- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Bende ultrason la baktı canimArkadaşlar peki cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde vajinal ultrason şa mı bakılıyor yoksa karından mı
Ben yurt dışındayım burda cinsiyet ultrasonuna kadar hep vajinal bakıyorlar daha net görüntü elde edebilmek için. 3 kasımda cinsiyet öğrenmeye gidicem o zaman ilk kez karından bakacakmışArkadaşlar peki cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde vajinal ultrason şa mı bakılıyor yoksa karından mı
Çoğunlukla karından bakılıyo canım. Alttan bakma ekstra durumlarda yapıyolar diye biliyorum. Yani çok tercih edilmiyo. 2. Gebeliğim hiçbirinde alttan bakılmadı, bütün kontroller karından olduArkadaşlar peki cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde vajinal ultrason şa mı bakılıyor yoksa karından mı
Muayene ücreti ne kadar canım? Ben hendekteyim. Burda bir tek devlet hastanesi var adaya geliyoruz doktor için. Büyük ihtimalle doğum için de adaya gidicez.Ben de Sakaryadayim Serdivan daDr konusu evet biraz sıkıntı,ben Sedat Umur'a gidiyorum Medar'ın karşısında klinik acti cok ilgili ve rahatlatici bi dr cok memnunum.Dun aksam kanamam oldu malesef,direkt medar'a yonlendirdi ebeler falan cok guzel ilgilendi,yarin direkt randevusuz muayeneye gidecem
2 gündür bende hissediyorum hatta tekrar enfeksiyon mu olacagım onun ağrısı mı diye korktum da inşallah bebekler büyüdüğü için oluyordurBende acaba bebegin hareketleri mi diye dusunuyordum tuhaf bi durum var alt karinda :)
Karnımdan bakıldı şimdiye kadar hiç vajinal ultrason yapılmadı 1 defa yapılacaktı onda da ben istemedimArkadaşlar peki cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde vajinal ultrason şa mı bakılıyor yoksa karından mı
Ya biraz şizofrenik bi düşünce belki bilmiyorum ama çocuk işteIste bunu hic dusunmedimhaklisin canim biraz ince detayli dusunmekte fayda var. Cocuk sonucta, hayal dunyalari cok geniş.
Bizim kedimiz varbenim severek takip ettiğim @homebylalin vardı hamile olduğunu görünce aynı döneme denk geldiğimize sevindim. Bir de kedisi olan varsa veteriner @vetyonca da hamile. Evde kedilere bebişi nasıl alıştırırız? Ev düzeni nasıl kurulur göreceğiz
Hayır canım cinsiyet için karından yeterli oluyor. Şüpheli başka durumlarda netlik kazanması açısından alttan bakılıyor cinsiyet için değil yani.Benim 12.haftamda tahmini erkek demişti doktorum 13+4te net olarak evet erkek dedi bu arada.Arkadaşlar peki cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde vajinal ultrason şa mı bakılıyor yoksa karından mı
200 tl canim,cok tesekkur ederim❤Muayene ücreti ne kadar canım? Ben hendekteyim. Burda bir tek devlet hastanesi var adaya geliyoruz doktor için. Büyük ihtimalle doğum için de adaya gidicez.
Geçmiş olsun bu arada
en pratik olanlar baston da değil kabin tip bence. hem hesaplı hem pratik, çift yönlüleri de var bildiğim kadarıyla, 3e katlanıp çanta gibi oluyo arabada. bizim sürekli arabada durur.Gunaydinlar. Daha erken ama bebek arabasi alan oldu mu ? Veya bu modeli kesin alacagim diyen var mi ? Dun biraz bakindik, satis danismanlari baston tipi travel sistemi onerdi. Ama baston tipi anneye bakmiyor. Ilk 6-8 ay puseti kullanirken anneye bakiyor. Ama artik ebeveynler baston tipi tercih ediyormus cunku araba bagajinda az yer kapliyor ve tek elle kapanma ozelligi varmis. Ben travel sistem cift yonlu kullanilabilen bi model dusunuyorum fakat baya buyukler, bagajda yer kalmiyor, hoş tekerleri cikiyor, daha az yer kapliyabiliyor. Sizlerin kafasina hangi modeller yatti. 2022ye girmeden almak istiyorum, hem fiyatlar yukselecek hem ben agirlasicam, dun bile 2-3 saat gezmeyle oyle bi yoruldum ki..
Katlanınca küçük boy olanlar ilk doğduğunda kullanılabiliyor mu pekien pratik olanlar baston da değil kabin tip bence. hem hesaplı hem pratik, çift yönlüleri de var bildiğim kadarıyla, 3e katlanıp çanta gibi oluyo arabada. bizim sürekli arabada durur.
