- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bugün biraz temizlik yaptım eğilip kalktıkça karnım alttan üstten kasılır gibi oldu benim de onu hissedince bıraktım uzandım . Cenin pozisyonu diyorlar galiba öyle uzanıyorum kasılma hissedince , birkaç dakika sonra geçiyor sonra dik durabiliyorum tekrarKizlar hayırlı günler size birşey soracağım sizlerde böyle eğilip doğrulurken zorlanma yaşıyor musunuz ben eğilip doğrulurken sanki karnın patlayacakmis gibi çocuk alttan çıkacakmış gibi oluyor böyle dik duramıyorum hemen neden olabilir ki varmı sizlerde bu sorun
Hayırlı olsuuunKizlar bugun bebek arabasini aldim. Sanki agir bisey aldim gibiinsallah pisman olmam. Valiz gibi suruklenebiliyor olmasi hosumuza gitti. Evimiz mustakil diye esim kanima girdi, agir kasa olsun daha saglam olur diye diye ikna etmeyi basardi satici esime arabanin uzerine oturun sizin kilonuzu bile tasir dedi ve bana misin demedi Bir kere alinan bisey, umarim bebek buyudukce pisman olup ikinci bebek arabasi bakmam.. Ayrica bebek magazalari tiklim tiklim, doviz kurlari artti, fiyatlar guncellenecek diye millet deli gibi alisveris yapiyordu. Ki cogu kadinin benim gibi karni bile pek belli degildi.
Peg perego new book cityHayırlı olsuuunHangi modeli almıştın ona da bir bakayım sabah akşam bebek arabası bakıyoruz , kendimize araba alırken bu kadar incelemedik biz eşimle
Bende de öyle oldu canım temizlik yapıyorum yada herhangi birşey için de eğilince böyle Helen dogrulamiyorum kasılıp kalıyorumBugün biraz temizlik yaptım eğilip kalktıkça karnım alttan üstten kasılır gibi oldu benim de onu hissedince bıraktım uzandım . Cenin pozisyonu diyorlar galiba öyle uzanıyorum kasılma hissedince , birkaç dakika sonra geçiyor sonra dik durabiliyorum tekrar
Birde sanki bu aralar kıpırdamadı yavaşladı gibi
Pazarda bulabilirsin belkiİzmir de var mıdır acaba ? Bakayim netten nasıl birseymis
Aynen ben coğaldıkça korkmaya başladım böyle mi kalacak diye doktorum içimi rahatlatmıstı şimdi siz daha çok rahatlattınızSabret sakın alma valla pişman olursun bende kumralım tüyler sarı inan sonradan düzeliyor. Alanların da erkek gibi göbek kılları oluyor
İki doz sinovac aşı olanlar da biontec hicbir ağrı falan yapmıyor rahat ol
Bende kumralım tüylerim sarı olmasına rağmen hamilelikte belirgin oldu ama kesinlikle almadım. Doğumdan 5 -6 ay sonra geçmeye başladı sonra da hiç belli olmadı ama alanlar lazerle kurulmaya çalıştı. Genç yaşta tüyler alınıyor temiz oluyor ama yaşlanınca alamadığınız bıyıklı sakallı teyzeler gibi göbek kıllı asla olmak istemem
Bende zorlanıyorum eğilip kalkarken aşağıdan çıkacak sanki. Egilince karnım aciyor sıkışıyor. Uzanırken kalkmak için yan dönüp öyle kalkıyorum. Zor zamanlar başlıyor hareketler kısıtlanacak artıkKizlar hayırlı günler size birşey soracağım sizlerde böyle eğilip doğrulurken zorlanma yaşıyor musunuz ben eğilip doğrulurken sanki karnın patlayacakmis gibi çocuk alttan çıkacakmış gibi oluyor böyle dik duramıyorum hemen neden olabilir ki varmı sizlerde bu sorun
Güle güle kullanın ısallahKizlar bugun bebek arabasini aldim. Sanki agir bisey aldim gibiinsallah pisman olmam. Valiz gibi suruklenebiliyor olmasi hosumuza gitti. Evimiz mustakil diye esim kanima girdi, agir kasa olsun daha saglam olur diye diye ikna etmeyi basardi satici esime arabanin uzerine oturun sizin kilonuzu bile tasir dedi ve bana misin demedi Bir kere alinan bisey, umarim bebek buyudukce pisman olup ikinci bebek arabasi bakmam.. Ayrica bebek magazalari tiklim tiklim, doviz kurlari artti, fiyatlar guncellenecek diye millet deli gibi alisveris yapiyordu. Ki cogu kadinin benim gibi karni bile pek belli degildi.
