Sagol canmm ❤❤Gözünaydınn
Teşekkürler canım benimaa cok sevindimm gozun aydin canimm
BaksanaEvet ama doktor %100demedikce belki de kordondur diyorum
Hadi yaaaa kesin olmasa yazmazlardi yaniSaglikla gelsin oglum
Annem yanımdaydı o da hissetti vallaBenzer hisler bende de var yaama emin olamıyorum ilk hamilelik olunca. Bazen sanki birşey kayıyor içeride hemen sessiz bir yere geçiyorum uzanıyorum dönüyorum yok olmuyor tekrar hatta heyecandan kalbim çarpıyor o sessizlikte karnıma odaklanamıyorum onun atışından
Bu pek kordona benzetemedim baya pipiEvet ama doktor %100demedikce belki de kordondur diyorum
Evet baya da buyuk tovbe yarabbimBu pek kordona benzetemedim baya pipi
Ayy evet yaaa cidden oyleBaksana
Sağlıkla gelsin oğluşunBu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
Tabi ki kan sonuçlarıma göre verdi. Benim kan değerlerim, b12 aşırı düşük çıktı. 3. Ayı bekleyip bunlara başladı.Aynılarını verdi bana daPeki bunları vermeden önce kan tahlili istedimi ,değerlernizi görmeden mi verdi direkt
Hadi hayırlısı olsun. Hafta sonuna kadar sabir diliyorum beklemek çok zor. Biz sabredemedik açtık zarfıKizlar bugun burada ki doktorumla randevum vardiHersey yolundaydi agzini acip kapiyordu sapsik 16+0 sonunda cinsiyeti ogrendik daha dogrusu zarfa yazdi koyduuu :) pazar gunu istanbula dondugumde esimle birlikte havaalaninda bakicaz insallahhh ama catliyorumm
Ooo masallah poz vermiş doktor yazmış hayırlısı olsun.Bu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
İçinde balon oynar gibi , top yuvarlanır gibi ağır hareketler olur. Sen başlamışsın hissetmeye ne güzelBenzer hisler bende de var yaama emin olamıyorum ilk hamilelik olunca. Bazen sanki birşey kayıyor içeride hemen sessiz bir yere geçiyorum uzanıyorum dönüyorum yok olmuyor tekrar hatta heyecandan kalbim çarpıyor o sessizlikte karnıma odaklanamıyorum onun atışından
Benm 8.haftada bakmştı sadece . 12. Haftada tekrar bakmadan verdi rutim her hamileye veriliyo diye düşündüm ben de . Doğuma kadar kullancaksın dedi . Koca prof. Ama insan yine de sorguluyorTabi ki kan sonuçlarıma göre verdi. Benim kan değerlerim, b12 aşırı düşük çıktı. 3. Ayı bekleyip bunlara başladı.
Geçmiş olsun eşle yakınlaşma olunca olabiliyor dikkat et canım. Kahverengi olunca beklemiş kan çıkmış oluyor korkma dinlen, ahir kaldırma, iş yapmamaya çalışDun biraz kahverengi akıntım oldu bugun doktora gittim, ultasonda bir sıkıntı gormedi ama yinede igne yaptirdi 1 tane, dinlenmemi ve bol su icmemi önerdi
İçin rahat olsun canım. Onlar o sonuçlara göre değerlendirip veriyo.Benm 8.haftada bakmştı sadece . 12. Haftada tekrar bakmadan verdi rutim her hamileye veriliyo diye düşündüm ben de . Doğuma kadar kullancaksın dedi . Koca prof. Ama insan yine de sorguluyor
Çok geçmiş olsun, böyle geçmez haftalar git tabiki.Cuma günü sabahtan gitcem dişçiye çekecekse çeksin bulsun bi çözüm bitirdi agri beni gece 10dan snra başlıyoraranızda diş sorunu yaşayan var mı
Ayy bebeğim mi ya gerçekten o kaymalarHadi hayırlısı olsun. Hafta sonuna kadar sabir diliyorum beklemek çok zor. Biz sabredemedik açtık zarfı
İçinden ne geçiyor, senin tahminin ne ?
Ooo masallah poz vermiş doktor yazmış hayırlısı olsun.
İçinde balon oynar gibi , top yuvarlanır gibi ağır hareketler olur. Sen başlamışsın hissetmeye ne güzel
Diş tellerimle hamile kaldım ben de yaaa , üst çeneyi geri çektiğimiz en haşin dönemde hem deCuma günü sabahtan gitcem dişçiye çekecekse çeksin bulsun bi çözüm bitirdi agri beni gece 10dan snra başlıyoraranızda diş sorunu yaşayan var mı
Tesekkurler canim, gecmis gebelikler biraz sıkıntılı olunca insan bi endişeleniyor ama cok sukur devam etmiyor, dinlenmeye devamGeçmiş olsun canım, anlık birşeydir kötü düşünmedoktor da zaten sıkıntı görmemiş yardım edenin de varmış yine sen olabildiğince dinlenmene bak
Teşekkürler, bir yakinlasmamiz olmuyor bizim hic, ben zaten riskli gebe kategorisinde olduğum için bize yasakGeçmiş olsun eşle yakınlaşma olunca olabiliyor dikkat et canım. Kahverengi olunca beklemiş kan çıkmış oluyor korkma dinlen, ahir kaldırma, iş yapmamaya çalış
Saol canim :) Valla simdi dusununce bacak arasini gordum hicbisey yoktu siyahti :)) sanirim kizcem geliyorrrHadi hayırlısı olsun. Hafta sonuna kadar sabir diliyorum beklemek çok zor. Biz sabredemedik açtık zarfı
İçinden ne geçiyor, senin tahminin ne ?
Ooo masallah poz vermiş doktor yazmış hayırlısı olsun.
İçinde balon oynar gibi , top yuvarlanır gibi ağır hareketler olur. Sen başlamışsın hissetmeye ne güzel
Canım ben aylardır renegesis max kullanıyorum arkasında yazıyor içinde folikasit olduğuBana daha folik asite gerek yok demisti, zaten d vitamini kullaniyordum onun yanına sadece regenesis max verdi vitamin olarak, kan olaci icin kan degerlerin iyi simdilik gerek yok dedi bir sonra ki randevu için yine tahlil istedi
Kız afedersin pipi ben burdayım diye bağırıyorBu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?