2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar Kontrolümüz çok güzel geçti. Doktor çok ilgiliydi yaklaşık 15 dakika baktı anlattı herşeyini tek tek çok memnun kaldım. Rüyalar tahminler yanlış çıktı bizde cinsiyetimiz erkek pipisinin görüntüsünü aldım babası yanımda değildi ona sürpriz yapıcam hamilelik haberini pat diye söylemiştim bunda sürpriz olsun istedim. Pembe bir kutu aldım şaşırtma amaçlı içine mavi emzik ve çorap koydum bakalım ne diyecek 3 boyutlu da baktık ama benimkinin eşi yukarı yerleşmiş 2 boyutlu da yüzü gözüküyo ama öbüründe tam yüzünün önüne geliyo azıcık burnunu ellerini gördük çok güzel bir şey parmakları sayılıyordu resmen şimdiye kadar ki doktor randevularımdan hiçbir şey anlamamıştım resmen bu ilaç gibi geldi. Tahminî doğum tarihi 1 nisandı kâğıtta 26.03 yazıyor sanırım biraz önde gidiyor. 14-15 cm civarında olmuş 160 gr 20.-24. Haftalar arasında detaylı ultrason yaptırmamı söyledi. Ocean d3 k2 kullanıyordum birde imom omega verdi. Uzun oldu kusura bakmayın herşeyi yazasım var darısı tüm cinsiyet bekleyenlerin başına diyeyim ve oğlan annesi olarak yerimi alayım❤

Eklentiler

• 20211021_173117.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 20211021_172915.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 73
Ayyy maşallah Hayırlı uğurlu olsun bir oğluşumuz daha oluyor Nisan ayı erkek ayıymış meğer haberimiz yokmuş

Masallah cok sevindim doktorunun icine sinmesine. Coook onemli bi faktor. Biz iyi,huzurlu hissettikce bebislerimizde huzurlu olacaklar. Ve bir erkek annesi daha Saglicakla gelsin evlatlarimiz.

Yaaaa hayırlı olsun kuzum çok güzel olmuş sürprizin de sağlıkla gelsin inşallah
Benim de aklımda var bu tarz birşey. Cumartesi evlilik yıldönümümüz. Kontrol randevusunu da o güne aldık eşimle tesadüf. Ama 1-2 gün önce bi yalnız gidip cinsiyeti öğrenmeye çalışacağım. İnşallah gösterirse bu sefer aynı şeyi ben de yapmayı planlıyorum ufak bir kutu emzik patik O sabah kahvaltıda doktora gitmek için hazırlanırken vereceğim

Kızlar size birsey sorcam aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu
Kuzenimin kan değerleri
285
824
2339
2890
Doktor dış gebelik hemen kürtaj olacaksın demis böyle değeri yükselip kürtaj olan var mı yarında başka doktora gidecekmiş bat 2 Eylül mus

Canım sağlıkla gelsin oğlun bende tek gidip cinsiyeti öğrendim önce sonra balon patlattik öyle öğrendi dün akşam kız istiyordu eşim ama şimdi babasının oğlu diye geziyor ortalikta bu sene Nisan sanırım gerçekten tüm hamisler erkek doğuracak

Canım değerler arası kaç gün o önemli?

Bir de sadece değerlere bakıp böyle dediyse kesinlikle farklı bir doktora daha görünsün. Yani ultrasondan bakıp dış gebelik olduğunu teyit etmiş mi?

Hergun dedi pazartesi verdi salı sonuç çıktı salı verdi diye biliyorum
Ultrasonda görememiş küçükte olabilir demis kürtaj deyince korkmuş biraz galiba
Benim değerlerim de başlarda çok dengesizdi canım.
Bhcg 2000lerdeyken karından baktıysa görünmemiş olabilir kese. Vajinalde anca görülebilir. Benim öyle oldu yani.
Bence ikinci bir doktora gitsin kesinlikle. Emin olmak isterse de vajinal muayaneye yok demesin

Dememiş zaten orda da yok demiş dis gebelik ama değer artıyor demis buda başka doktora gitcem diyor haklı olarak

Dememiş zaten orda da yok demiş dis gebelik ama değer artıyor demis buda başka doktora gitcem diyor haklı olarak
İnşallah güzel haberler alır canım o doktordan. Ben de kendi zamanımda çok okumuştum böyle doktorlara denk gelenleri. Ama direk kürtaj diyip başka bir doktorda kese bebek görenler de çok olmuş O yüzden umudunu kaybetmesin. İnşallah bebeği onunladır
Ama eğer gerçekten sağlıksız bir gebelikse de dış gebelikten ziyade rahim içerisinde olan boş gebeliktir inşallah

Insallah canım inşallah dediğin gibidir

Kızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Benim gitmem lazım artık ama korkuyorum da biraz

B
Kızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Ben hamileligimi ogrendigimden beri yaptiriyorum. Su philips'in ev tipi lazer cihazini kullaniyordum hamileligi ogrenince ara verdim agdaya basladim. Ayda 1 komple gidiyorum. Bi zarari mi varmis yoksa ?

Ben bugün tüm vücud yaptım dediğin gibi korktum ama bir daha zor yaparım normalde tüy sorunum hiç denilecek derece azdı yani ama gebelikte çoğaldı anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…