2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Annem yanımdaydı o da hissetti valla
Evet ama doktor %100demedikce belki de kordondur diyorum
Bu pek kordona benzetemedim baya pipi

Bu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
Sağlıkla gelsin oğluşun
Erkek anneleri çoğalıyor

Hadi hayırlısı olsun. Hafta sonuna kadar sabir diliyorum beklemek çok zor. Biz sabredemedik açtık zarfı
İçinden ne geçiyor, senin tahminin ne ?
Bu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
Ooo masallah poz vermiş doktor yazmış hayırlısı olsun.
İçinde balon oynar gibi , top yuvarlanır gibi ağır hareketler olur. Sen başlamışsın hissetmeye ne güzel

Tabi ki kan sonuçlarıma göre verdi. Benim kan değerlerim, b12 aşırı düşük çıktı. 3. Ayı bekleyip bunlara başladı.
Benm 8.haftada bakmştı sadece . 12. Haftada tekrar bakmadan verdi rutim her hamileye veriliyo diye düşündüm ben de . Doğuma kadar kullancaksın dedi . Koca prof. Ama insan yine de sorguluyor

Dun biraz kahverengi akıntım oldu bugun doktora gittim, ultasonda bir sıkıntı gormedi ama yinede igne yaptirdi 1 tane, dinlenmemi ve bol su icmemi önerdi
Geçmiş olsun eşle yakınlaşma olunca olabiliyor dikkat et canım. Kahverengi olunca beklemiş kan çıkmış oluyor korkma dinlen, ahir kaldırma, iş yapmamaya çalış

Benm 8.haftada bakmştı sadece . 12. Haftada tekrar bakmadan verdi rutim her hamileye veriliyo diye düşündüm ben de . Doğuma kadar kullancaksın dedi . Koca prof. Ama insan yine de sorguluyor
İçin rahat olsun canım. Onlar o sonuçlara göre değerlendirip veriyo.
Bu ilaçları ilk gebeliğimdede kullandım çok memnundum, yine aynılarını kullanmaya başladığım için mutluyum

Cuma günü sabahtan gitcem dişçiye çekecekse çeksin bulsun bi çözüm bitirdi agri beni gece 10dan snra başlıyor aranızda diş sorunu yaşayan var mı

Cuma günü sabahtan gitcem dişçiye çekecekse çeksin bulsun bi çözüm bitirdi agri beni gece 10dan snra başlıyor aranızda diş sorunu yaşayan var mı
Çok geçmiş olsun, böyle geçmez haftalar git tabiki. Belli bir haftadan sonra diş çekimi vs yapılabiliyor ama kaç bilmiyorum. Çelik yelek giydirerek film çekiyorlar.

Ayy bebeğim mi ya gerçekten o kaymalar

Diş tellerimle hamile kaldım ben de yaaa , üst çeneyi geri çektiğimiz en haşin dönemde hem de yarın bi sorayım kendi dişçime, hamileyken diş çekimi hakkında ne düşünüyor diye. İşinde uzmandır bilgisi sağlamdır farklı bi görüş almış oluruz

Geçmiş olsun canım, anlık birşeydir kötü düşünme doktor da zaten sıkıntı görmemiş yardım edenin de varmış yine sen olabildiğince dinlenmene bak
Tesekkurler canim, gecmis gebelikler biraz sıkıntılı olunca insan bi endişeleniyor ama cok sukur devam etmiyor, dinlenmeye devam

Geçmiş olsun eşle yakınlaşma olunca olabiliyor dikkat et canım. Kahverengi olunca beklemiş kan çıkmış oluyor korkma dinlen, ahir kaldırma, iş yapmamaya çalış
Teşekkürler, bir yakinlasmamiz olmuyor bizim hic, ben zaten riskli gebe kategorisinde olduğum için bize yasak daha devam etmedi ama korkuttu insallah tekrarlamaz

Saol canim :) Valla simdi dusununce bacak arasini gordum hicbisey yoktu siyahti :)) sanirim kizcem geliyorrr Esimde tutturmus ac zarfi bakalim goruntulu arariz, dedim yoook :)

Bana daha folik asite gerek yok demisti, zaten d vitamini kullaniyordum onun yanına sadece regenesis max verdi vitamin olarak, kan olaci icin kan degerlerin iyi simdilik gerek yok dedi bir sonra ki randevu için yine tahlil istedi
Canım ben aylardır renegesis max kullanıyorum arkasında yazıyor içinde folikasit olduğu o yüzden folikasite ayrıca gerek yok demiştir. Bende ilave olarak kan ilacı ve D vitamini takviyesi alıyorum bu hafta başladık.
Kız afedersin pipi ben burdayım diye bağırıyor Hayırlı olsun oğlan anaları grubumuza hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…