2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydin kizlar,cinsiyeti belli olmayanlar olarak az kaldik sanirim biri de bnmBugun kontrolum var umarim hersey yolundadir ve gitmisken cinsiyeti de ogrenirim

Bende yarın gideceğim tahminde bulunur diye düşünüyorum , en son 8.haftada gitmiştim zaten, bakalım son moda zarfa koydurma olayından yapcam doktorun yanında öğrenmek yerine sakin bi yerde bakıp öğrencem değişik bir psikolojideyim galiba

Kızlar merhaba nasılsınız. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim. Biraz canım sıkıldı zaten eşimle ayrı sehirlerdeyiz..kontrolüm vardı doktor önce söylemek istemedi ben ısrar edinxe söylemek zorunda kaldı..rahimde perde gibi birşey olduğunu söyledi kalp şeklinde rahim gibi düşüge sebeb olabiliyormuş. Bulunduğum şehir imkan yonunden sıfır doktorda şimdilik kontrol edeceğiz dedi. İkinci gebeliğim daha önce İst özelde doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmemisti Zeynep Kamil de ayrıntılıda Rahmin yamuk demişti başına böyle bir şey gelen var mı . Her ağrım olduğunda biraz evham yapmaya başladım

canim benim bilgiler yas ve beklenen dogum tarihi disinda yanlis ( ilk bebegimiz, hollandada yasiyorum ve bir oglumuz olacak :) ) bir problem degil, usenirsen kalsin, ama belki baskasinin satiriyla karismistir diye soyleyeyim dedim :)

Sende bendensin canım. Herşey yolunda giderken 14. Haftanın başlarında bir kanama yaşadım. Hemen apar topar hastaneye gittim çok şükür bebek iyiydi ama hiç hoşuma gitmeyecek bişey öğrendim. Plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş ve uzunluk 30 mm e düşmüş. Doktor hemen ilaç tedavisine başladı 4 gün sonra gel 25 mm e düştüyse dikiş atalım dedi. Çok şükür 32 mm e çıkmış sanırım yukarı çıkıyor şimdilik. Dikiş atmadan devam ediyoruz ve yatış verdi pek ayağa kalkma dedi. İlaçlara da devam. Ama sanırım benim doğum erken olacak gibi inşallah normale döner ama korkmuyorum desem yalan olur sana da çok geçmiş olsun bu arada

12+6 idim bugun,ultrasonda 13+6 ciktikTahminde bulundu %10 yanilma payı ile kız dedibakalim degismezse bidaha ki ay şimdilik kız gibi.Haber vereyim dedim

Hepsi ayri guzel heycanlar kuzum Darisi ogreneceklerin basina insallahh
Amin canım, sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri

Canım benim de 1 ay kadar önce perde değil ama yapışıklık gördü perinatolog, takip edilmesi gerekiyor dedi bana da. Benim kendi doktorum pek önemsemedi ama

O gün perinatolog bana da risklerden bahsederken perde ve yapışıklık diye ikisinden birden bahsetti. Benzer riskleri var.
Ama bak çok şükür bir bebeğini kucağına almışsın. Bildiğim kadarıyla yapışıklık sonradan olabiliyor ama perde doğuştan gelen genetik bir anomali. Yani ilk bebeğinde de vardı o perde içini rahat tut o yüzden sen sağlıkla tamamlayacağız inşallah

canim benim bilgiler yas ve beklenen dogum tarihi disinda yanlis ( ilk bebegimiz, hollandada yasiyorum ve bir oglumuz olacak :) ) bir problem degil, usenirsen kalsin, ama belki baskasinin satiriyla karismistir diye soyleyeyim dedim :)
Öyle olmuş galiba canım Bursa’dan bir arkadaşın bilgiler karışmış seninkiyle
Seninkileri düzelttim

Canım aynı günlerdeyiz okulda zor ayakta duruyorum sanırım genişlemeden dolayı yaşadığımız ağrılar.
Evet canım büyük ihtimalle. İlk bel ağrısı yaşadığımda tedirgin olmuştum açıkçası ama 2 güne geçti. Şuan artık kendimi çok yormamaya çalışıyorum ki tekrar belime vurmasın ağrısı diye. Bol bol dinlenmek şart artık

Selam kızlar, detaylı için tam olarak kaç + ya randevu aldınız? Doktorum 20-21 yazmış, bende 21+0 a randevu aldım ama doğru mu yaptım bilemedim

Selam kızlar, detaylı için tam olarak kaç + ya randevu aldınız? Doktorum 20-21 yazmış, bende 21+0 a randevu aldım ama doğru mu yaptım bilemedim
Canım benim de araştırdığım kadarıyla en uygun hafta 21+ lar oluyor. 19+ ve 20+ da gidenler tekrar çağırılabiliyor. ( ilk tüp bebek denemem zamanında pozitifi gören arkadaşlarda çok görmüştüm) Bazı organlar tam gelişimini tamamlmadığı için bir hafta on gün sonra falan tekrar çağırıldılar. Boşuna da strese girmişlerdi ister istemez bir sorun mu var diye.
O yüzden ben de senin gibi planlıyorum

22.hafta en sagliklisi ama 21.de olur tabi, 21+6 da gitmistim ben daha önce yine oyle alirim herhlde

Ihlamuru ihmal etme içine bal yada pekmez bir kaşık koy. Tavuk suyu çorba alan iç. Birsey olmaz iyileşirsin bak koronayi atlattım ben ateşler içinde yattım şükür iyileştim
Siyah turp bulabilirseniz onu al içini oyun ve içine bal koy sulansin şurup gibi olsun oksuruge iyi gelir.

Demek ki doktorlar 20 den sonra yapıyorlar doğrudur canim. Bana önceki gebelikte öyle dedikleri için söyledim. Cok kanamam olmasına rağmen 20. Haftayi beklediler ince almadılar.

Cok güzel olmus ellerine sağlık

Yapiyorum hepsini canim Esim eczaneye gtti biseyler bulmaya bir umut.. Doktor bisey veremem demisti cunku.. Birde covid olsaydi ne olurdu benim halim bilmiyorum, sen iyi dayandin canim ya

Anladim canim bakalim 20. haftalarda neler olacak

Aynen göremezlerse tekrar tekrar alabilirlermis yada başka gün cagirirlarmis hayırlısı ya güzel geçer isallah

Isallah hersey senin içinde yoluna girer kalçanın altına arada yastık koy öyle uzan. Dinlen şurada 5 ayımız kaldı ondan sonra bebiş peşinde koşacağız bu vakitleri özleyeceğiz

Kızlarrr yatak bakıyorum ama sizce hangisi en kullanışlı?
Beşik, park yatak ?
Park yatak yeni doğana uygun mudur.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…