2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ucte ikisini tutturmusum tavsiyenizin ne guzel :))

Merhaba kızlar, daha önce bebegimi kaybettiğimde bazilari sende subyan olabilir demislerdi bende bir hocaya gidip okundum ve muska yazmisti, sonra gebeligimde bir sorun yaşamadım cok şükür ama muskayi kaybetmistim, bugun yeniden gittim yeni bir muska icin hoca tam giderken cinsiyetini sordu buyuk ihtimal kiz dedik, adi Zeynep oldun dedi, bende Ela dusunuyordum, buyuk olasilikla Zeynep Ela olucak gibi duruyor

Evet bende aynılarını yaşadım 2kullanımlık fitil ve krem vermişti doktorum kullandım kaşıntı şikayetim geçti fakat akıntı devam ediyordu. Doktorum akıntı kültürü aldı benden sonuc çıktıktan sonra 7 günlük başka bir fitil yazdı şimdi ona başlıycam. Bu gebelerde beklediğimiz bir bakteri ama tedavi edilmesi gerekir dedi.

Bir kontrol günü de bizden olsun o zaman :) 13+4üz ve cinsiyetimiz net olarak erkek dendi. 2 oğluma 3.oğlanda eklendi testlerin hiçbirini yaptırmıyorum o yüzden kağıt imzalattılar. Detaylı ultrason istemiştim onun içinde yönlendirme yapalım dedi. TSH biraz yüksek dahiliyeye görünücem tekrar. Mantar enfeksiyonu sonrası akıntı kültürü vermiştim onun içinde 7 günlük bi fitil tedavisi verdi. D vitamini ve kan ilacı ilave etti. Bizden bu kadar şimdilik.

O Obayram Cinsiyet erkek şehir istanbul canım

Birde benim doğum tarihi 18nisan canım. O Obayram

İnşallah bu fitilin işe yarar canım ben de bu hafta tekrar bi muayene olacağım. Her şey bir yanan rahatsız edici bir durum inşallah geçer

Hepiniz çok sagolun kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın
18 gündür annemdeydim 15 gundur cok çok iyiydim dun gece kv evine geldim işte ay sonunda esim gelecek inşallah bugn yine biraz kötü gibiyim prilam kullanıyordum annemde kalmış sabah onun yerine metpamid mi ne var ya onu kullandm etki etmesi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…