- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Paylaştım paylaştım, çok teşekkür ederiz teyzesiGüle güle kullansın bebeğin
Neler aldım paylaş bizimle de
Benim sağlık ocağındaki ebe bebeğin hareketlerini çok net hissetmeye başladıktan sonra gel dedi canım. 20-24 arası gibi dedi hatta.Kizlar tetanoz asisi oldunuz mu veya ne zaman olacaksiniz ? Aile hekiminden aradilar. Haftaya gelip yaptirabilecegimi soyledi. Haftaya 17. haftam bitiyor 18e giriyorum.
Ben de internette 20.hafta diye okudum canim. Ama bebek hareketleriyle ilgili bisey yazmiyordu. Bu cuma kadin dogum doktorumla randevum var, bi ona da sorayim.Benim sağlık ocağındaki ebe bebeğin hareketlerini çok net hissetmeye başladıktan sonra gel dedi canım. 20-24 arası gibi dedi hatta.
32. haftaya kadar zamanı varmış ama ne kadar erken korunmaya başlarsak o kadar iyiymiş. (28 de olabilir tam net hatırlayamadım haftayı)
Bir de covid aşısı olcaksan iki hafta ara verelim dedi. Tıbbi araştırmalar sakınca olmadığını söylüyormuş ama niye vücuda peş peşe mikrop verelim de yoralım dedi.
Diğer gruplarda da gördüğüm genelde 20den sonra gidilmiş
MerhabaKızlar merhaba herkes iyidir umarim. Son gunlerde pek okuyamiyorum forumu konusuldu mu bilmiyorum. Pilates, yoga veya spor yapan var mi? Basenlerimin genislemesinden korkuyorum en azindan sıkı kalmasi icin spor yapasim var fakat pandemi nedeniyle spor salonuna gitmek istemiyorum. Evde de kimin videosuna guvenip yapilir bilemedim, yanlis bir harekette faydadan cok zarari olabilir Allah korusun. Bu konuda goruslerinize ihtiyacim var
En iyisi bence de canım. Benim ebe böyle detaylı anlattı ama yine de kendi doktoruma sormadan gitmeyeceğim açıkçasıBen de internette 20.hafta diye okudum canim. Ama bebek hareketleriyle ilgili bisey yazmiyordu. Bu cuma kadin dogum doktorumla randevum var, bi ona da sorayim.
Kizlar tetanoz asisi oldunuz mu veya ne zaman olacaksiniz ? Aile hekiminden aradilar. Haftaya gelip yaptirabilecegimi soyledi. Haftaya 17. haftam bitiyor 18e giriyorum.
Benim sağlık ocağındaki ebe bebeğin hareketlerini çok net hissetmeye başladıktan sonra gel dedi canım. 20-24 arası gibi dedi hatta.
32. haftaya kadar zamanı varmış ama ne kadar erken korunmaya başlarsak o kadar iyiymiş. (28 de olabilir tam net hatırlayamadım haftayı, sanırım ilk doz için 28 olunca ikinci doz 32 oluyor öyle demişti)
Bir de covid aşısı olcaksan iki hafta ara verelim dedi. Tıbbi araştırmalar sakınca olmadığını söylüyormuş ama niye vücuda peş peşe mikrop verelim de yoralım dedi.
Diğer gruplarda da gördüğüm genelde 20den sonra gidilmiş
Ben de internette 20.hafta diye okudum canim. Ama bebek hareketleriyle ilgili bisey yazmiyordu. Bu cuma kadin dogum doktorumla randevum var, bi ona da sorayim.
