2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım öncelikle gözün Aydın sonra da cok geçmiş olsun.
Aynı süreci yaşadık bayramın ikinci günü kavuştuk oğlumuza şükür.doğduğunda solunum sıkıntısından yoğun bakıma alındı ve enfeksiyon tedavisi basladi tam 7. Gun cok sukur aldık kucağımıza
Zor süreç gerçekten suan ne denilse boş ama onun size ihtiyacı var bol bol sut sağıp beslenmesini sağlamanız lazım
Bugünlerde geçecek insallah

Ah allahım gercekten cok cektiniz su sariliktan yahu nekadar uzun sürdu hırpalayici bir surec gercekten insallah yarina duser ve bidahada cikmaz

Allah razı olsun canım inşaallah biz de kavuşuruz bebeğimize çok zormuş ama sanırım grupta çoğumuz bebeklerimizde bu tarz bişeyler yaşadık ya sarılıktan ya da bu tarz bir durumdan

Canım eğer maddi olarak zorda değilseniz bence de öyle yap.Insan tükeniyor psikolojik olarak vallahi.Ela da o banttan da orda yatmaktan da nefret ediyor

Canım ben instagramdan emzirenanne ile danışmanlık süreci geçiriyorum emzirme danışmanı bilgisinden çok memnunum bakmak istersen
Oyle mi ,teşekkür ederim canım. Bir bakayim ,online olarak ise yarıyor muki acaba?

İnşallah canım hepimize güzel bi lohusalık diliyorum sorunsuz o da en güzeli yalnız olur bence kimseye tahamülüm yok gerçekten‍♀
Hemencik toparlanmayı diliyorum herkes kendi işini görsün
Bencede en güzeli çok kalabalık olmamak
oooy geçmiş olsun doğumu anlattın bunuda anlatırsınz cnm üzülme hiç
Kuzummmmm snn içinde dua ediyorum ya sarılık belası aldı vurdu M Mvikdn snn içinde cnmm.. bebişler iyi olsun

Canım her şey yolunda mı? Kavuştunuz mu miray kuzusuyla? talena
KuZumm çok şükür benim kızım doğdu 3100 gram 50 cm benim minnak kızım mirayın durumu iyi çok şükür memeyle boğusuyoruz memeyi alırken brz zorlanıyoruz, cnku kuş agızlı minnak agızlı bnm kızım aman pembe pembe yanakkar Allah’ım spinal oldım malesf kesi ağrım epey fazlaydı kendim acaıp gaz problemi ile uğraştım gece ozellıkle yürümeye calısıyorum ama ilaç takvıyesıyle gaz ckarttım zorla bayag skıntı oldu.. ilk ölçümde 2980 e düştü braz dha düşer azck dedıler, sütüm henüz tam gelmiyo, sıcak kompress yapıyırum gecenim bu saati inşallah daha fazlanoluk oluk gelir, ne yapsaö arttırsam sütü tavsiyeniz va rmı? Korse kullandınız mı?

Mirayımız aramıza hoşgelmiş
Benm kesi ağrısı olmadı diyeblrm doğru dürüst ama gaz sancısı beni mahvetti ama yürüyüş yapıp biraz ayaklanıca geçiyor. Sütün hemen oluk oluk gelmez kuzu kendini germe boşuna sen emzirmeye çalış hem çenesi kuvvetlensin hem memeye süt insin
Korse bi hafta snra demişti birkaç gün sonra başlarım

Kizla sezeryandan ve sonda ciktiktan sonra idrar yaparken agri yasayan varmi vsrsa doktorunuz ne dedi? Boyle sanki idrar yolu enfeksiyonu varmis gibi yada bisey idrar torbasina baski yapiyormus gibi agri oluyor bende. Hos bu durum hamileliktede vardi ama dogum plunca gecer dedim hala devam

Ayyyyy ben şokkk mayısın kızları çok fena çıktı yalnız hoşgeldiiii Azra kız sağlıklı muhteşem bir ömrü olsun
Sorma valla bunuda babalar dusunsun artik bu hizla nasil basa cikarlar bilemiyorum. Tesekkur ederim canim hepimizin ki saglikla mutluluklar anali babali kardesli buyusun ins

Duşta tarak ile göğüslerine bir aşağı bir yukarı hafif baskı uygula canım bana da saçma gelmişti en başta ama masaj etkisi gösteriyor bir de gene duyduğum saçma gelen bir şey daha bir tasa sıcak su ve göğsünüzü koyup sabunla ovalamak bir ümit bunu da yaptım en son da sağdım nerdeyse mastit oluyordum son anda kurtuldum öyle süt akmıyor benden emzirirken diğer göğüsten filan ama şükür bebeğim yetecek kadar çıkıyor

Cok teşekkürler kuzum

Büyük ihtimal sonda yüzündendir, halen sızım sızım sızlıyor

Büyük ihtimal sonda yüzündendir, halen sızım sızım sızlıyor
Benim ki sizlamaktan daha cok kasik bolgesinde agri gibi. Hani boyle uzun sure idrarini tutup bi anda yaptiginda bir agri olur ya kasiklarda oyle bisey hamileliktede vardi rahim idrar kesesine baski yapiyordur dediler hala devam edince sormak istedim

Maaşallah Miray kızımıza hoşgelmiş sefalar getirmiş sağlıklı uzun ömrü olsun

Benim ki sizlamaktan daha cok kasik bolgesinde agri gibi. Hani boyle uzun sure idrarini tutup bi anda yaptiginda bir agri olur ya kasiklarda oyle bisey hamileliktede vardi rahim idrar kesesine baski yapiyordur dediler hala devam edince sormak istedim

Benim ilk doğumumdan sonra olmuştu
İlk idrar yapmamı hiç unutmuyorum içim acımıştı resmen boşaltırken içten dıştan öyle bi ağrıydı
Aynı şeymi bilmiyorum ama bikaç güne geçmişti operasyona bağlı karın bölgesinin hassasiyetinden bence

Canım eğer maddi olarak zorda değilseniz bence de öyle yap.Insan tükeniyor psikolojik olarak vallahi.Ela da o banttan da orda yatmaktan da nefret ediyor
Yok degiliz cok sukurde simdi 2 gun sonra yine cagirdilar. Bastan beri burda takip ettikleri icin icim el vermiyo baska yere gitmeye. Simdi lab. Farkindan bile sonuc oynayabiliyo. Cuma da gelelimde artik son bi duruma gore artik bakicam ya.

2 gun sonra tekrar cagirdilar. 2 gun sonra 14 gunluk oluyor 14 gunden sonra dususe gecebilirmis eger gecmezse baska tetkikler yapilacakmis.
Evet bu bende de oldu. Baya idrar yaparken enfeksiyon olmusum gibi agri oluyodu 1 haftaya fln gecti kendiliginden

Hoşgeldi Miraycıkk yesin onu teyzesii sağlıkla büyüsün inşallahh. Acıların da 1-2 güne geçicek canım en fazla. Sütünü de takıp üzme kendini o da aynı şekilde 1-2 güne inicek hepimizde aynı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…