2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ne güzel masallah cok belirgin cikmis, doktorumu sevmesem makinasi yuzunden değiştirirdim kiza benziyor nub a göre, bana öyle geldi saglikla gelsin insallah
Her şeyin basında sağlıklı olması temennim ama benim de gönlümden geçen kız olması Hepimizinki insallah sağlıkla gelsin

Kızlar kasıkta batma oluyor mu ? Özellikle uzandigim zamn sol kasıkta hafif batmalar oluyor başka birsey yok leke gibi falan normal mi acaba 11.haftaya gireceğim

Kızlar kasıkta batma oluyor mu ? Özellikle uzandigim zamn sol kasıkta hafif batmalar oluyor başka birsey yok leke gibi falan normal mi acaba 11.haftaya gireceğim
Bendede var bazen şiddetli batmada oluyor, doktoruma sormuştum rahimdeki büyümeye bağlı normal demişti en son.

Canım kusura bakma benim bebeklerimin birinin kalbinin durduğunu öğrendim de bugün ona sıkıntımdan unuttum haber vermeyi. Akşımdayken yazayım dedim şimdi.
Ben sordum doktoruma. Yatış pozisyonuyla alakalı değil dedi. Rahim büyüdüğü için etrafındaki bağ dokular ister istemez geriliyormuş ve bir yana yattığımızda rahim o tarafa çekilip gerginlik iyice artıyormuş bu da o yırtılma hissine sebep oluyormuş. Bazen otururken bile aniden olabilir sorun yok korkma dedi.
Yüzüstü yatmak şuan için sorun değil. 4. Aydan sonra önemli ama zaten o zaman da yatamayacaksın rahat edemeyeceksin dedi.
Ani hareketlerden, ani dönüşlerden, ani oturup kalkmalardan kaçın olabildiğince bu dönem yeter dedi

Bendede var bazen şiddetli batmada oluyor, doktoruma sormuştum rahimdeki büyümeye bağlı normal demişti en son.
Cok sagol canim içimi rahatlattın
Bugun birazda halsizlik var eski halime dönüyorum galiba yine bulantı kusma var brsey yiyemedim ınsallah başlamaz tekrardan ya

Çok üzgünüm canım .. Allah diğer bebişi sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah Bugün ben de sordum yüzüstü uyuyabilirsin belli zaman sonra zaten rahat edemeyeceksin dedi aynı şekilde . Çok teşekkür ederim unutmadığın için

Karın agrısı şikayetiyle acile geldim. Ultrasondan baktılar kanama devam ediyormuş, yatak istirahati dedi. Lavaboya gitmek dışında hiç kalkmamalıymışım.

Amin canım inşallah

Bende almadım daha canm benm kv batıl inançları var ona kalsa doğuma 1 hafta kala alınacak falan ama ben eşimi bekliyorum gelince onunla gidip almak istiyorum o yuzden bide cinsiyet belli olsun örgüleri falan oyle yapacak
Kayinvalideni dinle bence büyüklerin söyledikleri doğru. Benim bebeğim 5 aylikti kaybettiğimde ona hiç birsey almadım sadece amigurumi oyuncak tilki bebek ve cingirak ördüm onları baza içine kaldırdım ama onu görünce bebegim geliyor aklıma ve üzülüyorum. Paranı koy kenara neler alabilirsin liste hazırla gider alırsın herseyi. Bu benim naçizane fikrim yine sen bilirsin

Karın agrısı şikayetiyle acile geldim. Ultrasondan baktılar kanama devam ediyormuş, yatak istirahati dedi. Lavaboya gitmek dışında hiç kalkmamalıymışım.
Geçmiş olsun. Yakınlarından biri sana baksın ve gerçekten kalkma ama hersey bizler için Rabbım sana bebegini kucağına almayı nasip etsin.

Evt hak veriyorum, bende 5.ayda kaybettiğim bebek icin kiyafetler hastane çıkışları vs baya almistim, lcw den aldıklarımı geri verdim 4 ay suresi oldugu icin ama diğerlerini ihtiyaci olan yeni dogum yapicak birini verdim. Gormek üzücü oluyordu. Sonra ki gebeligimde 7.ayi bekledim daha iyi oldu

Kv bambaşka düşünüyor zaten almıyorum suan yanında olduğum için evime geçince başlayacağım surekli eltimle( herkesle küsler hiç tanımadım) karşılaştırma yapıyor o alındığını falan duyarsa iyice küsecek kıskanacak diye
Neymiş o özele gitmemiş ben gidip ne yapacakmışim böyle saçma sapan şeyler anlamsız yani

Çok teşekkür ederim muayene ücreti ne kadar acaba beni aşar diye mesicana ya hiç bakmadım.
Çekirge doruk has. Gittim dün nuray kuzukıran a
Şöyle ben sigorta yaptırdığım için ödeme yapmıyorum ama bildiğim kadarıyla 255 yada 265 tl
Çok teşekkür ederim muayene ücreti ne kadar acaba beni aşar diye mesicana ya hiç bakmadım.
Çekirge doruk has. Gittim dün nuray kuzukıran a

Çok zor dr bulamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…