- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
Baktirmak istemedigimi soylemekte sorun yok fakat rutinde yapilmasi gereken birseyse mecbur yaptiririm diye geriliyordum biraz, sevindim rutin olmadiginaBen şimdiye kadar 3 kere detaylı yaptirdim farkli bebeklerde, hic vajinal bakılmadi, sonucta baktırmak istemiyorsan bunu soyleyebilirsin, cok gerekmedikçe kimse tercih etmiyor zaten, bunu kendine dert etme yoksa her muayene işkence gibi olur, bebegini görmeye gideceğin mutlu olacağın bir yer olarak düşüniyi düşün iyi olsun, guzel hayaller kur, çekim yasasını unutma, kendine guzel olan şeyleri cek
Çok teşekkür ediyorum. Hemen araştıracağımFatihte sule selman a gidiyorum ssvd destekleyici bir takip edin isterseniz kendinizi biruni üniversitesinde hocalık yapıyor birde bahcesehir acibademde Semra özer var 10 temmuz benimde satım bu arada yakinmisiz ilk kızımı bahcesehir 5. Kısımda doğum yapmıştım
Aaa çok güzel bir bilgi bu. Teşekkür ederim. Benim kontrollerim de Mega’da. AraştıracağımBen Medipol megada elif çiler hanıma gidiyorum kendisi normal doğum yanlısı biri bilginiz olsun :)
Aman canim hemen cik o durumdan, ustunden atmaya calis depresyondayim diye sakin ama sakin dusunme. Cik disari gez kitap oku zijnini mesgul et lutfenHamilelik depresyonu yaşayan var mı ya2 gündür hiç çekilecek gibi değilim dipteyim. Mazeret dönemim ondandır inşallah. Her şeye kırılmalar, kafaya takmalar ben kendime tahammül edemez oldum. İnşallah böyle gitmez
Valla gecen baya bi odem yapmistim annemlerin yanina gittimde ama cok sukur ozume dondum 17 haftalik 3 kilodayim hala cok sukur, cok dar giymedigim icin kimse goremiyor gobegimi :)Benim gibi karnı hiç büyümeyen var mı 18+1 olduk fakat 2 aylıkmış gibi hamile olduğumu kimse anlamıyor
Canim cok gecmis olsun ama onemli bisey degil gibi geldi bana seklinden dolayi erken dogum olacagini sanmam ki insallah da olmaz. Sen gonlunu ferah tutmaya calis cok sukur ki bebeginin biseyi yokPerşembe günü kontroldeydim. Rahmimin üst tarafında çöküklük vardı, bunu rahim filminden biliyordum. Ama bebek büyüdükçe top gibi kalmış orası. Doktor “miyomun var mıydı?” dedi. Yoktu. O zaman bu miyom değil rahmin kalp gibi. Kasılma yaşadın mı? Dinlenince geçmeyen ağrıların olursa haber ver dedi. Bir ihtimal erken doğum olabilir takip edeceğiz dedi.
Bir şeyleri kafama takmaya yer arayan ben şimdi bundan başka bir şey düşünmüyorum. Acaba benim yapabileceğim bir şey var mı? Neye dikkat etmem gerekiyor?
Sağol canım evet bebek iyi, azıcık göbekli dedi :))))Aman canim hemen cik o durumdan, ustunden atmaya calis depresyondayim diye sakin ama sakin dusunme. Cik disari gez kitap oku zijnini mesgul et lutfen
Valla gecen baya bi odem yapmistim annemlerin yanina gittimde ama cok sukur ozume dondum 17 haftalik 3 kilodayim hala cok sukur, cok dar giymedigim icin kimse goremiyor gobegimi :)
Canim cok gecmis olsun ama onemli bisey degil gibi geldi bana seklinden dolayi erken dogum olacagini sanmam ki insallah da olmaz. Sen gonlunu ferah tutmaya calis cok sukur ki bebeginin biseyi yok
Johnsons baba pembe kullanıyorum kokusu çok güzel. Tüm vücuda sürüyorum topuk catlagimi bile düzeltti. Hem çatlak artmasın diye hemde bu kesintisi önlemek için günde 2-3 kere krem, yag, bebe losyonu farklı farklı sürüyorum rahatlatiyorKaşıdım ki vallaya benim kilo alıp vermekten zaten çok fazla çatlağım olduğu için daha fazla çatlamayı dert etmiyordum açıkçası. O yüzden hiç bişey almadım sürmeye. Ama kaşıntıları düşünemedim. Kupkuru zaten kaşınan yerler. Bugün çıkamadım da yarın hemen alayım bir bebe yağı o zaman. Hangi marka alayım? hiç kullanmadım da şimdiye kadar
Oyy gobusunu yeriz annesi :) Insallah yeri daralinca da bisey olmaz canimSağol canım evet bebek iyi, azıcık göbekli dedi :))))
Yeri daraldıkça bakalım ne olacak?
