2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok çok geçmiş olsun artık çok güzel günler göreceksin ins hiç uzulmeyeceksin sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına ins.

Canım benim doktorum da ol mutlaka anne ve bebek ölümleri arttı dedi. Ben olucam ins bir an önce 12. Haftanın gelmesini bekliyorum.
Kesinlikle katılıyorum, dün sordum bu ay sonu olacağım bende bi ikili tarama sonucuna bakalım dedi. Özellikle delta hamilelerde Allah korusun çok etkiliyormus

Canım benim doktorum da ol mutlaka anne ve bebek ölümleri arttı dedi. Ben olucam ins bir an önce 12. Haftanın gelmesini bekliyorum.

Evet vakalar çok artıyor.
Bende olacağım artık bebeğim sağlığı her şeyden önemli. ( hepimizin ilk hedefi çocuklarımızın sağlığı )

Geçmiş olsun canm ilacını kullan ve kalkmamaya çalış mümkün oldukça yat kesilir ınsallah en kısa sürede

Her lekelenme korkulacak sonuçlara neden olmuyor. Ben de yaşadım 2-3 güne kesildi şimdi yeniden çalışıyorum bile. Sakin kalıp rahmin kasılmaması için nefes ve gevşeme egzersizleri yaptım, dua ettim. Gerisi zaten Allah'a kalmış

Kızlar merhaba,

Aranızda İstanbul'da olup SSVD deneyecek olan var mı? Varsa iletişimde olsak irtibatta kalsak da birbirimize destek olsak ne kadar güzel olur. Allah yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ama gerçekten bu SSVD konusu da ilk bebeğini istemeden sezaryenle dünyaya getiren annelerin aklının köşesinde bir umut ve heyecan. Destek ve dayanışma bu süreçte çok önemli. Benim gibi SSVD isteyen varsa bana yazabilir mi? :)

Ben de suda doğum araştırdım ama vazgeçtim galiba. Halen rutin kontrollerim için Medipol Mega'da doktor tavsiyesi arıyorum

Kızlar gögüsleriniz ne alemde ? Benimkiler artik bedenime agir gelmeye basladilar. Daha erken degil mi bu kadar cok hassas, dolgun ve agrimasi. Ve diyorum ki bu kadar dolgunluga ve agriya sütüm gelmezse aşk olsun.

kızlar bulantı için doktorum bana metpamid tablet verdi . aranızda kullanan varmı

Kızlar gögüsleriniz ne alemde ? Benimkiler artik bedenime agir gelmeye basladilar. Daha erken degil mi bu kadar cok hassas, dolgun ve agrimasi. Ve diyorum ki bu kadar dolgunluga ve agriya sütüm gelmezse aşk olsun.
Benim gebeliğimi anlamam ile meelerimin büyümesi başladı.
1-2 gün önce emzirme sütyeni aldım 1 beden büyük. Memeler de rahat etti.

Ben istanbulda degılım ama 1. Kordon dolanması nedeniyle sezeryan olmustu. Risk varmı ki ya , aslında gusel olur , bize yaz gelişmeleri

Bunu yapacak doktor bulmak zor rısklı oldugu ıcın herkes ugrasmak ıstemıyor. Ben cesaret edemıyorum. Sezeryan anı çok çok kolay gercekten ohoo boyle 10 tane dogururum dedım yattım kalktım ama sonrası zordu... Sımdıkı doktorlar çok sezeryancı normal ıstıyorsan arastırman gerekecektır canım

Ooo çok fena , içleri doldu sütyenler daraldı tuhaf bir şey oldu bu hızla 9.aya kadar büyürse yandık

Ben bunu 1,5 senedir araştırıyorum canım Türkçe, İngilizce tıp makalelerini bile okudum. İşin özü ehil bir doktorun ve ebenin elindeysen, hastane olanakları da yeterliyse, SSVD'nin riski klasik bir sezaryenin riskiyle aynı. Bu konuda Semra Özer hocanın youtubeda harika aydınlatıcı bir videosu var senin de merakın varsa izlemeni tavsiye ederim. Sezaryenin sonrası gerçekten zor ve doğal doğumun bebeğe ve bize faydası paha biçilemez. Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…