendine zarar verecek kadar ememez merak etme bir de sakın eldiven giydirme dedi elleriyle dünyayı keşfediyor diye okumuştum bende bir yerde ama şu an annemle eldiven konusunda savaşıyoruz resmen annem eldiven giydirmediğim için çocuğun üşüdüğünü düşünüp geceleri gizli gizli çorap geçiriyor bebişin ellerineKızlar bi de sizlerin de bebeleri böyle mi ? Ben oglumu uyanık sakin etrafa bakarken hiç göremiyorum. Çığlıkla meme arayarak uyanıyor uykudan. Asla sessizce uyanmıyor. Memeyi verene kadar ne alt değişebiliyorum ne bekleyebiliyorum. Çığlık çığlığa. Memeyi verince susuyor. Emiyor orda baya sonra geri uyuyor. Döngü bu şekilde. Benim anlamadığım bir derdi mi var hepsi mi böyle , ya da ben mi beceremiyorum. Bi de emzik veren var mii aranızda. Artık denesem mii moduna girdim
Bende verdim bir ay verilmemesi gerektiğini hiç okumamıştım bir yerde bilmiyordum bir kitapta boğulma riskini engellediğini okumuştum çene kaslarını ve emme refleksini güçlendirdiğini ama tabi çene yapısına zarar verebilir diye de yazıyordu aynı zamanda fakat benim bebek memeyi almıyor birkaç dakika tutup atıyor fırlatıyor resmenBen veriyorum canım. Ama kendi kararları olan birisadece akşam uykuya dalarken alıyo, diğer zamanlar bakıyo bi şey gelmiyo içi boş hemen atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?