Dar kıyafet giymiyorum ondan belli olmuyor. Goguslerim çok büyüdü göbek küçük kaldı kol bacak inca garip bir vucud oldu resmen saklıyorum kendimiBenim gibi karnı hiç büyümeyen var mı 18+1 olduk fakat 2 aylıkmış gibi hamile olduğumu kimse anlamıyor
Regl dönemine denk geliyor galiba arada o durum oluyor. Kendini görmemek için dışarı çık yürüyüş yap. Sevdiğin bir arkadaşınla vakit geçir, içini dök, rahatla sakinlestir kendini. Sen mutlu ol bebeginde mutlu bebek olsun. Anne hamileyken huzurlu mutlu olunca bebegi de öyle olur. Rahatlamak için meditasyon yapabilirsin iyi geliyor.Hamilelik depresyonu yaşayan var mı ya2 gündür hiç çekilecek gibi değilim dipteyim. Mazeret dönemim ondandır inşallah. Her şeye kırılmalar, kafaya takmalar ben kendime tahammül edemez oldum. İnşallah böyle gitmez
Bi guncelleme de benden olsun.....Merhaba kizlarNasilsiniz bugun bi guncelleme yapsak mi ?
Benim hastaligim cok sukur ki bitmek uzere artik uyuyup rahat nefes alabiliyorum
#16+6 dayiz Imom, demir ilaci ve d vitamini iciyorum
#gripp disinda bi sikayetim yok cok sukur
#kilom +3
#bebisimizz de kiz
Ben sinovac olacağım üçüncü dozuHerkese merhaba, iki doz sinovac olanlar için üçüncü doz hakkı bugün geri geldi önce bu bilgiyi vereyim. Doktorum bana hemen Biontech olacaksın dedi net şekilde, 14+6 yım şu an önümüzdeki hafta 15+4 olacağım güne Biontech için randevu aldım ama çok da tedirginim. Biontech aşısı olanlar ya da etrafında olanlar ne olur bana biraz bilgi verebilir misiniz? Çok ama çok ihtiyacım var şu an biraz rahatlamayaÇok teşekkür ederim şimdiden bu arada bebeğim erkek olacakmış nifty testi temiz geldi çok şükür cinsiyeti de öğrenmiş olduk.
Merhaba,Merhaba kizlarNasilsiniz bugun bi guncelleme yapsak mi ?
Benim hastaligim cok sukur ki bitmek uzere artik uyuyup rahat nefes alabiliyorum
#kilom +3
#bebisimizz de kiz
MerhabalarMerhaba kizlarNasilsiniz bugun bi guncelleme yapsak mi ?
#kilom +3
#bebisimizz de kiz
Inslalah her şey yolunda gider sağlıkla alirsiniz kucağınıza siz kime gidiyorsunuz dr.aPerşembe günü kontroldeydim. Rahmimin üst tarafında çöküklük vardı, bunu rahim filminden biliyordum. Ama bebek büyüdükçe top gibi kalmış orası. Doktor “miyomun var mıydı?” dedi. Yoktu. O zaman bu miyom değil rahmin kalp gibi. Kasılma yaşadın mı? Dinlenince geçmeyen ağrıların olursa haber ver dedi. Bir ihtimal erken doğum olabilir takip edeceğiz dedi.
Bir şeyleri kafama takmaya yer arayan ben şimdi bundan başka bir şey düşünmüyorum. Acaba benim yapabileceğim bir şey var mı? Neye dikkat etmem gerekiyor?
Demiri bende 2 gun ictim kabizlik yapti 2 gun icmedim, sanirim araliklarla iccemBi guncelleme de benden olsun.....
#16+1 deyim pregnavit ve d vitamini iciyorum (demir hapini kestim, fazla kabiz oluyorum- depo igne isteyecegim bu hafta acitir ama ne yapalim.
