2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar son usg yi atsam bakar mısınız. Doktor bacakları kapalı ben kıza benzettim ama göstermiyor dedi. Usg bana erkek gibi geldi. Ben orada pipi gördüm ama birkaç kişi o göbek kordonudur bu kadar belirgin olmaz filan dedi.

Eklentiler

• IMG_20211108_163939.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 94
merahaba kızlar . benimde sanki göbek deliğimim olduğu kısımda ağrı oluyor bazen ama içinizde bunu yaşayan varmı

O koca adamın oturması olayı insanı baya cezbediyor gerçekten benim ABC de de oturuyor bir iki hafif zıplıyor falan acaba dedim hepsinde mi yapıyor yapmıyormuş bir kaç bilmediğim marka modele de baktım da
Güle güle kullan canım, imkanım varsa içine en sinenini yapmak en güzeli

Benim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldi Bebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür

Güle güle kullanın inşallah canım

Benim transatlantik de geldi, kurdum, Binbir cesit pozisyonla sekillendirmek keyifli geldi, artik arkami toplayip bunlari bebek odasina goturmek babaya kaldi Bebek arabasi fiyatina travel set almisim şükür
Güle güle sağlıkla kullanın inşallah

Teşekkür ederiz teyzesi , en güzeli sizlerin olsun inşallah

Hayirli olsun caniim gule gule kullanin insallah
Cok guzelmis canim gule gule kullanin sizde insallah
Aaaa isteriiz isteriiiz hadi resimle bizi annesiii Pijamalarini daa lutfeen bekliyoruz

Hadi bakalim hayirlisi olsun canim guzel saglikli gunlerde kullanin
Internet sitesinde parcalari var ama biraz tuzlu. Zaten saglamligi italyada uretilmesinden kaynakli. Bi sorun cikaracagini sanmiyorum.
Guzel saglikli gunlerde kullanin, ikiz arabalari da pek bi tatlis biz arabanin kurulumunu yapip bi sorun olmadigini gorunce tekrar parcalar haline getirip kartona koydurttum tozlanmasin diye
Kiz bebekler icin gercekten aldikca alasi geliyor insanin. Haftasonu kiz reyonlarina ayaklarim gidiyordu, esim yanlis reyondasin diyip geri cekiyordu.
Teyzeleri bu kiz kendini iyice hissettirmeye basladi
Tatli bir sey yemiyim hemen basliyor pitpittttlara Uyudugunu uyandigini anlamak ne kadar guzel bisey anlatamam Darisi da bekleyenlerin basinaaa
Yaaa cok guzel Allah nazarlardan korusun

Hayirli olsun caniim gule gule kullanin insallah

Cok guzelmis canim gule gule kullanin sizde insallah

Aaaa isteriiz isteriiiz hadi resimle bizi annesiii Pijamalarini daa lutfeen bekliyoruz
Tabikiii de gönderiyorum resimleri şimdilik bunlarla başladık alışverişe, kendime daha sade birkaç pijama daha beğendim, eşofman gibi sonra onları da alıcam Aslıhan hanımın listesi epey kabarık zaten yavaş yavaş toparlıcaz zaman içinde her şeyi inşallah

Eklentiler

• ACACAD97-8085-41AB-9EAA-EFF7D16D0B6E.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 61F80924-F443-47CC-960A-BFC0514E6F00.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 80
  • A9978747-EFC1-4D1C-9130-BF48A32FF201.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 79FA32FE-0165-4E5C-A324-C3DDC86B66C4.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 73
  • B9124B36-7BF4-4022-A0FB-B42F99F539E7.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 7171C4A3-65F4-45D2-B081-B7D903F4E4B8.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 02DD4119-1E4D-4799-97B7-6CC4DB56B099.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 72
  • F06F352E-A6CA-4E5D-89FD-73346DE92874.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 9360148A-E915-40F1-B06C-0E64BD674022.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 82
  • F7311B1B-312D-43AB-B9F4-E7C848BD7F0F.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 7E4B2549-16B2-4A9A-9382-95BE16572442.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
  • B6E4C7AE-E865-45DF-A8D0-583E82AAF8DD.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 87
  • FA2EF951-05E9-42C2-8D7F-FD62F5BFFEA5.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 89
Yaaa canim inanmiyorum ilk 3unu bende favladim alacagim insallahhh Digerleri de cok hoss pijama takimlarin da kullanisliya benziyor gule gule kullanin insallah
Ayyy maşallah maşallah Kaçıncı haftada başladın hissetmeye , yeni mi
evet yenii, 1 hafta kadar oldu canim

Yaaa canim inanmiyorum ilk 3unu bende favladim alacagim insallahhh Digerleri de cok hoss pijama takimlarin da kullanisliya benziyor gule gule kullanin insallah

evet yenii, 1 hafta kadar oldu canim
Yaaaa beğeniler ortak demek ki Çok teşekkür ederim sağlıkla giysinler inşallah canımm
Ben hala hissetmiyorum hareketlerini sadece bazı zamanlar damar atıyormus gibi seyirme gibi böyle pıt pıt bişeyler hissediyorum geçiyor hemen o mu acaba

Internet sitesinde parcalari var ama biraz tuzlu. Zaten saglamligi italyada uretilmesinden kaynakli. Bi sorun cikaracagini sanmiyorum
10 yil 2 cocukta kullandim peg pregoyu, daha yeni verdim, bir tur daha gider garanti veririm. kastim yedek parca degil aksesuarlar
Pandemi öncesi İtalyaya her gidisimde Pregonun reyonuna ugrardim, cok sahane arabaya takilan thermo urunler, sineklikler, masalar, sabitlenen oyuncaklar, bassinet ler oluyor. Turkiyeye vergiyle girisi oldukca pahali herhalde alinmiyor/tercih edilmiyor diye cogunu getirmiyorlar.
Bu sefer pandemi vb. cakildim kaldim burada, imkan olsa ikizlere yurtdisindan Baby Jogger City Select Double set alirdim ama nasip degilmis, buradaki ikinci elleri cok yipranmisti onlari da alamadim.

çok güzeller hepsi güzel günlerde kullanın pembe pijamayı bende favladım çok güzel alıcam bende

Aldigim yerde sineklik ve yagmurlugunu israrlarim sonucu eklemek zorunda kaldilar. Biberon tutucusunu internet sitesinde gordum ama diger bahsettiklerini gormedim. Dedigin gibi pahali geliyodur. Avrupada daha cok secenek oluyor tabi.

Güle güle kullansın bebeğin
Neler aldım paylaş bizimle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…