Taşlı köy armutu bulabilirsen hemen geçiriyorBende kabızlık var 3 günde bir çıkıyorum. Düzenli bir kabızlıkyaşıyorum. Doktorum inciri akşamdan bardağa koy içine sıcak su koy sabah kalkınca suyu iç, inciri ye hergun bunu yap. Ayrıca hergun 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içmeye çalış dedi. Basur da da işe yarar belki sonuçta kabizliktan dolayı bu durum oluşuyor
Teşekkür ederim canım beyaz tende çok garip duruyor ama sabredeyim o zamanSakın alma sonra hep almak zorunda kalacaksın o tugler doğumdan sonra yavaş yavaş normale dönecek hemen birde olmuyor belki ama düzeliyor sadece sabırlı ol
Hayırlı, sağlıklı evlat olsun sizin çocuğunuz sonuçta digerlerinin ne düşündugunun ne önemi var. Hem doğunca nasil severler kimbilir. Mis gibi kokan, minicik bir bebek. Tadını çıkarınHerkese merhaba. Moralim biraz bozuk kizlar, cok sukur ben ve bebek iyiyiz. Cinsiyeti ogrendik erkekmis. Sevinen bir kisi bile olmadi hem kendi ailem hem esimin ailesi olsun bir dahakine kiz olur falan dedileresim ve benden baska sevinen kimse olmadi. Insanlari mutlu etmek zorunda degiliz biliyorum ama yine de bir modum dustu
Benim de dönem dönem ağrım oluyor. Birkaç gün sonra geçiyor. Uyurken ve otururken hamile yastığı kullanın. Uzun süre oturdugunuzda 5-10dk yürüyün. Kendinizi fazla yormayınMerhaba kızlar bu gün 16 haftalık olduk 3 gündür falan kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bu haftalarda normal mi acaba karnım büyüyünce bel ağrısı olur diye düşünüyordum çok erken başlamadı mı
Tamam daha dikkat edeyim teşekkür ederimBenim de dönem dönem ağrım oluyor. Birkaç gün sonra geçiyor. Uyurken ve otururken hamile yastığı kullanın. Uzun süre oturdugunuzda 5-10dk yürüyün. Kendinizi fazla yormayın
Merhaba, ben 5 ekimde ilk asimi oldum biontech. Kol agrisi disinda hic bisey hissetmedim. Birazda yorgunluk vardi ama asiyla alakali mi bilmiyorum cunku hamileligim genel anlamda yorgun geciyor. Zaten iki doz sinovac olmussun canim biontech neden korkutuyor ki bence korkmaHerkese merhaba, iki doz sinovac olanlar için üçüncü doz hakkı bugün geri geldi önce bu bilgiyi vereyim. Doktorum bana hemen Biontech olacaksın dedi net şekilde, 14+6 yım şu an önümüzdeki hafta 15+4 olacağım güne Biontech için randevu aldım ama çok da tedirginim. Biontech aşısı olanlar ya da etrafında olanlar ne olur bana biraz bilgi verebilir misiniz? Çok ama çok ihtiyacım var şu an biraz rahatlamayaÇok teşekkür ederim şimdiden bu arada bebeğim erkek olacakmış nifty testi temiz geldi çok şükür cinsiyeti de öğrenmiş olduk.
Günaydın canım bugün ben de 16yı tamamladım. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Doktora sordum normal demişti bu haftalarda rahim büyüme atağı yaparmış.Merhaba kızlar bu gün 16 haftalık olduk 3 gündür falan kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bu haftalarda normal mi acaba karnım büyüyünce bel ağrısı olur diye düşünüyordum çok erken başlamadı mı
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin inşallahHerkese merhaba, iki doz sinovac olanlar için üçüncü doz hakkı bugün geri geldi önce bu bilgiyi vereyim. Doktorum bana hemen Biontech olacaksın dedi net şekilde, 14+6 yım şu an önümüzdeki hafta 15+4 olacağım güne Biontech için randevu aldım ama çok da tedirginim. Biontech aşısı olanlar ya da etrafında olanlar ne olur bana biraz bilgi verebilir misiniz? Çok ama çok ihtiyacım var şu an biraz rahatlamayaÇok teşekkür ederim şimdiden bu arada bebeğim erkek olacakmış nifty testi temiz geldi çok şükür cinsiyeti de öğrenmiş olduk.