#Burnum tikaniyor, gece geniz akintim oluyor, gebelikte olaganmis ama sabah oksurtuyor onun harici hamd olsun iyiyim.
#Kilom: -1.5 (hafif hafif aliyorum artik)
#Bebisler: ikiz erkek
Kasinti bende gebeligin basinda vardi 3 ay cektimMerhaba,
16+5 oldum bende. Doktorum demir ilacı, dvit, decavit ilaçlarını verdi folik asit kesti.
2 kilo aldım. Bol kaşıntıyla bebe yağı sürerek savaşıyorum.
Ogluşumun hareketlerini çok fark edemiyorum
Ne guzel oldu bu guncellemelerMerhabalarbir güncelleme de benden gelsin o zaman
15+5 teyiz bugün.
Vitabiotics Pregnacare kullanıyorum . İçeriğinde omega 3,folik asit, e,c,d,k,b1,b2,b3,b6,b12 vitaminleri,biotin,demir,magnezyum,selenyum,çinko,iyot,betakaroten ve bal var . Doktorum hepsini ayrı ayrı vermek yerine böyle bi karışım kullanmamı tavsiye etti.
Kilom +3,5
Geceleri yatarken burun tıkanıklığı yaşıyorum son zamanlar , yastığımı yükseliyorum biraz o iyi geldi.
Cinsiyetimiz çarsamba günü belli olacak inşallah
Merhabalarbir güncelleme de benden gelsin o zaman
15+5 teyiz bugün.
Vitabiotics Pregnacare kullanıyorum . İçeriğinde omega 3,folik asit, e,c,d,k,b1,b2,b3,b6,b12 vitaminleri,biotin,demir,magnezyum,selenyum,çinko,iyot,betakaroten ve bal var . Doktorum hepsini ayrı ayrı vermek yerine böyle bi karışım kullanmamı tavsiye etti.
Kilom +3,5
Geceleri yatarken burun tıkanıklığı yaşıyorum son zamanlar , yastığımı yükseliyorum biraz o iyi geldi.
Cinsiyetimiz çarsamba günü belli olacak inşallah
Bende daha önceki gebelikte vitafemin kullandım içinde hersey vardı balık yağı bile vardı şimdi böyle ayrı ayrı verdi. Bir arkadaşımla d vit kullanmış bebeğin bingildak kapalı doğmuş. Bunu da duyunca bende bunları kullanmayıp vitafemin mi alsam. Balık yiyemiyorum çünkü pisiremiyorum balık yağı vermedi kafam karıştı bende bu vitaminlerden istiyorumDemiri bende 2 gun ictim kabizlik yapti 2 gun icmedim, sanirim araliklarla iccemOy ikizler seni zayiflatmis desene annesi evet bol bol ye artik kilo alirsin bencede
Kasinti bende gebeligin basinda vardi 3 ay cektimEgzama oldugunu soyledi doktor sadece gobegimde ve bacaklarimda vardi. Sirkeli suyla sildim dusa girdim o baya iyi geldi canim dene istersen doktor onerisiydi.
Oy ne kadar guzeel hareketleri hissetmenBizde henuz yok
Ne guzel oldu bu guncellemelerCok iyi gidiyoruz bence Benim de Imom omega vitaminimde car bu saydiklarin canim en mantiklisi bu sekilde olan. Ay cok az kalmis hadi bakalim insallah gonlunden gecen saglikli bir bebisin olur insallah
İnsallah canım benimDemiri bende 2 gun ictim kabizlik yapti 2 gun icmedim, sanirim araliklarla iccemOy ikizler seni zayiflatmis desene annesi evet bol bol ye artik kilo alirsin bencede
Kasinti bende gebeligin basinda vardi 3 ay cektimEgzama oldugunu soyledi doktor sadece gobegimde ve bacaklarimda vardi. Sirkeli suyla sildim dusa girdim o baya iyi geldi canim dene istersen doktor onerisiydi.
Oy ne kadar guzeel hareketleri hissetmenBizde henuz yok
Ne guzel oldu bu guncellemelerCok iyi gidiyoruz bence Benim de Imom omega vitaminimde car bu saydiklarin canim en mantiklisi bu sekilde olan. Ay cok az kalmis hadi bakalim insallah gonlunden gecen saglikli bir bebisin olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?