Canım gerçekten sana ve bebeğine güvenecek, doğal doüumu "gerçekten" destekleyen bir doktor bulmak çok zor ama buldun mu değme keyfine. Aslında kordon dolanması tek başına sezaryen sebebi değil de, benim doktorum da suyun geldi enfeksyon kaparsın deyip daha doğumumun başındayken beni sezaryene almıştı. Doğumdan sonra da 3 kez kordon dolanmış dedi. Ben de ondan mı sezaryen oldum dedim kem küm etti. Bazen sadece geceye kalmamak için sezaryen yapıyorlar ki bu çok acı. Şimdi ah ne pişmanım bilgisizlik işte. Neyse. Sonra o tecrübeden sonra, ben bunu 1,5 senedir araştırıyorum canım Türkçe, İngilizce tıp makalelerini bile okudum. İşin özü ehil bir doktorun ve ebenin elindeysen, hastane olanakları da yeterliyse, SSVD'nin riski klasik bir sezaryenin riskiyle aynı. Bu konuda Semra Özer hocanın youtubeda harika aydınlatıcı bir videosu var senin de merakın varsa izlemeni tavsiye ederim.Ben istanbulda degılım ama 1. Kordon dolanması nedeniyle sezeryan olmustu. Risk varmı ki ya , aslında gusel olur , bize yaz gelişmeleri
Aynen valla ben de anlamadım, bu kadar erkenden böyle şişip ağrımasını hiç beklemezdim. Resmen acı çekiyorum hiç dokunamıyorum bile, ben de emzirme sütyeni sipariş ettim. Yalnız olmadığıma sevindim demek ki normal. Zaten bunun dışında hemen hemen hiç başka belirtim de olmadı.Kızlar gögüsleriniz ne alemde ? Benimkiler artik bedenime agir gelmeye basladilar.Daha erken degil mi bu kadar cok hassas, dolgun ve agrimasi. Ve diyorum ki bu kadar dolgunluga ve agriya sütüm gelmezse aşk olsun.
Amin SagolunGeçmiş olsun. Yakınlarından biri sana baksın ve gerçekten kalkma ama hersey bizler için Rabbım sana bebegini kucağına almayı nasip etsin.❤
O ilaç biraz değişik, bana dokunuyor mesela huzursuzluk ve çarpıntı yapıyor. Başka birine şiddetli mide yanması yaptığını duydum. Bir tane dene istersen her bünye aynı değil sonuçta, inşallah sende işe yarar.kızlar bulantı için doktorum bana metpamid tablet verdi . aranızda kullanan varmı
Ben 200 sabah 200 öğlen 400 akşam alıyorum vajinal. ama benim doktorum daha önce kayıplarım olduğu için ve çok endişeli olduğum için yüksek doz verdi. Bir süre sonra kesecek.200 mg sabah aksam
evet huzursuzluk yaptığını bende duymuştum. kullanmaya korkar oldum açıkçası inş. işe yarar tşklerO ilaç biraz değişik, bana dokunuyor mesela huzursuzluk ve çarpıntı yapıyor. Başka birine şiddetli mide yanması yaptığını duydum. Bir tane dene istersen her bünye aynı değil sonuçta, inşallah sende işe yarar.
Bunun için belli bir zaman geçmesi gerekiyor, dikişlerin iyi durumda olması vs, zaten araştırmissiniz, ben Anadolu yakasından oturuyorken doktor arastiriyorken ssvd yapan bir doktora denk geldim, bırakırım profilini buraya, bu gittiğim doktorda ssvd yapabiliriz dedi ama yakin zamanda dogum yaptığımı bilmiyordu o an. Hem bende istemiyorum zaten, suan ki tercihim sezeryan. 2 normal doğum tecrübem var, 1 sezeryan, ikisininde farkli avantaj ve dezavantajları var.Canım gerçekten sana ve bebeğine güvenecek, doğal doüumu "gerçekten" destekleyen bir doktor bulmak çok zor ama buldun mu değme keyfine. Aslında kordon dolanması tek başına sezaryen sebebi değil de, benim doktorum da suyun geldi enfeksyon kaparsın deyip daha doğumumun başındayken beni sezaryene almıştı. Doğumdan sonra da 3 kez kordon dolanmış dedi. Ben de ondan mı sezaryen oldum dedim kem küm etti. Bazen sadece geceye kalmamak için sezaryen yapıyorlar ki bu çok acı. Şimdi ah ne pişmanım bilgisizlik işte. Neyse. Sonra o tecrübeden sonra, ben bunu 1,5 senedir araştırıyorum canım Türkçe, İngilizce tıp makalelerini bile okudum. İşin özü ehil bir doktorun ve ebenin elindeysen, hastane olanakları da yeterliyse, SSVD'nin riski klasik bir sezaryenin riskiyle aynı. Bu konuda Semra Özer hocanın youtubeda harika aydınlatıcı bir videosu var senin de merakın varsa izlemeni tavsiye ederim.
Benimde kaybim var, doktorum ilk 3 ay cok önemli degil 1 tanede kullanabilirsin dedi ama sonrasında bebek büyüyor ve Rahim tasimakta zorlaniyor, mutlaka sabah aksam vajinal kullanmak gerekiyor dediBen 200 sabah 200 öğlen 400 akşam alıyorum vajinal. ama benim doktorum daha önce kayıplarım olduğu için ve çok endişeli olduğum için yüksek doz verdi. Bir süre sonra kesecek.
