2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben bu hafta mecburen alıcam canım göbüşüm şimdiden büyüdühiçbir pantolonum rahat olmuyor sıkıyor
Bnde ay sonunda alacağım esim gelince onunla cikcam alışverişe
Ben öncesinde 43 kiloydum canm snrasinda baya baya aldm 68i buldum zor oluyordu kiyafetler biraz biraz değiştirdim hamile olunca 60a düştüm tekrar ama bu gidişle hizla alırım hayatta olmaz artk evdekiler

Hamile kıyafeti alan var mı acaba
Ben trendyoldan 2 tane normal lastiksiz beli yuksek tayt aldim, 2 de gene gobegin sag ve solu yirtmacli truvakar kol hafifce popoyu orten bluz (bluzler hic ummadigim kadar iyi cikti, 7.aya cikartir beni) Evde robadan bollasan kislik bir iki elbisem de varmis.
uniformalarim bunlar :)) montlarim simdilik oluyor, olmadigi an panco ya da kap gibi biseylere gecis, gerisi Allah kerim..
Tum bu anti-alisveris halim heyet raporuyla evde yatista olmamdan kaynakli ) ise gitsem, derse girsem yanmistim...

Ben de 49la başladım en son 53tüm yine almışımdır hep göbeğe eklendi kilolar

Hamile kıyafeti alan var mı acaba
Ben aldım lcw den 1 kot , 1 de kumaş bir pantolon aldım a eşofman gibi spor bol tarzı var. Ben hamile kıyafeti pek sevmiyorum daha spor şıklığı seviyorum boyum uzun kol boyum da uzun olunca şimdi büyüyen göbüşle kıyafetler olmuyor ama bugün alışverişte zorlandım kollar hep kısa ve göbekler açıkta bende erkek reyonundan oduncu gömleği aldım şahane oldu
Ben gomlekleri denerken dönüp bakıp şaşıranlar vardı . Cok güldüm onlara

Gün içindeki minik streslerde bile mide bulantım farkedilcek şekilde artıyor. Kayınvalidede ekstra bi stres oluyorsun sanrm canm.

Ben de 49la başladım en son 53tüm yine almışımdır hep göbeğe eklendi kilolar
Bende başlarım almaya galiba kocam görüntülü arıyor senin kendi göbeğin bu diye iddia ediyor bide bana sanıyor ki hemen çıkacak kocaman olacak ben zayıf olamıyorum ya o esnada o kadar ağrılarım oldu ki tüm kemiklerim agridi sanki o derece 3 sene çektim kilo almaya başlayınca azaldi ağrılar falan

Evet deneyebilirsin, bende gecen gün evde makinam vardi denedim buhar olarak aldim biraz

Merhaba güzel anneler benim bir sıkıntım var gebeliğim 13 haftalık kilo 700 gram aldım göbeğim baya belirgin şu an. Sorun şu ki bir kaç gündür belimin biraz üst kısmında bir ağrı hissediyorum. Elimi koyduğumda bir çöküklük hissediyordum bir kaç kişiye sordum herkes oranın içe doğru çökük göründüğünü söyledi. Hamilelikte omurganın şeklinin değiştiğini biliyorum ama çok erken değil mi? Siz de böyle bir sıkıntı var mı?

Benim de kendi göbeğimbebek daha minnacık bir şey kiloları kendime alıyorum

Doktor 1 tane kahve içebilirsin dediği için içiyordum. Ay eyvah, hemen kafeinsize geçmeliyim. Risk alınacak konu değil benim için

Kızlar instagramda takip ettiğiniz hamileler var mı ürünleri felan paylaşan
benim severek takip ettiğim @homebylalin vardı hamile olduğunu görünce aynı döneme denk geldiğimize sevindim. Bir de kedisi olan varsa veteriner @vetyonca da hamile. Evde kedilere bebişi nasıl alıştırırız? Ev düzeni nasıl kurulur göreceğiz

Geçmiş olsun canım, ben hamilelik öncesi benzerini yaşamıştım. Geçmedi diye çeşit çeşit mantar ilacı kullandırdı doktorlar. Ama mantarların farklı türleri var. Meğer bendeki başka bir türmüş ve bu ilaçlarla iyice güçlenmiş. En sonunda iyi bir doktor hikayemi dinleyip Vajinal kültür yapalım dedi. Çıkan sonuçta mantarın türü yazıyordu. Ona göre kullandığım ilaç anında etki etti. Bu saatten sonra asla kültürsüz mantar ilacı kullanmam. Ama mantar bebeğe zarar vermezmiş. Senin sağlığın için tehlikeliymiş. Bir an önce iyileşmen dileğiyle

Çok teşekkür ediyorum canım ben de bu hafta kiltür vereyim o halde yoksa dediğin gibi belki de benimki de güçlenmiştir bu kadar zamandır geçmemesi normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…