Geçmiş olsun. Bende de oluyor bel, kasık ağrıları. Doktorum demir ilacı verdi ve bu kabızlık yaptı ve bu durum kasiklarimda ağrılara neden oluyordu. Doktorumla konuştum hergun sabah 1 kaşık zeytinyağ içiyorum ve günde 2 -3 tane kuru incir yiyorum ağrılarım rahatladı.Selam kızlar, bu sıra hep belim ve karnımdaki ağrılarla boğuştuğumdan 1 haftada 3 defa doktora gitmişim. Perşembe gittiğimde doktor uterusta kasılma gördü çok acele bakmıştı, proluton iğne oldum, progestan başlattı. Sonra cumartesi daha çok ağrım olunca başka yakındaki doktora gittim. O hiçbir olumsuzluk görmedi kabızlık ve bağırsak problemleri olduğuna karar verdi, enfeksiyonda yok bu arada iki kere tahlil verdim. Şimdi bugünde sol kasığım ağrıyor. Bu haftalarda normal midir yaşayan var mı, paranoyak oldum iyice
merhaba, beni de ekleyebilir misiniz? 2.gebelik, kız bebek, 29 Nisan :) İsim de Ada :)2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız @Polyannaa 26 1 Nisan Sakarya 1. Erkek @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek @Halfteacher 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan Ankara 2. Erkek @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. sleepy05 29 7 Nisan İstanbul 1. Erkek @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız @ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. O Obayram 31 10 Nisan Sivas 1. Erkek Çınar @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek Berat P pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek @ayprensesii 32 12 Nisan 2. @wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek @MissPeaceful 30 13 Nisan 1. Kız @tosbaga 39 15 Nisan 1. Inquisitive 36 15 Nisan Sakarya 2. İkiz Erkek @alba2009 38 16 Nisan İstanbul 2. @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek @glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız @katmoeder 29 18 Nisan Hollanda 1. Erkek @Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. pembemanolya 27 20 Nisan Bulgaristan 1. Kız Aslıhan Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan 2. Erkek @Erguvan16 36 21 Nisan 3. @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan 1. Kız @mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız Serra @EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. @Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek @mey94 27 24 Nisan 1. @Yammel90 32 24 Nisan 3. A afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Kız @3cicekannesi 26 26 Nisan 4. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. @elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek @Adesadra 38 30 Nisan 2. Kız @sessizharf 32 30 Nisan 2. Kız @Brokilo 27 30 Nisan 1.
Genelde cogu doktor detayli ultrasonu kendisi yapmaz, bana doktorum ben zaten her zaman ayrıntılı bakiyorum ama baska bir göz de gormesi iyi olur demişti, bu detaylı ultrason genelde perinatalog yada radyolog yapiyor, bu konuda uzmanlaşmış oluyorlar ama benim tercihim perinatalogArkadaşlar bugün serklaj sonrası kontrolüm vardı. Ben Ankara GATA ya gidiyorum. İkili sonucum iyi gelmişti. Üçlü tarama yaptı Dr ve 20.haftada dışarıda başka hastanede ayrıntılı usg çektir sonucu bize getir biz de kendimiz çekeceğiz tekrar dedi. Böyle mi oluyordu. İlk gebeliğimde böyle istememişti Dr. Sizlerde böyle isteyen oldu mu
Canım hayırlısı olsun benimde dünkü kontrolüm de kız dedi, daha onceleri hep erkek diyordu ama kız oldugu artık kesinlesti biz de şoktayiz birazBenim de sabah kontrolüm vardı. Kesin kız dedi
AFP testi de çok şükür temiz geldi.
Kızlar kabızlıktan nasıl kurtulucaz ya denemediğim kalmadı. Zorluyor artık beni
Teşekkür ederim canım. Evet doktor da senin dediğin gibi dedi. Kordonla karıştırdım muhtemelen dedi. 16. Haftaki kontrolde emin olmak için 3 defa baktı uzun uzun inceledi. Artık eminim kesin kız dediHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah canımönceki haftalarda kordon ile karışıyor heralde ondan erkek zannediyor doktorlar . Önce erkek söylenip sonra kız olduğu belli olan baya kişiye denk geldim son zamanlar
Canim benimde alt karnimda sertlesme var cok az bir agriyla, doktorun dedigi gibi sanirim hazimsizlik bagirsak problemleri falan yuzunden. Cok canini skma sende emi cok siddetli agirmadikca bisey olmaz insallah
Teşekkür ederim kızlar, yürüyüş yaptım iyi geldi sanırım. Kabızlık var evet fazlasıyla, şurup verdi hatta. Kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum, zeytinyağıda içmeye başlayayım bir yandanGeçmiş olsun. Bende de oluyor bel, kasık ağrıları. Doktorum demir ilacı verdi ve bu kabızlık yaptı ve bu durum kasiklarimda ağrılara neden oluyordu. Doktorumla konuştum hergun sabah 1 kaşık zeytinyağ içiyorum ve günde 2 -3 tane kuru incir yiyorum ağrılarım rahatladı.
