2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bana doktor 3 haftadir kiz diyor her baktiginda, artik kiz yazabiliriz
Gecen senin tavsiye ettigin yerden ilikli kemik suyu siparis ettim. Simdi de tavsiyenle marketten ayva alacagim. Kemik suyu cidden iyiydi 1 kavanozdan 6 cay bardagi cikti, buzluga attim. Haftada 1 yaptigim corbalardan birine ekliyorum.

Kizlar bakiin benim tontisin alttan goruntusune bacak arasii bos goruyomusunuzz, sanirim ankette kiz anneleri one gececek
boş burası. Gerçekten kız gibi. Esitleyelim cinsiyetleri
Size 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon )
Maşallah ne güzel.
14+0 En çooook göbegi cikan da benim sanirimbirde kiz bebek kalca, erkek bebek gobek yaparmis diye duydum. Ne kadar dogru bilemem.
Eki Görüntüle 2938073
Kiz çocukta annenin her yeri şişiyor kızlar balon yapıyor anneyi.Erkek bebek nasıl yapar bilmiyorum onu da yaşayıp göreceğim
Bana doktor 3 haftadir kiz diyor her baktiginda, artik kiz yazabiliriz
hayırlısı olsun

Gecen senin tavsiye ettigin yerden ilikli kemik suyu siparis ettim. Simdi de tavsiyenle marketten ayva alacagim. Kemik suyu cidden iyiydi 1 kavanozdan 6 cay bardagi cikti, buzluga attim. Haftada 1 yaptigim corbalardan birine ekliyorum.
Cok sevindim genelde memnun herkes benim kizlarim cok tatlılar teyzesi, eminim senin bebiste cok tatli olur ayvaya devam

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun inşallah :) Benim göbeğimi görseniz halinize şükredersiniz. Kızımda yaygındı yumusaktı sımdı erkek orta yerde sert bır futbol topu var gıbı cok rahatsız edıyor.... Ayva bende alıcam kızımda yemıstım bembeyaz masmavı gozlu kızım oldu.... Ufaktan alışverişede başladım ılk gunlere gore daha heveslendım :)

Benim oğlanı da ekleyelim tabloya doktor yüzde bin beş yüz erkek dedi bugün kızlar
Ooo bir erkek annesi daha gelmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı, sıhhatli olsun isallah
cok şükür hadi gözün aydın. Kızın da hayırlı olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin

Gözünaydın canım çok sevindim gerçekten sağlıkla gelsin insallah cimcime

Benim göbekte sabahtan akşama kadar kocaman oluyor şişiyor sanki. Kızımda çok kilo almıştım, simdi erkek almadım ama göbüş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…