2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşlar merhaba birşey sorucaktım. 12. Haftanızdan sonra folik asiti bıraktırıp,hangi vitaminleri verdi doktorunuz.iki tane tanıdığıma sadece multivitamin vermiş,bana hem multivitamin hem demir hem de d vitamin damla verdi, değerlerime de bakmadan verdi , merak ettim böyle var mı aranızda

Ben ilk hamileligimi Istanbulda ogrendigimde kan ilaci, folidays ve d vitamini damla yazmisti. Sonra izmire tasindik 12.hafta tarama testine gittigim doktor kan ilacini birakabilirsin degerler normal, folidays devam edebilirsin ama ben Imom oneririm icinde demir de var, d vitaminine de devam et dedi. Yani suan 14.haftadayim imom ve d vitamini kullaniyorum. 1 kasimda gidicem daha ne kadar kullanmam gerektigini soracagim. Benim de aklima takilmisti folik asit ilk 3 ay kullaniliyor sonucta.

Banada imom, ferrum ve d vitamini damla verdi. Folik asit verdiğim vitaminde var ayrı olarak kullanma artık dedi bıraktım.

Bana da imom verdi şimdi ,d vitamni ve demir .bari 2 hafta falan kullandıktan sonra baktırıyım değerlerime çok yükseltirse hem imom da demir var hem de ayrıca demir ilacı sonuçta

Bana da imom verdi şimdi ,d vitamni ve demir .bari 2 hafta falan kullandıktan sonra baktırıyım değerlerime çok yükseltirse hem imom da demir var hem de ayrıca demir ilacı sonuçta
Doktor randevundan birkac gun once genel bi kan testi yaptirip, doktoruna goturebilirsin ben genelde oyle yapiyorum. Ilaclar bireysel degerlendirilmeli. Cevremdekiler demir ilaci 3.aydan sonra kullanilir diyolardi. Doktoruma sormustum sizdeki demir orani cok dusuk erken baslamamizda bi sorun yok demisti. 3.ayimdaki degerlere bakilinca da birakabilecegim soylendi. Sen doktoruna guven canim.

Bana feri fer diye bir Demir ilacı ve elenatal diye multivitamin verdi

Gecmis olsun, kotu bisey aklina getirme. Doktorunun dedigi gibi bol bol dinlen. Bende de bugun garip bi kasik agrisi var. Hep uzandim, artik uzanmaktan yoruldum.. Biliyosundur belki ama suyu da oturarak iç, daha saglikli.
Tesekkurler, bende de ilk bi agri ile başladı ama kizimi da kucağıma aldım oynadım belki biraz fazla hareket yapmış olabilirim evde kucuk cocuk olunca biraz zor oluyor dinlenmek ama neyse ki ablam ve annem ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar bende de suan arada kasik agrisi oluyor, sanki kucuk bir camasir giymisim de kasigimi sıkmış gibi his oluyor arada, takipteyim simdilik insallah devam etmez

Bana daha folik asite gerek yok demisti, zaten d vitamini kullaniyordum onun yanına sadece regenesis max verdi vitamin olarak, kan olaci icin kan degerlerin iyi simdilik gerek yok dedi bir sonra ki randevu için yine tahlil istedi

Arkadaslar az once birsey farkettim coook heyecanlandim. Doktora gittigime dair belgeyi sekreterinden alip calistigim is yerine mail atiyorum. Gecen sefer unutmusum, bugun muhasebeden yazdilar belgeyi gonderin isleyelim diye. Ve bu belgede erkek yaziyor. Doktorum %90 erkek demisti. Ama bisey almayin 2 hafta sonra net soylerim demisti ama neden belgede erkek yaziyor ki anlamadim. Kesin mi acaba

Eklentiler

• 20211015_122439.webp
    19 KB · Görüntüleme: 119
Bu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?

Eklentiler

• 20211015_152736.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 116
Canım bende geçen gün cinsiyeti öğrendim ve epikrizde benimde erkek yazıyor gözün aydın oğlusun geliyor

Bu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
Kesin erkek kesin bak benimkiyle ayni

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-18-11-26-25-14_c1ebbaff44ba152fb7f7c2e1f7129fd1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 118
İyi akşamlar kızlar benim minik bu aralar kendini hissettirmeye başladı sanki tekme şeklinde değil tabiki daha çok çırpıntı gibi pıt pıt atıyor ve sağa veya sola toplanınca anlıyorum doktorumdan memnun değilim değiştircem şimdi annemin yanındayım yarın randevu aldım inşallah güzel anlatır herşeyini ve cinsiyetini kesin öğreniriz

Dun biraz kahverengi akıntım oldu bugun doktora gittim, ultasonda bir sıkıntı gormedi ama yinede igne yaptirdi 1 tane, dinlenmemi ve bol su icmemi önerdi
Geçmiş olsun canım, anlık birşeydir kötü düşünme doktor da zaten sıkıntı görmemiş yardım edenin de varmış yine sen olabildiğince dinlenmene bak

Benzer hisler bende de var ya ama emin olamıyorum ilk hamilelik olunca. Bazen sanki birşey kayıyor içeride hemen sessiz bir yere geçiyorum uzanıyorum dönüyorum yok olmuyor tekrar hatta heyecandan kalbim çarpıyor o sessizlikte karnıma odaklanamıyorum onun atışından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…