2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Vajinal progestan kullaniyormusun? Doktorum dikis atmış kadar etki yapıyor demisti

Detaylı ultrason evet kuzum, 20 haftalık olacağız, Alsancak MR ismi
22. Hafta da bakilirmis aslında sana erken randevu vermişler. Eğer büyük riskin varsa o zaman 20. Haftada da bakılıyor. Sen önce baktirmis olacaksın bence güzel. Doktorum yarım saat sürer ama bebek bazi yerlerini göstermezsen sure uzayabilir dedi. Mutlaka tüm ölçümleri almaları gerekiyormuş.

Vajinal progestan kullaniyormusun? Doktorum dikis atmış kadar etki yapıyor demisti
Evet kullanıyorum canim 30. Haftaya kadar da devam edeceğim. Cok dikkat ederek evde işlerimi yapıyorum. Bol bol uzanıyorum ki bebek aşağıya inmesin. Rabbım bu sefer kucağıma almayı nasip etsin istiyoruz.

Anladim canim hayirlisiyla guzel gecer insallah hic bir seye gerek kalmadan aliverirsin kucagina Cok kotuyum canim napicam bilmiyorum korkuyorum bebege zarar veririm diye cok kotu oksuruyorum

Beni de 20 kasim gibi cagirdi canim yani 20 haftalikken detayli ultrasona bakcaz dedi ama bi risk olup olmadigini soylemedi

Çok teşekkür ederim canım benim

Evet özellikle bütün uzuvların ic organ olculerinin Vs herşeyin kontrolü oluyormus. Hepimiz guzel sonuclar alırız inşallah

Ben Başakşehir'deyim. Evet tarihler aynı sanırım. Benim geç döllenme oldu. Doktorum 11 Temmuz'u adetimin ilk günü gibi düşünmemi söyledi :) Sizin ne zaman?
Fatihte sule selman a gidiyorum ssvd destekleyici bir takip edin isterseniz kendinizi biruni üniversitesinde hocalık yapıyor birde bahcesehir acibademde Semra özer var 10 temmuz benimde satım bu arada yakinmisiz ilk kızımı bahcesehir 5. Kısımda doğum yapmıştım

Günaydin kizlar,cinsiyeti belli olmayanlar olarak az kaldik sanirim biri de bnmBugun kontrolum var umarim hersey yolundadir ve gitmisken cinsiyeti de ogrenirim
Günaydııınn ne güzel orda 12-13-14. Haftalarda doktor en azından cinsiyet tahmini yapıyor . Burda %100 emin olmadan söylemiyor ben hala öğrenemedim,en son gittiğimde tahmin bile yapmadı

oyyy hadi saglikla gelsin oglusunn
supriz kutuyu bizde goreliiiiim

Detayli ultrason icin demi canim? Kac haftalik oluyor 10 kasim da
Böyle birşey hazırladım canım valla hastaneden çıkıp 1 saat içinde bunu yapabildim

Hediyelerin üstüne karton kestim onun üstüne ultrason resmini koydum. Kutuyu ilk açınca mavişleri görmedi direk önce ultrasonu çözmeye çalıştı sonra bakabildi içine

Polyannaa dan esinlendim

Eklentiler

• 411E109B-5DAA-4C20-9ECA-D475E1EDD7F5.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 5CF46121-D867-4995-89B7-896B5ECD41CC.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 51A557FC-2E90-4797-B591-5FBEF2138A41.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 56
Günaydııınn ne güzel orda 12-13-14. Haftalarda doktor en azından cinsiyet tahmini yapıyor . Burda %100 emin olmadan söylemiyor ben hala öğrenemedim,en son gittiğimde tahmin bile yapmadı
Saglikli olsunlar da inanin gec ogrensekte olurTabi insan merak etmiyor mu deliii gibiiGeç olsun temiz olsun diyelim o zaman sonradan degismesindense

Yaa cok guzel eline saglikk bende oyle bisey istiyoduum ama okadar hasta ve halsizdim ki ilk oyuncakcidan ne gorduysem aldim ciktim

Yaa cok guzel eline saglikk bende oyle bisey istiyoduum ama okadar hasta ve halsizdim ki ilk oyuncakcidan ne gorduysem aldim ciktim
Seninki ayrı bir güzel ama canım, kaç gün beklediniz, heycanlandınız hem de beraber
Bana baksana 4te hastaneden çıktım 6buçukta eşim geldi eve, adam üstünü değiştirene kadar bile on kere yanına gidip gidip sırıttım değil 2 gün 10 dkka bekleyemedim

Bence en dogrusunu yapiyolar. Bana 12.haftada bisey dedi, 14.haftada ayri bisey. Haftaya randevum var 16.haftada yine tereddutteyim, cinsiyeti degisecek mi diye. Halbuki hic sesini cikartmayip direk 16.haftada yorumda bulunsaydi ne guzel olurdu. Bu seferde offf niye tahminde bulunmuyo diye meraklanirdim.

Canım aynı günlerdeyiz okulda zor ayakta duruyorum sanırım genişlemeden dolayı yaşadığımız ağrılar.

Evet kullanıyorum canim 30. Haftaya kadar da devam edeceğim. Cok dikkat ederek evde işlerimi yapıyorum. Bol bol uzanıyorum ki bebek aşağıya inmesin. Rabbım bu sefer kucağıma almayı nasip etsin istiyoruz.
Amin insallah saglikla gelicek bebegin canim

Onceki gebeligimde doktor 3 kere muayene etti, herseye bakmisti ama bi iki şey iyi gozukmuyordu, dedi icerde biraz çikolata ye yine alicam, o arada başka biri girdi çıktı ben girdim yine bakti bakti bebis dönmemiş, dedi yine bi çikolata daha ye yine biri girdi ve sonra ben girdim neyse ki donmustu bebis ama doktorum cok titizdi, olmasa yine yapacaktı cok ugrasti benimle ve o da 22.hafta en uygun olan zaman dedi, yanlis hatirlamiyorsam kalp ile alakali bazi seylerin gelisimi o zaman daha iyi gozlemleniyormus

Hepsi ayri guzel heycanlar kuzum Darisi ogreneceklerin basina insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…