2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar. Uzun bir yazı olabilir şimdiden söyliyim biz şuan 19+5 olduk ben baya alışverişe başladım son zamanlara biriktirmemek için hem maddi açıdan hemde kendimi yormamak için. Korbell çöp kovası, katlanır banyo küvet seti, havlular, battaniyeler, bazı kıyafetler (yenidoğan,3-6,6-9 karışık), anne bebek çantası, alt açma çantası, 1 paket 1 numara 1 paket 3 numara bez, 50li 3 paket ıslak mendil, 10lu alt açma, eldiven, çorap, ağız mendili, yaka önlüğü, biberon, tırnak makası, ateş ölçer gibi şeyler aldım. Tabiki hala çok eksik var. Şuan kıyafetleri aldığım çantayı tam doldurmadı bile. Bir tane de elimde battaniye örüyorum çok kolay ve el emeği olması ayrı bir zevk tavsiye ederim fotoğrafları ekliyorum sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm bim, a101, trendyol indirimlerini takip ediyorum. Her ay bir limit ayırıp o şekilde alışveriş yapıyoruz. Yılbaşından önce zamlar artmadan bebek odasını da halletmek istiyoruz. Şimdi detaylı ultrason için bekliyoruz bakalım inşallah herşey yolundadır. Bu arada hafif hafif hissettiriyo kendini Nasipse adı Yusuf olacak şuan tek isim istiyoruz ama hoşumuza giden bir isim olursa iki isim de olabilir.

COVİD VE TETANOZ AŞISI HAKKINDA
Ben 1. Doz biontech olduktan 2 hafta sonra 2 kasımda 1. Doz tetanoz aşımı oldum. Buraya yazmadım etkilememek için biontech bende bulantı kusma yaptı bir akşam baya kötü oldum (hala prilam dr kullanmaya devam ediyorum) sonrasında aşı yerim kızarık ve şiş kaldı bi 10 gün falan geçmedi ve kol ağrısı oldu. Tetanozda kol ve baş ağrısı yaptı. Ama daha çabuk geçti etkisi. Haftaya cuma 2. Doz biontech olucam. 2 hafta sonra da 2. Doz tetanozu olucam nasipse. Beni aile hekimim arayıp çağırdı direkt aşı için haftayla ilgili bir şey demedi.

Evet bizden haberler böyle. Yazılanları okuyorum her zaman yazamıyorum ama yazınca da böyle uzun oluyor fotoğrafta göbüşümüzü görebilirsiniz sanırım en büyük göbek bende benim hemen çıktı +3 kilo aldım direkt karnım büyüyor maşallah diyelim karnımızı sevelim
Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim hepimize sağlıklı hamilelikler

Eklentiler

• Screenshot_20211110-190637_Gallery.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20211110-190621_Gallery.webp
    7 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20211110-190534_Gallery.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20211110-190530_Gallery.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211110-190524_Gallery.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20211110-190520_Gallery.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20211110-190514_Gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20211110-190510_Gallery.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20211110-190504_Gallery.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20211110-190456_Gallery.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20211110-190452_Gallery.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20211110-190449_Gallery.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20211110-190445_Gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20211110-190435_Gallery.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20211110-190427_Gallery.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20211110-190423_Gallery.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20211110-190417_Gallery.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20211110-190412_Gallery.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 69
Ya gobegin cok guzel cikmis Masallah Hayirlisiyla saglikli guzel gunlerde kullanin aldiklarini. Ben de senin gibi dusunuyorum hem yorulmamak icin hem de maddi acidan her ay biseyler aliyorum. Malum simdiden biraz uzun sure ayakta kalinca yoruluyorum eve geldigim gibi yataga atiyorum kendimi.

Oyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Covid aşısı benim eşim de de 2. Dozda kusma yaptı acilde serum taktirmisti.

Bende de tansiyon yüksekliği yaptı daha ilk günden bir kaç güne kadar daha kötü bir etkisi olmaz inşallah. Nasıl bir madde varsa içinde artık ne kadar aşı oldum bu zamana kadar hiç biri böyle şeyler yapmadi.

