Kızlar selam 34. Hafta kontrolümüz vardı bugün. Çok şükür herşey yolunda , ama kilosu çok değil benim minnoşumun 2100 . Sağolsun doktorum hiç ben birşey sormadan herşeyin açıklamasnı yapıyor, az almış gibi düşünme kordonda kan akışı gayet iyi ekstra birşeyler yemene gerek yok o yediklerin sana kilo olarak döner , bebek alcağı kadarını herşekilde alıyor zaten, anca kan akışında problem olsaydı beslenemiyo diye düşünürdük o da yok dedi, çok fazla ayakta kalma , aktif halde olma gün içinde , yürüyüşünü yap ama onun dışında uzanarak dinlenerek geçir günü , kan akşı uzanınca çok daha iyi oluyo daha güzel besleniyo bebek dedi. Benimkinin kafa yapısı küçük bana çekmiş benimde çok küçüktür , o yüzden de bu makneler oran hesaplaması yaparak tahmni bir kilo söylyor bize , bebeği tartıya koyamyoruz anne karnında sonuçta dedi, kafa küçük olunca da otomatkman kiloyu daha düşük hesaplıyo şuan 100-200 gram daha fazla olabilir gerçekte bebeğinin kilosu dedi. Aynı şekilde kafası büyük olan bebeklerde de daha fazla hesaplanabiliyor bebeğin kilosu normalde olduğundan dedi, o yüzden doğduklarında söyledğimiz kilonun aynısı çıkmıyo genelde dedi. Ben zaten herşey normal dediği için çok takılmıyorum kiloya ama sağolsun kendisi çok güzel açıkladı zaten

Eğer aranızda kilosu az bebeğimin diye düşünen varsa belki sizi de biraz rahatlatr diye anlattım :) bir daha iki hafta sonra randevumuz bir skıntı olmazsa inşallah

Buarada tek başna epidurali önermiyorum ben sezeryanda dedi epidural ve spinal kombine öneriyorum , tek başna epiduralde riskler daha fazla olablyor , baş ağrısı bel ağrısı gibi skntlae yaratablyor dedi . Nst de ben de bir sıkıntı olmadıkça yapmıycak heralde hiç bahsetmedi , bizde durumlar böyle