2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben 12 haftamızı bitirmeden bebek arabasını falan almıştım. Çok erkenciyim biliyorum ama pozitif olana sarılıp inanıyorum. Çok şükür bu güne sağlıkla geldik. Bebek arabası sonrasında giysileri hazır, beşiği, halısı yani odası hazır sayılır. Göğüs pompası, bebek çantası, çöp kovası (bez için) biberon emzik vs alındı. (Bunlar şimdilik eşimin eczanesinde bekliyor. Satılmazsa ben deneyeceğim :) Deterjanlar, küvet seti bir de emzirme minderi kaldı sanırım :)) Katkısız ve doğal ürünler için instagramdan (muhendisinoglu) sayfasını takip etmekte yarar var

Masallah cogu seyi hazir. Ayni senin gibi dusunuyorum, pozitif bakiyorum , alisverise 3.aydan sonra basladim. Kuvet seti olarak aklinda olan bi model var mi ? Ben de bu aralar kuvet arastiriyorum da. Yer kaplamayan pratik bisey olmasini istiyorum.

bende erkenden almaya baslama taraftarıyım hem maddi olarak hem fiziken son ay cıkıp herseyı almak zor... Bebek arabası ıcın 4 magaza gezdık yeter dedım daha 5. ayımdayım ona ragmen yoruldum. Birde cabuk buyuyor cok alma dıyenlere bakmayın kızlar yenıdoganın ustu bası temız kalmıyor sıvı kaka anında gecıyor kusmada varsa baya kıyafet lazım oluyor ben bu 2. bebegıme fazla fazla alıcam ınsallah bu arada dolap uygulamasını kullanın etıketlı marka urunler cok uygun dun lcw yenıdogan 5 lı takımı 25 e aldım

Masallah cogu seyi hazir. Ayni senin gibi dusunuyorum, pozitif bakiyorum , alisverise 3.aydan sonra basladim. Kuvet seti olarak aklinda olan bi model var mi ? Ben de bu aralar kuvet arastiriyorum da. Yer kaplamayan pratik bisey olmasini istiyorum.
Canım kızımda katlanabilir küvet almıştım kapının arkasına bile asabiliyorsunuz yer sorununuz varsa kesinlikle tavsiye ederim

Düşüncenize katılıyorum :) Katlanan küvet seti bakıyorum ama altında tahliye deliği olması önemli. Bir de her markanınki iyi değilmiş. Katlanan yerlerinin kalın ve sağlam olması lazımmış yoksa zamanla deforme olup deliniyormuş. Babymall mağazasında birkaç modeli inceledim gerçekten kalite farkı var. İnternetten alacaksanız dikkat etmek lazım :)

Bir de kanguru arayışım var. Fiyatlar arasında uçurum var. 200 lira olan da 2000 lira olan da kanguru :)))

Canım kızımda katlanabilir küvet almıştım kapının arkasına bile asabiliyorsunuz yer sorununuz varsa kesinlikle tavsiye ederim
kızlar şu videodaki en az yer kaplayan olabilir ama türkiyede yokmuş. bi ara instagramda bi sayfa çok sık karşıma çıkıyordu yurtdışındaki ürünlerin taklidini yapıp uygun fiyata satıyordu. ona bu ürünü de göstermek lazım :)

Bu katlanan küvetler var onlar incecik oluyor her kaplamiyor trenyolda indirim ya kovas vs takım 180 kusur hepsi katlanıyor kovası bile bakabilirsiniz

ben de aynı düşünüyorum. bebek arabasıyla başladım, yarın beşiği sipariş vericem. kıyafet almaya başladım bir yandan . Diğer küçük parçaları da önümüzdeki ay Türkiyeye gelince toptan bi seferde alıp çıkarmayı düşünüyorum . hem kış çok bastırmadan almak istiyorum hem de bedenen ağırlaşınca mağaza gezmesi zor olur kafam daha çok karışır diye düşünüyorum. Sağlıkla doğup kullanacakları günleri görelim inşallah

eviniz merkezi sistemle ısınıyorsa sorun olmaz ama benim evim kombili ve bazen çeşmeden akan suyun ısısı ani değişebiliyor. O nedenle akan suyun altına koyamam :)))

Şöyle küvetler kullanışlı gibi ama deneyenler varsa 1. ağızdan aydınlanalım :)

Eklentiler

• gri-kuvet.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
Hayali bile çok güzel değil mi
Allah isteyen herkese doğru zamanda versin

Bir tık daha pahalı ama çeşitli aşamalarda kullanılabilir Mobby marka küvetler de var. Çok rahata benziyor :)

Eklentiler

• 5c358ca8-1d31-4d60-916d-e01512c452a6_size560x713.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 45
Bende bunlardan alsam mı acaba demiştim indirim varken, kullanan birisi fikir verirse daha iyi olur tabi

N
tabi musluk altında olmaz, kenarda derecesi belli olan su olur. skip hop aklımda fiyatlarını kontrol ediyorum ama henüz 550nin altına düştüğünü görmedim. bunun içeriği de güzel.

Kizlar merhaba. Öğlen biontech 2. Doz aşımı oldum. Akşam yemekten sonra tansiyonumu ölçtüm 14 e 9 çıktı yarım saat sonra tekrar ölçtüm yine aynı çıktı ve nabzım da 110 du. Özellikle 2. Doz aşı olan arkadaşlara soruyorum tansiyon yüksekliği yaşayan oldu mu aranızda. Bu kadar erken yan etki göstermesi korkuttu açıkçası biraz. İnşallah daha büyük sorunlar yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…