- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
4 nisannMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
@Mucize1357 
 H 
		 Hello Kity

H 
		 Hello Kity 

topic ismini görünce bi duraksadım seneye Nisan anneleri topiği gibi geldi bi an
 topic ismini görünce bi duraksadım seneye Nisan anneleri topiği gibi geldi bi an 
 bu ay bebiş haberlerimizi alalım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
 bu ay bebiş haberlerimizi alalım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin  amin
 amin

biz ailecek nisanı çok severiz. Eşimin 1 Nisan, benim 3 Nisan doğumgünümüz. Nikah da 10 Nisan
 biz ailecek nisanı çok severiz. Eşimin 1 Nisan, benim 3 Nisan doğumgünümüz. Nikah da 10 Nisan  hepinize de baharı getirsin
 hepinize de baharı getirsin

ovulasyon testlerimde yolda. Bu ay hem yumurtlama masaji+ovulasyonla devam edicem. Var mi ovulasyonla takip edicek
 ovulasyon testlerimde yolda. Bu ay hem yumurtlama masaji+ovulasyonla devam edicem. Var mi ovulasyonla takip edicek  benimde regl yarın bitiyor. Hadi bakalım hayırlısı
 benimde regl yarın bitiyor. Hadi bakalım hayırlısı