2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Taşlı köy armutu bulabilirsen hemen geçiriyor

Hayırlı, sağlıklı evlat olsun sizin çocuğunuz sonuçta digerlerinin ne düşündugunun ne önemi var. Hem doğunca nasil severler kimbilir. Mis gibi kokan, minicik bir bebek. Tadını çıkarın

Benim de dönem dönem ağrım oluyor. Birkaç gün sonra geçiyor. Uyurken ve otururken hamile yastığı kullanın. Uzun süre oturdugunuzda 5-10dk yürüyün. Kendinizi fazla yormayın

Herkese merhaba, iki doz sinovac olanlar için üçüncü doz hakkı bugün geri geldi önce bu bilgiyi vereyim. Doktorum bana hemen Biontech olacaksın dedi net şekilde, 14+6 yım şu an önümüzdeki hafta 15+4 olacağım güne Biontech için randevu aldım ama çok da tedirginim. Biontech aşısı olanlar ya da etrafında olanlar ne olur bana biraz bilgi verebilir misiniz? Çok ama çok ihtiyacım var şu an biraz rahatlamaya Çok teşekkür ederim şimdiden bu arada bebeğim erkek olacakmış nifty testi temiz geldi çok şükür cinsiyeti de öğrenmiş olduk.

Merhaba, ben 5 ekimde ilk asimi oldum biontech. Kol agrisi disinda hic bisey hissetmedim. Birazda yorgunluk vardi ama asiyla alakali mi bilmiyorum cunku hamileligim genel anlamda yorgun geciyor. Zaten iki doz sinovac olmussun canim biontech neden korkutuyor ki bence korkma

Günaydın canım bugün ben de 16yı tamamladım. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Doktora sordum normal demişti bu haftalarda rahim büyüme atağı yaparmış.
Benim de ara ara oluyordu ama dün biraz fazlaydı. Azcık temizlik yaptım ortalığı toprladım ondan daha da arttı sanırım. Bugün dikkat edeceğim biraz, ama hamile yastığı gece gerçekten dinlendiriyor. Ben de öneririm

Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin inşallah
Ben de 11 Ekim’de ilk doz biontech aşımı oldum. 2 gün kol ağrısı yaşadım yalnızca. Bana 3 farklı doktor da özellikle biontech olmamı önerdi. Hatta ben bu haftaları beklemeyi düşünüyordum ama biran önce olmamı istediler İçini ferah tut bence. Ben de ikinci dozdan çekiniyorum biraz yan etki açısından ama sonra düşünüyorum da yan etkiye razı ol hastalığı bebeğinle ağır geçirmektense diyorum kendime

canım bende çok tedirgindim ama doktorum hiç bekleme hemen ol dedi.Bende 13 haftada oldum biontech sadece kol ağrısı yaptı 2 gün başka bir şey olmadı çok şükür.Zaten ilk dozu hamilelik öncesi olmuştum.Doktoruna güven inşallah bir şey olmaz.

Normal olmasına sevindim ben ilerleyen zamanlar olur diye düşündüğüm için tedirgin olmustum

Canım bende benzer şeyler yaşadım, bizimde erkek sanki kimse sevinmedi gibi geldi banada. Hatta üzüldüm baya ağladım niye böyle yapıyorlar diye. Halbuki ben öncelikle sağlıklı olduğu için havalara uçmuştum sevinçten. Ama şimdi öyle davranmıyorlar herkes sabırsızlıkla bekliyor. Düşünmeden davranabiliyorlar bazen işte umursamamaya çalışmak lazım.

Teşekkür ederim canım beyaz tende çok garip duruyor ama sabredeyim o zaman
Sabret sakın alma valla pişman olursun bende kumralım tüyler sarı inan sonradan düzeliyor. Alanların da erkek gibi göbek kılları oluyor
İki doz sinovac aşı olanlar da biontec hicbir ağrı falan yapmıyor rahat ol
Evet benimde göbeğim aşırı kıllandı doktor lohusalık döneminde dökülecegini söyledi
Bende kumralım tüylerim sarı olmasına rağmen hamilelikte belirgin oldu ama kesinlikle almadım. Doğumdan 5 -6 ay sonra geçmeye başladı sonra da hiç belli olmadı ama alanlar lazerle kurulmaya çalıştı. Genç yaşta tüyler alınıyor temiz oluyor ama yaşlanınca alamadığınız bıyıklı sakallı teyzeler gibi göbek kıllı asla olmak istemem

Kızlar bugün 16+2yim. Fakat bir haftadır kuyruk sokumu tarafımda bir ağrı yaşıyorum. Sinir sıkışması gibi bir şey. Ayağıma vuruyor ağrısı tam üzerine basamıyorum. Bazen sekerek yürüyorum. Sanki kütlese orası rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizde de böyle oluyor mu ya sodamı muzumu cevizimi sütümü ihmal etmemeye çalışıyorum her gün ama neden oluyor acaba? Daha doktor randevuma da 10 gün var

Kizlar hayırlı günler size birşey soracağım sizlerde böyle eğilip doğrulurken zorlanma yaşıyor musunuz ben eğilip doğrulurken sanki karnın patlayacakmis gibi çocuk alttan çıkacakmış gibi oluyor böyle dik duramıyorum hemen neden olabilir ki varmı sizlerde bu sorun

Kizlar bugun bebek arabasini aldim. Sanki agir bisey aldim gibi insallah pisman olmam. Valiz gibi suruklenebiliyor olmasi hosumuza gitti. Evimiz mustakil diye esim kanima girdi, agir kasa olsun daha saglam olur diye diye ikna etmeyi basardi satici esime arabanin uzerine oturun sizin kilonuzu bile tasir dedi ve bana misin demedi Bir kere alinan bisey, umarim bebek buyudukce pisman olup ikinci bebek arabasi bakmam.. Ayrica bebek magazalari tiklim tiklim, doviz kurlari artti, fiyatlar guncellenecek diye millet deli gibi alisveris yapiyordu. Ki cogu kadinin benim gibi karni bile pek belli degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…