Hiii o olabilir canim evett bi kac gun sonra insallah net olarak anlamaya baslarsinYaaaa beğeniler ortak demek kiÇok teşekkür ederim sağlıkla giysinler inşallah canımm
Ben hala hissetmiyorum hareketlerini sadece bazı zamanlar damar atıyormus gibi seyirme gibi böyle pıt pıt bişeyler hissediyorum geçiyor hemen o mu acaba
Güle güle giysin inşallah, çok güzel şeyler almışsınTabikiii de gönderiyorum resimlerişimdilik bunlarla başladık alışverişe, kendime daha sade birkaç pijama daha beğendim, eşofman gibi sonra onları da alıcam Aslıhan hanımın listesi epey kabarık zaten yavaş yavaş toparlıcaz zaman içinde her şeyi inşallah
Çok teşekkür ederim , daha güzelleri sizlerin olsun inşallahGüle güle giysin inşallah, çok güzel şeyler almışsın
Süper, ben de niyetine girdim tavsiyeniz uzerine Elika tv takip etmeye basliyorum o zamanMerhababen sabahları ,YouTube dan Elika tv nin hamile yogasını ve egzersizlerini yapıyorum . Zaten zorlayacak hareketler olmuyor içlerinde . Egzersiz yapacaksanız , başlarken bir anda değil yavaş ve narin hareketlerle başlayın bitirmeden önce de yavaş yavaş bırakın bir anda kesmeyin . Sonrasında mutlaka su içerek oksijen seviyenizi dengede tutun. Okuduğum kitapta da böyle yazıyordu aynen ben de böyle uyguluyorum faydasını da gördüm . Evde egzersiz dışında her gün 5-6 bin adım atıyorum hem hava almış oluyorum tavsiye ederim yürüyüşü de Elika nın telefon uygulaması da var ,blog kısmında faydalı bilgiler var onu da tavsiye ederim
Normaldir, bu haftalarda çok güçlü değiller, arada belki hissediyoruz. en çok siz uyurken/yatakta iken geceleri danslar başlıyor. Gündüz biz gezinirken onlar sallandıklarından çoğunlukla uyuyorlar.Günaydınlar, merhabalar arkadaşlar.
18+5deyim ben de. Dün sabah resmen içerden 4-5 tekme hissettim kütkütama sonrasında tekrarı olmadı, hissetmeye çalışıyorm ama yokk, normalmidir sizce, sizlerde başladı mı bu durumlar.. huzursuz oldum tabiki en kötüsünü düşünüp
evet canım interette bir doktorun da göbek esnediği için ağrı normaldir diye videosu vardı onu seyrettim rahatladım şükür. eve gidince bebek yağı sürdüm çok iyi geldi . çok tşklerGöbeğin esnedigi için ağrı oluyor bol krem ve yağlar ile nemli tutmaya çalış
Teşekkür ederimm, senelerrr tedaviler sonrasında oluşan ilk gebeliğim, ekstra kuruntu yapıyorum galiba:)) hepimiz sağlıcakla alalım inşallah, tüm isteyenler, bekleyenler …L
Normaldir, bu haftalarda çok güçlü değiller, arada belki hissediyoruz. en çok siz uyurken/yatakta iken geceleri danslar başlıyor. Gündüz biz gezinirken onlar sallandıklarından çoğunlukla uyuyorlar.
Kötüye yormayın hemen, 20li haftalardan sonra daha net olacak. Sonrasında her saat oynadı mı vb. işkilenmeler başlar :) Ben 17+5'teyim bebek tekmesini bilmesem fark etmezdim mesela...
Bende de durumlar aynı valla. 18+3üm bugün. Hiç beklemediğim bir anda ne olduğunu tam anlayamadığım birşey hissediyorum içeride. Sonra hemen uzanıyorum dinliyorum tık yokTeşekkür ederimm, senelerrr tedaviler sonrasında oluşan ilk gebeliğim, ekstra kuruntu yapıyorum galiba:)) hepimiz sağlıcakla alalım inşallah, tüm isteyenler, bekleyenler …
Oooo isim hanesi eklenmiş haberim yok . İsmi Teoman olacak2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız @Polyannaa 26 1 Nisan Sakarya 1. Erkek @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek S Spagetti bolonez 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan Ankara 2. Erkek @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. sleepy05 29 7 Nisan İstanbul 1. Erkek @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız @ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. O Obayram 31 10 Nisan Sivas 1. Erkek Çınar @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek Berat @pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek @ayprensesii 32 12 Nisan 2. wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek MissPeaceful 30 13 Nisan 1. Kız tosbaga 39 15 Nisan 1. Inquisitive 36 15 Nisan Sakarya 2. İkiz Erkek @alba2009 38 16 Nisan İstanbul 2. @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek @glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız @katmoeder 29 18 Nisan Hollanda 1. Erkek @Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. pembemanolya 27 20 Nisan Bulgaristan 1. Kız Aslıhan @Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan 2. Erkek @Erguvan16 36 21 Nisan 3. @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan 1. Kız M mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek @sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız Serra E EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. @Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek @mey94 27 24 Nisan 1. @Yammel90 32 24 Nisan 3. @afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Kız @3cicekannesi 26 26 Nisan 4. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. @elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek @aylinky 29 Nisan 2. Kız Ada @Adesadra 38 30 Nisan 2. Kız @sessizharf 32 30 Nisan 2. Kız @Brokilo 27 30 Nisan 1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?