Sende kabızlık durumu varsa deneyebilirsin doktor kabızlık ilacı vermesin diye bunları yapıyorum.
Pierre cardin harmony ve legend serilerine bakmıştım çok beğenmiştim YouTube da incelemeleri de var baya kullanışlı görünüyorlarKızlar ben alışverişe 24. Haftadan sonra başlamayı düşünüyorum bebek arabası olarak Pierre cardin e bakan var mı onu düşünüyorum
Güle güle kullanın canımBebek arabası siparişimizi verdikPeg Perego New Book bizim ihtiyacımızı daha çok karşılayacak bi araba olacak, tercihimizi bu modelden yana kullandık . Beşik bakıyoruz şimdi birkaç gün de bunun kararsızlığında boğulacağım gibi görünüyor
Peg prego cok iyi bir arabadir guzel tercih, uzun uzun saglamlikla kullanilir. iyi gunlerde kullanin. ❤❤❤Bebek arabası siparişimizi verdikPeg Perego New Book bizim ihtiyacımızı daha çok karşılayacak bi araba olacak, tercihimizi bu modelden yana kullandık . Beşik bakıyoruz şimdi birkaç gün de bunun kararsızlığında boğulacağım gibi görünüyor
Güle güle kullanın canımsen de ilk beğendiğine geri döndün sanırım
Biz de normalde detaylıdan sonra gidecektik eşimin memleketine şimdi planlar değişti öncesinde gideceğiz. Alışverişi de orada yapacaktım en azından beğendiğim modelleri görmeyi planlıyorum netleştirmek için.
O yüzden yarına doktora randevu aldım hem araba yolculuğunu soracağım, hem detaylıyı planlayacağım, hem de cinsiyete son bir baktıracağım ne olur ne olmaz. A afili29 bi’ acaba dedirtti bana
Çok teşekkür ederiiiimPeg prego cok iyi bir arabadir guzel tercih, uzun uzun saglamlikla kullanilir. iyi gunlerde kullanin. ❤❤❤
Burada aksesuar eksigi oluyor, keske İtalya'daki aksesuarlarin tümünü Turkiye'ye getirseler, cok degisik parcalari oluyor
Evet ben de sık sık susuyorum ve su tuvalet döngüsü oluyor mecburenKızlar birde su içmeye çalışıyorum ama sürekli lavabo ihtiyacım oluyor bu seferde sizde de öyle oluyor mu
Hergun bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum ve 3-4 tane kuru incir yiyorum. Doktorum geceden bardağa 1 kuru incir koy üzerine sıcak su koy sabah bunu iç dedi böylelikle hergun çıkıyorum tuvalete ama yine de zorlanıyorum bunlari yapmasam kivrandiracak beniBenim de sabah kontrolüm vardı. Kesin kız dedi
AFP testi de çok şükür temiz geldi.
Kızlar kabızlıktan nasıl kurtulucaz ya denemediğim kalmadı. Zorluyor artık beni
Hergun iv zeytinyağ birkaç gün sonra etkisini gösteriyor. Hemen tuvalete çıkmasan bile o gün çıkıyorsun.Teşekkür ederim kızlar, yürüyüş yaptım iyi geldi sanırım. Kabızlık var evet fazlasıyla, şurup verdi hatta. Kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum, zeytinyağıda içmeye başlayayım bir yandan
Teşekkür ederim. Ben de araştırayım bakalım nerede yaptıracağımı.Genelde cogu doktor detayli ultrasonu kendisi yapmaz, bana doktorum ben zaten her zaman ayrıntılı bakiyorum ama baska bir göz de gormesi iyi olur demişti, bu detaylı ultrason genelde perinatalog yada radyolog yapiyor, bu konuda uzmanlaşmış oluyorlar ama benim tercihim perinatalog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?