Gule gule kullaninKizlar bi cilginlik yapip bu anne yani besiginden aldimDogum izninden sonra evden calismaya devam edecegim icin benimle evin her yerine surukleyecegim.
Güle güle kullan canım.Kizlar bi cilginlik yapip bu anne yani besiginden aldimDogum izninden sonra evden calismaya devam edecegim icin benimle evin her yerine surukleyecegim.
Teşekkür ederimmTebrik ederim canim, insallah
Evet dogru diyosun canim gec konusuyorlar boyle buyuyenler. Yegenim de 3 yasinda iki dili de yeni yeni kullanabiliyor. Uzmana danismak en iyisi dedigin gibi
Bal zencefil karıştırip ara ara yiyin. Bir de bal şerbeti. Ihlamur. En zararsiz boğazı yumuşak tutan yöntem.Kızlar selam öksürük için ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz((
Tesekkur ederim canim ama ben acele ediyorum sanki daha 5 ay var dogumaGüle güle kullan canım.❤
Sizler baya alisverise başladınız. Ben kendimi tutuyorum şimdilik sizlerden fikir alıyorum, yenilikleri takip ediyorum.
Güle güle kullan canımKizlar bi cilginlik yapip bu anne yani besiginden aldimDogum izninden sonra evden calismaya devam edecegim icin benimle evin her yerine surukleyecegim.
Ben evdeyim sürekli, hareket de etmiyorum pek açıkçası tüm gün yatıyorum biryerlerdegünaydın bende 19+0 bugün bende kilo almadım şeker var zaten dikkat ediyorum yediklerime bide çalışıyorum hareket olunca sanırım bebekler sağlıklı olduğu sürece sıkıntı değil bence zaten son ayda ister istemez alıyorsun kilo bebekte hızlı kilo alıyor çünkü
önemli olan sağlıklı beslenebiliyorsan sıkıntı olmaz bebek her türlü anneden besleniyor ama dengeli beslenme önemliBen evdeyim sürekli, hareket de etmiyorum pek açıkçası tüm gün yatıyorum biryerlerdeoğlum iyi olsun, almam da vermem de sıkıntı değil de işte. Kilolu olduğum için daha da almayı beklerken üstüne verince bu haftalarda tedirgin oldum
Ben de senin gibiydim canim. Tatlisiz duramazdim ama simdi minik bi kek bitter cikolata veya meyve tatli ihtiyacimi karsiliyor hissi veriyor. Pastaci baklavaci ben suan aklima gelince bile canim cekmiyor. Eskiden daha istahliydim. Maalesef hala hic kilo almadim. Dun bi arkadasimla konusuyorken 16 haftan bitti en az 2 kilo alman gerekirdi dedi uzuldum. Yememezlik yapmiyorum. Ama tika basa da yiyemiyorum. Haftaici zaten cikamiyorum hareketsizim. Haftasonu acisini cikartiyorum. Haftaici de evin icinde gunde 2 bin atmaya calisiyorum. Zaten her kontrolde tartiliyoruz, anormal bi durum olsa doktorumuz uyarirdi gibime geliyor.Günaydın kızlar
Kilo durumlarınız nasıl? Bugün 18+1im.
14. haftama kadar biraz verip sonra başladığıma göre 2 kg almıştım.
Son 1 aydır tık yok. Hatta bugün yarım kilodan fazla vermişim geriaşırı kiloluyum zaten almamam hoş olurdu gerçekten ama sağlıklı mı bilemedim Eskisi kadar iştahlı yiyemiyorum, tatlıyı çok severdim şimdi pek aramıyorum ama ekmeği falan yiyorum yani kısmadım hiç bişeyden bilerek
O bebek arabası ilk doğduğunda kullanılıyor mu inceledim ben ama sanki daha büyükler içinGunaydın kızlarrrr bızden haberlerde şöyle :) cumartesı 4 lu tarama ıcın gıttım sonuclar 1 haftaya cıkacak cınsıyetı hala erkek.... Renklı ultrasonla bakıyor baya tıpını gorduk sacları cıkmıs gıbıydı :) Pazar gunude bebek arabası aldık erken demeyın alın fıyatlar asırı artmıs yılbasında dahada artacak dedıler... prego kabın tıpı 1700 den haftasonu ındırımı + kasada 1200 e dustu... Hareketler arttı artık sık sık hıssedıyorum .... guzel bır hafta olsun ınsallah
Aynen canım ben de yememezlik yapmıyorum ama çok da yiyemiyorum. Ben ki sabah öğle akşam üç öğünü yaş pasta ile geçirebilecek insanımdırBen de senin gibiydim canim. Tatlisiz duramazdim ama simdi minik bi kek bitter cikolata veya meyve tatli ihtiyacimi karsiliyor hissi veriyor. Pastaci baklavaci ben suan aklima gelince bile canim cekmiyor. Eskiden daha istahliydim. Maalesef hala hic kilo almadim. Dun bi arkadasimla konusuyorken 16 haftan bitti en az 2 kilo alman gerekirdi dedi uzuldum. Yememezlik yapmiyorum. Ama tika basa da yiyemiyorum. Haftaici zaten cikamiyorum hareketsizim. Haftasonu acisini cikartiyorum. Haftaici de evin icinde gunde 2 bin atmaya calisiyorum. Zaten her kontrolde tartiliyoruz, anormal bi durum olsa doktorumuz uyarirdi gibime geliyor.
O bebek arabası ilk doğduğunda kullanılıyor mu inceledim ben ama sanki daha büyükler için
Kızlar özellikle sabahları bende sanki sağ tarafımda bir şey toplanmış gibi bir gerginlik hissi oluyor sizde de oluyor mu biraz sorunlu geçtiği için tedirgin oluyorum
Anladım ben bilmiyorum oyüzden sordumPREGO 2052 modeli tam yatıyor yenıdoganda kullanılır ama tek yonlu bır araba yuzu karsımda kalsın dersenız ısınızı gormez. Tek tuşla kapanıyor az yer kaplıyor... Açıkçası 2. cocukta bıraz ıstekler azalıyor 3 4 bın tl bebek arabasına vermek ıstemedım. Doğum kışa gelıyor 1 2 ayımız evde gececek cogunlukla....
Hayirli olsun canimm gule gule kullaninKizlar bi cilginlik yapip bu anne yani besiginden aldimDogum izninden sonra evden calismaya devam edecegim icin benimle evin her yerine surukleyecegim.
Evet canim kiz bizimdeTeşekkür ederimmSenin de kız sanırım Rabbim saglikla kucağımıza almayi da nasip etsin hepimize
Gunaydin caniim bende 18+1 bugun.. Kilo durumum fena toparlayamiyorumGünaydın kızlar
Kilo durumlarınız nasıl? Bugün 18+1im.
14. haftama kadar biraz verip sonra başladığıma göre 2 kg almıştım.
Son 1 aydır tık yok. Hatta bugün yarım kilodan fazla vermişim geriaşırı kiloluyum zaten almamam hoş olurdu gerçekten ama sağlıklı mı bilemedim Eskisi kadar iştahlı yiyemiyorum, tatlıyı çok severdim şimdi pek aramıyorum ama ekmeği falan yiyorum yani kısmadım hiç bişeyden bilerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?