2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
22.hafta en sagliklisi ama 21.de olur tabi, 21+6 da gitmistim ben daha önce yine oyle alirim herhlde
Teşekkür ederim canım biraz önde gidiyor benimki ortalama tarih almıştık en son

Erken gidenlerde var bende merak ettiğim için acaba erkene mi alsam yoksa iyi mi oldu diye kararsız kalmıştım. Çok teşekkür ederim canım tarihi değiştirmiyim hiç

Merhaba. Benimde rahmimde perde vardı. Rutin kontroller sırasında ortaya çıkmıştı. Ben ilk hamileliğimden önce histeroskopi oldum perde alındı. Şuanda tam hatırlamıyorum ama benim ki oldukça derin bir perdeydi. Çok şükür hamileliğimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece bebeğin yeri çok dardı. Şimdi 2.ye hamileyim ve ultrasonda yine gözüküyor derin olduğu için sanırım tamamı alınamadı.O yuzden bende biraz tedirginim. Sizinde ilkinde bir sıkıntı çıkmamış. İçinizi rahat tutun. Sağlıcakla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok tatli anlatmissiniz
Kızlar ben 10 kasim a detaylı için randevu aldım, doktorum o haftayi uygun gördü. Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz herşeyi yolundadır izmir alsancakta gideceğim yer, 400 TL dedi yarim saat sürer dedi.
Insallah hic bir sorun cikmaz hersey yolundadir Ayrintili ultrason vajinal yapilmiyor dimi biliyor musunuz? Bende hem muayene hem ultrason fobisi var gerilmeye basladim

Bizde bugun buna baktik odasinda kalici kalsin bu diye. Anne yani da ufak bisey dusunuyorum sonradan park olabilen Eki Görüntüle 2941676
Ay çok güzelmiş bu da
Ben de aynı senin gibi planlıyorum. Olabilecek en erken zamanda odasında uyutmak istiyorum. Eşyalarını falan da koymaya ekstra yerim yok evde. O yüzden oda takımını komple alacağım şifonyer ve dolabıyla beraber. Sadece büyüyen beşiklerde enine dikkat etmeni öneririm. 80cm altı normal yayağa çevrildiğinde çok dar oluyormuş.

İlk aylar için de park yatak alacağım. Eşim de ben de gurbette olduğumuz için ailelerimizin yanına olabildiğince uzun süreli gitmeye çalışıyoruz. O yüzden sonrası için de kullanışlı olacak benim için 2-3 yaşıan kadar götürürüm onu gittiğim yere.
Bu da benim beğendiğim daha hiç gidip bakmadım ama

Eklentiler

• 208F94B0-61F3-4E30-8B87-D75BA9CBCE41.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37

Insallah hic bir sorun cikmaz hersey yolundadir Ayrintili ultrason vajinal yapilmiyor dimi biliyor musunuz? Bende hem muayene hem ultrason fobisi var gerilmeye basladim
Ben şimdiye kadar 3 kere detaylı yaptirdim farkli bebeklerde, hic vajinal bakılmadi, sonucta baktırmak istemiyorsan bunu soyleyebilirsin, cok gerekmedikçe kimse tercih etmiyor zaten, bunu kendine dert etme yoksa her muayene işkence gibi olur, bebegini görmeye gideceğin mutlu olacağın bir yer olarak düşün iyi düşün iyi olsun, guzel hayaller kur, çekim yasasını unutma, kendine guzel olan şeyleri cek

Bizde bugun buna baktik odasinda kalici kalsin bu diye. Anne yani da ufak bisey dusunuyorum sonradan park olabilen
Biz de cilekten bu modellere baktik. Bebek buyudukce moduller yer degistirip tek kisilik yatak olmasi bizi cezbetti. Aynen senin gibi dusundum, bi park yatak ve boyle bi oda takimi. Park yatagi sonra salona alirim icinde kendi kendine oynar
Biz de park yatagi ailelerimizin yanina giderken gotururuz diye dusunduk. Kapatinca baya az yer kapliyolar. En azindan yatili gittigimizde cocugun uyuyacagi yatak degismeyecegi icin yerini yadirgamaz.

Ay çok güzel bi haber Darısı bana inşallah bir kızım olsun ya
InsAllah sizin de gonlunuzce olur❤yanilma payi koydugu icin dr esim hic moda girmiyor,onumuzde ki ay degisir falan kaptirmayim kendimi diyorBi oglum var 15 yasinda,kiz dediginde ben de cok sevindim ama oncelikle saglikla kucaklamak tabi.Aksam lekelenmisim sabahta oldu,akinti olmus koyu sari kahveye donuk gibi cok canim sıkıldı.Dun 4 te muayene oldum hersey yolundaydi ama.15 dk inceledi doktorum ense kalinligina kadar bakti hatta cok begendi hersey yolunda dedi,bu lekelenme neyin nesi anlamadim.12.haftada da yasamistim sabah aksam vajinal fitil aliyorum zaten.Bekliyorum bakalim devam ederse yazacam doktoruma

Peki vajinal muayene son ay mi yapiliyor ? Ben de bunu merak ediyorum. Illa ki oluyodur ama ne zaman

Kizlar günaydın herkese ya benn bebeğimin hareketleri az hissediyorum önceleri sanki daha çok hissediyordum gözle gorulmuyordu ama hissediyordum şimdi sadece kasılmaları var kıpırtı yok doktor randevuda haftaya sizce evham mi yapiyorumdur

Sanirim 25.haftadan once idi,bebek hareketlerinde duzen beklenmemeli diyor uzmanlar yani bu haftalarda bazi gunler hissedip bazi gunler hic hissedemeyebilirmisiz.Panil yapmayin bence.Tatli biseyler yiyip solunuza yatin eminim hissedersiniz❤

Büyüyen beşiklerle ilgili olumsuz yorumlar da çok ama bence beklentiyle alakalı. Benim teyzem kızında nerdeyse 10 yaşına kadar kullandı. Çok memnun kaldı. 2 yaşından sonra büyüttü, çift taraflı bariyerle kullandı. Ben bile gittiğimde gün içinde kestirmek istediğimde yatıyordum o yatakta
Sadece işte enine dikkat etmek lazım. 80 veya çok fazla model de olmasa da 90 cm çok iyi oluyormuş. Geneli 70 cm ama onlar ilerisi için dar olabiliyormuş. Yavru yataklı olmaları da avantaj bence

Vajinal yapılmıyor detayli kuzum, ancak rahim ağzına vs bakmak için ara ara kontrol etmişti kendi doktorum.

Kızlaaar göğsünün altı kaşınan kimdi biri yazmıştı ama hatırlayamadım
Mahvoldum iki gündür yara olacak artık kaşımaktan

Ben Medipol megada elif çiler hanıma gidiyorum kendisi normal doğum yanlısı biri bilginiz olsun :)

Sanirim 25.haftadan once idi,bebek hareketlerinde duzen beklenmemeli diyor uzmanlar yani bu haftalarda bazi gunler hissedip bazi gunler hic hissedemeyebilirmisiz.Panil yapmayin bence.Tatli biseyler yiyip solunuza yatin eminim hissedersiniz❤
Tatlı şeylerde yiyorum ama kızımda hemen hareket ederdi bunda pek etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…