Ben de bir kere gittim aslında şimdi işte tekrar zamanı geldi de geçen sefer biraz kasmıştım kendimi ister istemez. Şimdi bir de cilt daha da hassaslaşıyor diyorlar ya ondan emin olamadım daha çok kasar mıyım acaba diyeB
Ben hamileligimi ogrendigimden beri yaptiriyorum. Su philips'in ev tipi lazer cihazini kullaniyordum hamileligi ogrenince ara verdim agdaya basladim. Ayda 1 komple gidiyorum. Bi zarari mi varmis yoksa ?
Ben bugün tüm vücud yaptım dediğin gibi korktum ama bir daha zor yaparım normalde tüy sorunum hiç denilecek derece azdı yani ama gebelikte çoğaldı anlam veremedim
Canim maalesef agda agrili oldugu icin kendini kasiyodundur. Dikkatini baska biseye ver, o an bedenin orada ruhun baska yerde olsun.Ben de bir kere gittim aslında şimdi işte tekrar zamanı geldi de geçen sefer biraz kasmıştım kendimi ister istemez. Şimdi bir de cilt daha da hassaslaşıyor diyorlar ya ondan emin olamadım daha çok kasar mıyım acaba diye
Ben ankete bakıyorum bazen de tabloda ismi olmayan ya da sayfada aktif olmayan arkadaşlar da var baya. Aktif olanlar erkek ağırlıklı olunca biz öyle düşünüyoruz sanırımBiz oğlanlar çok diyoruz ama ankette başa baş gidiyor gibi
Gideyim bakalım o zaman yine ya. Jilet sürmek istemiyorum, zamanında jiletten ağdaya dönene kadar yılların emeği acısı var çektiğimCanim maalesef agda agrili oldugu icin kendini kasiyodundur. Dikkatini baska biseye ver, o an bedenin orada ruhun baska yerde olsun.
Valla kasiyorsun yani ben kastım kendimi baya zorlandımGideyim bakalım o zaman yine ya. Jilet sürmek istemiyorum, zamanında jiletten ağdaya dönene kadar yılların emeği acısı var çektiğim
Evet genelde oğlan anneleri daha aktif o yüzden galiba yoksa arada uçurum yokBen ankete bakıyorum bazen de tabloda ismi olmayan ya da sayfada aktif olmayan arkadaşlar da var baya. Aktif olanlar erkek ağırlıklı olunca biz öyle düşünüyoruz sanırım
Ben evde kendim yapıyorum çok zorlanıyorum ama yaptırmaya cesaretim yok hiç yaptırmadımKızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Benim gitmem lazım artık ama korkuyorum da biraz
Hakkımda hayırlısı o zamanValla kasiyorsun yani ben kastım kendimi baya zorlandım
Ben de hiç kendim yapmadım hayatta yapamam bir kere denedim de yarıda bıraktımBen evde kendim yapıyorum çok zorlanıyorum ama yaptırmaya cesaretim yok hiç yaptırmadım
Bulunduğum yerde pek yok yaptırabileceğim bir yer ama her ay doktora memlekete gidiyorum orda yaptırabilirim ama ne kadar arayla yapılıyorki bir ay uzun mu tüyler içinBen de hiç kendim yapmadım hayatta yapamam bir kere denedim de yarıda bıraktım
gittiğim yer temiz, kişiye özel teneke kullanıyor o yüzden hijyen yönünden de içim rahat. Nazım da geçiyor biraz kıza canım acıyınca falan
İçine sinen biryer olsa büyük rahatlık olur senin için de. Özellikle ilerleyen aylarda
Anca canım ya. Benim bazen bir ayı geçiyordu bile, adet dönemine falan denk gelince bekliyordumBulunduğum yerde pek yok yaptırabileceğim bir yer ama her ay doktora memlekete gidiyorum orda yaptırabilirim ama ne kadar arayla yapılıyorki bir ay uzun mu tüyler için
Isallah herşey yolunda gider. Aspirin damarları rahatlatacaktir muhtemelen. Gönlünü ferah tutmaya çalışMerhaba kızlar dün kontrolüm vardı. Gelişimi tam haftasına göre gidiyor bebeğimin çok şükür ama doktor bebeği besleyen damarları da bi kontrol edelim dedi bi tanesinde direnç gözüküyordu coraspirine başlattı inşallah düzelir biraz moralim bozuldu bununla ilgili bilgisi olan var mı
Üzülme canım, bebeğin iyi sağlıklı ya buna da şükür, elbet gösterir cinsiyetini.Yine göstermedi
Hayırlı olsunMerhaba kızlarKontrolümüz çok güzel geçti. Doktor çok ilgiliydi yaklaşık 15 dakika baktı anlattı herşeyini tek tek çok memnun kaldım. Rüyalar tahminler yanlış çıktı bizde cinsiyetimiz erkek pipisinin görüntüsünü aldım babası yanımda değildi ona sürpriz yapıcam hamilelik haberini pat diye söylemiştim bunda sürpriz olsun istedim. Pembe bir kutu aldım şaşırtma amaçlı içine mavi emzik ve çorap koydum bakalım ne diyecek 3 boyutlu da baktık ama benimkinin eşi yukarı yerleşmiş 2 boyutlu da yüzü gözüküyo ama öbüründe tam yüzünün önüne geliyo azıcık burnunu ellerini gördük çok güzel bir şey parmakları sayılıyordu resmen şimdiye kadar ki doktor randevularımdan hiçbir şey anlamamıştım resmen bu ilaç gibi geldi. Tahminî doğum tarihi 1 nisandı kâğıtta 26.03 yazıyor sanırım biraz önde gidiyor. 14-15 cm civarında olmuş 160 gr 20.-24. Haftalar arasında detaylı ultrason yaptırmamı söyledi. Ocean d3 k2 kullanıyordum birde imom omega verdi. Uzun oldu kusura bakmayın herşeyi yazasım var darısı tüm cinsiyet bekleyenlerin başına diyeyim ve oğlan annesi olarak yerimi alayım❤
Maşallah ne kadar tatlı olmuşsuuunEki Görüntüle 2937818 Eki Görüntüle 2937817
Bizden de bir göbüş fotoğrafı ve İlk oyuncağımız Ben şimdiye kadar tek bir çorap bile almadım düşündüm ve el emeği göz nuru ilk oyuncağını ördüm Nasıl olmuş kızlar
Teşekkür ederimMaşallah ne kadar tatlı olmuşsuuunharika düşünmüşsün nasıl güzel bir hatıra olacak o oyuncak . Ellerine sağlık bayıldım valla mükemmel olmuş
Ay çok tatlısın ya içim ısındı maşallah oyuncak da çok hoş inşallah sağ salim alalım bebişleri kucağımızaEki Görüntüle 2937818 Eki Görüntüle 2937817
Bizden de bir göbüş fotoğrafı ve İlk oyuncağımız Ben şimdiye kadar tek bir çorap bile almadım düşündüm ve el emeği göz nuru ilk oyuncağını ördüm Nasıl olmuş kızlar
Bi araştıram bende dahada zorkancam çünkü ilerde rahat olur biraz daha tabi cesaret edebilirsemAnca canım ya. Benim bazen bir ayı geçiyordu bile, adet dönemine falan denk gelince bekliyordum
Ya ama sizde cok tatlisinizzzEki Görüntüle 2937818 Eki Görüntüle 2937817
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?