- 8 Kasım 2021
- 6
- 24
- 3
- 34
İyi yapmışsın canım ay bi de değişiyormuş cinsiyeti bi değişiklik bişey olursa bize de haber ver olur mu
Araba konusunda da gerçekten çok geldim gittim, incelemeleri tekrar izledim koca adam oturuyor içine yani baya dayanıklı bişeye benziyor :) bi de bizim burda yollar bozuk , Arnavut kaldırımı hep . Tekerlekleri büyük, dayanıklı bir şey lazımdı e bi de indirimi de görünce almaya karar verdim . Çok düşününce kararsızlık da çok oluyor
Benim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldiBebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür
Güle güle sağlıkla kullanın inşallahBenim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldiBebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür
Teşekkür ederiz teyzesi , en güzeli sizlerin olsun inşallahO koca adamın oturması olayı insanı baya cezbediyor gerçektenbenim ABC de de oturuyor bir iki hafif zıplıyor falan acaba dedim hepsinde mi yapıyor yapmıyormuş bir kaç bilmediğim marka modele de baktım da
Güle güle kullan canım, imkanım varsa içine en sinenini yapmak en güzeli
Güle güle kullanın inşallah canım
Yaa iyi o zaman acaba dedim bende böbreklerde bir sorun mu var o yüzden mi su içince hemen tuvalete gidiyorumEvet ben de sık sık susuyorum ve su tuvalet döngüsü oluyor mecburen
Dönem dönem artıyor bu durum canım. Belki oyle bir donemdesindir bir de. Doktora gidince yine bir danisirsinYaa iyi o zaman acaba dedim bende böbreklerde bir sorun mu var o yüzden mi su içince hemen tuvalete gidiyorum
Hayirli olsun caniim gule gule kullanin insallahBebek arabası siparişimizi verdikPeg Perego New Book bizim ihtiyacımızı daha çok karşılayacak bi araba olacak, tercihimizi bu modelden yana kullandık . Beşik bakıyoruz şimdi birkaç gün de bunun kararsızlığında boğulacağım gibi görünüyor
Cok guzelmis canim gule gule kullanin sizde insallahBenim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldiBebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür
Aaaa isteriiz isteriiiz hadi resimle bizi annesiiiTrendyol indiriminden 1 tane 10 lu hastane çıkışı 6 tane 5li set , 2 tane banyo havlusu (kundak havlu diye geçiyor ismi), kendime de 2 tane lohusa pijama takımı aldımBebekler icin ne tatlı şeyler var insanın aklı gidiyor yahu
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim guzel saglikli gunlerde kullaninBebek arabası siparişimizi verdikPeg Perego New Book bizim ihtiyacımızı daha çok karşılayacak bi araba olacak, tercihimizi bu modelden yana kullandık . Beşik bakıyoruz şimdi birkaç gün de bunun kararsızlığında boğulacağım gibi görünüyor
Internet sitesinde parcalari var ama biraz tuzlu.Peg prego cok iyi bir arabadir guzel tercih, uzun uzun saglamlikla kullanilir. iyi gunlerde kullanin. ❤❤❤
Burada aksesuar eksigi oluyor, keske İtalya'daki aksesuarlarin tümünü Turkiye'ye getirseler, cok degisik parcalari oluyor
Guzel saglikli gunlerde kullanin, ikiz arabalari da pek bi tatlisBenim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldiBebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür
Kiz bebekler icin gercekten aldikca alasi geliyor insanin. Haftasonu kiz reyonlarina ayaklarim gidiyordu, esim yanlis reyondasin diyip geri cekiyordu.Trendyol indiriminden 1 tane 10 lu hastane çıkışı 6 tane 5li set , 2 tane banyo havlusu (kundak havlu diye geçiyor ismi), kendime de 2 tane lohusa pijama takımı aldımBebekler icin ne tatlı şeyler var insanın aklı gidiyor yahu
