2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gözün aydın canım ben bebek arabasını hepsi burada da buldum daha uyguna , şu an bile Trendyoldan ucuz mamas papas almaya karar verdim 7-11 indirimine göre iki modelden birini seçicem . Sen de bir bak oraya istersen

Cok dogru hic gerek yok pahali markalara ama pamuk olmasida önemli o yuzden lcw gerçekten güzel ilk aylar cok kaka cikiyor malesef ve kusma cok oluyor surekli kiyafet degistirmek gerekiyor. Biraz buyuyup ek gıdaya gecince de yine aynısı oluyor üstlerini batiriyorlar, cok lekeleniyor. Ben onluk taktiramadim çekti çıkarttı, herseyde bi leke var

Gözün aydın canım ben bebek arabasını hepsi burada da buldum daha uyguna , şu an bile Trendyoldan ucuz mamas papas almaya karar verdim 7-11 indirimine göre iki modelden birini seçicem . Sen de bir bak oraya istersen
Sağol canım, darısı detaylı ultrasona inşallah benim de bebek arabasına kardeşim sponsor oldu dediğin modele de bakayım ben yine bir

Canim babymall da suan baya indirim var. Bizim bebek arabasi aldigimiz fiyattan daha uygun 5400 tl dusmus Ama sepete ekleyince sadece siyah rengi indirimde Ben bu rengini de canli gormustum bayilmistim kizim olsa alirdim ikinci cocugun cinsiyetini dusunmeden Erkek diye grisini almistim.

Eklentiler

• Screenshot_20211106-140050_Samsung Internet.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 53
ay hemen buna da bakıyorummm canımm cok teşekkür ederim hepsiburada da mamas papası 5980 e buldum set olarak, aynı araba trendyolda 10500₺ bunlardan birini seçer alırım artık

ay hemen buna da bakıyorummm canımm cok teşekkür ederim hepsiburada da mamas papası 5980 e buldum set olarak, aynı araba trendyolda 10500₺ bunlardan birini seçer alırım artık
Ya ben trendyol indirimlerine hic guvenmiyorum. Urunu akakce, cimri de aratiyorum, baska site saticilarda cok daha uygun fiyata buluyorum. Hayirlisi olsun canim

Ya ben trendyol indirimlerine hic guvenmiyorum. Urunu akakce, cimri de aratiyorum, baska site saticilarda cok daha uygun fiyata buluyorum. Hayirlisi olsun canim
Nedense ben de trendyola ısınamadım bir türlü ki ev alışverişinden tutun da üst baş herşeyi internet üzerinden alırım. Yorum ve favori sayıları bazen bana çok şişirme geliyor
5-10 fazla verip daha güvendiğim için hepsiburadayı tercih ettiğim oluyor yani
Şu dönemde akakçe ve cimriyi ben de çok kullanıyorum. Bir çok ürün takibimde bakalım. İnşallah yakalarız güzel bir indirim

Genel bebek ihtiyaç listesi dışında sizlere reflu yatagi onerebilirim, ilk aylar bebegimi hep onda yatirdim, hastanede 2 kere boğulma tehlikesi yaşadık yatarken, bebisi emzirip yan olarak yatirip lavaboya gitmistim, tam yatağıma yatarken hemsire geldi bebege bi bakti morariyor hemen aldi normale döndürdü, bizim için çok korkutucuydu, ne kadar yan koysakta kendisi dönmüş, hic doner diye dusunmemistik ama doğduğunda ayaklarinin üstüne basabiliyordu o yuzden reflusu azalana kadar hep reflu yatağında yatirdim, sizede tavsiye ederim, belki indirimde almak istersiniz

Canım benim de listemde var ama hangi marka modele baksam iyi yorum da var kötü yorum da. Genel yorum hep bebeğin sabit duramayıp aşağı kaydığı yönünde Sen hangi marka kullanmıştın, böyle bir sorun yaşamış mıydın?

