2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar bi cilginlik yapip bu anne yani besiginden aldim Dogum izninden sonra evden calismaya devam edecegim icin benimle evin her yerine surukleyecegim.
Güle güle kullan canım.
Sizler baya alisverise başladınız. Ben kendimi tutuyorum şimdilik sizlerden fikir alıyorum, yenilikleri takip ediyorum.

Tebrik ederim canim, insallah

Evet dogru diyosun canim gec konusuyorlar boyle buyuyenler. Yegenim de 3 yasinda iki dili de yeni yeni kullanabiliyor. Uzmana danismak en iyisi dedigin gibi
Teşekkür ederimm Senin de kız sanırım Rabbim saglikla kucağımıza almayi da nasip etsin hepimize

Günaydın kızlar
Kilo durumlarınız nasıl? Bugün 18+1im.
14. haftama kadar biraz verip sonra başladığıma göre 2 kg almıştım.
Son 1 aydır tık yok. Hatta bugün yarım kilodan fazla vermişim geri aşırı kiloluyum zaten almamam hoş olurdu gerçekten ama sağlıklı mı bilemedim Eskisi kadar iştahlı yiyemiyorum, tatlıyı çok severdim şimdi pek aramıyorum ama ekmeği falan yiyorum yani kısmadım hiç bişeyden bilerek

günaydın bende 19+0 bugün bende kilo almadım şeker var zaten dikkat ediyorum yediklerime bide çalışıyorum hareket olunca sanırım bebekler sağlıklı olduğu sürece sıkıntı değil bence zaten son ayda ister istemez alıyorsun kilo bebekte hızlı kilo alıyor çünkü

Ben evdeyim sürekli, hareket de etmiyorum pek açıkçası tüm gün yatıyorum biryerlerde oğlum iyi olsun, almam da vermem de sıkıntı değil de işte. Kilolu olduğum için daha da almayı beklerken üstüne verince bu haftalarda tedirgin oldum

önemli olan sağlıklı beslenebiliyorsan sıkıntı olmaz bebek her türlü anneden besleniyor ama dengeli beslenme önemli

Ben de senin gibiydim canim. Tatlisiz duramazdim ama simdi minik bi kek bitter cikolata veya meyve tatli ihtiyacimi karsiliyor hissi veriyor. Pastaci baklavaci ben suan aklima gelince bile canim cekmiyor. Eskiden daha istahliydim. Maalesef hala hic kilo almadim. Dun bi arkadasimla konusuyorken 16 haftan bitti en az 2 kilo alman gerekirdi dedi uzuldum. Yememezlik yapmiyorum. Ama tika basa da yiyemiyorum. Haftaici zaten cikamiyorum hareketsizim. Haftasonu acisini cikartiyorum. Haftaici de evin icinde gunde 2 bin atmaya calisiyorum. Zaten her kontrolde tartiliyoruz, anormal bi durum olsa doktorumuz uyarirdi gibime geliyor.

Gunaydın kızlarrrr bızden haberlerde şöyle :) cumartesı 4 lu tarama ıcın gıttım sonuclar 1 haftaya cıkacak cınsıyetı hala erkek.... Renklı ultrasonla bakıyor baya tıpını gorduk sacları cıkmıs gıbıydı :) Pazar gunude bebek arabası aldık erken demeyın alın fıyatlar asırı artmıs yılbasında dahada artacak dedıler... prego kabın tıpı 1700 den haftasonu ındırımı + kasada 1200 e dustu... Hareketler arttı artık sık sık hıssedıyorum .... guzel bır hafta olsun ınsallah

Kızlar özellikle sabahları bende sanki sağ tarafımda bir şey toplanmış gibi bir gerginlik hissi oluyor sizde de oluyor mu biraz sorunlu geçtiği için tedirgin oluyorum

O bebek arabası ilk doğduğunda kullanılıyor mu inceledim ben ama sanki daha büyükler için

Aynen canım ben de yememezlik yapmıyorum ama çok da yiyemiyorum. Ben ki sabah öğle akşam üç öğünü yaş pasta ile geçirebilecek insanımdır bir de hala hareketleriini hissedemiyorum. O da biraz modumu düşürüyor. Onu da araştırdım kilolu anneler yağ dokusundan dolayı daha geç hissedermiş. Ordan da bir darbe yedim anlayacağın kilom yüzünden

O bebek arabası ilk doğduğunda kullanılıyor mu inceledim ben ama sanki daha büyükler için

PREGO 2052 modeli tam yatıyor yenıdoganda kullanılır ama tek yonlu bır araba yuzu karsımda kalsın dersenız ısınızı gormez. Tek tuşla kapanıyor az yer kaplıyor... Açıkçası 2. cocukta bıraz ıstekler azalıyor 3 4 bın tl bebek arabasına vermek ıstemedım. Doğum kışa gelıyor 1 2 ayımız evde gececek cogunlukla....

Kızlar özellikle sabahları bende sanki sağ tarafımda bir şey toplanmış gibi bir gerginlik hissi oluyor sizde de oluyor mu biraz sorunlu geçtiği için tedirgin oluyorum

evet kasılma oluyor canım eger cok sık aralıklarla pespese oluyorsa sorun.... onun dısında gayet normal bır durum

Anladım ben bilmiyorum oyüzden sordum evet benek arabaları çok pahalı gerçekten

Kizlar bi cilginlik yapip bu anne yani besiginden aldim Dogum izninden sonra evden calismaya devam edecegim icin benimle evin her yerine surukleyecegim.
Hayirli olsun canimm gule gule kullanin
Teşekkür ederimm Senin de kız sanırım Rabbim saglikla kucağımıza almayi da nasip etsin hepimize
Evet canim kiz bizimde Amiiiiin
Gunaydin caniim bende 18+1 bugun.. Kilo durumum fena toparlayamiyorum 4,5 kilodayiz suan cok uzuluyorum ama napalim bebegim icin deger diyorum Oyle asiri bi yemem de yok o yuzden biraz uzuluyorum ama hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…