2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar günaydın bim e gidip gelen ürünlerden alan var mı :))
Ben
Yeni acilan bim var oraya gittim hem sakindi hem de flyer'daki hersey vardi.
1 tane oyun halisi ve 2 tane Babyjem silikon mama onlugu aldim, listemden silindi. Diger esyalara ihtiyacim yoktu almadim

Ben
Yeni acilan bim var oraya gittim hem sakindi hem de flyer'daki hersey vardi.
1 tane oyun halisi ve 2 tane Babyjem silikon mama onlugu aldim, listemden silindi. Diger esyalara ihtiyacim yoktu almadim
Bende oyun halısı aldım, ağız mendili, zıbın, şapka ne bulduysam bisuru şey aldım şimdiden

Aynen canim ya en mantiklisi boyle gibi geldi bana da :) Derinlik 1 metre gosteriyor onu cozemedim ben 80x180 yaziyor ama derinlik 100 nasil oluyor

Evet cok mantikli canim oyle tatilde yada ailelerin yanina gidince park yatak kurtarici olcak :)

15 yasina kadar bile kullanilirmis ama yani 7-8 yasina kadar yatsa o bile yeter :) iyi yapmis teyzeniz insallah bizlerde memnun kaliriz pisman olmayiz :)

Sadece işte enine dikkat etmek lazım. 80 veya çok fazla model de olmasa da 90 cm çok iyi oluyormuş. Geneli 70 cm ama onlar ilerisi için dar olabiliyormuş. Yavru yataklı olmaları da avantaj bence
aynen bencede canim derinligi 1 metreymis bence baya yeterli ilerisi icinde

Bende oyun halısı aldım, ağız mendili, zıbın, şapka ne bulduysam bisuru şey aldım şimdiden
Ayy gondersenize resimleri kizlar ben hala hastayim bari esimi gondereyim birazdan

Bende kaptırmam sanırım insan farklı cinsiyet duyunca inanamıyor haklısınız :)) İnsallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız. Siizn adınızada çok sevindim her annenin bir kızı olması çok güzeldir eminim

Ben Medipol megada elif çiler hanıma gidiyorum kendisi normal doğum yanlısı biri bilginiz olsun :)
Bende Medipol megaya gidiyorum:) Burcu hanıma kuzenimde onda doğum yaptı o yuzden tercih ettim. İlk doğumumda bu hastanede olmuştu hastaneden yana memnunum zaten

Kızlar annem de bir sürü ağız bezi almış çok lazım olacak diye . Kalitesi iyiymiş bim e uğrayıp bi bakın

Peki vajinal muayene son ay mi yapiliyor ? Ben de bunu merak ediyorum. Illa ki oluyodur ama ne zaman
Tamamen kisi ile alakali birsey mesela kasik agrin olur, akintin olur o zaman doktor vajinal bakmak ister ultrasonla degil ama baska bir aletle icerde mantar, enfeksiyon yada başka birsey varmi diye yada karından bakiyorken bazi ölçümleri ile alamaz o zaman bakmak isteyebilir, mesela riskli bir gebeliktir rahim boyuna ve kalınlığında bakmak icinde vajinal muayene yapabilir, yani bunun bir kriteri yok, hic vajinal muayene olmadan dogum yapanlarda oluyor, bazi doktorlar son ayda çatı muayenesi yapabiliyor bazilari yapmiyor, illa olcak diye birsey yok tamamen doktora ve şartlara bağlı

Ben mesela daha hiç karından muayene olmadım hep vajinal . Doktordan doktora da değişebiliyor bu durum biraz, karından net görünmeyen vajinal görünüyor herhangi bi durumda erken fark edebilmek adına, belli bir aya gelene kadar vajinal ultrason tercih ediyor burdaki doktorlar mesela .

O biraz senin yaşadığınız yer ile alakali olmus canim ama turkiyede genelde ilk tercih hep karından oluyor, çoğunlukla yeterli oluyor bazi Ülkelerde toplam ultrason 3 yada 4 oluyor tum gebelik boyunca, aylik takipler mezura ile yapılıyor, o yuzden Avrupanin bir kısmı ve amerikada yaşayanların az gormek ile alakali sitemleri oluyordu

Bu tarz yataklar kucuk oluyor, kullanışlı gibi gozuksede pek olmuyor
Benim kızımın yatagi böyleydi ve ölçü olarak 90 cm ×190 cm bence yeteri kadar büyük bir ölçü çok da kullanışlı bir yatak çekmecesi dolabi alt kısmı süper eşya alıyordu. Belki senin gördüğün kucuk ölçü olabilir. Bazen biri gelirdi o yatakta yatardi çocuk yatağı olmasına rağmen sağlamdı. Galiba bu yataklarda da kaliteye göre değişiyor ben gördüklerim hep iyiydi.

Kızlaaar göğsünün altı kaşınan kimdi biri yazmıştı ama hatırlayamadım
Mahvoldum iki gündür yara olacak artık kaşımaktan
Ben yazmıştım çok kaşınıyorum diye ve dün bir anda yine kocaman şişti göğüsler. Göbek de çok kaşınıyor, bebe yağı, bazen badem yağı sürüp açıyorum emsin deri diye bekliyorum. Kaşıma sakın çatlama yapar bol krem, yag sür öyle rahatlat cildini

Mutlaka öyledir, ben kizima yine yavrusu olan 90x200 lik bir yatak almistim ama cok kullanmadık, kizim yalnız yatmak istemedi genelde bizimle yatti onun yataginda da eve yatıya gelen annem ablam yatti, suan 6 yasinda yeni oda alicam ama bu sefer 140 lik yatak istiyorum arada anne beraber yatalım diyor hepimiz için rahat olur

Ay o biraz saçmaymış ultrason zararlı bir şey değil 3 haftada bir ya da her ay yapılmasında bir sakınca yok . Mezura ile takip ne ya hangi devirde yaşıyoruz

Bende Medipol megaya gidiyorum:) Burcu hanıma kuzenimde onda doğum yaptı o yuzden tercih ettim. İlk doğumumda bu hastanede olmuştu hastaneden yana memnunum zaten
Bende medipol esenlere gidiyorum. Megada muayne ücreti ne kadar acaba birde doğum fiyatı aldınız mı hiç?

Hamilelik depresyonu yaşayan var mı ya 2 gündür hiç çekilecek gibi değilim dipteyim. Mazeret dönemim ondandır inşallah. Her şeye kırılmalar, kafaya takmalar ben kendime tahammül edemez oldum. İnşallah böyle gitmez

Bende medipol esenlere gidiyorum. Megada muayne ücreti ne kadar acaba birde doğum fiyatı aldınız mı hiç?
Muayene 225 tl doğum için sormadım daha açıkçası ama kuzen benim için sormuştu 3-4 ay önce sezeryan fiyatı 5 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bir daha ki gttiğimde soracağım ama.

Fransada 3 kere ultrason yapiliyor. Her ay ultrason bebegin beyin ve gozune zarar veriyor dusuncesindeler. Ne kadar dogru bilemem. Ama sadece 3 kere bebegi gormekte konulabilecek teshisler icin yetersiz gibime geliyor..

Kaşıdım ki valla ya benim kilo alıp vermekten zaten çok fazla çatlağım olduğu için daha fazla çatlamayı dert etmiyordum açıkçası. O yüzden hiç bişey almadım sürmeye. Ama kaşıntıları düşünemedim. Kupkuru zaten kaşınan yerler. Bugün çıkamadım da yarın hemen alayım bir bebe yağı o zaman. Hangi marka alayım? hiç kullanmadım da şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…