Aradaki farka degiyor emin olun. bende hem avent hem lansinoh var, Avent ile aramizda aşk var ❤❤❤
Alsam mi diye dusunen arkadaslar; Pompa sadece sut sagmaz ya da sut coksa mastiti engellemez.
Sut az oldugunda power pumping ya da tandem sagim ile sutunu artirirsin (her anne bunu donem donem yasar), bir sebeple ilac kullanacagin zaman onden sut sagip bebegini doyurursun, her emzirme sonrasi kalan sut tamamen bosaltilir bu sayede beyne sut yapim komutu gider vb vb. Mobilite saglamasi da cabasi. Ögrenir ve iyi kullanirsan elin ayagin olur

Kendime liste yaptım reflü yatağı da yazmıştım ama hangi marka alacağımı bilmiyorum O Obayram ın da dediği gibi iyi ve kötü yorumlar peşpeşe yazılmış o yüzden kafam karışık biraz o konuda

aynen canim bu yazdiklrin belcika icin de gecerli, hatta burada dogum yapsam bile yine faydalanabiliriz o imkanlardan Sizde yok mu bi arastir istersen dogumu nerede yaparsan yap o senin hakkin diye biliyorum.

Bize de diyorlar hep ama duzeni kurduk burda bi kere esimin isi de iyi simdilik buradayiz Ama dedigin cok dogru kazandigimizin bir degeri yok malesef.. Bakalim ilerde ne olur bilmiyoruz hayirlisi herkes icin

Yok o kadar bonkör degiller sadece ulke sinirlari icinde ikamet ediyosan :) ama cocugunu turkiye'de bulunan fransiz okullarina gondermek istersen burs olanagi sagliyolarmis. Birkac tanidigim cocuklarini cok cazip fiyatlara fransiz okullarina gonderdi. Bu buyuk bi avantaj.

Aa evet canım bak bu da cok önemliymiş Bizde o yok malesef, ama eşim özel okulda olduğu için baya uygun fiyata alıyorlarmış okula. Dil için ayrıca gönderebiliriz tabii bilemiyorum henüz konuşmadık.

Ümran

bence bir doktora görün canım. gözlerin neden şişer ki? başka birşey olabilir hamilelikle alakası olmayan alerjik birşey mı yedin acaba? fıstık ezmesi gibi birşeyler

Normal görünmüyorsa bi doktoruna danış canm. Belki sıradan bir durum değildir önlem al. Allah kötü durumlardan korusun.

Canım alerjik birşey gibi duruyor söylediklerin. Gebelikte daha önce alerji yapmayan şeylere karşı alerji geliştirebiliyormuş vücut. Bence ihmal etme, doktoruna haber ver. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim doktora gittim alerjiden kaynakliymis ama neyden oldu bilmiyorum. Yeni yün yorgan kullanmaya başlamıştık tam aynı vakitlerde ondan sanırım. Veya limon tozu ile hemhal oldum biraz normalde alerjim yoktu ama hamilelikte çıkabiliyorsa o da olabilir. Tahlil yaptırdık. Bakalim tekrar gidecegim aonuclar çıkınca.

Aa evet canım bak bu da cok önemliymiş Bizde o yok malesef, ama eşim özel okulda olduğu için baya uygun fiyata alıyorlarmış okula. Dil için ayrıca gönderebiliriz tabii bilemiyorum henüz konuşmadık.
Dil konusunda biraz tereddutlerim oluyor. Esim sen sadece fransizca konus ben turkce konusayim iki dilide ogrensin diyor. Fakat biraz arastirma yaptim bu sekilde yetisen cocuklarda cok dikkatli olmak gerekiyormus. Cunku iki dilde yetisen bazi cocuklar kendilerini tam ifade edemedikleri icin hircin olabiliyolarmis veya gec konusabiliyolarmis. Ama simdilik bunu kafaya takmiyorum. Saglikli dogsun, sonrasina bakicaz. Bi uzman destegi dogrultusunda ilerlerim diye dusunuyorum Kas yapayim derken goz cikartmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…