Park almayı düşünüyorum ben 2 beşik almak istemiyorum kuzenlerim de park beşik aldı 2 3 senedir kullanıyorlar çok memnunlarKızlarrr yatak bakıyorum ama sizce hangisi en kullanışlı?
Beşik, park yatak ?
Park yatak yeni doğana uygun mudur.?
Teşekkür ederim canım biraz önde gidiyor benimki ortalama tarih almıştık en son22.hafta en sagliklisi ama 21.de olur tabi, 21+6 da gitmistim ben daha önce yine oyle alirim herhlde
Erken gidenlerde var bende merak ettiğim için acaba erkene mi alsam yoksa iyi mi oldu diye kararsız kalmıştım. Çok teşekkür ederim canım tarihi değiştirmiyim hiçCanım benim de araştırdığım kadarıyla en uygun hafta 21+ lar oluyor. 19+ ve 20+ da gidenler tekrar çağırılabiliyor. ( ilk tüp bebek denemem zamanında pozitifi gören arkadaşlarda çok görmüştüm) Bazı organlar tam gelişimini tamamlmadığı için bir hafta on gün sonra falan tekrar çağırıldılar. Boşuna da strese girmişlerdi ister istemez bir sorun mu var diye.
O yüzden ben de senin gibi planlıyorum
Merhaba. Benimde rahmimde perde vardı. Rutin kontroller sırasında ortaya çıkmıştı. Ben ilk hamileliğimden önce histeroskopi oldum perde alındı. Şuanda tam hatırlamıyorum ama benim ki oldukça derin bir perdeydi. Çok şükür hamileliğimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece bebeğin yeri çok dardı. Şimdi 2.ye hamileyim ve ultrasonda yine gözüküyor derin olduğu için sanırım tamamı alınamadı.O yuzden bende biraz tedirginim. Sizinde ilkinde bir sıkıntı çıkmamış. İçinizi rahat tutun. Sağlıcakla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımızaKızlar merhaba nasılsınız. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim. Biraz canım sıkıldı zaten eşimle ayrı sehirlerdeyiz..kontrolüm vardı doktor önce söylemek istemedi ben ısrar edinxe söylemek zorunda kaldı..rahimde perde gibi birşey olduğunu söyledi kalp şeklinde rahim gibi düşüge sebeb olabiliyormuş. Bulunduğum şehir imkan yonunden sıfır doktorda şimdilik kontrol edeceğiz dedi. İkinci gebeliğim daha önce İst özelde doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmemisti Zeynep Kamil de ayrıntılıda Rahmin yamuk demiştibaşına böyle bir şey gelen var mı . Her ağrım olduğunda biraz evham yapmaya başladım
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tatli anlatmissinizBir oğlan pipisi de benden kızlar
Doktor cihazı karnıma koyar koymaz bizim oğlan açtı bacaklarını gösterdisağlıklı ya çok şükür o bile yetiyordu ama cinsiyeti bilmek de güzelmiş
Evlilik yıldönümümüz Cumartesi ama kurtlu ben duramayacağımı anladım, hastane çıkışı gittim direk sürpriz kutumu hazırladım eşim gelir gelmez de verdim, rahatladım
Insallah hic bir sorun cikmaz hersey yolundadirKızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadırizmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.
Ay çok güzelmiş bu daBizde bugun buna baktik odasinda kalici kalsin bu diye. Anne yani da ufak bisey dusunuyorum sonradan park olabilen Eki Görüntüle 2941676
Ben şimdiye kadar 3 kere detaylı yaptirdim farkli bebeklerde, hic vajinal bakılmadi, sonucta baktırmak istemiyorsan bunu soyleyebilirsin, cok gerekmedikçe kimse tercih etmiyor zaten, bunu kendine dert etme yoksa her muayene işkence gibi olur, bebegini görmeye gideceğin mutlu olacağın bir yer olarak düşünAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tatli anlatmissiniz
Insallah hic bir sorun cikmaz hersey yolundadirAyrintili ultrason vajinal yapilmiyor dimi biliyor musunuz? Bende hem muayene hem ultrason fobisi var gerilmeye basladim
Bu tarz yataklar kucuk oluyor, kullanışlı gibi gozuksede pek olmuyorBizde bugun buna baktik odasinda kalici kalsin bu diye. Anne yani da ufak bisey dusunuyorum sonradan park olabilen Eki Görüntüle 2941676
Biz de cilekten bu modellere baktik. Bebek buyudukce moduller yer degistirip tek kisilik yatak olmasi bizi cezbetti. Aynen senin gibi dusundum, bi park yatak ve boyle bi oda takimi. Park yatagi sonra salona alirim icinde kendi kendine oynarBizde bugun buna baktik odasinda kalici kalsin bu diye. Anne yani da ufak bisey dusunuyorum sonradan park olabilen
Biz de park yatagi ailelerimizin yanina giderken gotururuz diye dusunduk. Kapatinca baya az yer kapliyolar. En azindan yatili gittigimizde cocugun uyuyacagi yatak degismeyecegi icin yerini yadirgamaz.Ay çok güzelmiş bu da
Ben de aynı senin gibi planlıyorum. Olabilecek en erken zamanda odasında uyutmak istiyorum. Eşyalarını falan da koymaya ekstra yerim yok evde. O yüzden oda takımını komple alacağım şifonyer ve dolabıyla beraber. Sadece büyüyen beşiklerde enine dikkat etmeni öneririm. 80cm altı normal yayağa çevrildiğinde çok dar oluyormuş.
