Vajinal progestan kullaniyormusun? Doktorum dikis atmış kadar etki yapıyor demistiDikiş rahim ağzını uzunluğunu ölçüp eğer kısa çıksaydı dikecekti. Düşük riskini azaltmak için öyle yapacaktı. Şimdilik dikmeden devam ama dikkat etmem lazım artık çok yoruluyorum ve bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor.
Hastalığın azalır artık isallah bol bol su ve ıhlamur iç ilik süt iç şifa olsun hepsi
22. Hafta da bakilirmis aslında sana erken randevu vermişler. Eğer büyük riskin varsa o zaman 20. Haftada da bakılıyor. Sen önce baktirmis olacaksın bence güzel. Doktorum yarım saat sürer ama bebek bazi yerlerini göstermezsen sure uzayabilir dedi. Mutlaka tüm ölçümleri almaları gerekiyormuş.Detaylı ultrason evet kuzum, 20 haftalık olacağız, Alsancak MR ismi
Evet kullanıyorum canim 30. Haftaya kadar da devam edeceğim. Cok dikkat ederek evde işlerimi yapıyorum. Bol bol uzanıyorum ki bebek aşağıya inmesin. Rabbım bu sefer kucağıma almayı nasip etsin istiyoruz.Vajinal progestan kullaniyormusun? Doktorum dikis atmış kadar etki yapıyor demisti
Anladim canim hayirlisiyla guzel gecer insallah hic bir seye gerek kalmadan aliverirsin kucaginaDikiş rahim ağzını uzunluğunu ölçüp eğer kısa çıksaydı dikecekti. Düşük riskini azaltmak için öyle yapacaktı. Şimdilik dikmeden devam ama dikkat etmem lazım artık çok yoruluyorum ve bebek büyüdükçe aşağıya baskı artıyor.
Hastalığın azalır artık isallah bol bol su ve ıhlamur iç ilik süt iç şifa olsun hepsi
Beni de 20 kasim gibi cagirdi canim yani 20 haftalikken detayli ultrasona bakcaz dedi ama bi risk olup olmadigini soylemedi22. Hafta da bakilirmis aslında sana erken randevu vermişler. Eğer büyük riskin varsa o zaman 20. Haftada da bakılıyor. Sen önce baktirmis olacaksın bence güzel. Doktorum yarım saat sürer ama bebek bazi yerlerini göstermezsen sure uzayabilir dedi. Mutlaka tüm ölçümleri almaları gerekiyormuş.
Çok teşekkür ederim canım benimBende de aynısı çıktı. Ecopirine başladı. Başka bi dr a gittim o yok dedi ama zaten ecopirin kullanmalısın sen dedi. Tüp bebek benim ki ondan da olabilir. Kısacası hiçç takma kafana çünkü sıkıntılı bir durum değil. İlacını aksatma. İçini ferah tut
Ben Başakşehir'deyim. Evet tarihler aynı sanırım. Benim geç döllenme oldu. Doktorum 11 Temmuz'u adetimin ilk günü gibi düşünmemi söyledi :) Sizin ne zaman?Semt olarak neredesiniz bahcesehir ve fatihte önerebilirim
Evet özellikle bütün uzuvların ic organ olculerinin Vs herşeyin kontrolü oluyormus. Hepimiz guzel sonuclar alırız inşallah22. Hafta da bakilirmis aslında sana erken randevu vermişler. Eğer büyük riskin varsa o zaman 20. Haftada da bakılıyor. Sen önce baktirmis olacaksın bence güzel. Doktorum yarım saat sürer ama bebek bazi yerlerini göstermezsen sure uzayabilir dedi. Mutlaka tüm ölçümleri almaları gerekiyormuş.
Fatihte sule selman a gidiyorum ssvd destekleyici bir takip edin isterseniz kendinizi biruni üniversitesinde hocalık yapıyor birde bahcesehir acibademde Semra özer var 10 temmuz benimde satım bu arada yakinmisiz ilk kızımı bahcesehir 5. Kısımda doğum yapmıştımBen Başakşehir'deyim. Evet tarihler aynı sanırım. Benim geç döllenme oldu. Doktorum 11 Temmuz'u adetimin ilk günü gibi düşünmemi söyledi :) Sizin ne zaman?
