Arkadaşlar merhaba birşey sorucaktım. 12. Haftanızdan sonra folik asiti bıraktırıp,hangi vitaminleri verdi doktorunuz.iki tane tanıdığıma sadece multivitamin vermiş,bana hem multivitamin hem demir hem de d vitamin damla verdi, değerlerime de bakmadan verdi , merak ettim böyle var mı aranızda
Ben folbiol kullaniyordum 5mg onun dozu baya yüksek, benim zaten ilaçtan oncede folat degerim sinir ustu oldugu icin fazla ilac kullanmadımCanım benim kullandığım Imom içerisinde de günlük alınması gereken 400ug nin hepsi var. Aylardır sadece onu kullanıyorum.
Regenesis de aynı. İlk transferimde de onu kullanmıştım. Az değil aslında
Ben de senin gibi biliyordum , 3. aydan sonra folik asit bıraktırılıyor diye ama doktorum aynen devam dedi niyeyse sorgulamadım da
Bugün bir sorayım bakalım gidince
Yine göstermediBiz çıktık kızlar. İyiyiz çok şükür herşey yolundapaşam bir eli başta bir eli dizinde sırt üstü yatmış keyif çatıyordu. Göstermedi bir türlü
Birazdan meyve suyu çikolata yüklemesiyle tekrar bakacak
Olmazsa da artık 3 hafta önce perinatoloğun yaptığı erkek tahminiyle devam edeceğiz 10 gün daha
Ben dis hekimiyim. Ikinci trimesterde cekim, kanal tedavisi gibi islemler yapilabiliyor. Sizin gece agriniz var buyuk ihtimalle disinizde pulpit agrisi var. Tum dislerin gorundugu panoramik film cok gerekmedikce hamilelikte cekilmez, agriyan disinizi goruntulemek icin kursun onluk giyerek sadece o disinizi goren kucuk bir film alinir. Burada bebegin alacagi radyasyon dozu cok dusuktur ve guvenlidir. Duruma gore kanal tedavisi veya cekime karar verilir. Lokal anestezik de dogru kullanildigi surece zarar vermiyor. ADSMlerde hamile hastalara pek bakmak istemezler (tabiki sehirden sehire hastaneden hastaneye degisiyor),bu tarz durumlarda universite hastanesine gitmek daha mantikli oluyor. Gebeliginiz riskli degilse jinekolog doktordan konsultasyon yani izin yazisi istenmeyebilir. Hekimine gore degisir islak imzali bir onay da istenebilir duruma gore. (Bu onayda doktorunuz gebelikte riskli bir durum yoktur lokal anestezi ile minor cerrahi islem yapilabilir tarzinda bir yazi yazarak imza ve kasesini basiyor) Soracaginiz baska birsey olursa yardimci olmaya calisirimCuma günü sabahtan gitcem dişçiye çekecekse çeksin bulsun bi çözüm bitirdi agri beni gece 10dan snra başlıyoraranızda diş sorunu yaşayan var mı
Seninki baya inatci keçi deseneYine göstermedi
Vallahi ya sormaSeninki baya inatci keçi desene
Cok teşekkür ederim canım yarın esim gelince gideceğim inşallah çözüm bulunur dediğin gibi olurBen dis hekimiyim. Ikinci trimesterde cekim, kanal tedavisi gibi islemler yapilabiliyor. Sizin gece agriniz var buyuk ihtimalle disinizde pulpit agrisi var. Tum dislerin gorundugu panoramik film cok gerekmedikce hamilelikte cekilmez, agriyan disinizi goruntulemek icin kursun onluk giyerek sadece o disinizi goren kucuk bir film alinir. Burada bebegin alacagi radyasyon dozu cok dusuktur ve guvenlidir. Duruma gore kanal tedavisi veya cekime karar verilir. Lokal anestezik de dogru kullanildigi surece zarar vermiyor. ADSMlerde hamile hastalara pek bakmak istemezler (tabiki sehirden sehire hastaneden hastaneye degisiyor),bu tarz durumlarda universite hastanesine gitmek daha mantikli oluyor. Gebeliginiz riskli degilse jinekolog doktordan konsultasyon yani izin yazisi istenmeyebilir. Hekimine gore degisir islak imzali bir onay da istenebilir duruma gore. (Bu onayda doktorunuz gebelikte riskli bir durum yoktur lokal anestezi ile minor cerrahi islem yapilabilir tarzinda bir yazi yazarak imza ve kasesini basiyor) Soracaginiz baska birsey olursa yardimci olmaya calisirim
Yaaa15.hafta göbeğim nasıl amaiçimde kocaman bi dünya var
Zayıfın hamilesi de bir güzel oluyor maşallah15.hafta göbeğim nasıl amaiçimde kocaman bi dünya var
Aynı ben bende utanıyorum 3 aylık demeye :):):)Zayıfın hamilesi de bir güzel oluyor maşallah
Benim normalde 5 aylık gibi olan göbeğim 6 aylık oldubiri sorsa 3,5 aylık demeye utanırım o derece
yaaaa ama cok tatliiiii15.hafta göbeğim nasıl amaiçimde kocaman bi dünya var
Çok öyle zayıflık bir halim de kalmadı aslında ama teşekkür ederimZayıfın hamilesi de bir güzel oluyor maşallah
Benim normalde 5 aylık gibi olan göbeğim 6 aylık oldubiri sorsa 3,5 aylık demeye utanırım o derece
Ayyyy çok teşekkür ederimyaaaa ama cok tatliiiiimasallahhh
Çok tatlııı15.hafta göbeğim nasıl amaiçimde kocaman bi dünya var
Çok teşekkür ederiimmmÇok tatlııı
Masallah15.hafta göbeğim nasıl amaiçimde kocaman bi dünya var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?