- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
Merhaba canım doktor 16+3 dedi bana bugün ve kan verdim dörtlü tarama testi yapacağız dedi. Dörtlü taramada AFP değerine de bakılıyormuş sanırım. Sonucu 1 hafta sonra öğreneceğim. 3 hafta sonrada detaylı ultrason için randevu aldıkYa kızlar aklıma takıldı 16. Haftada olanlardan doktorunuz AFP testi istedi mi omurilik testi oluyormuş sanırım. Kan dan bakılıyor galiba.
Cok teşekkür ederim canım haber bekliyorum sendenDiş tellerimle hamile kaldım ben de yaaa , üst çeneyi geri çektiğimiz en haşin dönemde hem deyarın bi sorayım kendi dişçime, hamileyken diş çekimi hakkında ne düşünüyor diye. İşinde uzmandır bilgisi sağlamdır farklı bi görüş almış oluruz
Insallah bi çözüm bulur canım ağlaya ağlaya uyuyakaldim çok hafif geçmiş hala var amaÇok geçmiş olsun, böyle geçmez haftalar git tabiki.Belli bir haftadan sonra diş çekimi vs yapılabiliyor ama kaç bilmiyorum. Çelik yelek giydirerek film çekiyorlar.
Sagol canim amin .Sağlıkla gelsin oğluşun
Erkek anneleri çoğalıyor
Sagol canimOoo masallah poz vermiş doktor yazmış hayırlısı olsun.
Sagol canim, evet ben buradayim diyor da doktor %100 demeyince bi emin olamadim. Ama sanirim belgedeki erkek yazisiyla emin oldum.Kız afedersin pipi ben burdayım diye bağırıyorHayırlı olsun oğlan anaları grubumuza hoşgeldin canım.
Günaydınlar herkeslere nisan ayı erkek ayıymış meğer bileydim 1 ay daha beklerdimbizim oğlanlara kız bulamıycaz bu gidişle
Ben tabloya yazmıştım ihtimal yüksek diye, yazarken de olmadı değişiriz nolcak demiştim. Ama şimdi şu ultrasona bakıyorum da değişeceğimi hiiiç sanmıyorumBu da bacak arasi. Buna dayanarak %90 erkek dedi ama ben hem testis hem pipi gorsem bile kordon olma ihtimalini de dusundum. Ay cok heyecanlandim. Sizce kagitta erkek yazmasi ve bu ultrason goruntusu %100 erkek demek olabilir mi ?
Evt içinde var ama az miktardadir benceCanım ben aylardır renegesis max kullanıyorum arkasında yazıyor içinde folikasit olduğuo yüzden folikasite ayrıca gerek yok demiştir. Bende ilave olarak kan ilacı ve D vitamini takviyesi alıyorum bu hafta başladık.
Kız afedersin pipi ben burdayım diye bağırıyorHayırlı olsun oğlan anaları grubumuza hoşgeldin canım.
Bana regenesis max gynoferon ve magnorm verdi birisi vitamin diğeri kan ve demir gynoferon olan magnorm da magnezyum kasılmalar için falanArkadaşlar merhaba birşey sorucaktım. 12. Haftanızdan sonra folik asiti bıraktırıp,hangi vitaminleri verdi doktorunuz.iki tane tanıdığıma sadece multivitamin vermiş,bana hem multivitamin hem demir hem de d vitamin damla verdi, değerlerime de bakmadan verdi , merak ettim böyle var mı aranızda
Canım benim kullandığım Imom içerisinde de günlük alınması gereken 400ug nin hepsi var. Aylardır sadece onu kullanıyorum.Evt içinde var ama az miktardadir benceçünkü doktorlar zaten genel olarak 3 ay civari biraktiriyorlar
Gecen yazdigini farkettimBen tabloya yazmıştım ihtimal yüksek diye, yazarken de olmadı değişiriz nolcak demiştim. Ama şimdi şu ultrasona bakıyorum da değişeceğimi hiiiç sanmıyorum
sağlıkla gelsin oğluşun
Çok zor diş ağrısı cidden ihmal etmeden git doktora, inşallah biran önce geçerInsallah bi çözüm bulur canım ağlaya ağlaya uyuyakaldim çok hafif geçmiş hala var ama
Sadece folik asit kullananlar onu bırakıyor galiba multivitaminlerde de olduğu için fazla gelmesin diye.Canım benim kullandığım Imom içerisinde de günlük alınması gereken 400ug nin hepsi var. Aylardır sadece onu kullanıyorum.
Regenesis de aynı. İlk transferimde de onu kullanmıştım. Az değil aslında
Ben de senin gibi biliyordum , 3. aydan sonra folik asit bıraktırılıyor diye ama doktorum aynen devam dedi niyeyse sorgulamadım da
Bugün bir sorayım bakalım gidince
Evet şekerimAyy bebeğim mi ya gerçekten o kaymalar
Insallah tekrarlamaz canim.Teşekkürler, bir yakinlasmamiz olmuyor bizim hic, ben zaten riskli gebe kategorisinde olduğum için bize yasakdaha devam etmedi ama korkuttu insallah tekrarlamaz
Gerçekten helal olsun eşinin sözlerine rağmen açmıyorsun zarfı ben bile çok merak ettim.Saol canim :) Valla simdi dusununce bacak arasini gordum hicbisey yoktu siyahti :)) sanirim kizcem geliyorrrEsimde tutturmus ac zarfi bakalim goruntulu arariz, dedim yoook :)
O zaman aslında 3. aydan sonra folik asit bırakılmıyor sadece şekil değiştiriyorSadece folik asit kullananlar onu bırakıyor galiba multivitaminlerde de olduğu için fazla gelmesin diye.
Banada 3 aydan sonra imom verdi folik asiti bıraktırıp
Yarın benim de kontrol günü, stresi sardı şimdiden. Şu yapışıklık mevzusundan sonra ilk defa göreceğim bebeğimi. İnşallah rahmim yeterince büyümüştür ve yerinde rahattır minik kuzum.
Bize dua edin kızlar olur mu
Hayırlısı olsunHayırlı olsun Bebişlerimiz canım bende nisan annesiyim bebeğim kız ama
Hayalimdi birlikte ogrenmekk napiyiimEvet şekerimçok keyifli ve garip bir duygu oluyor.
Insallah tekrarlamaz canim.
Gerçekten helal olsun eşinin sözlerine rağmen açmıyorsun zarfı ben bile çok merak ettim.haftasonu eşine söyle sonra yaz bize
Bende eşimle öğrenmek istiyordum geleceği bile kesin değildi size öyle söyleyeyim cinsiyet için gittiğim hafta o kadar hareketlendi ki göstermedi doktor bile dedi babasini bekliyor ve şans esim geliyor cuma yada en geç pazartesi öğreniriz bizde galibaHayalimdi birlikte ogrenmekk napiyiimtabiii hemen yazicam hatta doktorun yazdigi kagidi paylasicam Flemenkce ama olsun ben size turkcesini de yazarim
yaa ne guzelll babalarsiz olurmu hic yawwBende eşimle öğrenmek istiyordum geleceği bile kesin değildi size öyle söyleyeyim cinsiyet için gittiğim hafta o kadar hareketlendi ki göstermedi doktor bile dedi babasini bekliyor ve şans esim geliyor cuma yada en geç pazartesi öğreniriz bizde galiba
Ben siz kadar sabredemezdim amayaa ne guzelll babalarsiz olurmu hic yawwbiz senle ayni vakitlerde ogrencez insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?