2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Baktirmak istemedigimi soylemekte sorun yok fakat rutinde yapilmasi gereken birseyse mecbur yaptiririm diye geriliyordum biraz, sevindim rutin olmadigina cok sukur vesveseli bir hamile degilim tadini cikarmaya calisiyorum. Burada herkesin birbirini pozitif yonlendirmesi de ayrica cok hosuma gidiyor soylemeden gecemedim

Çok teşekkür ediyorum. Hemen araştıracağım

Perşembe günü kontroldeydim. Rahmimin üst tarafında çöküklük vardı, bunu rahim filminden biliyordum. Ama bebek büyüdükçe top gibi kalmış orası. Doktor “miyomun var mıydı?” dedi. Yoktu. O zaman bu miyom değil rahmin kalp gibi. Kasılma yaşadın mı? Dinlenince geçmeyen ağrıların olursa haber ver dedi. Bir ihtimal erken doğum olabilir takip edeceğiz dedi.
Bir şeyleri kafama takmaya yer arayan ben şimdi bundan başka bir şey düşünmüyorum. Acaba benim yapabileceğim bir şey var mı? Neye dikkat etmem gerekiyor?

Aman canim hemen cik o durumdan, ustunden atmaya calis depresyondayim diye sakin ama sakin dusunme. Cik disari gez kitap oku zijnini mesgul et lutfen
Benim gibi karnı hiç büyümeyen var mı 18+1 olduk fakat 2 aylıkmış gibi hamile olduğumu kimse anlamıyor
Valla gecen baya bi odem yapmistim annemlerin yanina gittimde ama cok sukur ozume dondum 17 haftalik 3 kilodayim hala cok sukur, cok dar giymedigim icin kimse goremiyor gobegimi :)

Canim cok gecmis olsun ama onemli bisey degil gibi geldi bana seklinden dolayi erken dogum olacagini sanmam ki insallah da olmaz. Sen gonlunu ferah tutmaya calis cok sukur ki bebeginin biseyi yok

Sağol canım evet bebek iyi, azıcık göbekli dedi :))))
Yeri daraldıkça bakalım ne olacak?

Johnsons baba pembe kullanıyorum kokusu çok güzel. Tüm vücuda sürüyorum topuk catlagimi bile düzeltti. Hem çatlak artmasın diye hemde bu kesintisi önlemek için günde 2-3 kere krem, yag, bebe losyonu farklı farklı sürüyorum rahatlatiyor

Merhaba kizlar Nasilsiniz bugun bi guncelleme yapsak mi?
Benim hastaligim cok sukur ki bitmek uzere artik uyuyup rahat nefes alabiliyorum

#16+6 dayiz Imom, demir ilaci ve d vitamini iciyorum
#gripp disinda bi sikayetim yok cok sukur
#kilom +3
#bebisimizz de kiz

Regl dönemine denk geliyor galiba arada o durum oluyor. Kendini görmemek için dışarı çık yürüyüş yap. Sevdiğin bir arkadaşınla vakit geçir, içini dök, rahatla sakinlestir kendini. Sen mutlu ol bebeginde mutlu bebek olsun. Anne hamileyken huzurlu mutlu olunca bebegi de öyle olur. Rahatlamak için meditasyon yapabilirsin iyi geliyor.

Bi guncelleme de benden olsun.....
#16+1 deyim pregnavit ve d vitamini iciyorum (demir hapini kestim, fazla kabiz oluyorum- depo igne isteyecegim bu hafta acitir ama ne yapalim.
#Burnum tikaniyor, gece geniz akintim oluyor, gebelikte olaganmis ama sabah oksurtuyor onun harici hamd olsun iyiyim.
#Kilom: -1.5 (hafif hafif aliyorum artik)
#Bebisler: ikiz erkek

Ben sinovac olacağım üçüncü dozu

Merhaba,
16+5 oldum bende. Doktorum demir ilacı, dvit, decavit ilaçlarını verdi folik asit kesti.
2 kilo aldım. Bol kaşıntıyla bebe yağı sürerek savaşıyorum.
Ogluşumun hareketlerini çok fark edemiyorum

Merhabalar bir güncelleme de benden gelsin o zaman
15+5 teyiz bugün.
Vitabiotics Pregnacare kullanıyorum . İçeriğinde omega 3,folik asit, e,c,d,k,b1,b2,b3,b6,b12 vitaminleri,biotin,demir,magnezyum,selenyum,çinko,iyot,betakaroten ve bal var . Doktorum hepsini ayrı ayrı vermek yerine böyle bi karışım kullanmamı tavsiye etti.
Kilom +3,5
Geceleri yatarken burun tıkanıklığı yaşıyorum son zamanlar , yastığımı yükseliyorum biraz o iyi geldi.
Cinsiyetimiz çarsamba günü belli olacak inşallah

Inslalah her şey yolunda gider sağlıkla alirsiniz kucağınıza siz kime gidiyorsunuz dr.a

Demiri bende 2 gun ictim kabizlik yapti 2 gun icmedim, sanirim araliklarla iccem Oy ikizler seni zayiflatmis desene annesi evet bol bol ye artik kilo alirsin bencede

Merhaba,
16+5 oldum bende. Doktorum demir ilacı, dvit, decavit ilaçlarını verdi folik asit kesti.
2 kilo aldım. Bol kaşıntıyla bebe yağı sürerek savaşıyorum.
Ogluşumun hareketlerini çok fark edemiyorum
Kasinti bende gebeligin basinda vardi 3 ay cektim Egzama oldugunu soyledi doktor sadece gobegimde ve bacaklarimda vardi. Sirkeli suyla sildim dusa girdim o baya iyi geldi canim dene istersen doktor onerisiydi.
Oy ne kadar guzeel hareketleri hissetmen Bizde henuz yok

Ne guzel oldu bu guncellemeler Cok iyi gidiyoruz bence Benim de Imom omega vitaminimde car bu saydiklarin canim en mantiklisi bu sekilde olan. Ay cok az kalmis hadi bakalim insallah gonlunden gecen saglikli bir bebisin olur insallah

Bende daha önceki gebelikte vitafemin kullandım içinde hersey vardı balık yağı bile vardı şimdi böyle ayrı ayrı verdi. Bir arkadaşımla d vit kullanmış bebeğin bingildak kapalı doğmuş. Bunu da duyunca bende bunları kullanmayıp vitafemin mi alsam. Balık yiyemiyorum çünkü pisiremiyorum balık yağı vermedi kafam karıştı bende bu vitaminlerden istiyorum

İnsallah canım benim Dün annem bim e gelenlere bakmaya gitmiş bi dünya şey almış kameradan bi gösterdi baktım her şey pembe erkek olursa da içine giydirirsin görünmez benim gönlümden kız geçiyor dedi . Eyvah dedim erkek olursa hayal kırıklığı olcak heralde herkeste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…