Yaaa cok guzel Allah nazarlardan korusunTeyzeleri bu kiz kendini iyice hissettirmeye basladi
Tatli bir sey yemiyim hemen basliyor pitpittttlaraUyudugunu uyandigini anlamak ne kadar guzel bisey anlatamam Darisi da bekleyenlerin basinaaa
Tabikiii de gönderiyorum resimleriHayirli olsun caniim gule gule kullanin insallah
Cok guzelmis canim gule gule kullanin sizde insallah
Aaaa isteriiz isteriiiz hadi resimle bizi annesiiiPijamalarini daa lutfeen bekliyoruz
Ayyy maşallah maşallahTeyzeleri bu kiz kendini iyice hissettirmeye basladi
Tatli bir sey yemiyim hemen basliyor pitpittttlaraUyudugunu uyandigini anlamak ne kadar guzel bisey anlatamam Darisi da bekleyenlerin basinaaa
Yaaa canim inanmiyorumTabikiii de gönderiyorum resimlerişimdilik bunlarla başladık alışverişe, kendime daha sade birkaç pijama daha beğendim, eşofman gibi sonra onları da alıcam Aslıhan hanımın listesi epey kabarık zaten yavaş yavaş toparlıcaz zaman içinde her şeyi inşallah
evet yenii, 1 hafta kadar oldu canimAyyy maşallah maşallahKaçıncı haftada başladın hissetmeye , yeni mi
Yaaaa beğeniler ortak demek kiYaaa canim inanmiyorumilk 3unu bende favladim alacagim insallahhh Digerleri de cok hoss pijama takimlarin da kullanisliya benziyor gule gule kullanin insallah
evet yenii, 1 hafta kadar oldu canim
10 yil 2 cocukta kullandim peg pregoyu, daha yeni verdim, bir tur daha gider garanti veririm.Internet sitesinde parcalari var ama biraz tuzlu.Zaten saglamligi italyada uretilmesinden kaynakli. Bi sorun cikaracagini sanmiyorum
çok güzeller hepsi güzel günlerde kullanın pembe pijamayı bende favladım çok güzel alıcam bendeTabikiii de gönderiyorum resimlerişimdilik bunlarla başladık alışverişe, kendime daha sade birkaç pijama daha beğendim, eşofman gibi sonra onları da alıcam Aslıhan hanımın listesi epey kabarık zaten yavaş yavaş toparlıcaz zaman içinde her şeyi inşallah
Aldigim yerde sineklik ve yagmurlugunu israrlarim sonucu eklemek zorunda kaldilar. Biberon tutucusunu internet sitesinde gordum ama diger bahsettiklerini gormedim. Dedigin gibi pahali geliyodur. Avrupada daha cok secenek oluyor tabi.10 yil 2 cocukta kullandim peg pregoyu, daha yeni verdim, bir tur daha gider garanti veririm.kastim yedek parca degil aksesuarlar
Pandemi öncesi İtalyaya her gidisimde Pregonun reyonuna ugrardim, cok sahane arabaya takilan thermo urunler, sineklikler, masalar, sabitlenen oyuncaklar, bassinet ler oluyor. Turkiyeye vergiyle girisi oldukca pahali herhalde alinmiyor/tercih edilmiyor diye cogunu getirmiyorlar.
Bu sefer pandemi vb. cakildim kaldim burada, imkan olsa ikizlere yurtdisindan Baby Jogger City Select Double set alirdim ama nasip degilmis, buradaki ikinci elleri cok yipranmisti onlari da alamadim.
Güle güle kullansın bebeğinTrendyol indiriminden 1 tane 10 lu hastane çıkışı 6 tane 5li set , 2 tane banyo havlusu (kundak havlu diye geçiyor ismi), kendime de 2 tane lohusa pijama takımı aldımBebekler icin ne tatlı şeyler var insanın aklı gidiyor yahu
Göbeğin esnedigi için ağrı oluyor bol krem ve yağlar ile nemli tutmaya çalışmerahaba kızlar . benimde sanki göbek deliğimim olduğu kısımda ağrı oluyor bazen ama içinizde bunu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?