Yaa teşekkür ederim inşallah sağlıkla huzurla kullanalım aldıklarımızı aynen bende öyleyim

Bende 2. Dozdan biraz korkuyorum o yüzden bakalım olunca yazarım etkilerini. İnşallah geçer gider hemen bebeklerimiz iyi olsun yeter ki

Ben normalde çok erken alisveris yanlisi değildim ama şuan öyle bir zaman içerisinde yasiyoruz ki resmen almadığın şey ertesi gün pahalanaliyor, uzman açıklamalarına göre 2022 de dolar daha da çıkacak gibi o yuzden ozellikle buyuk parçaları almakta cok haklısınız, benim cok sukur kiyafet disinda bi eksiğim yok sayılır ama kucuk kizimin odasını ayirabilirim belki o yuzden kamera almayı düşünüyorum, bebek kamerası degil ama xiaomi nin güvenlik kamerası var cogu kisinin kullanıp memnun kaldığı, buyuk ihtimal onu alicam, telefondan internet üzerinden izlenebiliyor, hareket algılama ozelligi var, gece görüş, 360 derece donme vs, ihtiyaci olan bakabilir

Xiaomi nin guvenlik kamerasini bahce icin kullaniyoruz cok memnunuz. Ikincisini bebegin odasi icin dusunuyoruz. Ses algilama ozelligi de var. Telden uygulamasini acip konusunca kameraya ses gidiyor. Ayni zamanda kameranin bulundugu yerden de iletisim kurulabiliyor.
Maalesef 2022 de herseyin fiyati ucacak.

Cok iyi hangi modeli acaba, paylasabilirmisin? Ses özelliği hepsinde yok çünkü

Oyyy güle güle kullanın hepsini canım inşallah favoriye kaydettim valla hepsini

Cok iyi hangi modeli acaba, paylasabilirmisin? Ses özelliği hepsinde yok çünkü
Amazondan aldigim linki direk paylasiyorum ama cok pahalanmis ya Belki baska sitelerde daha uyguna vardir. Ben ocak ayinda 270 liraa almistim + 70 lira hafiza kartina vermistim yapilan kayitlari kaydetsin diye. Hirsizlik vs olursa diye. Hafiza kartini bebek odasi icin almaya gerek var mi bilemedim. Ama ileride buyudugunde izletilebilir aslinda

Xiaomi Mi 360° Home Security 2K Kamera : Amazon.com.tr: Elektronik

Aynısı degıl ama bunun benzeri katlanan kuvet almistim ilk dogumumda. Cok kullanisli cok pratik normal bir plastik kuvetten daha iyi. 7 senedir bir sey olmadi. Bazen acip suda bekletmem gereken camasir olursa filan hep isime yaradi. Bazen aciyorum oglum icinde vakit geciriyor oynuyor.simdide ikinci bebek icin isimi gorecek. Hatta bebekken sahil kenarinda icine su koyup guneste isininca oglumu icine koyardim o kadar da kullandim yani

Kizlar tetanoz asisi oldunuz mu veya ne zaman olacaksiniz ? Aile hekiminden aradilar. Haftaya gelip yaptirabilecegimi soyledi. Haftaya 17. haftam bitiyor 18e giriyorum.
Iyi ki hatırlattın unuttum ben aşıyı. Yarin gidip olmam lazım. Sağlık ocağı 14. Haftada gittiğimde 18. Haftada aşı var dedi doktoruma da sordum evet olacaksın dedi. Sende iyi ki yazdın yoksa unutmuştum. Teşekkür ederim.

Merhaba esenler medipol. Doğum ücreti ne kadar mış bilginiz varmı
Bugün gittim fiyatları aldım ama ocakta değişecek dediler ben yine de yazayımm.

Uzman doktor normal doğum :2100tl
Zorunlu Sezeryan :3150tl

Yard. Doç. Dr normal doğum :2850tl
Zorunlu Sezeryan :4100tl

Prof. Dr. Normal doğum :3300tl
Zorunlu sezeryan:4900tl

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel güle güle kullan
Bebek bakım çantasıyla biraz kıyafet çorap ve müslin örtü aldım ben şimdilik.
Bu arada göbekleri yarıştırabiliriz ben +5.5 kiloyla yoluma devam ediyorum malesef

Ben de gri katlanan takim gibi almayi düşünüyorum. Renk olarak da guzelmis diger cocukta da kullanilir.
Digeri de cok pratikmis hosuma gitti ama her zaman kullanilmaz iki kuvete de gerek yok sanki

Ayy cok guzeller canim gule gule kullanin insallah O karnina da yesinler icinde ki minnosu da
Gelebilirim neden olmasın :)) tek şart haftasonu olması çünkü Haftaici çalışıyorum
Aa super ozaman onumuzde ki haftalarda yapariz umarim oyle bir bulusma
Once birinciye gidiyordum ama simdi eski doktoruma gidiyorum abat cerrahi ye
Aklimda olsun benimde soyledigin iyi oldu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…