GünaydııınnGünaydin kizlar,cinsiyeti belli olmayanlar olarak az kaldik sanirim biri de bnmBugun kontrolum var umarim hersey yolundadir ve gitmisken cinsiyeti de ogrenirim
Böyle birşey hazırladım canım valla hastaneden çıkıp 1 saat içinde bunu yapabildimoyyy hadi saglikla gelsin oglusunn
supriz kutuyu bizde goreliiiiim
Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim da
Saglikli olsunlar da inanin gec ogrensekte olurGünaydııınnne güzel orda 12-13-14. Haftalarda doktor en azından cinsiyet tahmini yapıyor . Burda %100 emin olmadan söylemiyor ben hala öğrenemedim,en son gittiğimde tahmin bile yapmadı
Yaa cok guzel eline saglikkBöyle birşey hazırladım canım valla hastaneden çıkıp 1 saat içinde bunu yapabildim
Hediyelerin üstüne karton kestim onun üstüne ultrason resmini koydum. Kutuyu ilk açınca mavişleri görmedi direk önce ultrasonu çözmeye çalıştı sonra bakabildi içine
Polyannaa dan esinlendim
Seninki ayrı bir güzel ama canım, kaç gün beklediniz, heycanlandınız hem de beraberYaa cok guzel eline saglikkbende oyle bisey istiyoduum ama okadar hasta ve halsizdim ki ilk oyuncakcidan ne gorduysem aldim ciktim
Bence en dogrusunu yapiyolar. Bana 12.haftada bisey dedi, 14.haftada ayri bisey. Haftaya randevum var 16.haftada yine tereddutteyim, cinsiyeti degisecek mi diye.Günaydııınnne güzel orda 12-13-14. Haftalarda doktor en azından cinsiyet tahmini yapıyor . Burda %100 emin olmadan söylemiyor ben hala öğrenemedim,en son gittiğimde tahmin bile yapmadı
Canım aynı günlerdeyiz okulda zor ayakta duruyorum sanırım genişlemeden dolayı yaşadığımız ağrılar.Kızlar bugün 16+2yim. Fakat bir haftadır kuyruk sokumu tarafımda bir ağrı yaşıyorum. Sinir sıkışması gibi bir şey. Ayağıma vuruyor ağrısı tam üzerine basamıyorum. Bazen sekerek yürüyorum. Sanki kütlese orası rahatlayacakmışım gibi geliyor. Sizde de böyle oluyor mu yasodamı muzumu cevizimi sütümü ihmal etmemeye çalışıyorum her gün ama neden oluyor acaba? Daha doktor randevuma da 10 gün var
Amin insallah saglikla gelicek bebegin canimEvet kullanıyorum canim 30. Haftaya kadar da devam edeceğim. Cok dikkat ederek evde işlerimi yapıyorum. Bol bol uzanıyorum ki bebek aşağıya inmesin. Rabbım bu sefer kucağıma almayı nasip etsin istiyoruz.
Onceki gebeligimde doktor 3 kere muayene etti, herseye bakmisti ama bi iki şey iyi gozukmuyordu, dedi icerde biraz çikolata ye yine alicam, o arada başka biri girdi çıktı ben girdim yine bakti bakti bebis dönmemiş, dedi yine bi çikolata daha ye22. Hafta da bakilirmis aslında sana erken randevu vermişler. Eğer büyük riskin varsa o zaman 20. Haftada da bakılıyor. Sen önce baktirmis olacaksın bence güzel. Doktorum yarım saat sürer ama bebek bazi yerlerini göstermezsen sure uzayabilir dedi. Mutlaka tüm ölçümleri almaları gerekiyormuş.
Hepsi ayri guzel heycanlar kuzumSeninki ayrı bir güzel ama canım, kaç gün beklediniz, heycanlandınız hem de beraber
Bana baksana 4te hastaneden çıktım 6buçukta eşim geldi eve, adam üstünü değiştirene kadar bile on kere yanına gidip gidip sırıttımdeğil 2 gün 10 dkka bekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?