- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Ay özellikle emzirirken çok etkiliyo bence, çikolata kahve çayı kesip papatya çayı gibi şeyler içince mis gibi uyuyodu, tabi yeterki kolik olmasınlarDoktor 1 tane kahve içebilirsin dediği için içiyordum. Ay eyvah, hemen kafeinsize geçmeliyim. Risk alınacak konu değil benim için
Aslında kullanıp çok beğenen var kuzum ama bana yatak dar gelmişti bunlarda. 120lik Montessori yaptırdık, biraz büyüyüp Montessori kasadan sıkılınca genç odası alınca da içinin yatağını kullanırız diye düşündüm. Hem 120lik yatağa ikimiz birlikte sığıyoruz, hem kendisi uyuyo hem bazen ben yanına geçiyorum, babası bile geliyo bazenKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Ben de bugun avm gezip durdum bu tarz bisey baktimKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Ben de bugun montes serisine baktim. Cok hos modeller vardiAslında kullanıp çok beğenen var kuzum ama bana yatak dar gelmişti bunlarda. 120lik Montessori yaptırdık, biraz büyüyüp Montessori kasadan sıkılınca genç odası alınca da içinin yatağını kullanırız diye düşündüm. Hem 120lik yatağa ikimiz birlikte sığıyoruz, hem kendisi uyuyo hem bazen ben yanına geçiyorum, babası bile geliyo bazençocuklar biraz büyüyünce dar yatak sevmiyolar sanırım ne kadar büyük çocuğu olan tanıdığım varsa çocuk da anne babayla büyük yatakta uyuyorlar
Fikir olsun sadece, yer varsa geniş olması avantaj bence..
Evet çeşit çeşit her zevke göreBen de bugun montes serisine baktim. Cok hos modeller vardi
Ben çok ayakta kalıp yorulursam oluyor kramp gibi giriyor bana yada tuvaletimi tutuncaKızlar karnın alt tarafında böyle değişik bir ağrı oluyor mu sizde rahatsız edici oturunca artıyor yatınca azalıyor bende
Olabilir özellikle sabah kalktığım da oluyor hayırlısı artıkBen çok ayakta kalıp yorulursam oluyor kramp gibi giriyor bana yada tuvaletimi tutuncaUzanınca geçiyor hemen. Muhtemelen önemli bişey değildir.
Yürüyüşten geldim benim de ağrıdı , uzandım geçti şimdi birazKızlar karnın alt tarafında böyle değişik bir ağrı oluyor mu sizde rahatsız edici oturunca artıyor yatınca azalıyor bende
Doktor bu aylarda çok ayaklanma demişti ağrı vs olmasın diye daha sonra kısa yürüşlere çıkabilirsin dedi ama dinleyen kimOlabilir özellikle sabah kalktığım da oluyor hayırlısı artık
Ben hiç bir yere gidemiyorum evdeyim düşük tehlikem var diye kanama yaşamıştım markete bile gitmiyorumDoktor bu aylarda çok ayaklanma demişti ağrı vs olmasın diye daha sonra kısa yürüşlere çıkabilirsin dedi ama dinleyen kimavm gezmeye gittik mi en az 1 saat dolanıyorum farkında olmadan sonra benimki hafiften yeter diyo içerden
Iste bunu hic dusunmedimEvet çeşit çeşit her zevke göre
Onda da çatılı modellerden korkmuştum biraz büyüyünce oyun yapmak için bişi asar boynu dolanır filan diye
Aaa çok tehlikeli iyi yapıyosun valla Allah korusun yat dinlen en güzeliBen hiç bir yere gidemiyorum evdeyim düşük tehlikem var diye kanama yaşamıştım markete bile gitmiyorum
Bende acaba bebegin hareketleri mi diye dusunuyordum tuhaf bi durum var alt karinda :)Kızlar karnın alt tarafında böyle değişik bir ağrı oluyor mu sizde rahatsız edici oturunca artıyor yatınca azalıyor bende
Ben de Sakarya
Ben de Sakaryadayim Serdivan daEvet katılıyorum malesef öyle. 16 hafta bitti hala cinsiyeti bilmiyorum ya kime nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım
Merhaba, bunlar kullanışlı gibi ama bence biraz hantal kalıyor. şahsen 2 yaşına kadar falan park yatak kullanıp sonrasında montessori yaptırmayı ya da hazır kullanışlı birşey bulursam almayı düşünüyorum. Çocuk kendisi inip çıkabiliyor, kenarlıkları var uyurken düşer endişesi olmuyor.Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Lalini ben de takip ediyorum cok tatli bide fulyalina var o da hamilebenim severek takip ettiğim @homebylalin vardı hamile olduğunu görünce aynı döneme denk geldiğimize sevindim. Bir de kedisi olan varsa veteriner @vetyonca da hamile. Evde kedilere bebişi nasıl alıştırırız? Ev düzeni nasıl kurulur göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?