2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Geçmiş olsun. Bende de oluyor bel, kasık ağrıları. Doktorum demir ilacı verdi ve bu kabızlık yaptı ve bu durum kasiklarimda ağrılara neden oluyordu. Doktorumla konuştum hergun sabah 1 kaşık zeytinyağ içiyorum ve günde 2 -3 tane kuru incir yiyorum ağrılarım rahatladı.
Sende kabızlık durumu varsa deneyebilirsin doktor kabızlık ilacı vermesin diye bunları yapıyorum.

merhaba, beni de ekleyebilir misiniz? 2.gebelik, kız bebek, 29 Nisan :) İsim de Ada :)

Genelde cogu doktor detayli ultrasonu kendisi yapmaz, bana doktorum ben zaten her zaman ayrıntılı bakiyorum ama baska bir göz de gormesi iyi olur demişti, bu detaylı ultrason genelde perinatalog yada radyolog yapiyor, bu konuda uzmanlaşmış oluyorlar ama benim tercihim perinatalog

Benim de sabah kontrolüm vardı. Kesin kız dedi
AFP testi de çok şükür temiz geldi.
Kızlar kabızlıktan nasıl kurtulucaz ya denemediğim kalmadı. Zorluyor artık beni
Canım hayırlısı olsun benimde dünkü kontrolüm de kız dedi, daha onceleri hep erkek diyordu ama kız oldugu artık kesinlesti biz de şoktayiz biraz kabızlığa gelecek olursak kesinlikle zeytinyağı iç birebir. Ben kabızlık sorununu öyle çözdüm ne kayısı ne başka bişey fayda etmedi sadece zeytinyağı ile rahata erdim mutlaka denemelisin. Ben bircay bardaginin yarısı kadar içmiştim kabız olduğum zamanlarda. Sen kendine göre ayarlarsinn artik

Teşekkür ederim canım. Evet doktor da senin dediğin gibi dedi. Kordonla karıştırdım muhtemelen dedi. 16. Haftaki kontrolde emin olmak için 3 defa baktı uzun uzun inceledi. Artık eminim kesin kız dedi açıkçası kız çocuklarını çok severim mutlu oldum ama ufakta bir şoktayim hep erkek diye hazırlamıştık kendimizi öncelik sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi

Bebek arabası siparişimizi verdik Peg Perego New Book bizim ihtiyacımızı daha çok karşılayacak bi araba olacak, tercihimizi bu modelden yana kullandık . Beşik bakıyoruz şimdi birkaç gün de bunun kararsızlığında boğulacağım gibi görünüyor

Kızlar ben alışverişe 24. Haftadan sonra başlamayı düşünüyorum bebek arabası olarak Pierre cardin e bakan var mı onu düşünüyorum

Canim benimde alt karnimda sertlesme var cok az bir agriyla, doktorun dedigi gibi sanirim hazimsizlik bagirsak problemleri falan yuzunden. Cok canini skma sende emi cok siddetli agirmadikca bisey olmaz insallah

Teşekkür ederim kızlar, yürüyüş yaptım iyi geldi sanırım. Kabızlık var evet fazlasıyla, şurup verdi hatta. Kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum, zeytinyağıda içmeye başlayayım bir yandan

Kızlar ben alışverişe 24. Haftadan sonra başlamayı düşünüyorum bebek arabası olarak Pierre cardin e bakan var mı onu düşünüyorum
Pierre cardin harmony ve legend serilerine bakmıştım çok beğenmiştim YouTube da incelemeleri de var baya kullanışlı görünüyorlar

Güle güle kullanın canım sen de ilk beğendiğine geri döndün sanırım
Biz de normalde detaylıdan sonra gidecektik eşimin memleketine şimdi planlar değişti öncesinde gideceğiz. Alışverişi de orada yapacaktım en azından beğendiğim modelleri görmeyi planlıyorum netleştirmek için.
O yüzden yarına doktora randevu aldım hem araba yolculuğunu soracağım, hem detaylıyı planlayacağım, hem de cinsiyete son bir baktıracağım ne olur ne olmaz. A afili29 bi’ acaba dedirtti bana

Peg prego cok iyi bir arabadir guzel tercih, uzun uzun saglamlikla kullanilir. iyi gunlerde kullanin. ❤❤❤
Burada aksesuar eksigi oluyor, keske İtalya'daki aksesuarlarin tümünü Turkiye'ye getirseler, cok degisik parcalari oluyor

İyi yapmışsın canım ay bi de değişiyormuş cinsiyeti bi değişiklik bişey olursa bize de haber ver olur mu
Araba konusunda da gerçekten çok geldim gittim, incelemeleri tekrar izledim koca adam oturuyor içine yani baya dayanıklı bişeye benziyor :) bi de bizim burda yollar bozuk , Arnavut kaldırımı hep . Tekerlekleri büyük, dayanıklı bir şey lazımdı e bi de indirimi de görünce almaya karar verdim . Çok düşününce kararsızlık da çok oluyor

Benim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldi Bebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür

Eklentiler

• 20211109_151112.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211109_151142.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 65
Çok teşekkür ederiiiim Peg peregonun internet sitesinde ayrıca satılan aksesuarlar mevcut ama fiyatlar da epey yüksek :)

Benim de sabah kontrolüm vardı. Kesin kız dedi
AFP testi de çok şükür temiz geldi.
Kızlar kabızlıktan nasıl kurtulucaz ya denemediğim kalmadı. Zorluyor artık beni
Hergun bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum ve 3-4 tane kuru incir yiyorum. Doktorum geceden bardağa 1 kuru incir koy üzerine sıcak su koy sabah bunu iç dedi böylelikle hergun çıkıyorum tuvalete ama yine de zorlanıyorum bunlari yapmasam kivrandiracak beni
Hergun iv zeytinyağ birkaç gün sonra etkisini gösteriyor. Hemen tuvalete çıkmasan bile o gün çıkıyorsun.
Bol su içmek de düzeltilmiş

Teşekkür ederim. Ben de araştırayım bakalım nerede yaptıracağımı.

Merhabalar hanımlar acil yardıma ihtiyacım var on gün önce ağır bı grip geçirdim tüm belirtiler geçti ama burun tıkanıklığı bir türlü geçmiyor illaladin burun spreyi kullandım ama 4-5 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş . Benim yedinci gün bitti nefes alamıyorum sikmasam özellikle uyumanın imkanı ilacida kesmem lazım tuzlu su hiç işe yaramadı var mı bı tavsiyeniz . Çok fenayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…