İlk aylar için de park yatak alacağım. Eşim de ben de gurbette olduğumuz için ailelerimizin yanına olabildiğince uzun süreli gitmeye çalışıyoruz. O yüzden sonrası için de kullanışlı olacak benim için2-3 yaşıan kadar götürürüm onu gittiğim yere.
Bu da benim beğendiğim daha hiç gidip bakmadım ama
InsAllah sizin de gonlunuzce olur❤yanilma payi koydugu icin dr esim hic moda girmiyor,onumuzde ki ay degisir falan kaptirmayim kendimi diyorAy çok güzel bi haberDarısı bana inşallah bir kızım olsun ya
Peki vajinal muayene son ay mi yapiliyor ? Ben de bunu merak ediyorum. Illa ki oluyodur ama ne zamanBen şimdiye kadar 3 kere detaylı yaptirdim farkli bebeklerde, hic vajinal bakılmadi, sonucta baktırmak istemiyorsan bunu soyleyebilirsin, cok gerekmedikçe kimse tercih etmiyor zaten, bunu kendine dert etme yoksa her muayene işkence gibi olur, bebegini görmeye gideceğin mutlu olacağın bir yer olarak düşüniyi düşün iyi olsun, guzel hayaller kur, çekim yasasını unutma, kendine guzel olan şeyleri cek
Sanirim 25.haftadan once idi,bebek hareketlerinde duzen beklenmemeli diyor uzmanlar yani bu haftalarda bazi gunler hissedip bazi gunler hic hissedemeyebilirmisiz.Panil yapmayin bence.Tatli biseyler yiyip solunuza yatin eminim hissedersiniz❤Kizlar günaydın herkese ya benn bebeğimin hareketleri az hissediyorum önceleri sanki daha çok hissediyordum gözle gorulmuyordu ama hissediyordum şimdi sadece kasılmaları var kıpırtı yok doktor randevuda haftaya sizce evham mi yapiyorumdur
Büyüyen beşiklerle ilgili olumsuz yorumlar da çok ama bence beklentiyle alakalı. Benim teyzem kızında nerdeyse 10 yaşına kadar kullandı. Çok memnun kaldı. 2 yaşından sonra büyüttü, çift taraflı bariyerle kullandı. Ben bile gittiğimde gün içinde kestirmek istediğimde yatıyordum o yataktaBiz de cilekten bu modellere baktik. Bebek buyudukce moduller yer degistirip tek kisilik yatak olmasi bizi cezbetti. Aynen senin gibi dusundum, bi park yatak ve boyle bi oda takimi. Park yatagi sonra salona alirim icinde kendi kendine oynar
Biz de park yatagi ailelerimizin yanina giderken gotururuz diye dusunduk. Kapatinca baya az yer kapliyolar. En azindan yatili gittigimizde cocugun uyuyacagi yatak degismeyecegi icin yerini yadirgamaz.
Vajinal yapılmıyor detayli kuzum, ancak rahim ağzına vs bakmak için ara ara kontrol etmişti kendi doktorum.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tatli anlatmissiniz
Insallah hic bir sorun cikmaz hersey yolundadirAyrintili ultrason vajinal yapilmiyor dimi biliyor musunuz? Bende hem muayene hem ultrason fobisi var gerilmeye basladim
Çat muayenesini kaydediyorsaniz 36 ve sonrası diye biliyorum kuzumPeki vajinal muayene son ay mi yapiliyor ? Ben de bunu merak ediyorum. Illa ki oluyodur ama ne zaman
Ben Medipol megada elif çiler hanıma gidiyorum kendisi normal doğum yanlısı biri bilginiz olsun :)Yarın kontrolüm vardı. Doktorum 2. kez aniden ameliyat planlıyor ve randevuyu erteliyor. Zaten fotoğrafları hep sezaryen doğumlar. Bende şüphe oluşturmaya başladı. Ben de aniden başka doktordan randevu aldım :)
İstanbul Avrupa yakası normal doğum yanlısı, sabırla ve özenle normal doğumu bekleyecek doktor arayışım var
Tatlı şeylerde yiyorum ama kızımda hemen hareket ederdi bunda pek etmiyorSanirim 25.haftadan once idi,bebek hareketlerinde duzen beklenmemeli diyor uzmanlar yani bu haftalarda bazi gunler hissedip bazi gunler hic hissedemeyebilirmisiz.Panil yapmayin bence.Tatli biseyler yiyip solunuza yatin eminim hissedersiniz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?