2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay ona yaptırınca peşinde dolanmaktan ben daha çok yoruluyorum
sağolsun yine yapıyor da pes etmesi an meselesi benim yüzümden
Ben de senin gibiyim. Hemen fircaliyor. Git uzan ayagimin altinda dolanma diyo. Ama benim de icime sinmiyor, nasil yaptigini gormem lazim. Ayy bi an annemin bana kucukken temizlik alistirmasi yaptigi anlar gozumun onune geldi.. mesela bi iş ogretirdi basimda durunca kizardim. Yapiyorum ya git sen basimda durma diye Daha ana olmadan anacigim gibi oldum, cocugumda da anneme kizdigim herseyi yapacagim gibime geliyor.

Bence boşverin nasıl yapıyorsa yapsınlar, en azından çaba göstermeleri güzel
Bende azıcık bişey yapınca hemen belim ağrımaya başlıyor, bırakıp uzanıyorum hemen.

Al benden de o kadar
Anneliğin doğasında var bence bu

Bence boşverin nasıl yapıyorsa yapsınlar, en azından çaba göstermeleri güzel
Bende azıcık bişey yapınca hemen belim ağrımaya başlıyor, bırakıp uzanıyorum hemen.
Zaten eskiden bir günde yaptığım işi 2-3 günde yapar olmuştum da geçen gün gerçekten korkuttu o ağrılar beni. Karnımda da ağrı hissettim o his kötüydü gerçekten. O yüzden ben de artık o moda girdim. Bebeğimden önemli değil ya. Kaç yıldır beklemişim uğraşmışım onun için

Ben de 3,5 aydan sonra çok rahat hissetmiştim. Her şeyi yapabilirmişim gibi enerji gelmişti. Ağrı yok, bulantı, halsizlik yok.
Bu haftasonu öyle temizlik yaptım ki, o anda sıcağı sıcağına bir şey hissetmedim ama 2 gündür karnımın alt kısmı ağrıyıp geçiyor ara ara. Doktora gidip bunu anlatmaya utanıyorum. Perşembe kontrole kadar bekleyeceğim ama elim yüreğimde

YouTube dan izledim şimdi incelemesini , bence gayet de memnun kalırsın çok kullanışlı bi arabaya benziyor . Şimdi bir tık daha kafam karıştı uzun zaman kullanılacak bi araba bence
Bende merak edip izledim
Ben kızımın arabasiji kullanacağım yeni almayacağım meraktan bana da bıktırdınız
Bebek arabası çok güzelmiş ne kadar pit pit tek tuşla açılıp kapanıyor. Sadece bebek arabasinin sırt kısmı düz yatmalı size tüyo çocuk içinde uyudu mu dümdüz yapılır ve mışıl mışıl uyur. Bu araba da yatıyor mu bilmem

Son düzenleme:
Bulantilarimiz bitti derken artık şişlik ve hareket kisitlamamiz başlayacak.

Benimkinin içinden yılların temizlikçisi çıktı banyoları bir güzel temizliyor anlatamam. Ben o kadar detaya girmem ben yatıyorum hafta sonları yapıyor sağolsun.

Baya yatiyor alt ama sifir dumduz olmuyor bi tik yukarida ama onu arti olarak gorduk rahat uzanir diye. Hersey tecrubeye sabit iste

Canım merhaba senin hangi genlerinde sorun var bana da hemotoloji Dr pıthtı atabilir bu durum hamilelikte daha yüksek demişti

Doktor bana uzandiginda agrin geçiyorsa cok önemli değildir dedi, ben yine de dikkat ediyorum tabi artik

Canım benim de aynen öyleydi alt karnım ağrıdı durdu.
Dün tüm gün uzandım sağa veya sola yatıp bacaklarımı karnıma çekip. Hiçbir şey yapmadım. Bir yemeğe kalktım. Öyle öyle geçti. İmkanın varsa sen de dinlendir kendini

Canım merhaba senin hangi genlerinde sorun var bana da hemotoloji Dr pıthtı atabilir bu durum hamilelikte daha yüksek demişti Eki Görüntüle 2939584
Merhaba, benim MTHFR677C Homozigot ve PAİSERPEİNE Heterozigot. Bu iki genin gebelikte direkt bağlantısı yok dediler ısrarla. Ben ilk gebeliğimde tüp bebek nedeniyle kan sulandırıcı kullanıyordum. Yoğun kanamayla düşük yaşadım 2 aylıkken.
Şimdi kendiliğimden hamile kaldım ve gittiğim hiçbir uzman kan sulandırıcı vermedi. Ama sadece genetik testin değil diğer kan sonuçları da önemli. Lupus, homosistein gibi değerlerim temiz çıkmıştı.
Hatırladığım kadarıyla gebelikte riskli olan FAKTÖR 2 ve FAKTÖR 5.
Benim danıştığım genetik uzmanları da gebelikte ve yaşlılıkta sık hareket ve bol sıvı tüketmem gerektiğini söyledi. Kan pıhtılaşma testlerim de normal şuanda sıkıntı yaşamıyorum ama babamın beyin ve bacak damarlarında tıkanıklık var. Muhtemelen ben de yaşlandığımda öyle olacağım. İyi ki sigarayı yıllar önce bırakmışım :))) Senin kadın doğumcun ne dedi bu sonuca?

Doktor bana uzandiginda agrin geçiyorsa cok önemli değildir dedi, ben yine de dikkat ediyorum tabi artik
Akıllandım, bir daha delikanlılık yapmayacağım :)
Sabah uyanıp işe geldim, eve gittiğimde mutlaka ben de o şekilde yatıp dinleneceğim. Bugün daha iyiyim sanki.
Bir de eşim moralimi bozdu, iş yaparken söylendi durdu, çocuğa bir şey olacak diye. Ben de onu kafaya taktım herhalde. Benim yüzümden bir şey mi oldu acaba. Keşke hareketleri hissetmeye başlasam...

Olmaz kuzum o kadardan birşey bugün daha iyiyim diyorsun. Akşam da dinlenince geçer tamamen. Bize bir uyarısı bence vücudumuzun bu ağrılar
Ben de hep geçmeyen ağrıdan korkulması gerektiğini okudum. Çok şükür hiçbirimiz yaşamayız inşallah öyle bir ağrı

Merhaba kızlar sınavlarım olduğu için pek giremiyorum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz Bende bir kaşıntı bir ilallah ettirdi 9.haftaya yakın başladı 13.haftadayım geçer belki dedim daha da arttı. Kaşınmaktan her tarafım yara oldu kadın doğum cildiyeye yönlendirdi.Cildiye doktoru hamilelikte son aylarda oluyor senin yaraların da derin olduğu için uyuz diye düşünüyorum dedi.Karaciğer enzimlerine vs. Baktı temiz çıktı. Uyuz için ilaca başlıcam ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum uyuz olsa çevremdeki insanlara da geçerdi hiç kimse de kaşıntı yok tek bende. Benim gibi bi durum yaşayan var mı kim anlar doğru tedaviyi uygular napıcamı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…