Bana yedirdiler yanaklarıma sürdüler bide gamzesi olsun diyeBizde ayva yiyenin bebegi guzel olur derler, bende o yuzden aldim
Gecen senin tavsiye ettigin yerden ilikli kemik suyu siparis ettim. Simdi de tavsiyenle marketten ayva alacagim.Bana doktor 3 haftadir kiz diyor her baktiginda, artik kiz yazabiliriz
Kizlar bakiin benim tontisin alttan goruntusunebacak arasii bos goruyomusunuzz, sanirim ankette kiz anneleri one gececek
Maşallah ne güzel.Size 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon)
Kiz çocukta annenin her yeri şişiyor kızlar balon yapıyor anneyi.Erkek bebek nasıl yapar bilmiyorum onu da yaşayıp göreceğim14+0 En çooook göbegi cikan da benim sanirimbirde kiz bebek kalca, erkek bebek gobek yaparmis diye duydum. Ne kadar dogru bilemem.
Eki Görüntüle 2938073
❤Bana doktor 3 haftadir kiz diyor her baktiginda, artik kiz yazabiliriz
Oy ikizlere kalp, göbeği baya büyütmüşler ciddenSize 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon)
Oo baya büyümüş şimdiden, benimde öyle oldu bu dediğin doğru olabilir14+0 En çooook göbegi cikan da benim sanirimbirde kiz bebek kalca, erkek bebek gobek yaparmis diye duydum. Ne kadar dogru bilemem.
Eki Görüntüle 2938073
Maşallah ikiz göbeğine göre bence gayet normal , ayva yiyen annelerin bebekler güzel olur derler bizde deSize 15+0'dan bir ikiz gobegi yolluyorum (-2kg halim ve gobegin onlenemez buyumesi) :)) Hatira kalsin(arkadaki ayva kasasi da ne hos bir fon)
Maalesef biraz zaten gobek vardi bende,simdiden baya buyuduOo baya büyümüş şimdiden, benimde öyle oldu bu dediğin doğru olabilir
Evt dogru hadis olmasi lazim oyle, unutmusumYanılmıyorsam peygamber efendimizin sözü, hamileler ayva yiyin; çocuğunuz güzel olsun
Hadi bakalim, eminim tatlis bir bebek olurBana yedirdiler yanaklarıma sürdüler bide gamzesi olsun diye
Cok sevindim genelde memnun herkesGecen senin tavsiye ettigin yerden ilikli kemik suyu siparis ettim. Simdi de tavsiyenle marketten ayva alacagim.Kemik suyu cidden iyiydi 1 kavanozdan 6 cay bardagi cikti, buzluga attim. Haftada 1 yaptigim corbalardan birine ekliyorum.
Benim kalcalarim cidden cok büyümüştü kizlarimda, gören bi sasiriyordu ama dogumdan kisa sure sonra küçülmeye başladılar14+0 En çooook göbegi cikan da benim sanirimbirde kiz bebek kalca, erkek bebek gobek yaparmis diye duydum. Ne kadar dogru bilemem.
Eki Görüntüle 2938073
Ooo bir erkek annesi daha gelmiş. Hayırlısı olsun sağlıklı, sıhhatli olsun isallahBenim oğlanı da ekleyelim tabloya doktor yüzde bin beş yüz erkek dedi bugün kızlar
Kızlarr nifty sonuçlarım belli oldu. Çok şükür bebek sağlıklı. 3. yü düşünürsem asla 2 li test yaptırmayacağım :) Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu bir kızım daha olcak rabbimin izniyle..Doktor erkek gibi demişti ama dna testinde kız çıktı :)
Gözünaydın canım çok sevindim gerçektenKızlarr nifty sonuçlarım belli oldu. Çok şükür bebek sağlıklı. 3. yü düşünürsem asla 2 li test yaptırmayacağım :) Bu arada cinsiyetimiz de belli oldu bir kızım daha olcak rabbimin izniyle..Doktor erkek gibi demişti ama dna testinde kız çıktı :)
Benim göbekte sabahtan akşama kadar kocaman oluyor şişiyor sanki. Kızımda çok kilo almıştım, simdi erkek almadım ama göbüş oldumCinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun inşallah :) Benim göbeğimi görseniz halinize şükredersiniz. Kızımda yaygındı yumusaktı sımdı erkek orta yerde sert bır futbol topu var gıbı cok rahatsız edıyor.... Ayva bende alıcam kızımda yemıstım bembeyaz masmavı gozlu kızım oldu.... Ufaktan alışverişede başladım ılk gunlere gore daha heveslendım :)
Teşekkür ederim canım. Hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallahGözünaydın canım çok sevindim gerçektensağlıkla gelsin insallah cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?