Çok çok geçmiş olsun artık çok güzel günler göreceksin ins hiç uzulmeyeceksin sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına ins.Günaydın herkese kızlar, bildiğiniz üzere ameliyat sırasında kese daha aşağıda gözüktüğünden iptal edilmişti ama mesanem dolu oldukça öyle gözüküyormuş. Mr çekildi, rahim köşesindeki doku tamamen saydamlaşmış ve her an patlayacak duruma gelmiş. O yüzden 2 seçenek sundular ya ameliyat ile alacaklardı ya da iğne ile girip kalbini durdurup Fetosid işlemi yapacaklardı. Biz fetosid işlemine karar verdik ve Cuma günü işlem yapıldı, çok zor bir gündü ama çok şükür şuan da bir sıkıntı yok. Bir bebeğimle yola devam ediyorum.. İnşallah ona bir şey olmaz diye dua ediyorum.. Benim iç kanama riskim doğuma kadar devam ediyor edecekmiş de. Orası çok saydamlaştığı için diğer bebek büyüdükçe de risk yaratacakmış. O yüzden her şey sağlıklı devam ederse 34. Haftamda sezeryan ile doğacak bebeğim... Hala hastanede yatıyorum bugün 16.günüm ve 1 hfta daha burdayım.. Merak ettiğiniz ve gelişmelerden haberdar etmek için bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın..
Canım benim doktorum da ol mutlaka anne ve bebek ölümleri arttı dedi. Ben olucam ins bir an önce 12. Haftanın gelmesini bekliyorum.Evet bende şuan 10+4 üm ama 12.haftadan sonra olabilirsin hatta ol dedi benim doktorum.
İnan kararsızım hiç içimden gelmiyor :/
Kesinlikle katılıyorum, dün sordum bu ay sonu olacağım bende bi ikili tarama sonucuna bakalım dedi. Özellikle delta hamilelerde Allah korusun çok etkiliyormusCanım benim doktorum da ol mutlaka anne ve bebek ölümleri arttı dedi. Ben olucam ins bir an önce 12. Haftanın gelmesini bekliyorum.
Canım benim doktorum da ol mutlaka anne ve bebek ölümleri arttı dedi. Ben olucam ins bir an önce 12. Haftanın gelmesini bekliyorum.
Geçmiş olsun canm ilacını kullan ve kalkmamaya çalış mümkün oldukça yat kesilir ınsallah en kısa süredeKızlar benim de lekelenmelerim oldu onceki gunDun doktora gittim kalp atisini duyduk cok sukur hersey yolunda dedi progestan verdi ayrica 2 tane vitamin yazdı,lekelenmem de cok hafifledi insAllah boyle boyle kesilir Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Her lekelenme korkulacak sonuçlara neden olmuyor. Ben de yaşadım 2-3 güne kesildi şimdi yeniden çalışıyorum bile. Sakin kalıp rahmin kasılmaması için nefes ve gevşeme egzersizleri yaptım, dua ettim. Gerisi zaten Allah'a kalmışKızlar benim de lekelenmelerim oldu onceki gunDun doktora gittim kalp atisini duyduk cok sukur hersey yolunda dedi progestan verdi ayrica 2 tane vitamin yazdı,lekelenmem de cok hafifledi insAllah boyle boyle kesilir Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Ben kullanmıştım canm ac karnına alınıyor ama sütle falan iç çok mide ağrısı yapmıştı bendekızlar bulantı için doktorum bana metpamid tablet verdi . aranızda kullanan varmı
Benim gebeliğimi anlamam ile meelerimin büyümesi başladı.Kızlar gögüsleriniz ne alemde ? Benimkiler artik bedenime agir gelmeye basladilar.Daha erken degil mi bu kadar cok hassas, dolgun ve agrimasi. Ve diyorum ki bu kadar dolgunluga ve agriya sütüm gelmezse aşk olsun.
diğer arkadaşlar prilam dan bahsetti ama o daha iyimidir acaba .şu anda bulantı için ilaç kullanıyor musunBen kullanmıştım canm ac karnına alınıyor ama sütle falan iç çok mide ağrısı yapmıştı bende
Ben istanbulda degılım ama 1. Kordon dolanması nedeniyle sezeryan olmustu. Risk varmı ki ya , aslında gusel olur , bize yaz gelişmeleriKızlar merhaba,
Aranızda İstanbul'da olup SSVD deneyecek olan var mı? Varsa iletişimde olsak irtibatta kalsak da birbirimize destek olsak ne kadar güzel olur. Allah yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ama gerçekten bu SSVD konusu da ilk bebeğini istemeden sezaryenle dünyaya getiren annelerin aklının köşesinde bir umut ve heyecan. Destek ve dayanışma bu süreçte çok önemli. Benim gibi SSVD isteyen varsa bana yazabilir mi? :)
Kızlar merhaba,
Aranızda İstanbul'da olup SSVD deneyecek olan var mı? Varsa iletişimde olsak irtibatta kalsak da birbirimize destek olsak ne kadar güzel olur. Allah yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ama gerçekten bu SSVD konusu da ilk bebeğini istemeden sezaryenle dünyaya getiren annelerin aklının köşesinde bir umut ve heyecan. Destek ve dayanışma bu süreçte çok önemli. Benim gibi SSVD isteyen varsa bana yazabilir mi? :)
Ooo çok fena , içleri doldu sütyenler daraldı tuhaf bir şey olduKızlar gögüsleriniz ne alemde ? Benimkiler artik bedenime agir gelmeye basladilar.Daha erken degil mi bu kadar cok hassas, dolgun ve agrimasi. Ve diyorum ki bu kadar dolgunluga ve agriya sütüm gelmezse aşk olsun.
Oyle mii o zaman ben de bi deniyeyim su emzirme sutyenini.Benim gebeliğimi anlamam ile meelerimin büyümesi başladı.
1-2 gün önce emzirme sütyeni aldım 1 beden büyük. Memeler de rahat etti.
Emzirme sutyeni rahatlatiyormus deniyelimOoo çok fena , içleri doldu sütyenler daraldı tuhaf bir şey oldubu hızla 9.aya kadar büyürse yandık
Ben bunu 1,5 senedir araştırıyorum canım Türkçe, İngilizce tıp makalelerini bile okudum. İşin özü ehil bir doktorun ve ebenin elindeysen, hastane olanakları da yeterliyse, SSVD'nin riski klasik bir sezaryenin riskiyle aynı. Bu konuda Semra Özer hocanın youtubeda harika aydınlatıcı bir videosu var senin de merakın varsa izlemeni tavsiye ederim. Sezaryenin sonrası gerçekten zor ve doğal doğumun bebeğe ve bize faydası paha biçilemez. Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah.Bunu yapacak doktor bulmak zor rısklı oldugu ıcın herkes ugrasmak ıstemıyor. Ben cesaret edemıyorum. Sezeryan anı çok çok kolay gercekten ohoo boyle 10 tane dogururum dedım yattım kalktım ama sonrası zordu... Sımdıkı doktorlar çok sezeryancı normal ıstıyorsan arastırman gerekecektır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?