2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bugün biraz temizlik yaptım eğilip kalktıkça karnım alttan üstten kasılır gibi oldu benim de onu hissedince bıraktım uzandım . Cenin pozisyonu diyorlar galiba öyle uzanıyorum kasılma hissedince , birkaç dakika sonra geçiyor sonra dik durabiliyorum tekrar

Hayırlı olsuuun Hangi modeli almıştın ona da bir bakayım sabah akşam bebek arabası bakıyoruz , kendimize araba alırken bu kadar incelemedik biz eşimle

Hayırlı olsuuun Hangi modeli almıştın ona da bir bakayım sabah akşam bebek arabası bakıyoruz , kendimize araba alırken bu kadar incelemedik biz eşimle
Peg perego new book city
Inan bizde surekli arastirdik yorulduk artik alalim gitsin dedik ve su an kafamiz baya rahatladi. Tek korkum pisman olmam.

Bende de öyle oldu canım temizlik yapıyorum yada herhangi birşey için de eğilince böyle Helen dogrulamiyorum kasılıp kalıyorum

Bugun e bebekte dolastim. Hersey pahali maalesef.... Zibinlar uygundu 3 aylar 7.90 ayrica 6 al 5 ode vardi sungerde 4 lu 10 liraydi... giyim olarak lcw hepsini sollamis... yazik 2 3 sefer giyecekleri kiyafetlere dunyanin parasi veriliyor

Eklentiler

• 20211024_144828.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
Aynen ben coğaldıkça korkmaya başladım böyle mi kalacak diye doktorum içimi rahatlatmıstı şimdi siz daha çok rahatlattınız

Bende zorlanıyorum eğilip kalkarken aşağıdan çıkacak sanki. Egilince karnım aciyor sıkışıyor. Uzanırken kalkmak için yan dönüp öyle kalkıyorum. Zor zamanlar başlıyor hareketler kısıtlanacak artık

Güle güle kullanın ısallah

Peg perego new book city
Inan bizde surekli arastirdik yorulduk artik alalim gitsin dedik ve su an kafamiz baya rahatladi. Tek korkum pisman olmam.
YouTube dan izledim şimdi incelemesini , bence gayet de memnun kalırsın çok kullanışlı bi arabaya benziyor . Şimdi bir tık daha kafam karıştı uzun zaman kullanılacak bi araba bence

Aman dikkat et.
Kocana yaptır kız sen yat 2.80

Bu ara ben de yemek yiyince alttan değil ama karnimdan patlayıp cikivercek gibi geliyor Nefes zor alıyorum bir süre. Sonra geciyor. Bu dönem de böyle demekki. Burada belirtilerin benzediğini görmek iyi geliyor demekki dönem dönem başka şeyler yaşanıyor diyorum rahatliyorum

YouTube dan izledim şimdi incelemesini , bence gayet de memnun kalırsın çok kullanışlı bi arabaya benziyor . Şimdi bir tık daha kafam karıştı uzun zaman kullanılacak bi araba bence
Evet evet cok saglam, uzun seneler kullanilir bana misin demez. Soylemesi ayip bizim hedef 3 cocuk. Bunu goz onunde bulundurarak aldik.

Günaydın kızlar 16+1 den selamlar
2 gün önce ben de azcık bir temizlik yaptım çok zorlandım yarıda bıraktım hemen. Bir süre de ağrım oldu korktum valla
Karnımın içinde bir balon var sanki oturup kalkarken bile hissediyorum ödüm kopuyor sıkışacak orada diye

Ah ah artik eski temizlik yapabilen, kosusturabilen halllerimiz kalmadi Ben de senin gibiyim, gunluk temizligi yaparken bile yoruluyorum. Karnim burnumda hallerimi dusunemiyorum. Bebislerimiz iyi olsunlarda ev temizligi sonraya da kalabilir. Ya da eslere yaptirilabilir.

Ay ona yaptırınca peşinde dolanmaktan ben daha çok yoruluyorum
sağolsun yine yapıyor da pes etmesi an meselesi benim yüzümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…