Bnde ay sonunda alacağım esim gelince onunla cikcam alışverişeBen bu hafta mecburen alıcam canım göbüşüm şimdiden büyüdühiçbir pantolonum rahat olmuyor sıkıyor
Ben trendyoldan 2 tane normal lastiksiz beli yuksek tayt aldim, 2 de gene gobegin sag ve solu yirtmacli truvakar kol hafifce popoyu orten bluz (bluzler hic ummadigim kadar iyi cikti, 7.aya cikartir beni) Evde robadan bollasan kislik bir iki elbisem de varmis.Hamile kıyafeti alan var mı acaba
Ben de 49la başladım en son 53tüm yine almışımdır hep göbeğe eklendi kilolarBnde ay sonunda alacağım esim gelince onunla cikcam alışverişe
Ben öncesinde 43 kiloydum canm snrasinda baya baya aldm 68i buldum zor oluyordu kiyafetler biraz biraz değiştirdim hamile olunca 60a düştüm tekrar ama bu gidişle hizla alırım hayatta olmaz artk evdekiler
Ben aldım lcw den 1 kot , 1 de kumaş bir pantolon aldım a eşofman gibi spor bol tarzı var. Ben hamile kıyafeti pek sevmiyorum daha spor şıklığı seviyorum boyum uzun kol boyum da uzun olunca şimdi büyüyen göbüşle kıyafetler olmuyor ama bugün alışverişte zorlandım kollar hep kısa ve göbekler açıkta bende erkek reyonundan oduncu gömleği aldım şahane olduHamile kıyafeti alan var mı acaba
Gün içindeki minik streslerde bile mide bulantım farkedilcek şekilde artıyor. Kayınvalidede ekstra bi stres oluyorsun sanrm canm.Hepiniz çok sagolun kızlar tek tek yazamadım kusura bakmayın
18 gündür annemdeydim 15 gundur cok çok iyiydim dun gece kv evine geldim işte ay sonunda esim gelecek inşallah bugn yine biraz kötü gibiyim prilam kullanıyordum annemde kalmış sabah onun yerine metpamid mi ne var ya onu kullandm etki etmesi sanki
Ben aldım valla tunik tayt aldım şimdilikHamile kıyafeti alan var mı acaba
Galiba dediğin gibi geliyor insallah kasımda kendi evimde rahat huzurlu olurum hersey geçerGün içindeki minik streslerde bile mide bulantım farkedilcek şekilde artıyor. Kayınvalidede ekstra bi stres oluyorsun sanrm canm.
Bende başlarım almaya galiba kocam görüntülü arıyor senin kendi göbeğin bu diye iddia ediyor bide bana sanıyor ki hemen çıkacak kocaman olacakBen de 49la başladım en son 53tüm yine almışımdır hep göbeğe eklendi kilolar
Benim ilk bebeğimden kalma var hamile kıyafetlerim, iyiki elden çıkarmamışım taytları kullanmaya başladım bileHamile kıyafeti alan var mı acaba
Bende de var, ikincisi de var hatta çok güzel gerçektenTabiki, tavsiye ederim kesinlikle . Ansiklopedi tarzında bir kitap
Benim de kendi göbeğimBende başlarım almaya galiba kocam görüntülü arıyor senin kendi göbeğin bu diye iddia ediyor bide bana sanıyor ki hemen çıkacak kocaman olacakben zayıf olamıyorum ya o esnada o kadar ağrılarım oldu ki tüm kemiklerim agridi sanki o derece 3 sene çektim kilo almaya başlayınca azaldi ağrılar falan
Hayırlı kandiller , bütün dualarınız kabul olsun inşallahGüzel hamişler kandiliniz mübarek olsunAllah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
Doktor 1 tane kahve içebilirsin dediği için içiyordum. Ay eyvah, hemen kafeinsize geçmeliyim. Risk alınacak konu değil benim içinkızlar çay kahve gibi kafeinli şeyleri bıraktınız değil mi?
oğlumda ağzıma sürmemiştim, hamilelikte ve emzirirken, çok sakindi çok güzel uyuyodu hep, sürekli kahve çikolata yiyen arkadaşın çocuk günde 3-4 saat uykuyla duruyordu, aklınızda olsun ben direk onlara bağlamıştım tabi atıyo da olabilirim ama
benim severek takip ettiğim @homebylalin vardı hamile olduğunu görünce aynı döneme denk geldiğimize sevindim. Bir de kedisi olan varsa veteriner @vetyonca da hamile. Evde kedilere bebişi nasıl alıştırırız? Ev düzeni nasıl kurulur göreceğizKızlar instagramda takip ettiğiniz hamileler var mı ürünleri felan paylaşan
Bu 3ü set halinde daha uyguna geldi. Ben öyle aldımBuldum
Geçmiş olsun canım, ben hamilelik öncesi benzerini yaşamıştım. Geçmedi diye çeşit çeşit mantar ilacı kullandırdı doktorlar. Ama mantarların farklı türleri var. Meğer bendeki başka bir türmüş ve bu ilaçlarla iyice güçlenmiş. En sonunda iyi bir doktor hikayemi dinleyip Vajinal kültür yapalım dedi. Çıkan sonuçta mantarın türü yazıyordu. Ona göre kullandığım ilaç anında etki etti. Bu saatten sonra asla kültürsüz mantar ilacı kullanmam. Ama mantar bebeğe zarar vermezmiş. Senin sağlığın için tehlikeliymiş. Bir an önce iyileşmen dileğiyleMerhaba kızlar konulardan bağımsız olacak ama artık buraya yazıp sormak istedim. Neredeyse hamileliğimin 6. Haftasından itibaren devam eden vajinal mantar problemim var her kontrole gittiğimde onun için de muayene oldum 4-5 kez fitil kullandım bir kez antibiyotik kullandım hala geçmedi. Bu hafta tekrar muayene alacağım artık çok sıkıldım nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Aynı problemi yaşayıp mantarı iyileşen var mı
Çok teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun canım, ben hamilelik öncesi benzerini yaşamıştım. Geçmedi diye çeşit çeşit mantar ilacı kullandırdı doktorlar. Ama mantarların farklı türleri var. Meğer bendeki başka bir türmüş ve bu ilaçlarla iyice güçlenmiş. En sonunda iyi bir doktor hikayemi dinleyip Vajinal kültür yapalım dedi. Çıkan sonuçta mantarın türü yazıyordu. Ona göre kullandığım ilaç anında etki etti. Bu saatten sonra asla kültürsüz mantar ilacı kullanmam. Ama mantar bebeğe zarar vermezmiş. Senin sağlığın için tehlikeliymiş. Bir an önce iyileşmen dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?