Bazen odem olabiliyor, bende öyle şaşırdım bi kere nasılsın oyle cok kilo aldım diye bi jac gun sonra tartildim yarisi gitmisti, biraz yine yemeğine dikkat etsen iyi olurKizlar gunaydinbugun moralim bozuldu birazcik.. Istanbuldayken 81 kilodaydim yani 14 ekimde, geldigimden beri tartiliyorum 84-85 doktor zaten en fazla 90la bitircez demisti ben napicam bilmiyorum 3-4 gune nasil 4 kilo alirim ki aklim almiyor cokta yemedim
Ben ilk cocugumda bu yasaklardan kullandım baya kullanışlı ve dayanıklı oluyor. Çekmece ve dolap gibi olan o kısımları da hala daha kullanıyor. Altında saklama alanı var istenirse onun içerisine yatak konulup misafir çocuk falan gelirse yatabiliyor. Ben cok memnunum 7 yaşına gelince oda yaptık 7 sene kullandık hala daha sağlam.Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
Anne yani beşikler güzel ama bebegin kendi odası olacaksa doğduğundan itibaren odasında yatirmaniz alanı benimsemesini sağlar. Ancak odada yanınızda yatmaya alisirsa sizin kokunuzu ve sizle uyumak ister. Ben hep kendi yatağında ve odasında yatmaya alıştırdım. Uyku eğitimi ile de kendi yatağında uyur hale geldi ve kendi yatağında vok çabuk uyuyor. Uyku eğitimiyle ilgili bilgi arastirabilirsiniz. Bebek doğduğunda nasıl alırsa sonraki süreç öyle devam eder. Akşam 10 da benim kızım uyur sabah 8 de kalkardı gece uyanır emer uykuya devam ederdi bu sayede rahat bir bebeklik dönemi geçirdikBen de bugun avm gezip durdum bu tarz bisey baktimBana da mantikli geldi. Ilk 6 ay veya 12 ay anne yani beşik kullanip, sonrasinda buna gecis yapilabilir. Moduler olmasi da avantajli. Tek kisilik yatak haline donusebiliyor. Baya uzun seneler cocukluk donemi boyunca kullanilabilir. Tabi tecrubeli anne adaylari daha iyi bilir.
Ben ay aldim, kabin tipi, hafif, cok yer kalamayan ve 60 kg ya kadar taşıyan bir model. Bu benim 4.bebek arababam, ilk bebiste travel sistem almistim, guzel gözüküyorlar cift yönlü vs ama hiç kullanışlı olmadi, arabaya koyması indirmesi bi dert oldu, cok yer kapladı, o bebek arabasını bahçede kullandim, baston tipi aldim baya kullanışlı oldu, bir parçası kırıldığı için yine baston model aldim onuda kullandım. Simdi birde kabin model aldim en rahatı simdilik bu gozukuyor, oturma yeri vs cok geniş. Mümkün olduğunca fazla ağırlık taşıyan araba bakıyorum cunku hem bebegin ağırlığı oluyor hemde biz icine çanta vs koyuyoruz taşıması kolay oluyor. Suan evde 3 bebek arabasi oldu. Travel sistemi 2. Kizimda ilk aylarda evde kullanmıştım, her yere yanıma getiriyordum, evin içinde gezdiriyordum, cok rahat olmuştu, bu bebiste de yine evde kullanmak için traveli kullanicamGunaydinlar. Daha erken ama bebek arabasi alan oldu mu ? Veya bu modeli kesin alacagim diyen var mi ? Dun biraz bakindik, satis danismanlari baston tipi travel sistemi onerdi. Ama baston tipi anneye bakmiyor. Ilk 6-8 ay puseti kullanirken anneye bakiyor. Ama artik ebeveynler baston tipi tercih ediyormus cunku araba bagajinda az yer kapliyor ve tek elle kapanma ozelligi varmis. Ben travel sistem cift yonlu kullanilabilen bi model dusunuyorum fakat baya buyukler, bagajda yer kalmiyor, hoş tekerleri cikiyor, daha az yer kapliyabiliyor. Sizlerin kafasina hangi modeller yatti. 2022ye girmeden almak istiyorum, hem fiyatlar yukselecek hem ben agirlasicam, dun bile 2-3 saat gezmeyle oyle bi yoruldum ki..
Bu tarzlar bende pek kullanışlı değil cok kucukler, ben simdi kizima yatak yaptiricam 120 yada 140 cm civari dusunuyorum, cok dönüyorlar cunku hemde bizde yaninda yatınca rahat olsun diye, suan park yatağınız varsa bence acele etme, bebeğinin durumuna göre ihtiyacına göre o zaman alırsın, belkide yanından ayiramiyacaksinKuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?
ilk 1-2 ay portbebede taşıdık biz bebeği, pandemiden dolayı sürekli biyerlere gidemedik zaten, hastane kontrolleri için portbebe çok kullanışlı oldu. ama 2-3 aylıkken kapının önünde bebek arabasıyla gezdirdik, baya yatar pozisyona gelebiliyor çünkü, tabi yine de alırken konuşun siz detaylarını bebek arabasının, her markanın farklı özellikleri var. bizimkine kendi markasının anakucağı da takılıyodu ama onu almadık chicconunki vardı zaten ama bebeği anakucağında taşımak çok zordu onu kullanmadık bile. ama ilk zamanlar gideriz biyerlere diye düşünürseniz lazım olur derseniz o takılıp çıkan anakucaklı modellere bakabilirsiniz.Katlanınca küçük boy olanlar ilk doğduğunda kullanılabiliyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?