Altan cebeci öneririm kesinlikle, 2 sene önce 600tlydi, suan henuz randevu almadığım için güncel ucreti bilmiyorumKizlar istanbulda ayrıntılı ultrason için randevu aldığınız dr lar kim ve fiyatları nasil
Günaydin kizlar,cinsiyeti belli olmayanlar olarak az kaldik sanirim biri de bnmBugun kontrolum var umarim hersey yolundadir ve gitmisken cinsiyeti de ogrenirim
canim benim bilgiler yas ve beklenen dogum tarihi disinda yanlis ( ilk bebegimiz, hollandada yasiyorum ve bir oglumuz olacak :) ) bir problem degil, usenirsen kalsin, ama belki baskasinin satiriyla karismistir diye soyleyeyim dedim :)2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız @Polyannaa 26 1 Nisan Sakarya 1. Erkek @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek @Halfteacher 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan Ankara 2. Erkek @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. sleepy05 29 7 Nisan İstanbul 1. Erkek @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız A ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. O Obayram 31 10 Nisan Sivas 1. Erkek @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek P pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek @ayprensesii 32 12 Nisan 2. @wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek MissPeaceful 30 13 Nisan 1. Kız @tosbaga 39 15 Nisan 1. @Inquisitive 36 15 Nisan Sakarya 2. İkiz Erkek @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek @glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız A alba2009 37 17 Nisan İstanbul 2. katmoeder 29 18 Nisan Bursa 1. Kız @Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. @pembemanolya 27 20 Nisan Bulgaristan 1. Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan 2. @Erguvan16 36 21 Nisan 3. @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan 1. Kız @mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız @EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. @Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek @mey94 27 24 Nisan 1. Yammelina90 32 24 Nisan 3. A afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Erkek @3cicekannesi 25 25 Nisan 4. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. @elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek A Adesadra 38 30 Nisan 2. @sessizharf 32 30 Nisan 2. @Brokilo 27 30 Nisan 1.
Sende bendensin canım. Herşey yolunda giderken 14. Haftanın başlarında bir kanama yaşadım. Hemen apar topar hastaneye gittim çok şükür bebek iyiydi ama hiç hoşuma gitmeyecek bişey öğrendim. Plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş ve uzunluk 30 mm e düşmüş. Doktor hemen ilaç tedavisine başladı 4 gün sonra gel 25 mm e düştüyse dikiş atalım dedi. Çok şükür 32 mm e çıkmış sanırım yukarı çıkıyor şimdilik. Dikiş atmadan devam ediyoruz ve yatış verdi pek ayağa kalkma dedi. İlaçlara da devam. Ama sanırım benim doğum erken olacak gibi inşallah normale döner ama korkmuyorum desem yalan olurDikiş rahim ağzını uzunluğunu ölçüp eğer kısa çıksaydı dikecekti. Düşük riskini azaltmak için öyle yapacaktı. Şimdilik dikmeden devam ama dikkat etmem lazım artık çok yoruluyorum ve bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor.
Hastalığın azalır artık isallah bol bol su ve ıhlamur iç ilik süt iç şifa olsun hepsi
12+6 idim bugun,ultrasonda 13+6 ciktikBende yarın gideceğim tahminde bulunur diye düşünüyorum , en son 8.haftada gitmiştim zaten, bakalım son moda zarfa koydurma olayından yapcam doktorun yanında öğrenmek yerine sakin bi yerde bakıp öğrencem değişik bir psikolojideyim galiba
Amin canım, sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleriHepsi ayri guzel heycanlar kuzumDarisi ogreneceklerin basina insallahh
Kızlar merhaba nasılsınız. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim. Biraz canım sıkıldı zaten eşimle ayrı sehirlerdeyiz..kontrolüm vardı doktor önce söylemek istemedi ben ısrar edinxe söylemek zorunda kaldı..rahimde perde gibi birşey olduğunu söyledi kalp şeklinde rahim gibi düşüge sebeb olabiliyormuş. Bulunduğum şehir imkan yonunden sıfır doktorda şimdilik kontrol edeceğiz dedi. İkinci gebeliğim daha önce İst özelde doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmemisti Zeynep Kamil de ayrıntılıda Rahmin yamuk demiştibaşına böyle bir şey gelen var mı . Her ağrım olduğunda biraz evham yapmaya başladım
Öyle olmuş galiba canımcanim benim bilgiler yas ve beklenen dogum tarihi disinda yanlis ( ilk bebegimiz, hollandada yasiyorum ve bir oglumuz olacak :) ) bir problem degil, usenirsen kalsin, ama belki baskasinin satiriyla karismistir diye soyleyeyim dedim :)
Bunu yazdım kenara bana çok yakın yeri zatenAltan cebeci öneririm kesinlikle, 2 sene önce 600tlydi, suan henuz randevu almadığım için güncel ucreti bilmiyorum
Evet canım büyük ihtimalle. İlk bel ağrısı yaşadığımda tedirgin olmuştum açıkçası ama 2 güne geçti. Şuan artık kendimi çok yormamaya çalışıyorum ki tekrar belime vurmasın ağrısı diye. Bol bol dinlenmek şart artıkCanım aynı günlerdeyiz okulda zor ayakta duruyorum sanırım genişlemeden dolayı yaşadığımız ağrılar.
