2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar, aranızda yakın zamanda ağda yaptıran oldu mu? Ya da yaptırmayı düşünen var mı
Benim gitmem lazım artık ama korkuyorum da biraz
Ben hala cesaret edemiyorum ağdaya hamilelikte jilete döndüm çok rahat geldi ama ağdanın konforunu da özlüyorum. Bir de göbeğimde kıllar çıktı alsam çoğalırsa diye korkuyorum. Doğumdan sonra dökülürse öyle kalsa hoş durmuyor. Sizin öyle bir sıkıntınız var mı hanımlar

Öyle mi oluyormuş benim de top gibi önde toplandı, gergin ve sert. Erkek gibi o zaman Daha cinsiyeti öğrenemedik biz de.

Tekrar merhaba arkadaşlar. Geçen gün yukaridakini yazmıştım bu gruba. Dün doktor kontrolum vardı 16 haftalık. Şükürler olsun her şey yolundaymis. Haftasına göre boyu kilosu vs iyi dedi. Hareketlerini de dünden beri biraz daha belirgin hissetmeye başladım. Kızıma bir kız kardeş daha geliyor

Benim durumumda olanlar için bilgilendirme yapayım dedim. Endişeye gerek yokmuş. Resmen çok az bir gobegim var hareket de fark etmiyordum ama bebeğim büyümeye devam ediyormuş içerde. İçimizi ferah tutup bu süreci sağlıkla gecirelim inşallah

Herkese merhaba. Moralim biraz bozuk kizlar, cok sukur ben ve bebek iyiyiz. Cinsiyeti ogrendik erkekmis. Sevinen bir kisi bile olmadi hem kendi ailem hem esimin ailesi olsun bir dahakine kiz olur falan dediler esim ve benden baska sevinen kimse olmadi. Insanlari mutlu etmek zorunda degiliz biliyorum ama yine de bir modum dustu

Günaydınn kızlarr Pierre cardin in bebek arabalarını kullanan var mı daha önce ? Birkaç modelin videosunu izledim de kafama yattı gibi , diğer modellerine de bakıcam . Sizce nasıl bunlar?

Oğlumu bu markanin arabasiyla buyuttum,15 sene once 3 tekerliekli bebek arabalari yeni cikmisti o zamanŞöyle söyliyim oğlumdan sonra 2 bebek daha buyudu o arabayla o kadar saglam di yani

Takma onlari canim ya bosversene Esinle ne guzel mutlu olmussunuzz o yeterli, erkek bebekler cok tatli oluyor yegenimden biliyorum saglikla gelsin insallah bidik

Kimisi erkek olur sevinir, kimisi kiz, o yuzden kimin mutlu olacağını düşünmemek lazım, onemli olan gercekten saglikli olmasi benim de insallah 3.kizim olucak, eşimin ailesi bilsin istemiyorum çünkü morali bozulanlar olucak, tabi bilselerdi önemli degil takmıyorum ama hiç diyesim yok, 2.kizimda bile arayıp cok uzulduk diyen oldu, ne ben ne esim boyle seylere aldirmiyoruz, sonucta veren Rabbim, gerisine kimse karisamaz, hangisinin daha hayırlı olduğunu kimse bilemez sen kimseyi takmamaya calis, bebek doğunca da bi suru laf eden oluyor gercekten yok sutun var mi yok mu, neyle besleniyor, az ye cok ye, sunu ye bunu, oyle bakılmaz böyle olur, emzik verme konuşmaz, kucağa alma alışır, mama yedi gec yürüyecek, daha neler neler eger takarsan her duyduğunu altında ezilirsin, güçlü ol dirayetli ol her zaman

Moralini hic bozma, sen ve esin bebeginiz icin yeterlisiniz. Ailelerinizin tepkisi elbette hos degil ama kafaya takma, kendine ve bebegine odaklan. Ona kavusacaginizin gunleri bol keyifle gecirmeye bak. Seni anliyorum cunku benim de yengem erkek olmasina uzuldu. Dedigi seyd
"zaten bi kiz kardesin yok, zaten ailenden uzakta yasiyosun, keske bi kizin olsaydi. Sana arkadas olurdu"
Evladin kizi erkegi olmaz. Saglikli olsunlar, cinsiyeti, dis gorunusu hic onemli degil. Onlar bizim canimiz kanimiz.

Gecen boyle birseye denk geldim

Gecenlerde bir arkadaş doktorunun coraspirin verdigini, direnc oldugu, daha önce bunu yaşayan var mı diye yazmıştı, yorumlara baktım bulamadım, benimde ilk gebeligimde oyle bir direnç sorunu vardı ve aspirin kullandım, cok sukur hic bir sorun olmadan dogdu bebegim

Canim bu direnc belirli bir haftadan sonra kendiliginden kaybolabiliyor,ozellikle boyle erken haftalarda baslayinca.Icini ferah tut,coraspini ihmal etme kaybolabilir yani

Kizlar aranizda hemoroid sorunu yasayan ve buna care bulan oldu mu ? Seneler once hemoroid icin kolonoskopi ameliyati olmustum. Maalesef ara sira anal fisür olusuyor basur kremiyle kisa surede geciyordu. Ama hamilelikte krem kullanamiyorum dogal yontemlerde etki etmiyor. Yememe dikkat ederim, bol su icerim nafile. 2 gundur cok hafif kanama da olusuyor. Sicak su, zeytinyagi vazelin etki etmiyor. Doktoruma yazsam bi onerisi olur mu acaba..

Sakın alma sonra hep almak zorunda kalacaksın o tugler doğumdan sonra yavaş yavaş normale dönecek hemen birde olmuyor belki ama düzeliyor sadece sabırlı ol

Bende kabızlık var 3 günde bir çıkıyorum. Düzenli bir kabızlık yaşıyorum. Doktorum inciri akşamdan bardağa koy içine sıcak su koy sabah kalkınca suyu iç, inciri ye hergun bunu yap. Ayrıca hergun 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içmeye çalış dedi. Basur da da işe yarar belki sonuçta kabizliktan dolayı bu durum oluşuyor

Bosver Allah sana bir bebek vermiş şükür sağlıklı da keyfini kacırmasinlar. Benim kızım var kardeşini kız ister diye düşündüm hep ama erkek diye bir sevindi havalara uçtu ne güzel işte dedi hem kızınız hem oğlunuz olacak ikisini de tadacaksiniz dedi kızım 8yasinda nasıl mutlu etti bizi.
Eve gelen bebek neşedir hayattır. Sen şimdi bebeğin için oda fikirleri bak, kıyafetler düşün, bebek bakimiyla ilgili metinler oku gerisini kulak ardı et canım.

Sana da cok gecmis olsun Kabizlik olmamasina ragmen bunu yasiyorum Zeytinyagini her sabah kahvaltimda bulunduruyorum. Kurutulmus incir de yerim ama dedigin gibi de deniyeyim. Doktorum bi krem yazdi, 4 gun kullan gecmezse genel cerrahiye yonlendiricem dedi.

Takma onlari canim ya bosversene Esinle ne guzel mutlu olmussunuzz o yeterli, erkek bebekler cok tatli oluyor yegenimden biliyorum saglikla gelsin insallah bidik

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar cok haklisiniz,ilk soku atlattim. Cok mutluyum sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…