BenKızlar günaydın bim e gidip gelen ürünlerden alan var mı :))
Şimdi gidicem ben de bakalim neler kalmisKızlar günaydın bim e gidip gelen ürünlerden alan var mı :))
Bende oyun halısı aldım, ağız mendili, zıbın, şapka ne bulduysam bisuru şey aldım şimdidenBen
Yeni acilan bim var oraya gittim hem sakindi hem de flyer'daki hersey vardi.
1 tane oyun halisi ve 2 tane Babyjem silikon mama onlugu aldim, listemden silindi. Diger esyalara ihtiyacim yoktu almadim
Aynen canim ya en mantiklisi boyle gibi geldi bana da :) Derinlik 1 metre gosteriyor onu cozemedim ben 80x180 yaziyor ama derinlik 100 nasil oluyorAy çok güzelmiş bu da
Ben de aynı senin gibi planlıyorum. Olabilecek en erken zamanda odasında uyutmak istiyorum. Eşyalarını falan da koymaya ekstra yerim yok evde. O yüzden oda takımını komple alacağım şifonyer ve dolabıyla beraber. Sadece büyüyen beşiklerde enine dikkat etmeni öneririm. 80cm altı normal yayağa çevrildiğinde çok dar oluyormuş.
İlk aylar için de park yatak alacağım. Eşim de ben de gurbette olduğumuz için ailelerimizin yanına olabildiğince uzun süreli gitmeye çalışıyoruz. O yüzden sonrası için de kullanışlı olacak benim için2-3 yaşıan kadar götürürüm onu gittiğim yere.
Bu da benim beğendiğim daha hiç gidip bakmadım ama
Evet cok mantikli canim oyle tatilde yada ailelerin yanina gidince park yatak kurtarici olcak :)Biz de cilekten bu modellere baktik. Bebek buyudukce moduller yer degistirip tek kisilik yatak olmasi bizi cezbetti. Aynen senin gibi dusundum, bi park yatak ve boyle bi oda takimi. Park yatagi sonra salona alirim icinde kendi kendine oynar
Biz de park yatagi ailelerimizin yanina giderken gotururuz diye dusunduk. Kapatinca baya az yer kapliyolar. En azindan yatili gittigimizde cocugun uyuyacagi yatak degismeyecegi icin yerini yadirgamaz.
15 yasina kadar bile kullanilirmis ama yani 7-8 yasina kadar yatsa o bile yeter :) iyi yapmis teyzeniz insallah bizlerde memnun kaliriz pisman olmayiz :)Büyüyen beşiklerle ilgili olumsuz yorumlar da çok ama bence beklentiyle alakalı. Benim teyzem kızında nerdeyse 10 yaşına kadar kullandı. Çok memnun kaldı. 2 yaşından sonra büyüttü, çift taraflı bariyerle kullandı. Ben bile gittiğimde gün içinde kestirmek istediğimde yatıyordum o yatakta
aynen bencede canimSadece işte enine dikkat etmek lazım. 80 veya çok fazla model de olmasa da 90 cm çok iyi oluyormuş. Geneli 70 cm ama onlar ilerisi için dar olabiliyormuş. Yavru yataklı olmaları da avantaj bence
Ayy gondersenize resimleri kizlarBende oyun halısı aldım, ağız mendili, zıbın, şapka ne bulduysam bisuru şey aldım şimdiden
Bende kaptırmam sanırım insan farklı cinsiyet duyunca inanamıyor haklısınız :)) İnsallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Siizn adınızada çok sevindimInsAllah sizin de gonlunuzce olur❤yanilma payi koydugu icin dr esim hic moda girmiyor,onumuzde ki ay degisir falan kaptirmayim kendimi diyorBi oglum var 15 yasinda,kiz dediginde ben de cok sevindim ama oncelikle saglikla kucaklamak tabi.Aksam lekelenmisim sabahta oldu,akinti olmus koyu sari kahveye donuk gibi cok canim sıkıldı.Dun 4 te muayene oldum hersey yolundaydi ama.15 dk inceledi doktorum ense kalinligina kadar bakti hatta cok begendi hersey yolunda dedi,bu lekelenme neyin nesi anlamadim.12.haftada da yasamistim sabah aksam vajinal fitil aliyorum zaten.Bekliyorum bakalim devam ederse yazacam doktoruma
Bende Medipol megaya gidiyorum:) Burcu hanıma kuzenimde onda doğum yaptı o yuzden tercih ettim. İlk doğumumda bu hastanede olmuştu hastaneden yana memnunum zatenBen Medipol megada elif çiler hanıma gidiyorum kendisi normal doğum yanlısı biri bilginiz olsun :)
Tamamen kisi ile alakali birsey mesela kasik agrin olur, akintin olur o zaman doktor vajinal bakmak ister ultrasonla degil ama baska bir aletle icerde mantar, enfeksiyon yada başka birsey varmi diye yada karından bakiyorken bazi ölçümleri ile alamaz o zaman bakmak isteyebilir, mesela riskli bir gebeliktir rahim boyuna ve kalınlığında bakmak icinde vajinal muayene yapabilir, yani bunun bir kriteri yok, hic vajinal muayene olmadan dogum yapanlarda oluyor, bazi doktorlar son ayda çatı muayenesi yapabiliyor bazilari yapmiyor, illa olcak diye birsey yok tamamen doktora ve şartlara bağlıPeki vajinal muayene son ay mi yapiliyor ? Ben de bunu merak ediyorum. Illa ki oluyodur ama ne zaman
Ben mesela daha hiç karından muayene olmadım hep vajinal . Doktordan doktora da değişebiliyor bu durum biraz, karından net görünmeyen vajinal görünüyor herhangi bi durumda erken fark edebilmek adına, belli bir aya gelene kadar vajinal ultrason tercih ediyor burdaki doktorlar mesela .Tamamen kisi ile alakali birsey mesela kasik agrin olur, akintin olur o zaman doktor vajinal bakmak ister ultrasonla degil ama baska bir aletle icerde mantar, enfeksiyon yada başka birsey varmi diye yada karından bakiyorken bazi ölçümleri ile alamaz o zaman bakmak isteyebilir, mesela riskli bir gebeliktir rahim boyuna ve kalınlığında bakmak icinde vajinal muayene yapabilir, yani bunun bir kriteri yok, hic vajinal muayene olmadan dogum yapanlarda oluyor, bazi doktorlar son ayda çatı muayenesi yapabiliyor bazilari yapmiyor, illa olcak diye birsey yok tamamen doktora ve şartlara bağlı
O biraz senin yaşadığınız yer ile alakali olmus canim ama turkiyede genelde ilk tercih hep karından oluyor, çoğunlukla yeterli oluyorBen mesela daha hiç karından muayene olmadım hep vajinal . Doktordan doktora da değişebiliyor bu durum biraz, karından net görünmeyen vajinal görünüyor herhangi bi durumda erken fark edebilmek adına, belli bir aya gelene kadar vajinal ultrason tercih ediyor burdaki doktorlar mesela .