Benim bebiş te 3 tur dolamıstı, risk almak istemedi ve istemedık. Dogum fotolarında da var zaten kordon dolanması, fotoları gormeseydım ben de acaba derdim belki. Cunku en basından berı normal dogum istemıstım, izleyım canım , benim dr um ne dısunuo ona da sorarım, cok doktor degıstoresım yok , içim ısınmıo cogunaCanım gerçekten sana ve bebeğine güvenecek, doğal doüumu "gerçekten" destekleyen bir doktor bulmak çok zor ama buldun mu değme keyfine. Aslında kordon dolanması tek başına sezaryen sebebi değil de, benim doktorum da suyun geldi enfeksyon kaparsın deyip daha doğumumun başındayken beni sezaryene almıştı. Doğumdan sonra da 3 kez kordon dolanmış dedi. Ben de ondan mı sezaryen oldum dedim kem küm etti. Bazen sadece geceye kalmamak için sezaryen yapıyorlar ki bu çok acı. Şimdi ah ne pişmanım bilgisizlik işte. Neyse. Sonra o tecrübeden sonra, ben bunu 1,5 senedir araştırıyorum canım Türkçe, İngilizce tıp makalelerini bile okudum. İşin özü ehil bir doktorun ve ebenin elindeysen, hastane olanakları da yeterliyse, SSVD'nin riski klasik bir sezaryenin riskiyle aynı. Bu konuda Semra Özer hocanın youtubeda harika aydınlatıcı bir videosu var senin de merakın varsa izlemeni tavsiye ederim.
Ben bunu 1,5 senedir araştırıyorum canım Türkçe, İngilizce tıp makalelerini bile okudum. İşin özü ehil bir doktorun ve ebenin elindeysen, hastane olanakları da yeterliyse, SSVD'nin riski klasik bir sezaryenin riskiyle aynı. Bu konuda Semra Özer hocanın youtubeda harika aydınlatıcı bir videosu var senin de merakın varsa izlemeni tavsiye ederim. Sezaryenin sonrası gerçekten zor ve doğal doğumun bebeğe ve bize faydası paha biçilemez. Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Ben dikislerimle alakali hic sorun yaşamadım, biraz kişiden kişiye değişen seyler sanirim, belki de doktorla bile alakası olabilirDoğrudur canım illaki oluru vardır. Türkiyede artık maalesef 2. değil ilk dogumda bile doktorlar normalı ıstemıyor. Kesınlıkle anne bebek ıcın bır sorun yoksa en dogrusu normal dogum. 5 yıl oldu ben sezeryan olalı kışları sogukta cektıgım dıkıs agrısını ben bılırım
Ben dikislerimle alakali hic sorun yaşamadım, biraz kişiden kişiye değişen seyler sanirim, belki de doktorla bile alakası olabilir
Ben normalde de tiroid ilacı kullanıyordum değerim dengedeydi ama hamile kalınca yükseldi ilk ölçümde 4.55 çıktı, 50 mg dan 75 e çıkarttık. Sonra iki hafta arayla 3.30 ve 1.49 a düştü şükür.Merhaba,Benim tshim yuksek çıktı biraz, o yuzden ilac başladı doktorum ,içinizde ilac kullanan var mi
Bana 25 mg verdi ama umarım az olmazBen normalde de tiroid ilacı kullanıyordum değerim dengedeydi ama hamile kalınca yükseldi ilk ölçümde 4.55 çıktı, 50 mg dan 75 e çıkarttık. Sonra iki hafta arayla 3.30 ve 1.49 a düştü şükür.
benimkiler hala normal tık yok. Ay ben de süt olmayacak mı yoksa yaKızlar gögüsleriniz ne alemde ? Benimkiler artik bedenime agir gelmeye basladilar.Daha erken degil mi bu kadar cok hassas, dolgun ve agrimasi. Ve diyorum ki bu kadar dolgunluga ve agriya sütüm gelmezse aşk olsun.
Canm ben ikisini de kullandm fayda etmedi banadiğer arkadaşlar prilam dan bahsetti ama o daha iyimidir acaba .şu anda bulantı için ilaç kullanıyor musun
Ya ben espri yapiyorum o kadar buyudu birde sut olmazsa diyebenimkiler hala normal tık yok. Ay ben de süt olmayacak mı yoksa ya
Bence doktorun kesin etkisi var, yorumlardan oyle anlıyorum, benimde ozellikle kisin ellerim ayaklarım buz olur isitamam, sıcak su torbası kullanirim. Ama cok sukur sezeryandan sorun yasamadim, insallah yasamamBen anlamıyorum bünye ile mi alakalı... Bazıları hemen ayaklanıyor benım 10 15 gun surdu rahat dolasmam... İşyerım çok soguk ayaklarım hep üşür kışın adet günlerim kabus oldu kesık yerı agırıyordu resmen yazın gectı... Şimdi sezeryan anından değil sonrasından korkuyorum umarım bu doktor dikişte daha iyidir.
Aynı dr a mı gıdıyorsunuz sezeryan yapanBence doktorun kesin etkisi var, yorumlardan oyle anlıyorum, benimde ozellikle kisin ellerim ayaklarım buz olur isitamam, sıcak su torbası kullanirim. Ama cok sukur sezeryandan sorun yasamadim, insallah yasamamdaha önce safra kesesi ameliyatı olmuştum minik kesikler oldugu halde ayaga kalkmam daha uzun sürmüştü
Özel sağlık sigortam oldupu için 15.00 tl ödüyorum sadece ama volkan beyin muayenesi 295.00 tl onu biliyorum.Şöyle ben sigorta yaptırdığım için ödeme yapmıyorum ama bildiğim kadarıyla 255 yada 265 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?