Kızlar telefonum çalınmıştı şifrelerde kayıtlı olduğundan giremedim günlerdirMayıs bebeler dişte tembel çıktı çoğunlukta siftah yok sanırım
Nisanda çogunuzun dogum günü var dimi
L LarissaKadindiyorki N Neess nerdesiniz kızlar yaa
Benimki de emiyor emiyor süt bitince hartKızlar inanılmaz bir meme ısırma var bizde sizde durum nedirne yapıcam böyle bilmiyorum bazen kanatırcasına ısırmak
Evet el kol ısırmak bizde de var ama meme ısırmaya benzemiyor hiçbiriBenimki de emiyor emiyor süt bitince hartbi de benim elimi kolumu artık ağzına ne geldiyse ısırıyor. Babasını da bir de yerde bulduğunu kibar kibar iki parmağıyla alıp hmmm bu yencek bir şey mi deyip ağzına atıyor köprü kurup popo sallıyor tutunup tırmanıyor bi de korka korka temkinli bir şekilde kendini gerisin geri popo üstü atıyor. Yere inecekse gerinip kucaktan kayıveriyor. Çocuk değil Rambo mübarek. Emekleyip kaşıya gelip pat pat vuruyor. Tuvalete de girdirmiyor mutfağa gelip çekmece açıp elini kıstırıp bana bakıyor tepki verecek miyim diye vermezsem üğüü diye ağlıyor. İlgi üstünde olmayınca tavrımız budur yani neyse iyi bari anlattım rahatladım
Valla diş patlayacak bizde de köpek dişlerini tırnaklıyor. Ama üstler daha gelmedi ah bi gelse ama işte altlar çıktı ya takmıyorum artık zamanla gelir. Mememi kopartmasa iyi.Evet el kol ısırmak bizde de var ama meme ısırmaya benzemiyor hiçbiripopo üstü kendini atınca eşim diyor ki bakayım kızım hava yastığına bir kaç gündür ısırmak çok şiddetliydi bizde ama bugün azaldı gibi çnkü 2 tane diş patlamış yavrumun ağrısı vardı ondan ısırıyordu demekki
Benm kızımı anlattınız sanki okurken aynısı dedmBizde yaklaşık iki aydır koltuk kenarlarından yürüyoruz hatta tırmanıp yükseklere bile çıkıyor artık.zorda olsa desteksiz 3-5 adım atıyor ama çok korkuyor dikkati dağıldığında ancak.2 dışımız var üst iki çok sis beyaz beyaz görünüyor ama yarılmadı hala.yemek yemek tam bir iskence ve alt değişmek kıyafet giydirmek.tam bir dağıtıcı timdoğum gününe az kaldı hazırlıklar başladı mı?biz yavaş yavaş başladık bayramdan sonra yapacağız insallah
3 gün sonra bizim kızın da doğum günü. Türkiye’ye gittiğimde parti malzemeleri getirmiştim biz de burada baş başa kutlayacağız. Çünkü tanıdığımız ettiğimiz kimse yokNasılsınız kızlarr 20 nisan kızımım doğum günü ama arife diye bayramdan sonra kutlayacağız parti konsepti aldım balonlar falan süsleyeceğim evi dolap magneti yaptırdım resimli abiye yaptık büyüyünce benim neden yk demesin diye abinin doğum gününde evde belki 50 60 kişi vardı ama kızımda sadece aile arasında kutlayacağım akrabalarımızla virüs mirüs hastalık beni baya ürkütüyor çünkü bizde dueumlar böyle bu arada keşke önceden söyleseydim lcv nın uygulamasını indirirseniz her akşam ayrı bir kampanya var çok deli indirimler falan 40 liraya 2 şort tişörtler falan aldım düşünün çok cici elbiseler var cark indirimleri vs cocukların yazlıklarını düzdüm eşim meftaama 7 binlik ürünler 3 bin civarına geldi almayayımda ne yapaýim
Maşallah ne kadar güzel olmuş iyiki doğmuş arya hanım doğum günü kutlu olsun canımBuda bizim gecikmeli 1 yaş doğum günümüzden teyzeleri sadece yakın akrabalarımızla kutladık
Çok teşekkür ederiz teyzesiMaşallah ne kadar güzel olmuş iyiki doğmuş arya hanım doğum günü kutlu olsun canım
Bende süsünü elbisesini aldım aynı bu şekilde yapacağız inşallah 10 Mayıs bizimde
Bizde akrabalar ile yapacağız ama tatlı bir telaş sardı benideÇok teşekkür ederiz teyzesisizinkine de bişey kalmamış iyi yapmışsın bu süsler çok tatlış oluyor .. vallahi güya akrabalarızla yaptık değişen bişey olmadı ev temizliği süsleme si ikramlığı derken baya zor oldu yapmak 2 çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?