Ama çok güzel bu karelerEki Görüntüle 2937818 Eki Görüntüle 2937817
Bizden de bir göbüş fotoğrafı ve İlk oyuncağımız Ben şimdiye kadar tek bir çorap bile almadım düşündüm ve el emeği göz nuru ilk oyuncağını ördüm Nasıl olmuş kızlar
Çok teşekkür ediyorum canım inşallahIsallah herşey yolunda gider. Aspirin damarları rahatlatacaktir muhtemelen. Gönlünü ferah tutmaya çalış
Üzülme canım, bebeğin iyi sağlıklı ya buna da şükür, elbet gösterir cinsiyetini.
Ben de epilatörle kendim alıyorum ama çok zorlanıyorum son aylarda napıcam hiç bilmiyorumKızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Benim gitmem lazım artık ama korkuyorum da biraz
ben komple vucut lazere gitmistim canim evlenmeden once, kendime yaptigim en guzel seydiKızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Ben de doğumdan önce kendim lazer yapıyordum braun silk expert kullanıyordum benim de bacak ve kolumda arada az bir şey çıkıyor koltuk altı ve özel bölgeyi de epilatörle haftada bir almaya çalışıyorum çok uzamadan alınca daha rahat oluyorben komple vucut lazere gitmistim canim evlenmeden once, kendime yaptigim en guzel seyditamamen bitmedi amaa buna binnn sukur koltuk alti ve genitali arada aliyorum jiletle, diger yerlerim de ufak tefek cikiyor 6 ayda bir aliyorum oda jiletle agda yasak lazerden sonra Ama dogumdan sonra hormonlar costugu icin tekrar gidicem sanirim. Lutfennn lazere gidinnn dogum sonrasii kizlarrr imkaniniz varsaa
Çok tatlısınnEki Görüntüle 2937818 Eki Görüntüle 2937817
Bizden de bir göbüş fotoğrafı ve İlk oyuncağımız Ben şimdiye kadar tek bir çorap bile almadım düşündüm ve el emeği göz nuru ilk oyuncağını ördüm Nasıl olmuş kızlar
Ben gittim 13. haftada falan, çok fazla acıdı ve tahriş oldu hep, normalde hiç olmaz. Gerçekten hassaslaşıyor demek ki. Şimdi tekrar gitmeye korkuyorum vallaKızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Ya bu zarfa koyma olayı var artık bende öyle yaptırmak istiyorumBugün sonunda doktor kontrolumuz vardıbebeğimi gördüm. Yüz üstü uyuyordu sanki, sonra bağdaş kurdu. Cinsiyeti önce göstermedi kapattı kendini ama sonra doktor incelerken gorebildik. 1 buçuk ay sonra bebeğimi görmek çok heyecan vericiydi şükür ki koronadan sonra hersey yolunda gorunuyor dedi doktorumuz.
Cinsiyeti de belli oldu. Yanımızda zarf götürdük zarfa koydurduk ama içine bakmadan ablamız babamız duramadı zarfı açıp baktık.
Erkek bebekler çoğalıyor bizden de bir erkek bebek geliyor
Ben de epilatörle kendim alıyorum ama çok zorlanıyorum son aylarda napıcam hiç bilmiyorum
Ahh ahh vitiligo hastası olmasam şimdiye çoktaaaan hallettiydim de işte maalesef yaptıramıyorumben komple vucut lazere gitmistim canim evlenmeden once, kendime yaptigim en guzel seyditamamen bitmedi amaa buna binnn sukur koltuk alti ve genitali arada aliyorum jiletle, diger yerlerim de ufak tefek cikiyor 6 ayda bir aliyorum oda jiletle agda yasak lazerden sonra Ama dogumdan sonra hormonlar costugu icin tekrar gidicem sanirim. Lutfennn lazere gidinnn dogum sonrasii kizlarrr imkaniniz varsaa
Ben de bundan korkuyordum aslında. Randevu aldım bakalım bir deneyeceğim, çok kasılırsam decam etmemBen gittim 13. haftada falan, çok fazla acıdı ve tahriş oldu hep, normalde hiç olmaz. Gerçekten hassaslaşıyor demek ki. Şimdi tekrar gitmeye korkuyorum valla
MasallahSize 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon)
Kizimi dogurdugum kiloda ikizlere hamileyim, sonumdan korkuyorum..Masallahikiz gobegi mi, benim tekil olmasina ragmen seninkine yakin sayilir Bi ayva tatlisi sahane olur. Dun okumustum ayva demir cinko acisindan zenginmis kan yaparmis.
Bana doktor 3 haftadir kiz diyor her baktiginda, artik kiz yazabilirizGideyim bakalım o zaman yine ya. Jilet sürmek istemiyorum, zamanında jiletten ağdaya dönene kadar yılların emeği acısı var çektiğim
Bizde ayva yiyenin bebegi guzel olur derler, bende o yuzden aldimMasallahikiz gobegi mi, benim tekil olmasina ragmen seninkine yakin sayilir Bi ayva tatlisi sahane olur. Dun okumustum ayva demir cinko acisindan zenginmis kan yaparmis.
Yanılmıyorsam peygamber efendimizin sözü, hamileler ayva yiyin; çocuğunuz güzel olsunBizde ayva yiyenin bebegi guzel olur derler, bende o yuzden aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?