canım bende çok tedirgindim ama doktorum hiç bekleme hemen ol dedi.Bende 13 haftada oldum biontech sadece kol ağrısı yaptı 2 gün başka bir şey olmadı çok şükür.Zaten ilk dozu hamilelik öncesi olmuştum.Doktoruna güven inşallah bir şey olmaz.Herkese merhaba, iki doz sinovac olanlar için üçüncü doz hakkı bugün geri geldi önce bu bilgiyi vereyim. Doktorum bana hemen Biontech olacaksın dedi net şekilde, 14+6 yım şu an önümüzdeki hafta 15+4 olacağım güne Biontech için randevu aldım ama çok da tedirginim. Biontech aşısı olanlar ya da etrafında olanlar ne olur bana biraz bilgi verebilir misiniz? Çok ama çok ihtiyacım var şu an biraz rahatlamayaÇok teşekkür ederim şimdiden bu arada bebeğim erkek olacakmış nifty testi temiz geldi çok şükür cinsiyeti de öğrenmiş olduk.
Evet benimde göbeğim aşırı kıllandı doktor lohusalık döneminde dökülecegini söylediSakın alma sonra hep almak zorunda kalacaksın o tugler doğumdan sonra yavaş yavaş normale dönecek hemen birde olmuyor belki ama düzeliyor sadece sabırlı ol
Normal olmasına sevindim ben ilerleyen zamanlar olur diye düşündüğüm için tedirgin olmustumGünaydın canım bugün ben de 16yı tamamladım. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Doktora sordum normal demişti bu haftalarda rahim büyüme atağı yaparmış.
Benim de ara ara oluyordu ama dün biraz fazlaydı. Azcık temizlik yaptım ortalığı toprladım ondan daha da arttı sanırım. Bugün dikkat edeceğim biraz, ama hamile yastığı gece gerçekten dinlendiriyor. Ben de öneririm
Canım bende benzer şeyler yaşadım, bizimde erkek sanki kimse sevinmedi gibi geldi banada. Hatta üzüldüm baya ağladım niye böyle yapıyorlar diye. Halbuki ben öncelikle sağlıklı olduğu için havalara uçmuştum sevinçten. Ama şimdi öyle davranmıyorlar herkes sabırsızlıkla bekliyor. Düşünmeden davranabiliyorlar bazen işte umursamamaya çalışmak lazım.Herkese merhaba. Moralim biraz bozuk kizlar, cok sukur ben ve bebek iyiyiz. Cinsiyeti ogrendik erkekmis. Sevinen bir kisi bile olmadi hem kendi ailem hem esimin ailesi olsun bir dahakine kiz olur falan dedileresim ve benden baska sevinen kimse olmadi. Insanlari mutlu etmek zorunda degiliz biliyorum ama yine de bir modum dustu
İzmir de var mıdır acaba ? Bakayim netten nasıl birseymisTaşlı köy armutu bulabilirsen hemen geçiriyor
Sabret sakın alma valla pişman olursun bende kumralım tüyler sarı inan sonradan düzeliyor. Alanların da erkek gibi göbek kılları oluyorTeşekkür ederim canım beyaz tende çok garip duruyor ama sabredeyim o zaman
İki doz sinovac aşı olanlar da biontec hicbir ağrı falan yapmıyor rahat olHerkese merhaba, iki doz sinovac olanlar için üçüncü doz hakkı bugün geri geldi önce bu bilgiyi vereyim. Doktorum bana hemen Biontech olacaksın dedi net şekilde, 14+6 yım şu an önümüzdeki hafta 15+4 olacağım güne Biontech için randevu aldım ama çok da tedirginim. Biontech aşısı olanlar ya da etrafında olanlar ne olur bana biraz bilgi verebilir misiniz? Çok ama çok ihtiyacım var şu an biraz rahatlamayaÇok teşekkür ederim şimdiden bu arada bebeğim erkek olacakmış nifty testi temiz geldi çok şükür cinsiyeti de öğrenmiş olduk.
Bende kumralım tüylerim sarı olmasına rağmen hamilelikte belirgin oldu ama kesinlikle almadım. Doğumdan 5 -6 ay sonra geçmeye başladı sonra da hiç belli olmadı ama alanlar lazerle kurulmaya çalıştı. Genç yaşta tüyler alınıyor temiz oluyor ama yaşlanınca alamadığınız bıyıklı sakallı teyzeler gibi göbek kıllı asla olmak istememEvet benimde göbeğim aşırı kıllandı doktor lohusalık döneminde dökülecegini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?