Canım benim de araştırdığım kadarıyla en uygun hafta 21+ lar oluyor. 19+ ve 20+ da gidenler tekrar çağırılabiliyor. ( ilk tüp bebek denemem zamanında pozitifi gören arkadaşlarda çok görmüştüm) Bazı organlar tam gelişimini tamamlmadığı için bir hafta on gün sonra falan tekrar çağırıldılar. Boşuna da strese girmişlerdi ister istemez bir sorun mu var diye.Selam kızlar, detaylı için tam olarak kaç + ya randevu aldınız? Doktorum 20-21 yazmış, bende 21+0 a randevu aldım ama doğru mu yaptım bilemedim
22.hafta en sagliklisi ama 21.de olur tabi, 21+6 da gitmistim ben daha önce yine oyle alirim herhldeSelam kızlar, detaylı için tam olarak kaç + ya randevu aldınız? Doktorum 20-21 yazmış, bende 21+0 a randevu aldım ama doğru mu yaptım bilemedim
Ay çok güzel bi haber12+6 idim bugun,ultrasonda 13+6 ciktikTahminde bulundu %10 yanilma payı ile kız dedi bakalim degismezse bidaha ki ay şimdilik kız gibi.Haber vereyim dedim
Ihlamuru ihmal etme içine bal yada pekmez bir kaşık koy. Tavuk suyu çorba alan iç. Birsey olmaz iyileşirsin bak koronayi atlattım ben ateşler içinde yattım şükürAnladim canim hayirlisiyla guzel gecer insallah hic bir seye gerek kalmadan aliverirsin kucaginaCok kotuyum canim napicam bilmiyorum korkuyorum bebege zarar veririm diye cok kotu oksuruyorum
Beni de 20 kasim gibi cagirdi canim yani 20 haftalikken detayli ultrasona bakcaz dedi ama bi risk olup olmadigini soylemedi
Cok güzel olmus ellerine sağlıkBöyle birşey hazırladım canım valla hastaneden çıkıp 1 saat içinde bunu yapabildim
Hediyelerin üstüne karton kestim onun üstüne ultrason resmini koydum. Kutuyu ilk açınca mavişleri görmedi direk önce ultrasonu çözmeye çalıştı sonra bakabildi içine
@Polyannaa dan esinlendim
Yapiyorum hepsini canimIhlamuru ihmal etme içine bal yada pekmez bir kaşık koy. Tavuk suyu çorba alan iç. Birsey olmaz iyileşirsin bak koronayi atlattım ben ateşler içinde yattım şüküriyileştim
Siyah turp bulabilirseniz onu al içini oyun ve içine bal koy sulansin şurup gibi olsun oksuruge iyi gelir.
Demek ki doktorlar 20 den sonra yapıyorlar doğrudur canim. Bana önceki gebelikte öyle dedikleri için söyledim. Cok kanamam olmasına rağmen 20. Haftayi beklediler ince almadılar.
Aynen göremezlerse tekrar tekrar alabilirlermis yada başka gün cagirirlarmis hayırlısı ya güzel geçer isallahOnceki gebeligimde doktor 3 kere muayene etti, herseye bakmisti ama bi iki şey iyi gozukmuyordu, dedi icerde biraz çikolata ye yine alicam, o arada başka biri girdi çıktı ben girdim yine bakti bakti bebis dönmemiş, dedi yine bi çikolata daha yeyine biri girdi ve sonra ben girdim neyse ki donmustu bebis ama doktorum cok titizdi, olmasa yine yapacaktı cok ugrasti benimle ve o da 22.hafta en uygun olan zaman dedi, yanlis hatirlamiyorsam kalp ile alakali bazi seylerin gelisimi o zaman daha iyi gozlemleniyormus
Isallah hersey senin içinde yoluna girer kalçanın altına arada yastık koy öyle uzan. Dinlen şurada 5 ayımız kaldı ondan sonra bebiş peşinde koşacağız bu vakitleri özleyeceğizSende bendensin canım. Herşey yolunda giderken 14. Haftanın başlarında bir kanama yaşadım. Hemen apar topar hastaneye gittim çok şükür bebek iyiydi ama hiç hoşuma gitmeyecek bişey öğrendim. Plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş ve uzunluk 30 mm e düşmüş. Doktor hemen ilaç tedavisine başladı 4 gün sonra gel 25 mm e düştüyse dikiş atalım dedi. Çok şükür 32 mm e çıkmış sanırım yukarı çıkıyor şimdilik. Dikiş atmadan devam ediyoruz ve yatış verdi pek ayağa kalkma dedi. İlaçlara da devam. Ama sanırım benim doğum erken olacak gibi inşallah normale döner ama korkmuyorum desem yalan olursana da çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?