YouTube dan izledim şimdi incelemesini , bence gayet de memnun kalırsın çok kullanışlı bi arabaya benziyor . Şimdi bir tık daha kafam karıştıPeg perego new book city
Inan bizde surekli arastirdik yorulduk artik alalim gitsin dedik ve su an kafamiz baya rahatladi. Tek korkum pisman olmam.
Aman dikkat et.Bugün biraz temizlik yaptım eğilip kalktıkça karnım alttan üstten kasılır gibi oldu benim de onu hissedince bıraktım uzandım . Cenin pozisyonu diyorlar galiba öyle uzanıyorum kasılma hissedince , birkaç dakika sonra geçiyor sonra dik durabiliyorum tekrar
Kocama camları kapıları sildirdim ben de boyumun yettiği yerlerin tozunu alırmış gibi yaptım anca napimAman dikkat et.
Kocana yaptır kız sen yat 2.80
Aman birşey olmasında yavaş yavaş yapariz isleriBende zorlanıyorum eğilip kalkarken aşağıdan çıkacak sanki. Egilince karnım aciyor sıkışıyor. Uzanırken kalkmak için yan dönüp öyle kalkıyorum. Zor zamanlar başlıyor hareketler kısıtlanacak artık
Bu ara ben de yemek yiyince alttan değil ama karnimdan patlayıp cikivercek gibi geliyorKizlar hayırlı günler size birşey soracağım sizlerde böyle eğilip doğrulurken zorlanma yaşıyor musunuz ben eğilip doğrulurken sanki karnın patlayacakmis gibi çocuk alttan çıkacakmış gibi oluyor böyle dik duramıyorum hemen neden olabilir ki varmı sizlerde bu sorun
Çok teşekkür ederim canımCanim bu direnc belirli bir haftadan sonra kendiliginden kaybolabiliyor,ozellikle boyle erken haftalarda baslayinca.Icini ferah tut,coraspini ihmal etme kaybolabilir yani
Evet evet cok saglam, uzun seneler kullanilir bana misin demez. Soylemesi ayip bizim hedef 3 cocuk.YouTube dan izledim şimdi incelemesini , bence gayet de memnun kalırsın çok kullanışlı bi arabaya benziyor . Şimdi bir tık daha kafam karıştıuzun zaman kullanılacak bi araba bence
Ah ah artik eski temizlik yapabilen, kosusturabilen halllerimiz kalmadiGünaydın kızlar16+1 den selamlar
2 gün önce ben de azcık bir temizlik yaptım çok zorlandım yarıda bıraktım hemen. Bir süre de ağrım oldu korktum valla
Karnımın içinde bir balon var sanki oturup kalkarken bile hissediyorum ödüm kopuyor sıkışacak orada diye
Ay ona yaptırınca peşinde dolanmaktan ben daha çok yoruluyorumAh ah artik eski temizlik yapabilen, kosusturabilen halllerimiz kalmadiBen de senin gibiyim, gunluk temizligi yaparken bile yoruluyorum. Karnim burnumda hallerimi dusunemiyorum. Bebislerimiz iyi olsunlarda ev temizligi sonraya da kalabilir. Ya da eslere yaptirilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?