2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-17-14-26-50-38.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2021-10-17-14-26-43-68.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 42
Doktor 1 tane kahve içebilirsin dediği için içiyordum. Ay eyvah, hemen kafeinsize geçmeliyim. Risk alınacak konu değil benim için
Ay özellikle emzirirken çok etkiliyo bence, çikolata kahve çayı kesip papatya çayı gibi şeyler içince mis gibi uyuyodu, tabi yeterki kolik olmasınlar

Aslında kullanıp çok beğenen var kuzum ama bana yatak dar gelmişti bunlarda. 120lik Montessori yaptırdık, biraz büyüyüp Montessori kasadan sıkılınca genç odası alınca da içinin yatağını kullanırız diye düşündüm. Hem 120lik yatağa ikimiz birlikte sığıyoruz, hem kendisi uyuyo hem bazen ben yanına geçiyorum, babası bile geliyo bazen çocuklar biraz büyüyünce dar yatak sevmiyolar sanırım ne kadar büyük çocuğu olan tanıdığım varsa çocuk da anne babayla büyük yatakta uyuyorlar

Fikir olsun sadece, yer varsa geniş olması avantaj bence..

Ben de bugun avm gezip durdum bu tarz bisey baktim Bana da mantikli geldi. Ilk 6 ay veya 12 ay anne yani beşik kullanip, sonrasinda buna gecis yapilabilir. Moduler olmasi da avantajli. Tek kisilik yatak haline donusebiliyor. Baya uzun seneler cocukluk donemi boyunca kullanilabilir. Tabi tecrubeli anne adaylari daha iyi bilir.

Ben de bugun montes serisine baktim. Cok hos modeller vardi

Kızlar karnın alt tarafında böyle değişik bir ağrı oluyor mu sizde rahatsız edici oturunca artıyor yatınca azalıyor bende

Kızlar karnın alt tarafında böyle değişik bir ağrı oluyor mu sizde rahatsız edici oturunca artıyor yatınca azalıyor bende
Ben çok ayakta kalıp yorulursam oluyor kramp gibi giriyor bana yada tuvaletimi tutunca Uzanınca geçiyor hemen. Muhtemelen önemli bişey değildir.

Olabilir özellikle sabah kalktığım da oluyor hayırlısı artık
Doktor bu aylarda çok ayaklanma demişti ağrı vs olmasın diye daha sonra kısa yürüşlere çıkabilirsin dedi ama dinleyen kim avm gezmeye gittik mi en az 1 saat dolanıyorum farkında olmadan sonra benimki hafiften yeter diyo içerden

Ben hiç bir yere gidemiyorum evdeyim düşük tehlikem var diye kanama yaşamıştım markete bile gitmiyorum

Evet çeşit çeşit her zevke göre

Onda da çatılı modellerden korkmuştum biraz büyüyünce oyun yapmak için bişi asar boynu dolanır filan diye
Iste bunu hic dusunmedim haklisin canim biraz ince detayli dusunmekte fayda var. Cocuk sonucta, hayal dunyalari cok geniş.

Evet katılıyorum malesef öyle. 16 hafta bitti hala cinsiyeti bilmiyorum ya kime nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım
Ben de Sakaryadayim Serdivan daDr konusu evet biraz sıkıntı,ben Sedat Umur'a gidiyorum Medar'ın karşısında klinik acti cok ilgili ve rahatlatici bi dr cok memnunum.Dun aksam kanamam oldu malesef,direkt medar'a yonlendirdi ebeler falan cok guzel ilgilendi,yarin direkt randevusuz muayeneye gidecem

Merhaba, bunlar kullanışlı gibi ama bence biraz hantal kalıyor. şahsen 2 yaşına kadar falan park yatak kullanıp sonrasında montessori yaptırmayı ya da hazır kullanışlı birşey bulursam almayı düşünüyorum. Çocuk kendisi inip çıkabiliyor, kenarlıkları var uyurken düşer endişesi olmuyor.

Arkadaşlar peki cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde vajinal ultrason şa mı bakılıyor yoksa karından mı

Lalini ben de takip ediyorum cok tatli bide fulyalina var o da hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…