2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah ikizlere
Isallah sonuna kadar güzel geçer hamileliğin
Kabızlık yapmayan demir hapi adını yazar mısın

Son düzenleme:
Kizlar kundak konusunda ne dusunuyorsunuz ? Su sekil bi uyku tulumu kundak icin yeterli midir ? Ya da ne oneririsiniz ?
Bir tane bulundur ama bebek doğduğunda örneğin izmir ısınmaya başlamış oluyor kalın bebek battaniyelerj falan pek kullanılamadan hava ısınmış oluyor.

Herkese iyi akşamlar Nisan anneleri. Aranıza yeni katıldım. Sizler baya yol katetmişsiniz. Adım Zeynep. İkinci gebeliğim. 15+3 haftalığım. Rabbim herkese sağlıkla doğum nasip etsin. Sürecim çok sıkıntılı. Bulantı, kusma, mide kanaması, kum dökmesi, rahim ağzı yetmezliği vs. Sabırla süreci geçirmeye çalışıyorum. Rabbim hepimize kolaylık versin.

Isallah sağlıkla bebegine kavuşursun. Zor süreçler geçirmişsin bundan sonrası su gibi aksın geçsin , bebeğin kucağına gelsin

Arkadaşlar bugün serklaj sonrası kontrolüm vardı. Ben Ankara GATA ya gidiyorum. İkili sonucum iyi gelmişti. Üçlü tarama yaptı Dr ve 20.haftada dışarıda başka hastanede ayrıntılı usg çektir sonucu bize getir biz de kendimiz çekeceğiz tekrar dedi. Böyle mi oluyordu. İlk gebeliğimde böyle istememişti Dr. Sizlerde böyle isteyen oldu mu

Merhaba kizlar. Bizde 16+4 olmuşuz kontrolüm vardı bugün. 12. Haftadan beri büyük ihtimal erkek demişti doktor ama bugün bir sürpriz yaptı bebeğim, meğerse kızım olacakmış kesin dedi hatta doktor yani Nisan annelerine bir kız bebek daha eklendi O Obayram zahmet olmayacaksa listede güncelleme yapabilir misin

Selam kızlar, bu sıra hep belim ve karnımdaki ağrılarla boğuştuğumdan 1 haftada 3 defa doktora gitmişim. Perşembe gittiğimde doktor uterusta kasılma gördü çok acele bakmıştı, proluton iğne oldum, progestan başlattı. Sonra cumartesi daha çok ağrım olunca başka yakındaki doktora gittim. O hiçbir olumsuzluk görmedi kabızlık ve bağırsak problemleri olduğuna karar verdi, enfeksiyonda yok bu arada iki kere tahlil verdim. Şimdi bugünde sol kasığım ağrıyor. Bu haftalarda normal midir yaşayan var mı, paranoyak oldum iyice

Canım benim hep oluyor kasiklarimda bazen şiddetli bazen ufak ufak sancılar ve kasılmalar. Belimin de sağ tarafı bazen çok kötü tutuyor. Ben hepsini normal sanıyordum degil mi ki

Canım benim hep oluyor kasiklarimda bazen şiddetli bazen ufak ufak sancılar ve kasılmalar. Belimin de sağ tarafı bazen çok kötü tutuyor. Ben hepsini normal sanıyordum degil mi ki
Bende de özellikle regl tarihlerimde sancı oluyor , kasıklarımda gerilme tarzı şeyler hissediyorum doktorum normal olduğunu söyledi

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah canım önceki haftalarda kordon ile karışıyor heralde ondan erkek zannediyor doktorlar . Önce erkek söylenip sonra kız olduğu belli olan baya kişiye denk geldim son zamanlar

Evet hep normal diyorlar aslında ama bir kere böyle bir şey yaşayınca hangisi normal hangisi değil şaşırdım sanırım

Canim benimde alt karnimda sertlesme var cok az bir agriyla, doktorun dedigi gibi sanirim hazimsizlik bagirsak problemleri falan yuzunden. Cok canini skma sende emi cok siddetli agirmadikca bisey olmaz insallah

Çok sağol canım. Sanırım iştahsızlığımdan çok sağlıklı beslenmiyorum gibi de geldi o yüzden düştü modum. Bu hafta daha dikkat edeceğim bakalım

Geçen hafta yaptırdım canım. Çok şükür bir sıkıntı yok B12 düşüklüğü dışında. O da gebelikte beklenen birşeymiş. Aldığımız multivitaminin içinde olduğundan ekstra birşey önerilmez gebelikte dedi doktorum. Sadece gebeliğin başından beri hatta öncesinde de kanımda bir enfeksiyon var gibi. Tam var gibi de diyemiyor doktorum. Hep sınırın bir tık üstünde. Atıyorum sınır 10 benim 11-12 falan oluyor. Antibiyotik kullanmaya bu değer için fayda/zarar açısından gerek yok demişti.
Yine öyle çıkmış. Bu gittiğimde daha detaylı konuşacağım bakalım

Ne güzel tahlillerin normalse hiç endişe etme. Bende de sanki enfeksiyon geziyor gibi. Sarimsak yutuyorum, kuru dut kürü yapıyorum.

Ne güzel tahlillerin normalse hiç endişe etme. Bende de sanki enfeksiyon geziyor gibi. Sarimsak yutuyorum, kuru dut kürü yapıyorum.
Senin de toparlar inşallah canım. Dediğin gibi bulantı üstüne hastalık kolay değil aşının ikinci dozu bile beni nasıl sarstı 3 gün feleğim şaştı. Seni düşünemiyorum
Sarımsak güzel oluyor gerçekten toparlıyor insanı. Ama tansiyonunu takip et. Çok düşürmesin birden Allah korusun başın döner ayağa kalktığında falan dikkat et

Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…