Benim kızımın yatagi böyleydi ve ölçü olarak 90 cm ×190 cm bence yeteri kadar büyük bir ölçü çok da kullanışlı bir yatak çekmecesi dolabi alt kısmı süper eşya alıyordu. Belki senin gördüğün kucuk ölçü olabilir. Bazen biri gelirdi o yatakta yatardi çocuk yatağı olmasına rağmen sağlamdı. Galiba bu yataklarda da kaliteye göre değişiyor ben gördüklerim hep iyiydi.Bu tarz yataklar kucuk oluyor, kullanışlı gibi gozuksede pek olmuyor
Ben yazmıştım çok kaşınıyorum diye ve dün bir anda yine kocaman şişti göğüsler. Göbek de çok kaşınıyor, bebe yağı, bazen badem yağı sürüp açıyorum emsin deri diye bekliyorum. Kaşıma sakın çatlama yapar bol krem, yag sür öyle rahatlat cildiniKızlaaar göğsünün altı kaşınan kimdibiri yazmıştı ama hatırlayamadım
Mahvoldum iki gündür yara olacak artık kaşımaktan
Mutlaka öyledir, ben kizima yine yavrusu olan 90x200 lik bir yatak almistim ama cok kullanmadık, kizim yalnız yatmak istemedi genelde bizimle yattiBenim kızımın yatagi böyleydi ve ölçü olarak 90 cm ×190 cm bence yeteri kadar büyük bir ölçü çok da kullanışlı bir yatak çekmecesi dolabi alt kısmı süper eşya alıyordu. Belki senin gördüğün kucuk ölçü olabilir. Bazen biri gelirdi o yatakta yatardi çocuk yatağı olmasına rağmen sağlamdı. Galiba bu yataklarda da kaliteye göre değişiyor ben gördüklerim hep iyiydi.
Ay o biraz saçmaymış ultrason zararlı bir şey değil 3 haftada bir ya da her ay yapılmasında bir sakınca yok . Mezura ile takip ne ya hangi devirde yaşıyoruzO biraz senin yaşadığınız yer ile alakali olmus canim ama turkiyede genelde ilk tercih hep karından oluyor, çoğunlukla yeterli oluyorbazi Ülkelerde toplam ultrason 3 yada 4 oluyor tum gebelik boyunca, aylik takipler mezura ile yapılıyor, o yuzden Avrupanin bir kısmı ve amerikada yaşayanların az gormek ile alakali sitemleri oluyordu
Bende medipol esenlere gidiyorum. Megada muayne ücreti ne kadar acaba birde doğum fiyatı aldınız mı hiç?Bende Medipol megaya gidiyorum:) Burcu hanıma kuzenimde onda doğum yaptı o yuzden tercih ettim. İlk doğumumda bu hastanede olmuştu hastaneden yana memnunum zaten
Muayene 225 tl doğum için sormadım daha açıkçası ama kuzen benim için sormuştu 3-4 ay önce sezeryan fiyatı 5 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bir daha ki gttiğimde soracağım ama.Bende medipol esenlere gidiyorum. Megada muayne ücreti ne kadar acaba birde doğum fiyatı aldınız mı hiç?
Teşekkür ederim. Esenlere göre yüksekmiş.Muayene 225 tl doğum için sormadım daha açıkçası ama kuzen benim için sormuştu 3-4 ay önce sezeryan fiyatı 5 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bir daha ki gttiğimde soracağım ama.
Fransada 3 kere ultrason yapiliyor. Her ay ultrason bebegin beyin ve gozune zarar veriyor dusuncesindeler. Ne kadar dogru bilemem. Ama sadece 3 kere bebegi gormekte konulabilecek teshisler icin yetersiz gibime geliyor..O biraz senin yaşadığınız yer ile alakali olmus canim ama turkiyede genelde ilk tercih hep karından oluyor, çoğunlukla yeterli oluyorbazi Ülkelerde toplam ultrason 3 yada 4 oluyor tum gebelik boyunca, aylik takipler mezura ile yapılıyor, o yuzden Avrupanin bir kısmı ve amerikada yaşayanların az gormek ile alakali sitemleri oluyordu
Kaşıdım ki vallaBen yazmıştım çok kaşınıyorum diye ve dün bir anda yine kocaman şişti göğüsler. Göbek de çok kaşınıyor, bebe yağı, bazen badem yağı sürüp açıyorum emsin deri diye bekliyorum. Kaşıma sakın çatlama yapar bol krem, yag sür öyle rahatlat cildini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?